2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En sonunda benim ne dediğimi bir bilsen aşkım zararı yokmuş bebği besliyormuş dedim

Ben de iki tane aldım canım. Kuzumun hastane çıkışlarını beğendiniz mi kızlar

bebek odası takımı çok hoş bayıldım bayıldııııııım güle güle kullanın.

kızlar kardeş olma konusuna gelince aynı durumdayız eşim aşkım sen sapık mı oldun dedi en son gülerek korkutuyorsun beni diyor

Ben bi de cinsel içerikli rüyalar görüyorum yaa

kızlar yardım edin bana ne olur 20+4 günlüğüz oğlumla ama ben hareketlerini hissetmiyorum normal mi endişeleniyorum

bende senin gibiyim üstelik 22. haftadayım belli belirsiz tek tük hissediyorum .gece yatağa yattığında biraz dikkat et çok hafif hissedebilirsin bide sabah erken saatlerinde
elini karnına bırak hissetmeyi karşıma geçer herkes hareketlerini görürdüdinlemeye çalış

endişelenme çünkü çocuğun karakteriylede ilgiliymiş
benim yerimde olsaydın kafayı yerdin oğlumda hamileyken o kadar hareketliydiki hiç durmazdı gerçekten şimdide çok hareketleri

selam hamişler bugün 3 lü tarama testimin sonucunu aldım çok şükür normal çıkmış. size değerleri yazayım
tarama sonucu : tarama negatif
down sendrom riski : 1/280 (miadında)
ntd riski : 1/1800
düşünce : yalnız maternal yaş nedeniyle olan down sendromu riski ise 1/1300 dir
trisomy 18 için yüksek risk kategorisinde değildir.

lütfen anlayan arkadaşlar bi bakabilirmi doktor doğum dosyama üçlütest : N 1/280 risk bildirildi yazdı sanki benim içime kurt düştü ya:44:

ayy anam geçmişi okudum bizmi anormaliz anlamadım millet bacı kardeş olmuş benim kociş dibimden ayrılmıyo bıraksam adam hergün yapcak benim istemediğim zamanlarda bide trip atıyo nezaman istedin ki nezaman evet dedin ki bebeğim rahatsız olur diyorum hiçbişey olmaz ben rahatsız etmem kızımı diyo

Bizde ev arkadaşı gibiyiz acaba bebeğimizi leyleklermi getirip koydu unuttum üstünden aylar gecti. Nadasa bıraktı kocam beni

off bilmiyorum valla canım nereye gideceğimi hangi dr.a gideceğimi şaşırdım...zaten çok para veriyoruz medicanada muayeneye başkada hast.e yok bize yakın...şimdi bir de hemetolojiyle uğraşmaz eşim biliyorum !

bu arada kırılmadım :) evet tuhaf huyları ve yaptığı bir sürü hataları var..kendi de kabul ediyor zaten...

ben de bundan korkuyorum..bi de ben talasemi taşıyıcısıyım o nedenle de ara ara kanım düşerdi eskiden de...inşallah 2 ye çıkarınca toparlarım ne diyim,olmazsa 1 ay sonraki kontrolde eğer yine düşük çıkarsa iğne istiyorum diye ısrar edicem dr.a aaa

doktorların bu hatırlamama durumu bazen ilgisiz kalmaları beni delirtiyor... çok iyi yapmışsın sen içmeye başlamakla... napalım insan kendinin doktoru oluyor bazen böyle...

sormaa..bir de benim yumurtalıklarda sanırım iltihap oldu..akıntım var hafif kokulu..onun için de fitil vereyim dedi sonra fitili yazmayı unuttu..çıktık hast.den tahlile gittik zekai tahir e orda geldi aklıma,aradık tel.la fitilin adını sorduk zekai tahirdeki dr.a yazdırdık..

Sabun muhabbetine limon sıkıcam ama biz kocişle iyice kardeş gibi olduk sizlerdede durum aynı mı kardeş kardeş yatıyoruz

iyi sizin kocalarınız anlayışlıymış..biz de kardeş gibi olduk haliyle ben yataklarda hast.lerde serumlarla yatarken yapamıycaktık ! şimdi de kendimi toplayamadım al işte kanım 9.8 halsizlkten ölüyorum ama eşim başka hamileler çatır çatır yapıyo biz ne zaman yapıcaz gibi bi tabir bile kullanmıştır bana :) böyle şeyleri konuşmam pek ama sizin yorumlarınızı görünce dayanamadım...keşke o da anlayışlı olsa bu konuda hoş zorla yaptığımız yok hiç yapmadık hamileliğin başından beri..bi geçenlerde 1 kere oldu o kadar ama olmuyor diye şikayetçi yani bu konuda ! isteksizlik konusunda da evet ben de öyleyim malesef..çünkü her türlü şartta bunu gerektirdi zaten...!

Bizde de ilk zamanlar vardı bu sorun, kanamam oldu 1 ay uzak kaldık. Baktım ki adam yanaşmıyor doktorumun yanında söyledim. Eşim korkuyor, zarar vereceğini düşünüyor bebek bundan etkilenir mi vs dedim. Doktor açıklamasını yapınca sonunda inandı. Haftada 2 defa serbest bu demek oluyor 3 günde 1 Hatta doğum yakın ilişkiyi öneriyor doktorlar, rahim açılsın kolay olsun diye Valla kardeş gibi durulmaz, bana yanaşmaz gider başkasına yanaşır kafasını dağıtırımmm ulennn İnternette var hamilelik pozisyonları bunları uygulamak daha mantıklı ve daha gönül rahat ediyor.

Ya senin şu kocana ben bile kızmaya başladım. Ne demek başka hamileler çatır çatır yapıyor ! Sen tek başına mı yaptın bu bebeği babanın evinden mi getirdin. Ya allaha büyük gitmesin lafım ben olsam ciğerini sökerim herifin accık cadı ol bu ne böyle kuzu gibi. Bize de yasaktı ciddi bir kanama geçirdim çünkü. Ben adamın üstüne atlıyordum (napim hormonlarımın suçu) onun ödü kopuyordu,o bana anlatıyordu,birlikte olursak neler olabileceğini falan. şimdi bile eğer ben erken uyumuşsam yatağa gelmiyor,belki uyanıp rahatsız olurum,horlar ya da alarm sesiyle beni uyandırır diye. Al bi psikoloğa götür bi aile danışmanına gidin. Hanginiz hamilesiniz annem anlasın gari

kızlar bende bebek odası konusunda bilgi almak istiyorum biz 2 yılda ya da 4 yılda bir sürekli taşınacağız eşimin işi nedeniyle Allah ömür sağlık versinde taşınırız sorun değil o yüzden eşimle hep ikeadan bakıyoruz sökmesi kurması kolay olsun diye ama hep böyle istediklerimi alamayınca içim gidiyor yaaa
Eki Görüntüle 675686
biz bunları alacağız kızlar ama haziran gibi alacağız çünkü tayinimiz var taşınacağız ev bulma derdi bitince getirteceğiz alıp internetten halısını perdesini seçtim ama onları koymadım daha.

Eklentiler

• $1pembe_perdeler_pembe_perde_modelleri_8.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 43

Sizde degisen bisy yok genelde cogumz kardes gbi uyuyorzhatta bnmki gce ynlislikla karnima flan elini kolunu carpar diye yatagn kenarnda uyuyo ayni pozisyonda yatip ayni pozisyonda kalkiobirak bska seyleri yani uyku duzenimz bile degisti

canım o pembe yatakta park yatak değil mi, bak o çok estetik duruyor
ben de normalde çadır gibi durduğu için park yatağa karşıyım ama, bebek doğduktan sonra neredeyse 2 kez ülke değiştireceğim için mobilya almam hiç bir anlam ifade etmiyor
park yatak alırsam en azından o bavuluyla taşırım heryere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…