2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 1 yaşına göre ör daha kullanışlı olur küçük olmasın hemen büyüyorlar zaten

hadi yaa :/ senden haber bekledim bugün hep...üzüldüm şimdi...biz nerde yaptırıcaz bunu yaa mübarek 420 lira az para mı..özelde yaptırılmaz bu yazık...

ankarada olup ayrıntılı için doktor hastane önerebilecek olan var mı?? fiyatı uygun olan ya da devlet hastanesi olan?

kızlar daha çok var ama bişey sorucam..lohusa yatağı yapıcakmısınız yoksa yatak odanızdamı yatıcaksınız mera ettimm:)))kayınvalidem yatak odanda yatarsın çocuğun yatağını yanına getiririz diyo...gelen gide olur çocuğa nazar değer diyoo da:44:

takvimimde çok fazla yorulmamaya dikkat edin diyor tabi bir haftadır ev topladığımdan cumartesi günü taşınacağımdan haberi yok :)

Allah kolaylik versin, bende de ayni dert var su aralar maalsef...

Canim ne guzel soylemissin. Aynen katiliyorum, benim annemde hep sen iyi olda karsindaki utansin derdi...tabii hersey karsilikli ancak ilk baslarda yapici olmakda fayda var, hic bir sekilde olmuyorsa zaten uzak dururuz olur biter.Bende senin gibi bu konuda sansli olanlardanim cok sukur.

Bana da lohusa yatagi icin yatak ortuleri, nevresimler, gecelikler geldi... Anlam veremedim ilk basta ve acik solemek gerekirse biraz sacma buldum (kusuruma bakmayin nolur). Dogum yaptiktan sonra, gunlerce suslu yatakta yatip, gelenleri yatagin icinde mi karsilayacagiz yani? Yada ben lohusa odasi/yatagi denilen seyi yanlis biliyorum :s

benim memlekette salondaki bi kanepeye süslü çarşaflar yastıklar serilir...bebeğin yatağıda yanına getirilir...lohusanın kırkı çıkıncaya kadar gelen misafirler orda misafir edilir:))evet banada saçma geliyor ama öyle yapıyolar..bizim oralarda öyle ama bende istemyorum açıkçası..kayınvlideme sordum oda yok nazadeğer bebeğe yatak odanda yatarsın iyiyleşinceye kadar dedi:)))....arkadaşlar nasıl yapıcak diye merak ettim sorayım dedimbendee

selam :) böyle takıntılı durumlara bende çok karşıyım....
ben kızıma ne isim istersem onu koyacağım hatta doğsun yüzüne bakarak bulacağım ismini... yani 9 ay taşıyan annenin hakkıdır isim koymak tabi babada fikir verecek ama illa dedelerin ismi annelerin ismi diye tutturamazlar hakları yok buna... hem eski nesil isimlerini şimdiki çocuklar beğenmiyorlar ve dalga geçiyorlar... bebek ismi seçerken dalga geçilmeyecek kulağa hoş gelen isimler seçmek çok önemli... birde isim kişinin hayatı boyunca kişiliğini etkileyecek bişey bence... 2 isim koymak daha kötü çocuğa zorluk nüfusta yazdığından her yerde kullanmak durumunda kalacak...

bugün nihayet girebildim kulübe:) çok yoğun bir gündü benim ve kızım için yeni girdik eve duş alıp dinleneceğiz bakalım kızımda nasıl değişiklikler var herkese iyi akşamlar :)

Selam kizlar hep takipteyim ama yazmadim bayadir telden girdigin icin bazen sayfa acik kaliyo saatlerce sonra fark ediyorum :)..sonunda ultrason icin aradi hastane ve 5 nisan haftaya cuma gorecegim insallah bebegimi ve cinsiyetini eger gosterirse tabi cok heycanliyim zaten ilk dilegim saglikli desinler sorun cikmasin simdiden endise yapiyorum insallah guzel haberlerle gelirim.

Kendinize ve bebislerinize iyi bakin optum hepinizi...

canım inşallah sağlıkla doğar bebeğin. benimde 4 nisanda randevum var ve bende hala öğrenemedim cinsiyeti inşallah bizde öğreniriz:)

çok güzelmiş canım güle güle kullansın inşallah. bence en az 6 aylık olsun çükü kışa geliyor.

Yaa ne güzelmiş , keske bunu daha önce yazsaydın , ben bugün ztahire gittim , ayrıntılı usg güya , 10 dk bile sürmedi , güya Ankara'nın büyük hastanesi , 40 dk ne güzelmiş yaaa
Devlet hastanesi diye böyle diye düşünmüştüm ama sen numunede 40 dk yazinca , şikayet etmeye karar verdim böyle 10 dk ayrıntılı mı olur ya

Gecmisi okudum da Arkadas ank numune hastanesini önermiş , bende onu gördüm üzüldüm şimdi , 40 dk falan sürüyormuş diyor, cok iyi hiç fazla masrafa gerek yok diyor , keske önce yazsaydı z tahire gittiğime pişman oldum şimdi , 10 dk da ayrıntılı usg yaptılar , radyoloji uzmanı Dr ama cok suratsizdi

merhaba kızlar bende ayrıntılı USG ye girdim 10 dk sürdü :) nasıl ayrıntılı ise herşey normal dedi dr. bizde kızımla çıktık geldik

Canım yaa, ne şanslısın , ben bugün zeka Tahir zede oldum resmen :)

merhaba kızlar bende ayrıntılı USG ye girdim 10 dk sürdü :) nasıl ayrıntılı ise herşey normal dedi dr. bizde kızımla çıktık geldik

Aynı şeyi yasadım , şimdi arkadas numunede 40 dk deyince , şikayet maili yazmaya karar verdim , 10 dk ayrıntılı mı olur ya

Gecmis olsun nerden bileceksinki, Allah beterinden saklasın

Benim de cok şükür kvalidem çok iyi , oğlundan önce beni arar , bisey olsa oğlundan değil benden yana olur , Allah bi yerden alınca bi yerden veriyor iste , ailemden cok aile oldular bana , sanki kendi ailemin değilde onların kiziyim
Kendi ailemlede görünürde bir sorun yok güya ama olması gerektiği gibi anne baba değiller , bende kırılmasınlar diye iliskimi sürdürüyorum ama yaptıkları bazen batıyor iste, sagolsun kvalidem hep teselli ediyor beni, annemin haksızlıklarına karşı savunuyor arkamda dag gibi duruyor, aileme karşı ezdirmiyor beni,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…