2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 40derecede yıkaman lazım ama mutlaka kosla kullan hem üstlerine dök makineye atmadan önce hemde deterjan gözüne koy. ben öyle yaptım ve geçti.

çok geçmiş olsun ya. valla yazıklar olsun bazen düşünüyorum da geçmişte söylenen sözler cidden doğru,ne güzel söylemiş M.AKİF ERSOY " medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar". lafa gelince mangalda kül bırakmazlar ama iş insanlık konusunda pratiğe dönüşünce alayı fısss...

günaydın hepinize huzurlu mutlu bi gün diliyorum annişler yoğun bir iş gününden daha:)

tatlım ben ilk seçeneği beğendim. yapı olarak aynı . sanırım ilk seçenek ham ağaç daha sağlıklı gibi geldi bana. birde 2. seçenekteki teferruatları daha uygun fiyata toplayabilirsin. 700 tl biraz fazla geldi yine de karar senin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hadi bakalım hayırlısı :)) Çok zevkli olacağı kesin de ciddi ciddi düşünüyor musun yapmayı? Nasıl başedeceksin :)

Canım bana 4. model çok sağlıklı gelmedi neden dersen sallanan ayakları sabitlenemiyor devirir sanki onu? Tabi ne zamana kadar bu alacağın beşikte yatırmayı düşünüyorsun buda var. 1 Yaşındaki bir bebek ayaklandığında devirir gibime geliyor kuzenlerimin yaramaz bebeklerinden gördüğüm kadarıyla

5. Model çok kullanışlı tekerlekli falan güzel bence ama onun da fiyatı çok. İçeriğindeki ürünlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum. Sen bunları internetten almayacaksın değil mi? Mağazasına gidip konuşursun fiyat değişebilir bence.

Bu arada günaydıııın... Belim daha doğrusu bu fıtık bana adım attırmıyor. Inliyorum yürürken. Bugün evdeyim

Gunaydn guzel hamislermcok guzel bi gun olsun inss hepimize kizim durtukluyo bni kalk aciktm diyo sanirm onunla uynmak ne guzelhavvacm cok gcmis olsn saglik sektorune dicek laf bulamiyrm red cim sende kos anam hayallernn pesnde cokta zevklidr eminim iyide para vrmis bu iste esim fotografci o demistiasiya gdicem khvltidn snra nasi gerildm sanki ilk kez asi oluyrm

Tatlım ikiside aynı ağaç işi... İkinci daha süslü görülüyor tabii. 700 TL bana da çok geldi. Ondan sordum fiyatlar normal mi diye... Aman ne zormuş bu yatak işleri...

Mağazasını araştırıyorum. İzmirde falan varsa annemlere gidince ordan bakarım. Park yataklara göre fiyatı resmen uçmuş durumda... İnsan karar verse ona göre bakar eder ne bileyim... Kafam çok karışık yatakla yatıp yatakla kalkıyorum.

Ek iş gibi yapabilirsin. ayda 2 doğuma gitsen harika tecrübeler edinmiş olursun. Hayallerinin peşinden gitmen çok güzel inan ki... Ben çok cesaretsizimdir böyle konularda. Çok özenirim ama kendime gelince yapamam. Tebrik ediyorum seni. Bunun için çaba göstermen bile çok hoş

Son düzenleme:
Günaydın herkese :) Geçmiş olsun REDQUEEN dinlen güzelce kendini yorma ... Kızlar bugün canım çok sıkkın bu insanlar nasıl bu kadar sevimsizleşebiliyor anlamıyorum ... Dün akşam bir arkadaşıma gittik eşimle eski bir arkadaşım annesi de beni kızı gibi sever dün girdik eve direk bana çok kilo alıyorsun dedi sanki ben isteyerek alıyormuşum gibi sonra 1 saat boyunca karnıma bacaklarıma baktı gözlerinden anlaşılıyordu ne diye baktığı çok üzüldüm çok dünden beri sıkıntılıyım gece uyumadım ...

Perwol varya canım yünlüler için olanı var ve siyahlar için ve narin kıyafetler için olanı kullanmıştım memnun kaldım dene istersen:44:

kızlar doğum izni uzamış mı???bu haberi de hep ben atıyorum ama gelenler öyle söylüyor sabah müşteri geldi işyerine o söyledi ay çok heeycanlandım sizi de heeycanlandırayım dedim:)

Boşver canım sıkma canını kadın isteğine ulaşmış bak bozmuş morelini bence sen üzerine felak -nas oku,bazen karşımızdakini kendimiz gibi biliyoruz sen o kadını annen gibi görüyormmuşsun ama o seni kızı gibi görmüyormuş,hepimiz duyuyoruz yok popon büyüdü yok kilo almışsın hiç takma şu aylar hepimizin hamileliğin tadını çıkaracağımız zaman

kızlar doğum izni uzamış mı???bu haberi de hep ben atıyorum ama gelenler öyle söylüyor sabah müşteri geldi işyerine o söyledi ay çok heeycanlandım sizi de heeycanlandırayım dedim:)

Dün akşam haberlerde duydum bende son aşama kaldı diye fatma şahin açıklama yaptı önümüzdeki hafta tamamlanacak dedi

Amaaan canım bu kadar takma biz her halimizle güzeliz O kendine baksın bikere sen hamilesin kilo alma nedenin belli. Bebeğinin sağlığını düşünürken diyet yapacak halin yok ya... Doğumdan sonra pekala verilir o kilolar rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…