2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 7. aya kadar beklemek taraftarıyım kendi adıma ama geç olabilir mi diyorsun?
O zaman yavaştan eşimi alıp dolaşmaya başlayayım ben... Bende park yatak düşünüyorum, biraz büyüyünce yer yatağı yapacağız kendisi yatıp kalksın özgür olsun diye (Resimlerdeki gibi bişi :))

günaydınlar herkese hayırlı cumalar benim bebiş bu gün hiç oynamadı doktora gitsemmi beklesemmi

cnm bnugun benım bebbiştede hareket yok galıba keyıflerı yerınde uyuyorlarr cok sık uyuyrlarmıs bu zamanlarda..bnde ılk tedırgın oluom ama sonra allaha emanet dıom cnm bısey yoktur mrk etme hareket etmıo die annesı uyuyordur bebeğinnn :)) bak bnmkıde kıpırdamadı hiç bugun yemek yedımmı şımarırdı kıpır kıpır olurdu bugun demek uykusu var bebıslerın

günaydınlar herkese hayırlı cumalar benim bebiş bu gün hiç oynamadı doktora gitsemmi beklesemmi

Canım benimkide dün bütün gün tek bir hareket yapmadı... Ben de evhamlandım ama gece bir iki pıtırdı duydım rahatladım... Sanırım bazen öyle pozisyonda oluyorlarki harket etselerde biz hissetmiyoruz...

allah razı olsun arkadaşım bende kahvaltıdan sonra hiç durmazdı mutlaka oynadı şimdi tık yok huylanmadım değil ama sen benden öndesin öyle diyosan öyledir az bekliyim belki uyanır inşallah bişey yoktur :)

Kızlarr saç kestirsem nolurki yaa ??kahkül bırakmak istiyorum Değişiklik şart bu sıralarrr...

Kızlarr saç kestirsem nolurki yaa ??kahkül bırakmak istiyorum Değişiklik şart bu sıralarrr...

Bende Kestirmek İstiyorumm. Değişiklikten Öte Taşıyamıyorum Artık Saçlarımı Belime Gelicek Nerdeyse, Dip Boyamda Geldi De Geçti Ama Cesaret Edemiyorum Bir Türlü. Ya Kestirdikten Sonra Aklımda Soru İşaretleri Kalırsa ?

kestirilmez miymiş? bunu daha öncede duydum hamileyken saç kestirilmez diye..çok saçma gelmişti..boyamak evet,ben boyatmıyorum mesela kaç aydır,doğuma kadar da boyatmıycam ama kestirmenin ne zararı olacak ki? geçenlerden kestirdim ben hatta uçlarından

Hanımlar merhaba;

Sorularımla geldim karşınızdayım. Ben daha bebişe bir çöp bilem almadım. Bir ara izmire gidip 2 günde halletmeyi düşünüyorum. Burda alabileceğimiz mağaza yok. İzmirde gezeriz bakarız dedim kendimce. Bi 26-27. haftaları göreyim diye bekliyorum. Eşim de kesinlikle isteiyor. İnternetten hamile kıyafetleri aldım. onu beğenmedim geri gönder bu olmadı derken elimde 3-5 tane düz tişört kaldı. Çok bişey almak istemiyorum. Çalıştığım fabrika toz içinde bir yer. Ama bankacı falan olsam süslü süslü alırdım. İçimde hevesim kalacak alayım diyorum amaaaannnn 2 gün haftasonu giyilir bunlar, bu işe olmaz bu bilmem ne kaldım öyle...

Ya bu anne bebek çantalarına ne diyorsunuz? Bi almıştım internetten tedarikçi göndermedi diye iptal ettiler. Dün bi arkadaşımla konuştum baba çok gerek olmadı diyor. Kafam karıştı.Ne dersiniz?

Bi de park yatak alma dedi. Onların bebek karyolası vardı. Sağlam durmuyor bizimki tekmeleyerek karyolayı mahvetti park yatak hiç olmazdı dedi. Ben de hep en başından beri park yatak diyordum. Katlanıp kaldırılıyor diye. Gerçi şu anki evim geniş . Oda bile alsam olur ama bebek odası olacak odada gömme dolap var. Bir tarafı da gardırop. Gerek yok takıma diyorum. Oyun odası gibi kullansın dağıtsın mobilyayla doldurmayayım diyorum.Bu evde geçici.Lojmandayız. Başka bir yere gidersek küçük ev olursa ne yaparım diyorum. Öyle şaşkın kararsız kaldım. Bir yanım karyola al 3 yaşına gelince benim tek kişilik yatağım vardı ona geçer , 2. çocuğu yaparız o karyolada yatar sonrada bi ihtiyacı olana veririz gider diyorum ama .... Ne düşünüyorsunuz kızlar???? Daha çok erken ama karar verip marka model beğenmem lazım.

arkadaşlar internetten müzik dinletiyor musunuz bebişlere

bana da burdan ya da özelden link verebilir misiniz

Ben de tam bunu soracaktım. Bi arkadaş internetten klasik müzik için bi site önermişti ama bulamadım. Hatırlayan var mı?

Son olarak yaşasın CUMAAAAAAAA:2:

bizim babamız hala hissedemedi hareket ettiğini, ben hissedeli haftalar oldu, ilginç bi şekilde gece uyuma vaktinde tık yok,
artık çok güçlendi hareketler, dün öyle bir vurduki sabah sabah kesin kafa attı diyorum:):):)

bence kavga etme canım bebeğin de etkilenir bundan biliyorsun bizim stresimiz bebeğe direk geçiyor... madem mevlütde ısrarcılar yanına doruk, demir gibi kuvvetli bir isimde sen eklersin ya da her ne koymak istersen ama kavga etme sakın.... seni çok iyi anlıyorum ama bu konuda inatçılarsa seni strese sokarlar yapma sanada bebeğinede yazık üzülmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…