- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.301
Yok kıııız ne 4ü.Ev hanım olsam doğururdum da çalışıyorum olmaz yani.Artık kariyerimde yükselmem lazım.Ama çalışmıyorsan 4 de olur sezeryanla önemli olan 2-3 yıl ara vermek
yanlış hatırlamıyorum di mi? Sen ve eşin dalgıçtınız.
Esine de ki yeri saglamlasiyor rahatsız olmuyor :)
Gerçekten çok güzeller. Oskar Schindler ne demiş "GÜZEL ŞEYLER PAHALIDIR". Kendimiz yapsak bu kadar düzgün de olmaz ki beaa. Püffff
ben de beşiğimizi ve odamızı paylaşayım. ayy daha ne fikirlerim var sırayla yapcam hepsini inşallahbeşiğimiz şu organik olarak tabir edilen boyasız ahşap gürgen ağacından, kumaşları vb de organik. oda takımımız krem rengi şuan yapılıyor ay sonu biter sanırım. şifonyeri ve rafı da var onların resmini çekmeyi unutmuşum.
Eki Görüntüle 675572 Eki Görüntüle 675574 Eki Görüntüle 675575
evet doğru hatırlıyorsunkarpuz kabuğu suya düştümü biz su birikintilerine hücum ederiz ne zaman ki dişlerim takırdar tamam bu yaz yeter deriz seneye yazın bebişlerimiz 1 yaşlarında olacaklar hemen hemen. direkt atarım suya hiç acımam
En sonunda benim ne dediğimi bir bilsenaşkım zararı yokmuş bebği besliyormuş dedim
En sonunda benim ne dediğimi bir bilsenaşkım zararı yokmuş bebği besliyormuş dedim
aynen öyle canım.kalıplar 30-50 tl arası eee 1 tane kalıba sürekli sabunu erit dök donmasını bekle bakalım donduktan sonra bütün olarak çıkacakmı 100 tane düşünsene herdefasında aynı işlem kafayı sıyırırım artık.daha zamanımız var canım ben bursada araştıracagım sizleride haberdar ederim
Çok güzeller güle güle kullanın. Oda takımına ne kadar fiyat verdi marangoz ?
Senin kıza da Mercan gibi denizi anımsatan bir isim baya yakışırdı. İsme karar vermiş miydin ?
Yok kıııız ne 4ü.Ev hanım olsam doğururdum da çalışıyorum olmaz yani.Artık kariyerimde yükselmem lazım.Ama çalışmıyorsan 4 de olur sezeryanla önemli olan 2-3 yıl ara vermek
Sezaryan olursa 2-3 yıl ara vermeden hamile kalmak sağlıksız mı?
hahaha ilahi kızlar ben de deneyeyim bu taktiği. kaldıki libidomuzun en yüksek olduğu aylardayız tırmanmayalım duvarlara
Komiksin ya :)Bu arada saka bı yana hamilelikte ice boşalma zararlıymis doktorum dedi kaçarsa bişeyler yapmayın yıkamayın ama ice bosalmamaya dikkat edin dedi :) benden söylemesi
Komiksin ya :)Bu arada saka bı yana hamilelikte ice boşalma zararlıymis doktorum dedi kaçarsa bişeyler yapmayın yıkamayın ama ice bosalmamaya dikkat edin dedi :) benden söylemesi
o ne dedı pekı:) zaten son aylar koca karnımızla ve o sıcakla bnce aklımıza bıle gelmez yanı :)gecen dedımkı askım heralde bu yonden normale dondugumzde eylulde bzımle olucak :) guldu gene kapadı konuyu..ıcınde dıyodr heralde bızım hanıma noluyo dıye :) bde bn rahım kasılması flan olmasndan korkuyorm yanı esım korkmasa ben korkuyorm bu konuda pek cesaretlı degılımmm
Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?