- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.341
benim eşimde seninki gibi erken zannediyordu ben eşimden daha beterdim 6. aydan sonra diyordum düşün. sonra eşim iş yerinde arkadaşlarından falan 7 ayda doğanları ya da eşyalarını tamamlayamadan hastahaneye koşturanları duyunca nasıl korkmuştu hatta akşam geldi aşkım sen çok rahatmışsın bende senin ağzına bakıyorum senin yüzünden çocuk çıplak kalacak çekil kenara bakim sana aldıklarımı göstericem deyine bilgisayara geçip nasıl kahkaha attım. bana ne var yani babasıyım alamaz mıyım diyor.inan ancak hallediliyor birde bebek eşyaları bana göre büyüklerden daha pahalı ancak tamamlanıyor zaten ne kadar alırsan al hep bir eksik çıkıyor biz en sonra park yatak ve gardrop şifonyeri bıraktık o da mayısta tayin açıklanıyor haziranda taşınma işimiz var diye.gittiğimiz yerden alacak babamız odasını ama ben park yatağı son ay alacağım nasıl olsa taşınabiliyor o eşyaların arsında gider minicik oluyor katlanınca.
günaydınlar herkese hayırlı cumalar benim bebiş bu gün hiç oynamadı doktora gitsemmi beklesemmi
günaydınlar herkese hayırlı cumalar benim bebiş bu gün hiç oynamadı doktora gitsemmi beklesemmi
cnm bnugun benım bebbiştede hareket yok galıba keyıflerı yerınde uyuyorlarr cok sık uyuyrlarmıs bu zamanlarda..bnde ılk tedırgın oluom ama sonra allaha emanet dıom cnm bısey yoktur mrk etme hareket etmıo die annesı uyuyordur bebeğinnn :)) bak bnmkıde kıpırdamadı hiç bugun yemek yedımmı şımarırdı kıpır kıpır olurdu bugun demek uykusu var bebıslerın
arkadaşlar internetten müzik dinletiyor musunuz bebişlere
bana da burdan ya da özelden link verebilir misiniz
Kızlarr saç kestirsem nolurki yaa ??kahkül bırakmak istiyorumDeğişiklik şart bu sıralarrr...
Kızlarr saç kestirsem nolurki yaa ??kahkül bırakmak istiyorumDeğişiklik şart bu sıralarrr...
cumaya gitmiştir oğluşun kızzzz
arkadaşlar internetten müzik dinletiyor musunuz bebişlere
bana da burdan ya da özelden link verebilir misiniz
Benimde tam tersi eşim işten gelme zamanı gelince başlıyor hiç durmadan ama gece yatarken bile eşim artık dün gece sen uyuyorsun hala tekmeliyor karnına tutup baktım diyoryaramaz olacaksa yandık vallahi biz ama çok güzel bir duygu yaaa.
kızlar ben zaten baharı çok sevmişimdir yaz kış değil sonbaharıda sevmem şöyle hep bahar havasının olduğu bir yerd yaşasam keşke mutlu hissediyorum o zaman kendimi bai geldi bana iyi geldi bu havalar
günaydın kızlar
dünkü yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize
şuan canımı sıkan tek şey isim konusu
bu arada kp ismi mevlüt
ya bi çocuğa göre bi isim değil gibi geliyo bana
çok eski bi isim
düşünüyorum yanına emre ömer selim falan koysam diye
bi taraftan kalbim istemiyo koymayı
kaynana başta olmak üzere görümceler dolduruyo eşimi isim konusunda tıpkı kızıma yaptıkları gibi
çok büyük kavga edicem bu yüzden
kendimi tanıyorum
Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?