- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.281
Eki Görüntüle 675515
kızlar edirneden bır sabuncu buldum
bu modeli 30 adet üzeri 3 tl ye yapıyorlarmış....
Firmanın adı ne canım ?
Hastane çıkışını 2 adet al diyorlar bende onu düşünüyorum 2. Alsammi diye aziz bebede beğendim bir tane de eğer 2. Almaya karar verirsem onu da alcam. Siz ne düşünüyorsunuz ya da kac tane alacaksınız ?
Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz
Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz
Ben de iki tane aldım canım. Kuzumun hastane çıkışlarını beğendiniz mi kızlar
merhaba kızlar,
kızçemle birlikte hastaneden geldik. ayrıntılı ultrasonumuz vardı 50 dakka doya doya izledim ay parçamı. doktoru tam gülümserken bir fotosunu alabildi çerçevesine koydum şimdi karşımda duruyor okka burunlu prensesim.herbir şeyi normalmiş çok şükür nerdese yarım kilo çekmiş meleğim benim. hele bi de yerinde de durmuyor haylaz. doktor amcası hareketli bebek iyidir dedi. ultrasonda tekmeleri canlı yayında izlemek çok komikti :))) ekranda o tekme atıyor ben karnımda hissediyorum direkt hooopp vurdu kızçem diyorum gülüyoruz. kurban olduğum Allah ım çok şükür.
amanın mavi menekşe sen ne diyorsun, 4. müüüü
bende 3. doğmadan 4. yü düşünen bir deli benim heralde diyordummmm :)
bacım seninkiler sezeryanmı o düşündürüyor beni bi , 4. sezeryan nasıl olur diye, destek ol banaaa
Maşallah ona. Canım tekme değildir onlar yüzme hareketleri deniyodur. Doğunca annesiyle-babasıyla beraber yüzmek için Keşke suda doğum yapabilsen, ne güzel olurdu :))
Bir haftadır sancım olduğu icin bizde öyle ama normalde olmamak lazım son aya kadar agri ve kanama yoksa yapılır dedi bizim doktor bizde yapıyoruz valla :) degisik pozisyonlar denemek gerekiyor tabi ama vücudun özin vermiyorsa bunun yolu sadece birleşme değil cinsel hayatı canlı tutmanı tavsiye ederim daha nasıl aciklayabilirim bilemedim :)
aman canım dert etme yaaailla birleşmeli birşeyler yaşamak zorunda değilsinz.Nasıl anlatılır bilmem ama farklı yollar dene birleşmekten korkuyorsanız??? Bizdede birleşme olmuyor ama haftada bikere en azından bişeyler yaşatıyorum eşime puhahaha açıkta konuşulmuyor anam anlarsın artık Zaten eşimde korktuğu için birleşmeyi istemiyor. Garibim bende en azından farklı şekilde sokuluyorum kocama. Bazen çok isteksiz oluyorum, yoruluyorum ama onalrıda boşlamak olmaz ki.. Oda sağolsun ısrarcı deil. Biyerde okumuş gebelikte cinselliği kadınlar pek istemezmiş, haz almazmış falan bana anlatıyordu Anlayışlı kocitom sağolsun
merhaba kızlar,
kızçemle birlikte hastaneden geldik. ayrıntılı ultrasonumuz vardı 50 dakka doya doya izledim ay parçamı. doktoru tam gülümserken bir fotosunu alabildi çerçevesine koydum şimdi karşımda duruyor okka burunlu prensesim.herbir şeyi normalmiş çok şükür nerdese yarım kilo çekmiş meleğim benim. hele bi de yerinde de durmuyor haylaz. doktor amcası hareketli bebek iyidir dedi. ultrasonda tekmeleri canlı yayında izlemek çok komikti :))) ekranda o tekme atıyor ben karnımda hissediyorum direkt hooopp vurdu kızçem diyorum gülüyoruz. kurban olduğum Allah ım çok şükür.
Ben de iki tane aldım canım. Kuzumun hastane çıkışlarını beğendiniz mi kızlar
hahaha bak bunu hiç düşünmemiştim. ben hemen bikinisi hazır edeyim en iyisi
heee bak ben bunu hç düşünmemiştimdoktorum banada ilişkide sakınca yok dedi ama eşim ilişkiye girince pişman oluyo adam uyandırdık rahatsız ettik çocuğu diyo alıyo beni bir gülme krizi
arasta bende tam evde nasıl sabun yapılır ona bakıyordumkalıpları falan ne kadar diye ama kendi huyumu biliyorum sıkılıp bunalırım ben.ben bi kadınlar konuşayım bakayım eşime gösterdim oda çok begendi dedimki fiyatıda bu eger çok istiyorsan alalım dedi ama çok yaa 3 tl falan olsa yine düşünücemde 4,5 -5,5 çooookkkkk sayı fazla olunca epey tutacak.
kızlar her gıttıgm yerde herkesn gozu karnımda..asıya gıttm ebe karnın baya buyumus hftasına gore dedı....ıyıymı kotumu yanı :)ordan kuafore gectım arkadsmn yanına orda bırı aaa karnın nası buyumus to yutmus gbı dedı..erkekmı dedı kız dedım erkeklernkı oyle buyurmus :)geldı karnımı sevdı oksadı :)gcen gıttıgım bıyerdede karnın nası gzel nası kıbar dıyıp durdular...nıyeyse mılletn gozu karnımzda kılomuzda popomuzda bılmem nerde :)bn nazara ınanırm vla bundan snra nazarlık takıcamm :)
canım ben zaten mobilya beşikten düştüğü için aldım park yatağı, o yüzden yükseltme kısmını hiç kullanmadım,hep en alt kısma yatırdım, kızımda geniş yatak istedi diye ona 3 yaşındayken filan tek kişilik normal büyük yatak aldık, biz o mobilya beşik yatağı (arkadasların resimlerini paylaştığı gibi olan) hiç kullanamadık boşuna almış olduk, içine oyuncak dolduruyorlar şimdi:)
sabun fotoğraf galerisi » | kızlar burdaki sabun fotograf galerisine bi bakın bayıldım o kuzucuklara yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?