- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.081
canım 40derecede yıkaman lazım ama mutlaka kosla kullan hem üstlerine dök makineye atmadan önce hemde deterjan gözüne koy. ben öyle yaptım ve geçti.kızlarrrr ACİLLLL ya bebişime benim bebeklik yeleklerim süveterlerimi çıkarmış annnem ama hafıf sarartılar var üzerinde bunları yıkıyıcam makınada ama hangi ayarda yıkayayım sentetıklermı? yünlülermi ? hasas ipeklerdemi? hangı ayar da yıkayayım nasıl yıkıyımm :26::92:
Sozde almanyada insan sağlığına cok önem verilir yalan insanlar umurlarında bile değil size bahsetmistim sanki böbrek ağrım var diye akşama doğru cok acillestim agridan duvarlara vuruyodum kalktık acile gittik saat 9:30 ordaydik bizden önce 7:30 gelen bi hasta vardi beraber saat 12 Ye kadar bekledik dusun artık saat 12 de hemşire geldi ve daha kaç saat beklersiniz bilmiyorum isterseniz gidin dedi sacmaliga bak ya doktor doğumdaymis daha doğum icin bekleyen hasta cokmus kaç saat gelmicegi belli değilmiş doktorun almanyada koskoca hastanede sadece bitanemi doktor var Oda hastalarla ilgilenemiyen bi doktor yani boşuna iki saatlik yolu gittik bekledik ve geri geldik
Artık gersini siz düşünün
Ya kızlar bugün yatak modelleri paylaşmıştım. farklı bi model daha buldum. sizin de fikrinizi almak isterim.
4. model buydu.
katlanmıyor.
park yataklar gibi 2 katlı
sallanabiliyor
175 lira
Baby Tech 270 Ahşap Bebek Beşiği 70x130 Naturel Baby Tech
bu da 5. model
katlanabiliyor
sallalnabiliyor
tekerlekli
paket içinde :
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent
Yastık
Üst Kademede Kullanmak İçin Yan Koruma var
toplam 700 lira...
Nasıl sizce??? çok mu pahalı? paket içeriğine göre fiyatlar normal mi?
ben abarttım biraz ve doğum fotoğrafçılığına merak saldımbi kaç haftadır araştırıyordum ve bizim burada bu işi yapan kimse olmadığını öğrendim. doğum fotoğrafçılarıyla görüştüm ve biri hemen gel başla dedi şaka gibi. bir kaç kez senle girerim doğumlara işi öğrenirsin dedi. daha evvel fotoğrafçılıkla ilgili kısa bir eğitim almıştım,işe yabancı değilim aslında. perşembe günü görüşmemiz var ayyaayyyyy harikaaa ....
Ya kızlar bugün yatak modelleri paylaşmıştım. farklı bi model daha buldum. sizin de fikrinizi almak isterim.
NATUREL 2-KATLI Beşik ve Oyun ParkıKAPIDA ÖDEÜCRETSİZ KARGO | istanbul bebek mağazaları Masko Modoko Bebek ürünleri alışveriş online mağaza
4. model buydu.
katlanmıyor.
sallanabiliyor
175 lira
Baby Tech 270 Ahşap Bebek Beşiği 70x130 Naturel Baby Tech bebekgereci.com
bu da 5. model
katlanabiliyor
sallalnabiliyor
tekerlekli
paket içinde :
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent
Yastık
Üst Kademede Kullanmak İçin Yan Koruma var
toplam 700 lira...
Nasıl sizce??? çok mu pahalı? paket içeriğine göre fiyatlar normal mi?
Hadi bakalım hayırlısı :)) Çok zevkli olacağı kesin de ciddi ciddi düşünüyor musun yapmayı? Nasıl başedeceksin :)
EVET DÜŞÜNÜYORUM. BELKİ ÇOK HOŞUMA GİDERSE SADECE O İŞİ BİLE YAPABİLİRİMÖNCE Bİ DENEMEK LAZIM TABİ. BAZEN YORULUYORUM OKUL EV OKUL EV... SAYGI YOK BİLİNÇ YOK HAYBEYE UĞRAŞIYORMUŞUM GİBİ GELİYOR. BİR DE KAZANDIĞIMIZ 3 KURUŞ. Bİ EMEKLİLİĞİ VAR İŞTE AMA ONU DIŞARDAN DA YAPARIM BEN HAYALLERİMİN PEŞİNDEN KOŞUCAM HADİ BAKALIM :18: YALNIZ DAHA BAŞLAMADAN YAZDIM SENARYOYU
tatlım ben ilk seçeneği beğendim. yapı olarak aynı . sanırım ilk seçenek ham ağaç daha sağlıklı gibi geldi bana. birde 2. seçenekteki teferruatları daha uygun fiyata toplayabilirsin. 700 tl biraz fazla geldi yine de karar senin.
Hadi bakalım hayırlısı :)) Çok zevkli olacağı kesin de ciddi ciddi düşünüyor musun yapmayı? Nasıl başedeceksin :)
Canım bana 4. model çok sağlıklı gelmedi neden dersen sallanan ayakları sabitlenemiyor devirir sanki onu? Tabi ne zamana kadar bu alacağın beşikte yatırmayı düşünüyorsun buda var. 1 Yaşındaki bir bebek ayaklandığında devirir gibime geliyor kuzenlerimin yaramaz bebeklerinden gördüğüm kadarıyla
5. Model çok kullanışlı tekerlekli falan güzel bence ama onun da fiyatı çok. İçeriğindeki ürünlerin fiyatlarını hiç bilmiyorum. Sen bunları internetten almayacaksın değil mi? Mağazasına gidip konuşursun fiyat değişebilir bence.
EVET DÜŞÜNÜYORUM. BELKİ ÇOK HOŞUMA GİDERSE SADECE O İŞİ BİLE YAPABİLİRİMÖNCE Bİ DENEMEK LAZIM TABİ. BAZEN YORULUYORUM OKUL EV OKUL EV... SAYGI YOK BİLİNÇ YOK HAYBEYE UĞRAŞIYORMUŞUM GİBİ GELİYOR. BİR DE KAZANDIĞIMIZ 3 KURUŞ. Bİ EMEKLİLİĞİ VAR İŞTE AMA ONU DIŞARDAN DA YAPARIM BEN HAYALLERİMİN PEŞİNDEN KOŞUCAM HADİ BAKALIM :18: YALNIZ DAHA BAŞLAMADAN YAZDIM SENARYOYU [/QUOTE
çabuk öğren canım bizim doğumlarıda çekersinbende eşime fotoğraf makinesini verip her dakikamı çekmesini istiyorum. acaba hemşirelerden biri devralabilir mi ki fotoğraf makinesini doğumhanede. malum eşim girmeyecek benimle
EVET DÜŞÜNÜYORUM. BELKİ ÇOK HOŞUMA GİDERSE SADECE O İŞİ BİLE YAPABİLİRİMÖNCE Bİ DENEMEK LAZIM TABİ. BAZEN YORULUYORUM OKUL EV OKUL EV... SAYGI YOK BİLİNÇ YOK HAYBEYE UĞRAŞIYORMUŞUM GİBİ GELİYOR. BİR DE KAZANDIĞIMIZ 3 KURUŞ. Bİ EMEKLİLİĞİ VAR İŞTE AMA ONU DIŞARDAN DA YAPARIM BEN HAYALLERİMİN PEŞİNDEN KOŞUCAM HADİ BAKALIM :18: YALNIZ DAHA BAŞLAMADAN YAZDIM SENARYOYU
kızlarrrr ACİLLLL ya bebişime benim bebeklik yeleklerim süveterlerimi çıkarmış annnem ama hafıf sarartılar var üzerinde bunları yıkıyıcam makınada ama hangi ayarda yıkayayım sentetıklermı? yünlülermi ? hasas ipeklerdemi? hangı ayar da yıkayayım nasıl yıkıyımm :26::92:
Günaydın herkese :) Geçmiş olsun REDQUEEN dinlen güzelce kendini yorma ... Kızlar bugün canım çok sıkkın bu insanlar nasıl bu kadar sevimsizleşebiliyor anlamıyorum ... Dün akşam bir arkadaşıma gittik eşimle eski bir arkadaşım annesi de beni kızı gibi sever dün girdik eve direk bana çok kilo alıyorsun dedi sanki ben isteyerek alıyormuşum gibi sonra 1 saat boyunca karnıma bacaklarıma baktı gözlerinden anlaşılıyordu ne diye baktığı çok üzüldüm çok dünden beri sıkıntılıyım gece uyumadım ...
Canım herşey gönlünce olsun her işin zorluğu var biliyor musun benim eşim üniversiteden radyo tv mezunu ama işini yapmıyor şuan. Bizim arkadaşlardan çok var fotoğrafçı ama öyle çok paralar kazandırmıyor ve insanlarla uğraşmak gerçekten zor sen öğretmensin iyi bilirsin. Ben de grafik tasarımcıyım ve müşterilerle girilen diyaloglar insanı canından bezdirebiliyor eşim bana hep söyler sen hayal satıyorsun ben ürün satıyorum tabi ki hayal satmak daha zor :) Bir fotoğrafçının gözünde mükemmel olan fotoğraf müşteriye göre berbat olabiliyor. Gerçek bir örnek vereyim kadının bir tanesinin doğum fotoğrafı çekiliyor doğal bir ortam bebekle ilk gözgöze gelmeleri bize göre fotoğraf müthiş duygusal ama kadının söylediği askım omzumdan düşmüş onu photoshopta düzeltemezmiydiniz
kızlar doğum izni uzamış mı???bu haberi de hep ben atıyorum ama gelenler öyle söylüyor sabah müşteri geldi işyerine o söyledi ay çok heeycanlandım sizi de heeycanlandırayım dedim:)
Günaydın herkese :) Geçmiş olsun REDQUEEN dinlen güzelce kendini yorma ... Kızlar bugün canım çok sıkkın bu insanlar nasıl bu kadar sevimsizleşebiliyor anlamıyorum ... Dün akşam bir arkadaşıma gittik eşimle eski bir arkadaşım annesi de beni kızı gibi sever dün girdik eve direk bana çok kilo alıyorsun dedi sanki ben isteyerek alıyormuşum gibi sonra 1 saat boyunca karnıma bacaklarıma baktı gözlerinden anlaşılıyordu ne diye baktığı çok üzüldüm çok dünden beri sıkıntılıyım gece uyumadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?