2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de iki tane aldım canım. Kuzumun hastane çıkışlarını beğendiniz mi kızlar

Eklentiler

• $Adsız2.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 30
  • $Adsız.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 52
Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz

Bir haftadır sancım olduğu icin bizde öyle ama normalde olmamak lazım son aya kadar agri ve kanama yoksa yapılır dedi bizim doktor bizde yapıyoruz valla :) degisik pozisyonlar denemek gerekiyor tabi ama vücudun özin vermiyorsa bunun yolu sadece birleşme değil cinsel hayatı canlı tutmanı tavsiye ederim daha nasıl aciklayabilirim bilemedim :)

Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz

aman canım dert etme yaaa illa birleşmeli birşeyler yaşamak zorunda değilsinz.Nasıl anlatılır bilmem ama farklı yollar dene birleşmekten korkuyorsanız??? Bizdede birleşme olmuyor ama haftada bikere en azından bişeyler yaşatıyorum eşime puhahaha açıkta konuşulmuyor anam anlarsın artık Zaten eşimde korktuğu için birleşmeyi istemiyor. Garibim bende en azından farklı şekilde sokuluyorum kocama. Bazen çok isteksiz oluyorum, yoruluyorum ama onalrıda boşlamak olmaz ki.. Oda sağolsun ısrarcı deil. Biyerde okumuş gebelikte cinselliği kadınlar pek istemezmiş, haz almazmış falan bana anlatıyordu Anlayışlı kocitom sağolsun

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

kızçemle birlikte hastaneden geldik. ayrıntılı ultrasonumuz vardı 50 dakka doya doya izledim ay parçamı. doktoru tam gülümserken bir fotosunu alabildi çerçevesine koydum şimdi karşımda duruyor okka burunlu prensesim. herbir şeyi normalmiş çok şükür nerdese yarım kilo çekmiş meleğim benim. hele bi de yerinde de durmuyor haylaz. doktor amcası hareketli bebek iyidir dedi. ultrasonda tekmeleri canlı yayında izlemek çok komikti :))) ekranda o tekme atıyor ben karnımda hissediyorum direkt hooopp vurdu kızçem diyorum gülüyoruz. kurban olduğum Allah ım çok şükür.

Maşallah ona. Canım tekme değildir onlar yüzme hareketleri deniyodur. Doğunca annesiyle-babasıyla beraber yüzmek için Keşke suda doğum yapabilsen, ne güzel olurdu :))

Son düzenleme:

Yok kıııız ne 4ü.Ev hanım olsam doğururdum da çalışıyorum olmaz yani.Artık kariyerimde yükselmem lazım.Ama çalışmıyorsan 4 de olur sezeryanla önemli olan 2-3 yıl ara vermek

arasta bende tam evde nasıl sabun yapılır ona bakıyordum kalıpları falan ne kadar diye ama kendi huyumu biliyorum sıkılıp bunalırım ben.ben bi kadınlar konuşayım bakayım eşime gösterdim oda çok begendi dedimki fiyatıda bu eger çok istiyorsan alalım dedi ama çok yaa 3 tl falan olsa yine düşünücemde 4,5 -5,5 çooookkkkk sayı fazla olunca epey tutacak.

heee bak ben bunu hç düşünmemiştim doktorum banada ilişkide sakınca yok dedi ama eşim ilişkiye girince pişman oluyo adam uyandırdık rahatsız ettik çocuğu diyo alıyo beni bir gülme krizi

Maşallah yavruna da sanada canım ya guluyo demek bak yaramaza:) ayın 20 şinde gidicegim ben resmen gun sayıyorum 16 gun kaldı kızıma kavuşmama:)

Ben de iki tane aldım canım. Kuzumun hastane çıkışlarını beğendiniz mi kızlar

ilk bebğiniz ise iki tane hastane çıkış seti alaın içinde bebeğe her gereken var.Benim ilk çocuğumdan herşey duruyor bataniler lazım oluyor bebek sık kusarlar bol bol üsütnü kirletiyolar.

Gerçekten çok güzeller. Oskar Schindler ne demiş "GÜZEL ŞEYLER PAHALIDIR". Kendimiz yapsak bu kadar düzgün de olmaz ki beaa. Püffff

Benim 2 hafta önce sürekli taktığım nazar boncuklu bilekliğim kırıldı onu yaptırtmam lazım. Annem de nazarlık tak diyip duruyor

Sen söyleyince aklıma geldi mobilya kenarlıklı beşik alacak arkadaşlar kuzenim kızı 5 yaşına gelince o yatağın önünü çıkarıp sedir gibi koltuk yaptı odasına çok tatlı oldu :)

sabun fotoğraf galerisi » | kızlar burdaki sabun fotograf galerisine bi bakın bayıldım o kuzucuklara yaa

Ne tatlı şeyler onlar yaa

Bzde ev arkadasi gbiyizhamile kaldigmdn beri boyle..ilk zamnlar kanama flan yasakti snra plesentam assadaydi yasakti smdi hcbi engel yok ama biz yine ayniyzbnm esim bebege zarar vericeni yada hissedicrgini dusunuyo vla acayip sabirli bi kocam varsasiriyormbazen konuyu aciyorm olumune knkayizz flan diyorm tepkisini olcuyrm hemen kpatiyo knuyu o mu onemli eylulmu 9ayda ypmasak olurmuyz bnm kizm onemli diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…