- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.301
benim memlekette salondaki bi kanepeye süslü çarşaflar yastıklar serilir...bebeğin yatağıda yanına getirilir...lohusanın kırkı çıkıncaya kadar gelen misafirler orda misafir edilir:))evet banada saçma geliyor ama öyle yapıyolar..bizim oralarda öyle ama bende istemyorum açıkçası..kayınvlideme sordum oda yok nazadeğer bebeğe yatak odanda yatarsın iyiyleşinceye kadar dedi:)))....arkadaşlar nasıl yapıcak diye merak ettim sorayım dedimbendee
Evet cnm bende lohusa yataginin oyle oldugunu gormustum:)) cok kucuken komsumuzun kizini ziyarete gitmistik dogumu sonrasinda, sunnet yataginin icine saci basi yapili bir gelin oturuyor gibiydi. Bebeginde yuzu hep ortuluydu, adetleri oyleymis. Nedense lohusa deyince hep o goruntu gelir gozumun onune :)))
Bence bu adet uygulayana gore degisir, sen gayet zevkli bir yatak hazirlarsin, kendinde tertemiz, bakimli bir yeni anne olarak misafirlerini agirlarsin, adetinizde yerini bulmus olur cnm.
Eki Görüntüle 671076
kızlar arkadaşım bize bu hırkayı örüp hediye edecekmiş
kaç aylık bebeğe göre öreyim, yoksa bir yaşa göremi öreyim dedi
bende bu işlerden pek anlamam ama
hırkada gerçekten hoşuma gitti
sizce kaç aylık bebeğe göre ördüreyim
yani ağustosta doğum yapacağımıza yine bir kaç ay daha sıcak olur diye düşündüm....
hadi yaa :/ senden haber bekledim bugün hep...üzüldüm şimdi...biz nerde yaptırıcaz bunu yaamübarek 420 lira az para mı..özelde yaptırılmaz bu yazık...
ankarada olup ayrıntılı için doktor hastane önerebilecek olan var mı?? fiyatı uygun olan ya da devlet hastanesi olan?
Ayyy kilo alıyrum ya ne yaparsam yapayım dikkat ediyorum olmuyooo gelio kilolar..Bi gün biraz dikkat etmimi yandım bnm sonum nolacak ya pfffff
ne kadar kilo aldın cnm? ben 1 haftadır tartılmaya korkuyorum. biraz kontrolsuz yiyince geliyor kilolar. vucut normalden cok kılo tutmaya musait sanırım...
günaydın kızlar
dünkü yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize
şuan canımı sıkan tek şey isim konusu
bu arada kp ismi mevlüt
ya bi çocuğa göre bi isim değil gibi geliyo bana
çok eski bi isim
düşünüyorum yanına emre ömer selim falan koysam diye
bi taraftan kalbim istemiyo koymayı
kaynana başta olmak üzere görümceler dolduruyo eşimi isim konusunda tıpkı kızıma yaptıkları gibi
çok büyük kavga edicem bu yüzden
kendimi tanıyorum
Allahım yardım et
günaydın kızlar
dünkü yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize
şuan canımı sıkan tek şey isim konusu
bu arada kp ismi mevlüt
ya bi çocuğa göre bi isim değil gibi geliyo bana
çok eski bi isim
düşünüyorum yanına emre ömer selim falan koysam diye
bi taraftan kalbim istemiyo koymayı
kaynana başta olmak üzere görümceler dolduruyo eşimi isim konusunda tıpkı kızıma yaptıkları gibi
çok büyük kavga edicem bu yüzden
kendimi tanıyorum
Allahım yardım et
kizlar kilo demeyin bana sabah tartildim taammmmm 8 kilo almisim aklimi kaciracaktim daha 5.ayim inanamiorum hala
hadi yaa :/ senden haber bekledim bugün hep...üzüldüm şimdi...biz nerde yaptırıcaz bunu yaamübarek 420 lira az para mı..özelde yaptırılmaz bu yazık...
ankarada olup ayrıntılı için doktor hastane önerebilecek olan var mı?? fiyatı uygun olan ya da devlet hastanesi olan?
Günaydın güzel anneler, haftasonu geliyor yuppiiiiii
havada çok güzel , insanın çalışası gelmiyor
Öğrenciyken bahar geldiğinde hiç derslere girmek istemezdik hep okuldan kaçmak isterdik , o moddoyım şimdi.
İşyerinden kaçsak olmuyo muArka kapıdan çıkıversek
işin zor canımmm.. bende oğlum olsaydı kayınbabamın ismini koayacaktım hiç görmedim kayınbabamı..eşim istiyor diye koycaktım yanına da başka isim koyacaktım ama kızım olucak Allahtan kaynım kızına kayınvalidemin ismini koymuş da bana gerek kalmadı...
şöyle deneyebilirsin kendi babanın ismi ne... kayınbabamınkını koyarsam babamınkınıde koyarım dee belkı vazgecerlerr istemekten... eşin istemiyorsa mecburda deilsin zaten oğlun senin oğlun.... he hü bakarız falan de doğduktan sonra kendiniz koyun ismini... torunu kucağına alınca herşey unutulur giderrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?