- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.321
işin zor canımmm.. bende oğlum olsaydı kayınbabamın ismini koayacaktım hiç görmedim kayınbabamı..eşim istiyor diye koycaktım yanına da başka isim koyacaktım ama kızım olucak Allahtan kaynım kızına kayınvalidemin ismini koymuş da bana gerek kalmadı...
şöyle deneyebilirsin kendi babanın ismi ne... kayınbabamınkını koyarsam babamınkınıde koyarım dee belkı vazgecerlerr istemekten... eşin istemiyorsa mecburda deilsin zaten oğlun senin oğlun.... he hü bakarız falan de doğduktan sonra kendiniz koyun ismini... torunu kucağına alınca herşey unutulur giderrr
Sıkma canını boşver nasılsa veririz bende 5 kilo aldım su içmeye bak bol bol,bide kilo mu emin misin tuzlu falan yiyince vücut şişiyo canım su içince gidiyo
Sıkma canını boşver nasılsa veririz bende 5 kilo aldım su içmeye bak bol bol,bide kilo mu emin misin tuzlu falan yiyince vücut şişiyo canım su içince gidiyo
babamın ismini koymam yani koyamam çok uzun bir isim ve kimsede yok erkek kardeşlerim bile dedi biz koymayız o ismi diye :)
ya birde millet öyle fesatki
onların yanında soruyolar isim ne düşündünüz diye
daha düşünmedim en son düşüncem diyorum kvnin gözleri pörtlüyo
Yaa ne güzelmiş , keske bunu daha önce yazsaydın , ben bugün ztahire gittim , ayrıntılı usg güya , 10 dk bile sürmedi , güya Ankara'nın büyük hastanesi , 40 dk ne güzelmiş yaaa
Devlet hastanesi diye böyle diye düşünmüştüm ama sen numunede 40 dk yazinca , şikayet etmeye karar verdim böyle 10 dk ayrıntılı mı olur ya
Gecmisi okudum da Arkadas ank numune hastanesini önermiş , bende onu gördüm üzüldüm şimdi , 40 dk falan sürüyormuş diyor, cok iyi hiç fazla masrafa gerek yok diyor , keske önce yazsaydı z tahire gittiğime pişman oldum şimdi , 10 dk da ayrıntılı usg yaptılar , radyoloji uzmanı Dr ama cok suratsizdi
bende Ankaradayım Lokman Hekimde yaptıracam 100 tl.miş 9 nisanda yaptırcam... nasıl oldugunu bılmıorum amaa muayenelerden cok memnunum
çok çabuk geçsin bu cumada çabucak evimize gidelim,
benim ufaklık sabahları çok tekmeliyor, gece tık yok, gece uyumadan babası elini koyup bekliyo vursun diye ama nafile,
bir de elimizi koyunca o da sakinleşiyor bizi dinliyor sanırım hissediyor elimizi.
dün eşimle tartıştık çok canım sıkıldı benim bebek için olan heveslerimi anlamıyor daha çok var diyip aldıgıma yada yapmak istediklerime daha erken diyor buda beni çok gerdi.yazın o sıcagında hazırlıklarla ugraşmak istemiyorum zaten çalışıyorum bide bebek hazırlıgı evin hazırlıgı derken son aylarımı bunalarak geçirmek istemiyorum Rabbim hayırlısıyla hamileliğimizi mutlu sonla tamamlamayı nasip etsin.ilk çocugumda böyle bi imkanım olmadı annem yakınlarım ne aldılarsa ben bir iki bişiy almıştım ogünkü şartlarım öyleydi.bugün çok şükür rahatım bende keyifli bi şekilde hazırlanmak istiyorum ama yok illa bi can sıkıcı yorum.bende bundan sonra karar verdim kimseye aldıgımı ettiğimi söylemiyeceğim kendi kendime yapacagım ne yapılması gerekiyorsa
günaydın kızlar
ayrıntılı ultrasonla ilgili konuşulmuş. 10 dk nerde kaçırdım orayı. benim normal muayenelerim 20-30 dk sürüyor. ayrıntılı az sürerse bozulurum valla
şimdiden özledim zaten oğlumu. doya doya görmek istiyorum.
kızlar
sizin bebekleriniz konuştuğunuzda tepki veriyor mu
veya hareketlerini dışardan hissetmeye başladınız mı
daha erken di mi bunlar için
sabırsızlanıyorum galiba
herşeyede karışmasınlar ya offf
nerden biliyolarmış 9. ayda doğuracağını
hadi erken gelmeye çalışırsa bebişin?
hem son aylarda ne kadar çıkacaksın hem ağırlaşacaksın hem havalar sıcak
boşver bakma kimseye al canın ne istiyosa
ben öyle yaptım
çıktım 2 günde hallettim herşeyi
hiç bi eksiğimiz kalmadı
kimseyede söylemedim
hatta mayıs gibi yıkayıp ütüleyip çantamızı bile hazırlamayı düşünüyorum inş.
dün eşimle tartıştık çok canım sıkıldı benim bebek için olan heveslerimi anlamıyor daha çok var diyip aldıgıma yada yapmak istediklerime daha erken diyor buda beni çok gerdi.yazın o sıcagında hazırlıklarla ugraşmak istemiyorum zaten çalışıyorum bide bebek hazırlıgı evin hazırlıgı derken son aylarımı bunalarak geçirmek istemiyorum Rabbim hayırlısıyla hamileliğimizi mutlu sonla tamamlamayı nasip etsin.ilk çocugumda böyle bi imkanım olmadı annem yakınlarım ne aldılarsa ben bir iki bişiy almıştım ogünkü şartlarım öyleydi.bugün çok şükür rahatım bende keyifli bi şekilde hazırlanmak istiyorum ama yok illa bi can sıkıcı yorum.bende bundan sonra karar verdim kimseye aldıgımı ettiğimi söylemiyeceğim kendi kendime yapacagım ne yapılması gerekiyorsa
öyle yapacagım zaten bebeğe oda yapmak istediğim oda sadece ütü ve çamaşır asmak için kullanılıyor oda zaten küçük 1 takım koltuk televizyonluk kitaplık ütü masası çamaşırlık ne ararsan var kendi demişti o odayı boşaltalım diye dün dedimki haftasonu ihtiyaç sahibi birisi var ona verelim dedim vay efenedim daha erkenmiş hem hemen bebeğe odamı yapacakmışım zaten yanımızda yatmayacakmıymış yaa dedim senin bu koltuklarla ne duygusal ilişkin var anlamadım gitti evlenirken hiç begenmedigim halde sırf keselerine uygun diye almışlardı dogru düzgün kullanılmadı klasik düz bi koltuk odaya bi baksana dedim ütü yaparken bile daraltı geliyor bide bebeğin sepeti geldi heryer eşya sinir etti agladım hırsımdan tama dedim 7-8 yaşıan akdar bizle yatar seninde keyfin ne zaman gelirse oda yaparız tamam ilk zamanlar sepetinde yanımda olacak ama oto koltugu eşyaları için dolap bi odaya ihtiyaç var sonrada gelmiş cebinde kredi kartların paran avr istediğini yapmakta özgürsün falan filan offf insan derki şu kadına ne evlenirken ne ilk çocugunda hiç bi hevesini yaşatamadım bari bunda ne istiyorsa yapsın kusura bakmayın kızlar çok dolmuşum patlayıverdim böyle kafanızıda şişirdim
benim eşimde seninki gibi erken zannediyordu ben eşimden daha beterdim 6. aydan sonra diyordum düşün. sonra eşim iş yerinde arkadaşlarından falan 7 ayda doğanları ya da eşyalarını tamamlayamadan hastahaneye koşturanları duyunca nasıl korkmuştu hatta akşam geldi aşkım sen çok rahatmışsın bende senin ağzına bakıyorum senin yüzünden çocuk çıplak kalacak çekil kenara bakim sana aldıklarımı göstericem deyine bilgisayara geçip nasıl kahkaha attım. bana ne var yani babasıyım alamaz mıyım diyor.inan ancak hallediliyor birde bebek eşyaları bana göre büyüklerden daha pahalı ancak tamamlanıyor zaten ne kadar alırsan al hep bir eksik çıkıyor biz en sonra park yatak ve gardrop şifonyeri bıraktık o da mayısta tayin açıklanıyor haziranda taşınma işimiz var diye.gittiğimiz yerden alacak babamız odasını ama ben park yatağı son ay alacağım nasıl olsa taşınabiliyor o eşyaların arsında gider minicik oluyor katlanınca.
Günaydın kızlarve bebişler
Kızımla kahvaltımızı ettik, yemeğimizi yaptık. Biraz sonra teyzemiz gelicek. Bize 1 saat mesafede oturuyor. O'nu bekliyoruz şimdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?