2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm bende lohusa yataginin oyle oldugunu gormustum:)) cok kucuken komsumuzun kizini ziyarete gitmistik dogumu sonrasinda, sunnet yataginin icine saci basi yapili bir gelin oturuyor gibiydi. Bebeginde yuzu hep ortuluydu, adetleri oyleymis. Nedense lohusa deyince hep o goruntu gelir gozumun onune :)))

Bence bu adet uygulayana gore degisir, sen gayet zevkli bir yatak hazirlarsin, kendinde tertemiz, bakimli bir yeni anne olarak misafirlerini agirlarsin, adetinizde yerini bulmus olur cnm.

evet aynen öyle oluyo canım bizdede...teşekkür ederimm yorumun için:)

hakıkatten çok güzelmiş yaaa... ya 5-6 aylık bebeğe göre ördür kışı giyerek çıkarır.. yada 1.5-2 yaşa göre ördürr bir dahaki seneye gıydır

bende Ankaradayım Lokman Hekimde yaptıracam 100 tl.miş 9 nisanda yaptırcam... nasıl oldugunu bılmıorum amaa muayenelerden cok memnunum

günaydın kızlar
dünkü yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize
şuan canımı sıkan tek şey isim konusu
bu arada kp ismi mevlüt
ya bi çocuğa göre bi isim değil gibi geliyo bana
çok eski bi isim
düşünüyorum yanına emre ömer selim falan koysam diye
bi taraftan kalbim istemiyo koymayı
kaynana başta olmak üzere görümceler dolduruyo eşimi isim konusunda tıpkı kızıma yaptıkları gibi
çok büyük kavga edicem bu yüzden
kendimi tanıyorum
Allahım yardım et

Ayyy kilo alıyrum ya ne yaparsam yapayım dikkat ediyorum olmuyooo gelio kilolar..Bi gün biraz dikkat etmimi yandım bnm sonum nolacak ya pfffff

ne kadar kilo aldın cnm? ben 1 haftadır tartılmaya korkuyorum. biraz kontrolsuz yiyince geliyor kilolar. vucut normalden cok kılo tutmaya musait sanırım...

Arkadaşımında aynı durum szö konusuydu mevlüt çınar vermişlerdi canım ama mevlüt diyorlar. bizde de var aynı dert

işin zor canımmm.. bende oğlum olsaydı kayınbabamın ismini koayacaktım hiç görmedim kayınbabamı..eşim istiyor diye koycaktım yanına da başka isim koyacaktım ama kızım olucak Allahtan kaynım kızına kayınvalidemin ismini koymuş da bana gerek kalmadı...
şöyle deneyebilirsin kendi babanın ismi ne... kayınbabamınkını koyarsam babamınkınıde koyarım dee belkı vazgecerlerr istemekten... eşin istemiyorsa mecburda deilsin zaten oğlun senin oğlun.... he hü bakarız falan de doğduktan sonra kendiniz koyun ismini... torunu kucağına alınca herşey unutulur giderrr

fıstık anneciklere kocaman bir günaydın güzel bir geçiririz inşallah. bende bebişimle hem kahvaltı hem internet keyfi yapıyoruz. öptük hepinizi

kizlar kilo demeyin bana sabah tartildim taammmmm 8 kilo almisim aklimi kaciracaktim daha 5.ayim inanamiorum hala

Sıkma canını boşver nasılsa veririz bende 5 kilo aldım su içmeye bak bol bol,bide kilo mu emin misin tuzlu falan yiyince vücut şişiyo canım su içince gidiyo

Günaydın güzel anneler, haftasonu geliyor yuppiiiiii
havada çok güzel , insanın çalışası gelmiyor

Öğrenciyken bahar geldiğinde hiç derslere girmek istemezdik hep okuldan kaçmak isterdik , o moddoyım şimdi.
İşyerinden kaçsak olmuyo mu Arka kapıdan çıkıversek

bende dün mavimenekşeden duydum numuden randevu almak istiyorum haftaya bakalım aynı günde inşallah ayrıntılıya gönderir.
heeee yaaa bende öyle valla içim kıpır kıpır işyerinde pc başına takılıp kalıyoruz

Son düzenleme:

babamın ismini koymam yani koyamam çok uzun bir isim ve kimsede yok erkek kardeşlerim bile dedi biz koymayız o ismi diye :)
ya birde millet öyle fesatki
onların yanında soruyolar isim ne düşündünüz diye
daha düşünmedim en son düşüncem diyorum kvnin gözleri pörtlüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…