- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.361
Kizlarr ilk defa kasiklarimin yukarsina dogru sanci girmeye basladi bugun rahatsiz ediyo sizede oldumu hic tedirgin oldum
selam arkadaşlar
uzun zamandır okuyorum ama yazamıyordum. başından beri kanama problemim vardı ama çok şükür ki bir aydır hiç sıkıntım olmadı. Dün doktora gittiğimde plasentanın aşağıda olduğunu söyledi. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? tam her şey düzeldi derken yine moralim bozuldu. 24. haftaya kadar düzelebilir dedi. hepinizi seviyorum. Allah yardımcımız olsun
kızlar çok ama çok moralim bozuldu yaaa ben şimdiki yerde iki doktora gidiyorum biri asker hastahanede biri devlet hastanesinde. her ikiside muayene ettiklerinde kıza benziyor dediler. hatta iki hafta önce asker hastanedeki radyolog daha önce ne dedim dedi söylemem dedim kıza benziyor dedi bende daha öncede kız demiştiniz dedim. yani bakıyorum kız bu dedi 16. haftadaydık. bu pazarteside devlete gittik kız büyük ihtimal dedi. sonra tekrar asker hastahanedeki radyolaga gittim oda benim benim bebğim olsa kız derim dedi bayan yüzde 70 kız dedi. ben genel şeylri unisex aldım ama bir kaç bişeyi kız bebek içinde aldım. hemşire bir arkadaş var hastanede ya erkek çıkarsa aldıkların boşa gitti deyip duruyor ama herkes 5 6 kere kıza benziyor yüzde 70 kız denildi kızdır sen onun dediğine bakma falan diyorlar. ama sürekli erkek çıksında gör aldıkların boşa gitsin deyip duruyor. bende manyak mısın sen ya dedim sana ne ne aldığımdan san mı düştü paramın derdi hayret bişey yaa ne çok gerilmişsin benim çocuğun derdine deim gittim.
deli etti beni detaylıya daha var gitmeme 10 gün falan korkuttu kadın beni yaaa
kızlar çok ama çok moralim bozuldu yaaa ben şimdiki yerde iki doktora gidiyorum biri asker hastahanede biri devlet hastanesinde. her ikiside muayene ettiklerinde kıza benziyor dediler. hatta iki hafta önce asker hastanedeki radyolog daha önce ne dedim dedi söylemem dedim kıza benziyor dedi bende daha öncede kız demiştiniz dedim. yani bakıyorum kız bu dedi 16. haftadaydık. bu pazarteside devlete gittik kız büyük ihtimal dedi. sonra tekrar asker hastahanedeki radyolaga gittim oda benim benim bebğim olsa kız derim dedi bayan yüzde 70 kız dedi. ben genel şeylri unisex aldım ama bir kaç bişeyi kız bebek içinde aldım. hemşire bir arkadaş var hastanede ya erkek çıkarsa aldıkların boşa gitti deyip duruyor ama herkes 5 6 kere kıza benziyor yüzde 70 kız denildi kızdır sen onun dediğine bakma falan diyorlar. ama sürekli erkek çıksında gör aldıkların boşa gitsin deyip duruyor. bende manyak mısın sen ya dedim sana ne ne aldığımdan san mı düştü paramın derdi hayret bişey yaa ne çok gerilmişsin benim çocuğun derdine deim gittim.
Kızlar otomatik sadece bunu bulabildim... Bu da gerçekten ufak sepet gibi, arkadaşlarda çocuk 3 ay yatr bunda hareketlenmeye başlayınca düşer diyorlar. Daha büyüklerde de otomatik sallanma özelliği yok.......
Eşim taktı kafayı otomatiklere ne yapacağım ben yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Yaaaa bir arkadaşımız bebeği oldu, şimdi 3 aylık falan, çocuk sallamazsan hiç durmuyor, salona beşik aldılar ip bağlayıp oturdukları yerden sürekli sallıyorlar. Ama hallerini görseniz resmen nöbetleşe çocuk sallıyorlar, beşik durunca başlıyor çocuk ağlamaya....... Arkadaş akşam eşinin yolunu gözlüyor, gelsede biraz da o sallasa diye, gün içinde bırakıp doğru dürüst birşey yapamıyorum diyor, akşamda kocası sallayıp duruyor oda işlerini hallediyor. ma benim eşim ben uğraşamam diyor, zaten geç geliyor hep 10-11 i bulur eve gelmesi bende kıyamam zaten
Her çocuk aynı olmaz diyorum ama anlamıyor ya acayip gözü korkmuş
Kızlar otomatik sadece bunu bulabildim... Bu da gerçekten ufak sepet gibi, arkadaşlarda çocuk 3 ay yatr bunda hareketlenmeye başlayınca düşer diyorlar. Daha büyüklerde de otomatik sallanma özelliği yok.......
Eşim taktı kafayı otomatiklere ne yapacağım ben yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Yaaaa bir arkadaşımız bebeği oldu, şimdi 3 aylık falan, çocuk sallamazsan hiç durmuyor, salona beşik aldılar ip bağlayıp oturdukları yerden sürekli sallıyorlar. Ama hallerini görseniz resmen nöbetleşe çocuk sallıyorlar, beşik durunca başlıyor çocuk ağlamaya....... Arkadaş akşam eşinin yolunu gözlüyor, gelsede biraz da o sallasa diye, gün içinde bırakıp doğru dürüst birşey yapamıyorum diyor, akşamda kocası sallayıp duruyor oda işlerini hallediyor. ma benim eşim ben uğraşamam diyor, zaten geç geliyor hep 10-11 i bulur eve gelmesi bende kıyamam zaten
Her çocuk aynı olmaz diyorum ama anlamıyor ya acayip gözü korkmuş
Bende Kestirmek İstiyorumm. Değişiklikten Öte Taşıyamıyorum Artık Saçlarımı Belime Gelicek Nerdeyse, Dip Boyamda Geldi De GeçtiAma Cesaret Edemiyorum Bir Türlü. Ya Kestirdikten Sonra Aklımda Soru İşaretleri Kalırsa ?
Ekstra Masraf Olacak Ama 3 Aydan Sonra Yenisini Alması Gerektiğinde Anlar Canım Eşin, Madem İkna Edemiyorsun Takma Kafana BnceBen Park Yatak Aldım Uzun Süre Kullanabiliriz Diye Düşünüyorum.
canım park yatakların otomatik sallananları da oluyo diye biliyorum öyle bişey olmazmı :26:[/COLOR]
canım benim kız çok gazlıydı çok iyi bir çocuk doktoruna götürmüştüm sen bu bebeği sallıyormusun dedi hayır dedim bak sana bi örnek vereyim dedi eline bir tane su dolu şişe aldı onu salladı içinde hava baloncukları oldu işte sallamakta bebekte aynen böyle gazlar oluşturuyor dedi ben kızımı sallamadım yaşına kadar evtipi anakucagına yatırırdım orada uyurdu eşine u örneği verebilirsin sende belki etkili olur
Canım ya işin masrafında değilim ama alçak olduğu için, eğilip kalkarken zorlanırsın diyor arkadaşlar. Hele sezeryan olursan dikişler falan çok zorluyor sürekli yanında biri olmazsa çok zor olur diyorlar.... :26:
Sonra eşim yine doğru dürüst bişey seçemedin diyecek.
Yok canım çok araştırdım, eskiden varmış ama motorları çok ses çıkardığı ve de çocuk büyüyünce de ağırlıktan dolayı hemen arıza yaptıpı için çok şikayet geliyormuş ve de artık üretilmiyormuş, sadece titreşimli olanları var
Ama eşim niyeyse taktı kafayı ya, hiç böyle değildir aslında, gerekirse ben yaptırırım marangozda, altına bir motor taktırırım diyor yaaaaa
Deli ediyor beni.... sen bak halledemezsen ben halledeceğim ama kesinlikle bunları alamazsın diyor....
Ben çok beğendim ama içimde kalacak resmen :2::2::2:
Beni hiç anlamıyor :2:
Zaten bebek odası yapamıyorum diye sinir oluyorum
oofff policim yaa çok moralim bozuk bu konuda
ben resim göremediğim için senin beğendiğini göremedim sen park yatak almak istiyorsun dedi
eğer öyleyse onların yükseklik ayarları varya neden eğilesin en üstte durur sonra alçaltırsın
büyük karyola olabilir sallanan olmazmı iyice gezin bakın birlikte ikinizin de aklına yatan olur mutlaka ammaaan bu erkeklerde ne anlıyosa belekten beşiktennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?