2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarr ilk defa kasiklarimin yukarsina dogru sanci girmeye basladi bugun rahatsiz ediyo sizede oldumu hic tedirgin oldum

bende de ara ara oluyor sağ kasığımda bu haftalarda olabilirmiş ama yinede sancı olduğu zaman dinlenmekte fayda varmış ne olur ne olmaz...

kızlar benim idrar yollarında enfeksiyon görüldü idrarım geldiğinde ağrı ve tutamam hissediyordum doktorum ultrasonda cok önemli görmedi bol su iç dedi. yinede ilaç istedim ilerlemesin diye ve cok rahatsız oluyordum antibiyotik verdi 3 gün kullan dedi kullandım suan rahatım idrarım geldiğinde okadar ağrım olmuyor evdede surahi ile dolaşıyorum . su içmeyi sakın ihmal etmeyin cok önemli ambiyon sıvısı 3 saatte bir yenileniyormus

kızlar çok ama çok moralim bozuldu yaaa ben şimdiki yerde iki doktora gidiyorum biri asker hastahanede biri devlet hastanesinde. her ikiside muayene ettiklerinde kıza benziyor dediler. hatta iki hafta önce asker hastanedeki radyolog daha önce ne dedim dedi söylemem dedim kıza benziyor dedi bende daha öncede kız demiştiniz dedim. yani bakıyorum kız bu dedi 16. haftadaydık. bu pazarteside devlete gittik kız büyük ihtimal dedi. sonra tekrar asker hastahanedeki radyolaga gittim oda benim benim bebğim olsa kız derim dedi bayan yüzde 70 kız dedi. ben genel şeylri unisex aldım ama bir kaç bişeyi kız bebek içinde aldım. hemşire bir arkadaş var hastanede ya erkek çıkarsa aldıkların boşa gitti deyip duruyor ama herkes 5 6 kere kıza benziyor yüzde 70 kız denildi kızdır sen onun dediğine bakma falan diyorlar. ama sürekli erkek çıksında gör aldıkların boşa gitsin deyip duruyor. bende manyak mısın sen ya dedim sana ne ne aldığımdan san mı düştü paramın derdi hayret bişey yaa ne çok gerilmişsin benim çocuğun derdine deim gittim.
deli etti beni detaylıya daha var gitmeme 10 gün falan korkuttu kadın beni yaaa

Kızlar şunun güzelliğine bakın

Daha önce paylaştığım nazar boncuklu park yatak vardı ya onu yada bunu almak istiyorum... Ama bu kızıma daha çok yakışacak sanki
Fakat eşim beni deli ediyor yaaa.... İlla otamatik kendinden sallanan beşik olacakmış, başka türlüsünü kesinlikle almayacağız diye tutturdu, otomatik sallananlarda da ufak beşikler var. Hem güvenilir değil hemde 3 aydan sonra çocuğun düşme tehlikesi falan var küçük olduğu için. Ama eşime laf anlatamıyorum yaaa
Resmen kavga ediyoruz bu konuda

geçmiş olsun. moralini yüksek tut, düzelecektir. dün de benim başıma geldi. tam olarak kanama diyemem. 3-4 tane bulgur tanesi gibi kan gelmiş. daha önce iki kere kahverengi leke gelmişti ama kendimi zorlamıştım. o zaman hiç endişelenmemiştim. ama dünkü kırmızıydı. sabah sağlık ocağına gittim. kalp sesleri normal doktoruna görün dedi ebe. plasenta önde olabilir dedi ama daha geçen ctsi ayrıntılıya girdik öyle birşey yoktu. ilişkiden olabilir dedi, onu da aylardır yapmıyoruz zaten. bir de ağır bişey kaldırdıysan yorulduysan olur dedi. bilmiyorum bakalım yarın doktora gidicem. siz de böyle leke vs. oluyor mu? normal mi karşılamak lazım.

arkadaşının tavrı doğru olmamış ama çok da can sıkacağın bişey yok cnm. tek derdin bu olsun. moralini bozmak için söylemiyorum ama bana 17.haftada %98 kız demişti doktor. kendim erkek hissettiğim için unisex gibi olsa da daha çok erkek çocuğuna uygun şeyler almıştım. kız deyince kız kıyafetleri almaya başladım. diğer aldıklarımdan kıza uygun olmayanları hediye filan götürürüm ya da 2.erkek olursa ona kalır diye düşündüm. 20.haftada erkek dendi. şu an hala erkek :) ve aldığım kız tulumları kaldı. 2. bebişe saklıcam inşallah. önümüzdeki 10 gün bişey alma istersen ayrıntılıda cinsiyeti kesin belli oluyor. Allah gönlüne göre versin...

Kızlar otomatik sadece bunu bulabildim... Bu da gerçekten ufak sepet gibi, arkadaşlarda çocuk 3 ay yatr bunda hareketlenmeye başlayınca düşer diyorlar. Daha büyüklerde de otomatik sallanma özelliği yok.......
Eşim taktı kafayı otomatiklere ne yapacağım ben yaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Yaaaa bir arkadaşımız bebeği oldu, şimdi 3 aylık falan, çocuk sallamazsan hiç durmuyor, salona beşik aldılar ip bağlayıp oturdukları yerden sürekli sallıyorlar. Ama hallerini görseniz resmen nöbetleşe çocuk sallıyorlar, beşik durunca başlıyor çocuk ağlamaya....... Arkadaş akşam eşinin yolunu gözlüyor, gelsede biraz da o sallasa diye, gün içinde bırakıp doğru dürüst birşey yapamıyorum diyor, akşamda kocası sallayıp duruyor oda işlerini hallediyor. ma benim eşim ben uğraşamam diyor, zaten geç geliyor hep 10-11 i bulur eve gelmesi bende kıyamam zaten
Her çocuk aynı olmaz diyorum ama anlamıyor ya acayip gözü korkmuş

amaaaannn dert ettiğin şeye bak salla gitsinnn yavrumm bebişin sağlıklı olsunda 1 2 kıyafet boşa gitsin hem niye boşa gitsin canım bebişi olanlara hediye götürürsün yiyecekmi bu bozulsun elinde patlasınnnn

Ekstra Masraf Olacak Ama 3 Aydan Sonra Yenisini Alması Gerektiğinde Anlar Canım Eşin, Madem İkna Edemiyorsun Takma Kafana Bnce Ben Park Yatak Aldım Uzun Süre Kullanabiliriz Diye Düşünüyorum.

cnm bn pazartesıye kdar hıcbısey almadm..kız demıstı ama yınede bekledım....pzrtesı kesınlestı son surat alısverıs modundayım artık...kafana tkma bunları saglıklı olsunlr onemlı olan o....bskalarıda dusuncelerını kendılerıne saklasn bı zahmet

canım park yatakların otomatik sallananları da oluyo diye biliyorum öyle bişey olmazmı :26:

Son düzenleme:

cnm ben hftasonu gdıp bıraz sekıl verdırıcem sacıma..kendımı ıyıce bakımsz hıssedıyorum .kendımız ıyı hıssetmeyede ıhtıyacımz var ...bnm ablam kac kere saç kestrdı masallah bebısı kocaman oldu :)boyle hurafelere ınanmıyorum cnm ben sac kestrmekle ne ılgısı var ...boyatmak gercekten zararlı ama kestrmek normal bnce

canım benim kız çok gazlıydı çok iyi bir çocuk doktoruna götürmüştüm sen bu bebeği sallıyormusun dedi hayır dedim bak sana bi örnek vereyim dedi eline bir tane su dolu şişe aldı onu salladı içinde hava baloncukları oldu işte sallamakta bebekte aynen böyle gazlar oluşturuyor dedi ben kızımı sallamadım yaşına kadar evtipi anakucagına yatırırdım orada uyurdu eşine u örneği verebilirsin sende belki etkili olur

Ekstra Masraf Olacak Ama 3 Aydan Sonra Yenisini Alması Gerektiğinde Anlar Canım Eşin, Madem İkna Edemiyorsun Takma Kafana Bnce Ben Park Yatak Aldım Uzun Süre Kullanabiliriz Diye Düşünüyorum.

Canım ya işin masrafında değilim ama alçak olduğu için, eğilip kalkarken zorlanırsın diyor arkadaşlar. Hele sezeryan olursan dikişler falan çok zorluyor sürekli yanında biri olmazsa çok zor olur diyorlar.... :26:
Sonra eşim yine doğru dürüst bişey seçemedin diyecek.

canım park yatakların otomatik sallananları da oluyo diye biliyorum öyle bişey olmazmı :26:[/COLOR]

Yok canım çok araştırdım, eskiden varmış ama motorları çok ses çıkardığı ve de çocuk büyüyünce de ağırlıktan dolayı hemen arıza yaptıpı için çok şikayet geliyormuş ve de artık üretilmiyormuş, sadece titreşimli olanları var
Ama eşim niyeyse taktı kafayı ya, hiç böyle değildir aslında, gerekirse ben yaptırırım marangozda, altına bir motor taktırırım diyor yaaaaa
Deli ediyor beni.... sen bak halledemezsen ben halledeceğim ama kesinlikle bunları alamazsın diyor....
Ben çok beğendim ama içimde kalacak resmen :2::2::2:
Beni hiç anlamıyor :2:
Zaten bebek odası yapamıyorum diye sinir oluyorum
oofff policim yaa çok moralim bozuk bu konuda

Saol canım bu da iyi bir örnek, deneyeceğim ama benim ki ikna olur mu bilmem
Olmazsa da yapacak birşey yok kendi bildiğimi yapacağım her zamanki gibi ve de kavga edeceğiz.... :18:

ben resim göremediğim için senin beğendiğini göremedim sen park yatak almak istiyorsun dedi
eğer öyleyse onların yükseklik ayarları varya neden eğilesin en üstte durur sonra alçaltırsın
büyük karyola olabilir sallanan olmazmı iyice gezin bakın birlikte ikinizin de aklına yatan olur mutlaka ammaaan bu erkeklerde ne anlıyosa belekten beşiktennn

Yok canım o park istemiyor işte sorun orda... Tek derdi otomatik olsun hatta kumandalı falan olsun...
Bu otamatik olan küçük, yükseklik ayarı falan yok....
Valla ne güzel dedin, ne anlıyorlarsa herşeye karışıyorlar, hele benimki, bilmediği 5 vakit namaz, onun dışında herşeyden anlar maşallah.

Offf benim iyiliğimi istiyor, rahat edeyim istiyor biliyorum ama yok işte yaaa, bulamadımmmmm .....
Sinir oluyorum yine de yaaa ne yapayım...

Merhaba annelerrr.. Siz kıyafetler alırken bebişlerinize ben halen başlamadım. Eşim daha erken diyip tutturdu, 3 ay çeyrek yap onu bozdurup gider alırız dedi. Böyle içime sinen şeyleri alamıyorumm ya sinir oluyorum ! Bu arada oda yapmaya karar verdik, ikeadan alacağız, temmuzda herşeyi hazır olmalı. Ben şimdiden göbişle zorlanıyorum, karnım iyice gerildi göbek deliğim açıldı vede bel ağrılarım arttı Ama artık vuruşları daha sert ve dışardan gözüküyor Temmuzun başında odasını kursam 1 ay beklese çokmu acele ederim acaba bilemedim :S

Kızım içim bu emzik askısından sipariş vericem fiyat bekliyorum, boncuğuna göre fiyat değiliyor adı yazılacak meleğimin

canım bence de takma kafana korkacak ne var ki. aldığın bir kaç kıyafet boşa gitse ne olur. yeter ki bebişin sağlıklı olsun.kız erkek ne farkeder. ikinciyi düşünüyorsan diğerine saklarsın kıyafetleri. olur biter
bana doktor %90 erkek dedi. ben %100 u duymadan ne isim düşündüm bebeğime ne de kıyafet aldım. 20. haftada bibiyi görünce hemen gittik alışveriş yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…