2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bzd dun tesadufen esımle konustuk bu konuyu...bu dedenn ısmını koymak eskılerden gelırmıs bılmem ne...onların aılesınde gelenek cunku kocamın ısmıde dedesının ısmı ve aılede bunun gbı bbı suru..bnde dedım neden erkegın babasınn ısmı koyulurkı dedım kızn babası baba degılmı...soy devam edermıs cvba bak :)bnde soy zaten soyadla devam edıyo ısıme ne gerek dedım...erkek olsa boyle bı teklıfle bana gelemezdı bnm asla ıstemıcemı bılır ama aklından gecermıs demekkı...bnm babam bı aıleye bı ısım yter ne gerek var der bncede oyle erkeklerdekı bu takıntıyı anlamıyorum

Sıkma canını boşver nasılsa veririz bende 5 kilo aldım su içmeye bak bol bol,bide kilo mu emin misin tuzlu falan yiyince vücut şişiyo canım su içince gidiyo

bnde 50-51 arasındayım..bazen 50 cıkıyorum bazen 51...4kılo falan...ama bnm asırı yıyorum yanı doymuyorum sankı..ama frenlemem lazım kendımı..zaten kısa boyluyum dogumdan snra oyle kalmk ıstemıyormmm

selam arkadaşlar

uzun zamandır okuyorum ama yazamıyordum. başından beri kanama problemim vardı ama çok şükür ki bir aydır hiç sıkıntım olmadı. Dün doktora gittiğimde plasentanın aşağıda olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? tam her şey düzeldi derken yine moralim bozuldu. 24. haftaya kadar düzelebilir dedi. hepinizi seviyorum. Allah yardımcımız olsun

çok çabuk geçsin bu cumada çabucak evimize gidelim,
benim ufaklık sabahları çok tekmeliyor, gece tık yok, gece uyumadan babası elini koyup bekliyo vursun diye ama nafile,
bir de elimizi koyunca o da sakinleşiyor bizi dinliyor sanırım hissediyor elimizi.

Günaydın herkese ve hayırlı cumalarr...
2 gün süren migren atağımdan sonra yeniden karşınızdayım :)

De ki ak sakallı dede gördüm çok etkilendim. Babanın adını illa koymak istiyorsan koyalım ama bunu da koyalım de. Emin ol sadece eşin ve onun ailesi o ismi söyler. Daha çok arkadaşlar arasında vs modern ismi kullanıyorlar. He de geç canım ya üzme kendini de bu konu için

10 dk olur mu ya, zaten normal ultrasona girince o kadar sürüyor...numune tam olarak nerde..? bize uzak sanırım,çayyolunda oturuyoruz biz..gerçi bir seferlik bişey olacak sonuçta,git gel olmayacak...çok dert oldu bu ayrıntılı işi bana..bir de şu yeni açılan sakura kadın doğum hakkında bilgisi olan var mı aranızda? orda yaptırsak diyoruz bide ama güvenilir mi onu bilemiyorum işte...orda bağkur %70 ini karşılıyormuş ama ayrıntılı usg karşılarmı bilmiyorum...tel.da sordum fiyatını söylemediler...özel hastanelerde bu ayrıntılıyı kurum karşılamıyor dimi?

bende Ankaradayım Lokman Hekimde yaptıracam 100 tl.miş 9 nisanda yaptırcam... nasıl oldugunu bılmıorum amaa muayenelerden cok memnunum

işte bu hastaneler bize hep uzak ve ters bildiğim kadarıyla..

herkese merhaba daha yeni işe geldim sayılır ana yolu trafiğe kapatmışlar ara yollar tıkanmış milim milim ancak ilerledik araba kullanmaktan korkmaya başladım manuel vites benimki sürekli debriyajın bebek için sıkıntılı oldugunu söylemişti birisi doktoruma birdaha ki ay soracagım sizlerin doktoru bişey söyledi mi araba kullanma falan diye

günaydın kızlar

ayrıntılı ultrasonla ilgili konuşulmuş. 10 dk nerde kaçırdım orayı. benim normal muayenelerim 20-30 dk sürüyor. ayrıntılı az sürerse bozulurum valla
şimdiden özledim zaten oğlumu. doya doya görmek istiyorum.

kızlar
sizin bebekleriniz konuştuğunuzda tepki veriyor mu
veya hareketlerini dışardan hissetmeye başladınız mı
daha erken di mi bunlar için

sabırsızlanıyorum galiba

Benimde tam tersi eşim işten gelme zamanı gelince başlıyor hiç durmadan ama gece yatarken bile eşim artık dün gece sen uyuyorsun hala tekmeliyor karnına tutup baktım diyor
yaramaz olacaksa yandık vallahi biz ama çok güzel bir duygu yaaa.

kızlar ben zaten baharı çok sevmişimdir yaz kış değil sonbaharıda sevmem şöyle hep bahar havasının olduğu bir yerd yaşasam keşke mutlu hissediyorum o zaman kendimi bai geldi bana iyi geldi bu havalar

dün eşimle tartıştık çok canım sıkıldı benim bebek için olan heveslerimi anlamıyor daha çok var diyip aldıgıma yada yapmak istediklerime daha erken diyor buda beni çok gerdi.yazın o sıcagında hazırlıklarla ugraşmak istemiyorum zaten çalışıyorum bide bebek hazırlıgı evin hazırlıgı derken son aylarımı bunalarak geçirmek istemiyorum Rabbim hayırlısıyla hamileliğimizi mutlu sonla tamamlamayı nasip etsin.ilk çocugumda böyle bi imkanım olmadı annem yakınlarım ne aldılarsa ben bir iki bişiy almıştım ogünkü şartlarım öyleydi.bugün çok şükür rahatım bende keyifli bi şekilde hazırlanmak istiyorum ama yok illa bi can sıkıcı yorum.bende bundan sonra karar verdim kimseye aldıgımı ettiğimi söylemiyeceğim kendi kendime yapacagım ne yapılması gerekiyorsa

herşeyede karışmasınlar ya offf
nerden biliyolarmış 9. ayda doğuracağını
hadi erken gelmeye çalışırsa bebişin?
hem son aylarda ne kadar çıkacaksın hem ağırlaşacaksın hem havalar sıcak
boşver bakma kimseye al canın ne istiyosa
ben öyle yaptım
çıktım 2 günde hallettim herşeyi
hiç bi eksiğimiz kalmadı
kimseyede söylemedim
hatta mayıs gibi yıkayıp ütüleyip çantamızı bile hazırlamayı düşünüyorum inş.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ve bebişler

Kızımla kahvaltımızı ettik, yemeğimizi yaptık. Biraz sonra teyzemiz gelicek. Bize 1 saat mesafede oturuyor. O'nu bekliyoruz şimdi:))

dün akşam yine pıtır pıtır hareket ediyordu,elimi koydum kasığıma,hareketlerine odaklandım..tam o sırada avcumun içinde hissttim kımıldamasını hatta elim oynadı gibi oldu ama dışardan görünmez tabi...eşime söyledim inanmadı,o kadar tekmemi olur kafamı atıyo sanki,ayağımı var onun öyle dedi :)) herhalde var dedim...bozuldum bi anda...onlar bizim kadar anlamıyolar bişeyleri..hisseden bizin sonuçta...zaten babalar anca doğunca baba olduğunu anlarmış...

öyle yapacagım zaten bebeğe oda yapmak istediğim oda sadece ütü ve çamaşır asmak için kullanılıyor oda zaten küçük 1 takım koltuk televizyonluk kitaplık ütü masası çamaşırlık ne ararsan var kendi demişti o odayı boşaltalım diye dün dedimki haftasonu ihtiyaç sahibi birisi var ona verelim dedim vay efenedim daha erkenmiş hem hemen bebeğe odamı yapacakmışım zaten yanımızda yatmayacakmıymış yaa dedim senin bu koltuklarla ne duygusal ilişkin var anlamadım gitti evlenirken hiç begenmedigim halde sırf keselerine uygun diye almışlardı dogru düzgün kullanılmadı klasik düz bi koltuk odaya bi baksana dedim ütü yaparken bile daraltı geliyor bide bebeğin sepeti geldi heryer eşya sinir etti agladım hırsımdan tama dedim 7-8 yaşıan akdar bizle yatar seninde keyfin ne zaman gelirse oda yaparız tamam ilk zamanlar sepetinde yanımda olacak ama oto koltugu eşyaları için dolap bi odaya ihtiyaç var sonrada gelmiş cebinde kredi kartların paran avr istediğini yapmakta özgürsün falan filan offf insan derki şu kadına ne evlenirken ne ilk çocugunda hiç bi hevesini yaşatamadım bari bunda ne istiyorsa yapsın kusura bakmayın kızlar çok dolmuşum patlayıverdim böyle kafanızıda şişirdim

benim eşimde seninki gibi erken zannediyordu ben eşimden daha beterdim 6. aydan sonra diyordum düşün. sonra eşim iş yerinde arkadaşlarından falan 7 ayda doğanları ya da eşyalarını tamamlayamadan hastahaneye koşturanları duyunca nasıl korkmuştu hatta akşam geldi aşkım sen çok rahatmışsın bende senin ağzına bakıyorum senin yüzünden çocuk çıplak kalacak çekil kenara bakim sana aldıklarımı göstericem deyine bilgisayara geçip nasıl kahkaha attım. bana ne var yani babasıyım alamaz mıyım diyor.inan ancak hallediliyor birde bebek eşyaları bana göre büyüklerden daha pahalı ancak tamamlanıyor zaten ne kadar alırsan al hep bir eksik çıkıyor biz en sonra park yatak ve gardrop şifonyeri bıraktık o da mayısta tayin açıklanıyor haziranda taşınma işimiz var diye.gittiğimiz yerden alacak babamız odasını ama ben park yatağı son ay alacağım nasıl olsa taşınabiliyor o eşyaların arsında gider minicik oluyor katlanınca.

Bazen erkekler gerçekten başka bir boyuttan olayları izliyormuş gibi geliyor malesef :) Bizimkide öyledir ama ben hiç aldırış etmiyorum, çünkü o erkek onun için tek gerçek hamileyiz bebek olcak, başka hiçbir detayı kafaları almıyor şu anda :) Onları da öyle kabul edeceğiz... Biz bildiğimizi yapacağız :) İnşaallah herşey gölüne göre olur canım...

park yatak ablamızdan var canım sepetide kardeşim hediye almış büyük eşya olarak bebek arabasına ihtiyaycım var sadece birde dediğin gibi bebek eşyaları çok masraflı bende birden yüklenmek istemiyorum bir iki bir iki alayım diyorum netten alışverişi sevmiyorum bide benim bir tanede değil kızım her mevsimde gardolabı yenileniyor çocuk büyüyor geçen yaz olanlar bu yaz gelmiyor ona al yeni bebişe al ee ben hamileyim çalışıyorum bir iki bişeyde olsa kendime al Allahım yardım etsin birde özelde dogum yapacagım 2000-2500 dan aşagıya fiyat çıkarmayacaklardır.bende dediğim gibi ne anneme ne ona kimseye söylemeden yavaş yavaş hazırlıgımı yapacagım

Günaydın kızlar ve bebişler

Kızımla kahvaltımızı ettik, yemeğimizi yaptık. Biraz sonra teyzemiz gelicek. Bize 1 saat mesafede oturuyor. O'nu bekliyoruz şimdi:))

günaydııın afiyet olsun cnm

ya ben de ne pişirsem diye düşnüyorum ne yemek yaptın arasta???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…