- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.341
Ya senin şu kocana ben bile kızmaya başladım. Ne demek başka hamileler çatır çatır yapıyor ! Sen tek başına mı yaptın bu bebeği babanın evinden mi getirdin. Ya allaha büyük gitmesin lafım ben olsam ciğerini sökerim herifin accık cadı ol bu ne böyle kuzu gibi. Bize de yasaktı ciddi bir kanama geçirdim çünkü. Ben adamın üstüne atlıyordum (napim hormonlarımın suçu) onun ödü kopuyordu,o bana anlatıyordu,birlikte olursak neler olabileceğini falan. şimdi bile eğer ben erken uyumuşsam yatağa gelmiyor,belki uyanıp rahatsız olurum,horlar ya da alarm sesiyle beni uyandırır diye. Al bi psikoloğa götür bi aile danışmanına gidin. Hanginiz hamilesiniz annem anlasın gari
Eki Görüntüle 675325 Kızlar bir firma bebek şekerine alternatif olarak şöyle bi sabun yapmış. Bayıldım yaa. Fiyatı nedir bilmiyorum. Şeker yerine kokulu sabunlar da ikram edebiliriz aslında iyi fikir. Ağustos ayında şekerlerin erime ihtimali var. Bu da aklımızın bi kenarında bulunsun. Sabunlu keseleri biz bile hazırlayabiliriz.Eki Görüntüle 675317 Eki Görüntüle 675318
Inşallahdualariniza ihtiyacım var
Canım idil bebe beykentte nerde?
:)sinirim bozuldu ondan gülüyorum...ben de bi keresinde hangimiz hamile alamadım demiştim.o da ben de hamileyim demişti :))
yok zaten bişey yapmıyoruz ben istemediim ve yapamadığım için...zorlamıyor da ama içinden sinir oluyor ve böyle dışarı vuruyor..aslına bakarsan hiçte kuzu değilimdir :) damarıma basılınca ama şu sıralar çok yorgunum çok sıkıntı çektim...halim yok...işte diyorum ya çok şey var anlatsam roman olur :) ha yinede seviyorum tabi onu çünkü iyiliğne iyidir ama böyle garip huyları var işte...mesela bana hiç ilgili değil bu dönemde...resmen bazen sevgi dileniyorum ama cıks yok
Arkadaşlar benim konum tamamen sizin konulardan farklı.Ben yalnış mı düşünüyorum.Nolur bi akıl verin.Bugün görümceme gittim.Üçüzleri olduğu için kayınvalidemde görümcemde kalıyor.Biraz gösterişi severler.Herşey güzel olsun, eksik olmasın isterler.Görümcem mevlüt okutacak.Bana bir mağazada pantolonun üzerine güzel kıyafetler olduğunu söyledi.Öyle pahalı değil.Mevlütte ondan alırsın pantolonun üzerine olur.Başka gömlek tarzı kıyafetlerde var onlarada bakarsın dedi.(Belki ben almak istemiyorum.Kendi nişanında yakın akrabası bir kıyafet giymişti.Vay efendim neden o kıyafeti giymiş.Başka birşey alamamış mı???o kıyafetle nasıl nişana gelmiş). Bebek odasına duvar kağıdı ben alacağım seç beğen hangisini istiyorsan al halıyı en son alırsın dedi.Zaten küçük bir halı istiyorum dedim.Sakın küçük halı alma emeklediğinde hep üşütecek dedi.Beşiği şöyle, gardrobu şöyle yerleştirirsin diyor.Kayınvalidemde önceden bebiş için yarım altın yaptırmış.Doğumundada künye yaptıracakmış.Bana dediki kızım yarım altını vereyim onunla oturma odaasındaki tülü değiştir.Onun rengi falan hep soldu dedi.(Bana göre evet biraz soldu ama 2 sene daha idare ederim.)Bebek mevlütü yapacaksın.O insanlar her zaman evine gelmiyorlar dedi.Eşimde anne ondan önce mutfağa halı almamız lazım dedi.Kayınvalidemde tamam oğlum ben size öncedende söyledim.Siz seçin alın taksidini ben öderim dedi.Yani hem tülü hem mutfak halısını alacak.Ama ben pek almalarını istemiyorum.Çünkü geçmişte görümcemle 3 sene konuşmadık.Yine bir tartışma olsa onu aldık bunu aldık derler mi acaba.Biraz evime müdahale ediyorlarmış gibi geliyor.
Yada acaba bana mı öyle geliyor.İlerde daha çok karışırlar diye mi korkuyorum.Aslında kötü birşey demediler.Siz nedersiniz kızlar???
ewinin eksiğini sen al...omlar bebişe ne istiosa alsın yada taksınn..bencee kendi paranla ewinin eksiğini al derimm
Arkadaşlar benim konum tamamen sizin konulardan farklı.Ben yalnış mı düşünüyorum.Nolur bi akıl verin.Bugün görümceme gittim.Üçüzleri olduğu için kayınvalidemde görümcemde kalıyor.Biraz gösterişi severler.Herşey güzel olsun, eksik olmasın isterler.Görümcem mevlüt okutacak.Bana bir mağazada pantolonun üzerine güzel kıyafetler olduğunu söyledi.Öyle pahalı değil.Mevlütte ondan alırsın pantolonun üzerine olur.Başka gömlek tarzı kıyafetlerde var onlarada bakarsın dedi.(Belki ben almak istemiyorum.Kendi nişanında yakın akrabası bir kıyafet giymişti.Vay efendim neden o kıyafeti giymiş.Başka birşey alamamış mı???o kıyafetle nasıl nişana gelmiş). Bebek odasına duvar kağıdı ben alacağım seç beğen hangisini istiyorsan al halıyı en son alırsın dedi.Zaten küçük bir halı istiyorum dedim.Sakın küçük halı alma emeklediğinde hep üşütecek dedi.Beşiği şöyle, gardrobu şöyle yerleştirirsin diyor.Kayınvalidemde önceden bebiş için yarım altın yaptırmış.Doğumundada künye yaptıracakmış.Bana dediki kızım yarım altını vereyim onunla oturma odaasındaki tülü değiştir.Onun rengi falan hep soldu dedi.(Bana göre evet biraz soldu ama 2 sene daha idare ederim.)Bebek mevlütü yapacaksın.O insanlar her zaman evine gelmiyorlar dedi.Eşimde anne ondan önce mutfağa halı almamız lazım dedi.Kayınvalidemde tamam oğlum ben size öncedende söyledim.Siz seçin alın taksidini ben öderim dedi.Yani hem tülü hem mutfak halısını alacak.Ama ben pek almalarını istemiyorum.Çünkü geçmişte görümcemle 3 sene konuşmadık.Yine bir tartışma olsa onu aldık bunu aldık derler mi acaba.Biraz evime müdahale ediyorlarmış gibi geliyor.
Yada acaba bana mı öyle geliyor.İlerde daha çok karışırlar diye mi korkuyorum.Aslında kötü birşey demediler.Siz nedersiniz kızlar???
ayy anam geçmişi okudum bizmi anormaliz anlamadım millet bacı kardeş olmuş benim kociş dibimden ayrılmıyo bıraksam adam hergün yapcakbenim istemediğim zamanlarda bide trip atıyo nezaman istedin ki nezaman evet dedin ki bebeğim rahatsız olur diyorum hiçbişey olmaz ben rahatsız etmem kızımı diyo
canım ne desem doğru olur bilemedim görünüşe göre kötü birşey dememişler ama sen daha iyi tanırsın tabi huylarını suylarını evine bebeğe hediye almak hoş birşey söylemesi bile yeter ama yüzüne vuracaksa o kötü olur sonradan. eğer yüzüne vurmaz diyorsan sen bilirsin. babaannemde anneme yengeme bir sürü hediye alır ama lafını etmez senin kayınvaliden nasıl bilemedim
Arastacim yani bi icraat yoksa libido yukselince boyle ruyalr cok normal bacimya oyle bi durumdayzki rol degstk kocalr nzli biz isteyen taraf ah bu hormonlr diyelim
Yeniden Yönlendirme BildirimiCanım bunlar çok güzel firma adını atarmısın.
Paradise alışveriş merkezinde canım
Arkadaşlar ben bebeğe 4-5 yaşından sonra oda takımı almayı düşünüyorum.O yüzden beşiğin yanına gardrop alayım diyorum.Bauhaausta bir gardrop var.Fiyatı 349 tl den 269 tl ye düşmüş.marangoza sordum aynı modeli 400 tl ye yaparım diyor.Üstte yüklüğü var.Askılık ve altta 2 adet çekmecesi var.Sağ tarafındada far var.Sizce nasıl?Rica etsem BAUHAUS Türkiye / Hoşgeldiniz ... sayfasından nisan katoloğunun 14. sayfasında sol üstteki gardroba bakıp bana fikir verirmisiniz.Linki açamıyorsanız Bauhaus nisan 2013 katoloğu diyede açabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?