- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.321
o ne dedı pekı:) zaten son aylar koca karnımızla ve o sıcakla bnce aklımıza bıle gelmez yanı :)gecen dedımkı askım heralde bu yonden normale dondugumzde eylulde bzımle olucak :) guldu gene kapadı konuyu..ıcınde dıyodr heralde bızım hanıma noluyo dıye :) bde bn rahım kasılması flan olmasndan korkuyorm yanı esım korkmasa ben korkuyorm bu konuda pek cesaretlı degılımmm
vuuuuu ne açık bi doktormuş obizim doktor bikere cinsel ilişki serbest dedi hala serbest demekki adam hiç konusunu açmıyor bile ilk serbest dediğinde ilk haftalarımızdı bi birleşme oldu. Şimdi o nasıldı hatırlamıyorum eşim benden daha çok korkuyor bişey olursa falan diye.. kocama diorum cocugumuz oluncada o var yanımızda diye yapamayız die gülüo bişey demio :)
Bzde ev arkadasi gbiyizhamile kaldigmdn beri boyle..ilk zamnlar kanama flan yasakti snra plesentam assadaydi yasakti smdi hcbi engel yok ama biz yine ayniyz bnm esim bebege zarar vericeni yada hissedicrgini dusunuyo vla acayip sabirli bi kocam var sasiriyorm bazen konuyu aciyorm olumune knkayizz flan diyorm tepkisini olcuyrm hemen kpatiyo knuyu o mu onemli eylulmu 9ayda ypmasak olurmuyz bnm kizm onemli diyo
ben de beşiğimizi ve odamızı paylaşayım. ayy daha ne fikirlerim var sırayla yapcam hepsini inşallahbeşiğimiz şu organik olarak tabir edilen boyasız ahşap gürgen ağacından, kumaşları vb de organik. oda takımımız krem rengi şuan yapılıyor ay sonu biter sanırım. şifonyeri ve rafı da var onların resmini çekmeyi unutmuşum.
Eki Görüntüle 675572 Eki Görüntüle 675574 Eki Görüntüle 675575
En sonunda benim ne dediğimi bir bilsenaşkım zararı yokmuş bebği besliyormuş dedim
Ben de iki tane aldım canım. Kuzumun hastane çıkışlarını beğendiniz mi kızlar
bebek odası takımı çok hoş bayıldım bayıldııııııım güle güle kullanın.
kızlar kardeş olma konusuna gelince aynı durumdayız eşim aşkım sen sapık mı oldun dedi en son gülerek korkutuyorsun beni diyor
kızlar kardeş olma konusuna gelince aynı durumdayız eşim aşkım sen sapık mı oldun dedi en son gülerek korkutuyorsun beni diyor
kızlar yardım edin bana ne olur 20+4 günlüğüz oğlumla ama ben hareketlerini hissetmiyorum normal miendişeleniyorum
Ben bi de cinsel içerikli rüyalar görüyorum yaa
Bzde ev arkadasi gbiyizhamile kaldigmdn beri boyle..ilk zamnlar kanama flan yasakti snra plesentam assadaydi yasakti smdi hcbi engel yok ama biz yine ayniyz bnm esim bebege zarar vericeni yada hissedicrgini dusunuyo vla acayip sabirli bi kocam var sasiriyorm bazen konuyu aciyorm olumune knkayizz flan diyorm tepkisini olcuyrm hemen kpatiyo knuyu o mu onemli eylulmu 9ayda ypmasak olurmuyz bnm kizm onemli diyo
canım kırılma ama seninde eşin de bi tuhafmış ya, Allah yardımcın olsun, sende mesafeni koru ne yapacaksın bazı insanlar böyle garip oluyor, sen kendini ve bebeğini düşün, bu arada kansızlıkda insanı mutsuz isteksiz yapar, kadındoğumcudan çok fayda görmediysen hematolojiye git bence, en azından ileri araştırma yaparlar neden bu kadar kanın düşük diye veya hamilesin diye daha iyi tedavi verirler
Evet bebekkafa sakın ihmal etme benim kan değerlerim normal olmasına rağmen doktorum her gun 1 adet maltofer kullandiriyor hatta doğumdan sonra 3 ay kullanacaksın dedi. Ablam zamanında hamile iken kullanmadı şimdi sürekli hasta kansiz
doktorların bu hatırlamama durumu bazen ilgisiz kalmaları beni delirtiyor... çok iyi yapmışsın sen içmeye başlamakla... napalım insan kendinin doktoru oluyor bazen böyle...
Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz
aman canım dert etme yaaailla birleşmeli birşeyler yaşamak zorunda değilsinz.Nasıl anlatılır bilmem ama farklı yollar dene birleşmekten korkuyorsanız??? Bizdede birleşme olmuyor ama haftada bikere en azından bişeyler yaşatıyorum eşime puhahaha açıkta konuşulmuyor anam anlarsın artık Zaten eşimde korktuğu için birleşmeyi istemiyor. Garibim bende en azından farklı şekilde sokuluyorum kocama. Bazen çok isteksiz oluyorum, yoruluyorum ama onalrıda boşlamak olmaz ki.. Oda sağolsun ısrarcı deil. Biyerde okumuş gebelikte cinselliği kadınlar pek istemezmiş, haz almazmış falan bana anlatıyordu Anlayışlı kocitom sağolsun
İdil bebeden 20 parça hastane çıkışını 97 tl ye aldım İstanbul beykent te kapatıyorlarmış gerçekten çok indirim yapmışlardı. İstanbul daysanız bakın derim
ayy anam geçmişi okudum bizmi anormaliz anlamadım millet bacı kardeş olmuş benim kociş dibimden ayrılmıyo bıraksam adam hergün yapcakbenim istemediğim zamanlarda bide trip atıyo nezaman istedin ki nezaman evet dedin ki bebeğim rahatsız olur diyorum hiçbişey olmaz ben rahatsız etmem kızımı diyo
Bizde ev arkadaşı gibiyizacaba bebeğimizi leyleklermi getirip koydu unuttum üstünden aylar gecti. Nadasa bıraktı kocam beni
kızlar bende bebek odası konusunda bilgi almak istiyorum biz 2 yılda ya da 4 yılda bir sürekli taşınacağız eşimin işi nedeniyle Allah ömür sağlık versinde taşınırız sorun değil o yüzden eşimle hep ikeadan bakıyoruz sökmesi kurması kolay olsun diye ama hep böyle istediklerimi alamayınca içim gidiyor yaaa
Eki Görüntüle 675686 Eki Görüntüle 675687 Eki Görüntüle 675688 Eki Görüntüle 675689 Eki Görüntüle 675692
biz bunları alacağız kızlar ama haziran gibi alacağız çünkü tayinimiz var taşınacağız ev bulma derdi bitince getirteceğiz alıp internetten halısını perdesini seçtim ama onları koymadım daha.
Ben bi de cinsel içerikli rüyalar görüyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?