2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de beşiğimizi ve odamızı paylaşayım. ayy daha ne fikirlerim var sırayla yapcam hepsini inşallah beşiğimiz şu organik olarak tabir edilen boyasız ahşap gürgen ağacından, kumaşları vb de organik. oda takımımız krem rengi şuan yapılıyor ay sonu biter sanırım. şifonyeri ve rafı da var onların resmini çekmeyi unutmuşum.

yanlış hatırlamıyorum di mi? Sen ve eşin dalgıçtınız.

evet doğru hatırlıyorsun karpuz kabuğu suya düştümü biz su birikintilerine hücum ederiz ne zaman ki dişlerim takırdar tamam bu yaz yeter deriz seneye yazın bebişlerimiz 1 yaşlarında olacaklar hemen hemen. direkt atarım suya hiç acımam

Gerçekten çok güzeller. Oskar Schindler ne demiş "GÜZEL ŞEYLER PAHALIDIR". Kendimiz yapsak bu kadar düzgün de olmaz ki beaa. Püffff

aynen öyle canım.kalıplar 30-50 tl arası eee 1 tane kalıba sürekli sabunu erit dök donmasını bekle bakalım donduktan sonra bütün olarak çıkacakmı 100 tane düşünsene herdefasında aynı işlem kafayı sıyırırım artık.daha zamanımız var canım ben bursada araştıracagım sizleride haberdar ederim

Çok güzeller güle güle kullanın. Oda takımına ne kadar fiyat verdi marangoz ?

Senin kıza da Mercan gibi denizi anımsatan bir isim baya yakışırdı. İsme karar vermiş miydin ?

Tamam canım haberlerini bekliyorum.

Çok güzeller güle güle kullanın. Oda takımına ne kadar fiyat verdi marangoz ?

Senin kıza da Mercan gibi denizi anımsatan bir isim baya yakışırdı. İsme karar vermiş miydin ?

oda takımı 3.300 tuttu. ama marangozda değil bir bebek mağazasından aldık. aldığımız da kampanyası vardı. 250 tl ye 50 tl hediye çeki. dolayısyla takım 2650 ye gelmiş oldu. beşiği, uyku seti, birkaç ıvır zıvır daha hediye çekiyle alındı.

ad konusuna gelince, ben elif ismini verdim eşim de ece ismini. değiştirmez isek elif ece oldu kızçemizin adı.

Selam kızlar kaç gündür yoğunum giremedim ve geçmişi de okuyamadım. Bugün detaylıya girdim. Herşey normalmiş 310 gr bebeğim. Sata göre 1 gün önde gidiyor.

Yok kıııız ne 4ü.Ev hanım olsam doğururdum da çalışıyorum olmaz yani.Artık kariyerimde yükselmem lazım.Ama çalışmıyorsan 4 de olur sezeryanla önemli olan 2-3 yıl ara vermek

çalışıyorum canım yaa, öyleki 3. deyince herkes şok oluyor...ben biraz çocuklara düşkünüm heralde, birde rahat bi yapım var çocuk konusunda. çok şükür iyi bi bakıcımız var, Kvalidemin desteğide büyük

eşim 4. yü de istiyor, 3 sene filan sonra işlerim biraz daha rahatlıyor belki yaparız diyorum, kvaldemde sezeryan olduğum için benim için korkuyor, bakalım zaman ne gösterecek, bi 3. yü görelim de, ona göre
ama maddi sorunum olmasa yani tek maaşla rahat geçinebilecek olsak 4-5 yapardım valla :))

En sonunda benim ne dediğimi bir bilsen aşkım zararı yokmuş bebği besliyormuş dedim

o ne dedı pekı:) zaten son aylar koca karnımızla ve o sıcakla bnce aklımıza bıle gelmez yanı :)gecen dedımkı askım heralde bu yonden normale dondugumzde eylulde bzımle olucak :) guldu gene kapadı konuyu..ıcınde dıyodr heralde bızım hanıma noluyo dıye :) bde bn rahım kasılması flan olmasndan korkuyorm yanı esım korkmasa ben korkuyorm bu konuda pek cesaretlı degılımmm

Komiksin ya :)Bu arada saka bı yana hamilelikte ice boşalma zararlıymis doktorum dedi kaçarsa bişeyler yapmayın yıkamayın ama ice bosalmamaya dikkat edin dedi :) benden söylemesi

vuuuuu ne açık bi doktormuş o bizim doktor bikere cinsel ilişki serbest dedi hala serbest demekki adam hiç konusunu açmıyor bile ilk serbest dediğinde ilk haftalarımızdı bi birleşme oldu. Şimdi o nasıldı hatırlamıyorum eşim benden daha çok korkuyor bişey olursa falan diye.. kocama diorum cocugumuz oluncada o var yanımızda diye yapamayız die gülüo bişey demio :)

Komiksin ya :)Bu arada saka bı yana hamilelikte ice boşalma zararlıymis doktorum dedi kaçarsa bişeyler yapmayın yıkamayın ama ice bosalmamaya dikkat edin dedi :) benden söylemesi

Bak şimdi oldu mu o zaman benim teori çürür canım,benim doktoum öyle bişey demedi bana

Hadi yaa dedi,yoksa söyleniyo oğlum keyfini kaçırdım anan kendi derdine düştü falan baktım pişman oluyo bende öyle dedim artık o garibimde işten kafayı kaldırıp araştırmaz biliyorum inandı napsın Kendim için değil sırf onu düşündüğümden

Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz

son aylarda libido tavan yapıyor, onlarda kocamanız diye bize yanaşmak istemiyorlar :))
son aylarda cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyomuş ondan hormonal olarak libido yükseliyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…