- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.281
Eki Görüntüle 671076
kızlar arkadaşım bize bu hırkayı örüp hediye edecekmiş
kaç aylık bebeğe göre öreyim, yoksa bir yaşa göremi öreyim dedi
bende bu işlerden pek anlamam ama
hırkada gerçekten hoşuma gitti
sizce kaç aylık bebeğe göre ördüreyim
yani ağustosta doğum yapacağımıza yine bir kaç ay daha sıcak olur diye düşündüm....
2li 3lüyü ztahirde yaptırdım, cinsiyet öğrenmeye de başkente gittim, çok düzenli takipli bir gebeyim :) bizimkinin kadın dr takıntısı var, biraz araştırdım, Fatih ünv. te Aylin hanmı tavsiye etmişler blogta, bizim eve de yakın, belki doğuma orayı düşünüyorum
Buarada ayrıntılı için ztahiri beğenmedim, başkentte uzman dr un normal USG si, bugün ayrıntılı usg dediklerinden daha ayrıntılıydı :)
malesef klasik devlet hastanesi...en azından sağlıklı olduğunu, 1 hft önden gittiğini öğrendim, ama ilk gebeliğini yaşayan hevesli annelere hiç önermem
takvimimde çok fazla yorulmamaya dikkat edin diyor tabi bir haftadır ev topladığımdan cumartesi günü taşınacağımdan haberi yok :)
annişlerden va kayınvalidelerden bahsedilmiş ben de eksik kalmayım ayollll
benim annem kızıma 3 aydan itibaren baktı 3 yaşına kadar , her akşam yemeğimizi de yedik orda...öyle eve geçtik sonra kayınvalidem taşındı Ankaraya görevi o devraldı 1 yıldır kızıma o bakıyo ve aynı şekilde akşam oraya gidiyoruz yemek yeyip geçiyoruz eve Allah onlardan razı olsun ...evlendiğimizden beri kayınvalidemle hiç bi sürtüşmemiz olmadı iğneli bi laf bile etmedi ben asla önyargılı düşünmedim kaynana olarak görmedim oda beni kız bildi alınacak olsam öyle çok bulurdum ki alınacak tartışacak bişey ...
şimdi eşimden çok ben ona yakınım kızı yok herşeyini bana anlatır benden fikir alır..şimdi 2. oğlunu evlendirme aşamasında senin yarın kadar olsa yeter diyor bende içimden o biraz zor diyorummm hehehe
heheh çok mu övündüm ayoll ama gerçekleri yazdım inanın
nacizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum kendinizi ezdirin demiyorum ama alttan alıverin bazen heee deyin uslubuna göre hemen olmaz falan demeyin ama yine bildiğinizi okuyun
belki de bizde kayınvalide -anne olunca onları anlıycazzz..
mesela kıyafet alıyo kafasına göre diye kızanlar oluyo ya ayooolll alsınnn heveslenmiş kadınnn giydiriver ölmezsinyaaa torun sevgisi bambaşkaymışşş onun gönlü kalmasın çok güzel de giydir nolcekkkk
bana boşuna polianna dememişler haaaaa
kızlar daha çok var ama bişey sorucam..lohusa yatağı yapıcakmısınız yoksa yatak odanızdamı yatıcaksınız mera ettimm:)))kayınvalidem yatak odanda yatarsın çocuğun yatağını yanına getiririz diyo...gelen gide olur çocuğa nazar değer diyoo da:44:
Bana da lohusa yatagi icin yatak ortuleri, nevresimler, gecelikler geldi... Anlam veremedim ilk basta ve acik solemek gerekirse biraz sacma buldum (kusuruma bakmayin nolur). Dogum yaptiktan sonra, gunlerce suslu yatakta yatip, gelenleri yatagin icinde mi karsilayacagiz yani? Yada ben lohusa odasi/yatagi denilen seyi yanlis biliyorum :s
kıslarrrrrr medipol mega hastahanesinde muayene olan varmı dr.suna hanımaa ve doğum yapan varmıdır acabaa
selam :) böyle takıntılı durumlara bende çok karşıyım....ya kızlar canımı çok sıkan bir durum var
kızımın 2 adı var
ilki kv adı ve ben onu kullanmıyorum kızımda arkadaşlarıda kullanmıyo
şimdi eşim karnımı severken babasının adıyla seviyo
onun adını koyacağını söylüyo ama ben istemiyorum
onun anasının babasının adını koyayım diyemi doğuruyorum ben ya
çok üzülüyorum koymam dediğimde ben tek erkek çocuğum ve bizden bekliyolar oldu yanıtı
kavga etmeyelim üzülürüm diye cevap vermedim ama istemiyorum işte
kvden her ne kadar soğuksam tam tersi kp'i çok severim sayarım çok iyi bir insandır dar zamanımda bana hep yardım etti eşimden bile fazla destek oldu
ama bu adını koymamımı gerektiriyo?
Selam kizlar hep takipteyim ama yazmadim bayadir telden girdigin icin bazen sayfa acik kaliyo saatlerce sonra fark ediyorum :)..sonunda ultrason icin aradi hastane ve 5 nisan haftaya cuma gorecegim insallah bebegimi ve cinsiyetini eger gosterirse tabi cok heycanliyim zaten ilk dilegim saglikli desinler sorun cikmasin simdiden endise yapiyorum insallah guzel haberlerle gelirim.
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin optum hepinizi...
Eki Görüntüle 671076
kızlar arkadaşım bize bu hırkayı örüp hediye edecekmiş
kaç aylık bebeğe göre öreyim, yoksa bir yaşa göremi öreyim dedi
bende bu işlerden pek anlamam ama
hırkada gerçekten hoşuma gitti
sizce kaç aylık bebeğe göre ördüreyim
yani ağustosta doğum yapacağımıza yine bir kaç ay daha sıcak olur diye düşündüm....
Evet 17 haftalıkken randevu aldım hemen yapacaklardı ama 20 haftalıkken yapılıyormuş.Sen istersen kadın doğuma git randevunu uzatmazlar çünkü en geç 22 haftaya kadar yapıyorlarmış.En fazla 1-2 gün verirler. Çok iyi bakmışlar ayrıntılıda ve bir de radyoloji uzmanı yapıyormuş zaten onu asistanlar falan yapamaz çünkü o resmi bir evrak.Uzman kendi görmediği bir usgye imzasını asla atmaz ve de yapılan bir yanlışlıktan dolayı sorumluluk almaz.Randevu alırken Uzman bana en az 40 dk sürecek bilginiz olsun dedi.Benim için hava hoş...Sen de git bence...
canım inşallah sağlıkla doğar bebeğin. benimde 4 nisanda randevum var ve bende hala öğrenemedim cinsiyeti inşallah bizde öğreniriz:)
hadi yaa :/ senden haber bekledim bugün hep...üzüldüm şimdi...biz nerde yaptırıcaz bunu yaamübarek 420 lira az para mı..özelde yaptırılmaz bu yazık...
ankarada olup ayrıntılı için doktor hastane önerebilecek olan var mı?? fiyatı uygun olan ya da devlet hastanesi olan?
Kızlar bu arada ayrıntılıya 3lü teslere falan avuç avuç para vermeyin.Gidin Devlet Hastanelerine hepsini yaptırın.Yani bir dünya prim ödüyoruz bir işe yarasın ödediğimiz primler.Yazık eşinizin veya kendinizin paranızı öyle şeylere harcamayın.Devlette de çok güzel bakıyorlar.Arkadaşım Numunede yaptırdı 40 dakikadan fazla sürmüş ve 1 kuruş bile ödemedi.Onun yerine bebişlerinize bir ihtiyacını alın.Bunlar illa özelde olacak diye birşey yok.Ben oğlumu devlette doğurdum sezeryan olduğum için 5 gün hastanede yattım.Pansumanımı iğnemi serumumu dört dörtlük yaptılar çoook memnun kaldım.Yine devlette yapacağım Allah nasip ederse.Özeller 1 gün yatırıyor sonra tam iyileşmeden taburcu oluyorsun.Ama devlette 5 gün serumla ilaçla toparlanıyorsun.Benimki sadece bir tavsiye arkadaşlar yani bu benim fikrim.Ben bu zamana kadar tek kuruş harcamadım özele herşeyimide eksiksiz yaptırdım.
merhaba kızlar bende ayrıntılı USG ye girdim 10 dk sürdü :) nasıl ayrıntılı ise herşey normal dedi dr. bizde kızımla çıktık geldik
Benim eşim de dün akşam benim ilacımı almaya giderken kaza yapmışSağ kapıdan bodozlama dalmış diğer sürücü...
Keşke alır mısın demeseydim diye hala üzülüyorum yaaa benim yüzümen oldu sanki
Çok şükür eşime hiçbirşey olmadı o benim herşeyim bütün arabalar feda olsun ona....
Ah şu dolunay!
annişlerden va kayınvalidelerden bahsedilmiş ben de eksik kalmayım ayollll
benim annem kızıma 3 aydan itibaren baktı 3 yaşına kadar , her akşam yemeğimizi de yedik orda...öyle eve geçtik sonra kayınvalidem taşındı Ankaraya görevi o devraldı 1 yıldır kızıma o bakıyo ve aynı şekilde akşam oraya gidiyoruz yemek yeyip geçiyoruz eve Allah onlardan razı olsun ...evlendiğimizden beri kayınvalidemle hiç bi sürtüşmemiz olmadı iğneli bi laf bile etmedi ben asla önyargılı düşünmedim kaynana olarak görmedim oda beni kız bildi alınacak olsam öyle çok bulurdum ki alınacak tartışacak bişey ...
şimdi eşimden çok ben ona yakınım kızı yok herşeyini bana anlatır benden fikir alır..şimdi 2. oğlunu evlendirme aşamasında senin yarın kadar olsa yeter diyor bende içimden o biraz zor diyorummm hehehe
heheh çok mu övündüm ayoll ama gerçekleri yazdım inanın
nacizane bi tavsiyede bulunmak istiyorum kendinizi ezdirin demiyorum ama alttan alıverin bazen heee deyin uslubuna göre hemen olmaz falan demeyin ama yine bildiğinizi okuyun
belki de bizde kayınvalide -anne olunca onları anlıycazzz..
mesela kıyafet alıyo kafasına göre diye kızanlar oluyo ya ayooolll alsınnn heveslenmiş kadınnn giydiriver ölmezsinyaaa torun sevgisi bambaşkaymışşş onun gönlü kalmasın çok güzel de giydir nolcekkkk
bana boşuna polianna dememişler haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?