2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar istanbul ultramedde ayrıntılı ultrason çektiren varmı cd ve resim veriyolarmı ilgi alaka nasıl bilen varmı hu huuuuuuu

:)sinirim bozuldu ondan gülüyorum...ben de bi keresinde hangimiz hamile alamadım demiştim.o da ben de hamileyim demişti :))

yok zaten bişey yapmıyoruz ben istemediim ve yapamadığım için...zorlamıyor da ama içinden sinir oluyor ve böyle dışarı vuruyor..aslına bakarsan hiçte kuzu değilimdir :) damarıma basılınca ama şu sıralar çok yorgunum çok sıkıntı çektim...halim yok...işte diyorum ya çok şey var anlatsam roman olur :) ha yinede seviyorum tabi onu çünkü iyiliğne iyidir ama böyle garip huyları var işte...mesela bana hiç ilgili değil bu dönemde...resmen bazen sevgi dileniyorum ama cıks yok

kızlar alakasız olacak ama göğüs pompası alıcam..ne önerirsinizz bilgisi olan annelere danışmak istiyorum..elektrikliler acıtomuş sanırım manuelmi alsam...aventmi lansinoh mu karar weremedm wallaaa

Arkadaşlar benim konum tamamen sizin konulardan farklı.Ben yalnış mı düşünüyorum.Nolur bi akıl verin.Bugün görümceme gittim.Üçüzleri olduğu için kayınvalidemde görümcemde kalıyor.Biraz gösterişi severler.Herşey güzel olsun, eksik olmasın isterler.Görümcem mevlüt okutacak.Bana bir mağazada pantolonun üzerine güzel kıyafetler olduğunu söyledi.Öyle pahalı değil.Mevlütte ondan alırsın pantolonun üzerine olur.Başka gömlek tarzı kıyafetlerde var onlarada bakarsın dedi.(Belki ben almak istemiyorum.Kendi nişanında yakın akrabası bir kıyafet giymişti.Vay efendim neden o kıyafeti giymiş.Başka birşey alamamış mı???o kıyafetle nasıl nişana gelmiş). Bebek odasına duvar kağıdı ben alacağım seç beğen hangisini istiyorsan al halıyı en son alırsın dedi.Zaten küçük bir halı istiyorum dedim.Sakın küçük halı alma emeklediğinde hep üşütecek dedi.Beşiği şöyle, gardrobu şöyle yerleştirirsin diyor.Kayınvalidemde önceden bebiş için yarım altın yaptırmış.Doğumundada künye yaptıracakmış.Bana dediki kızım yarım altını vereyim onunla oturma odaasındaki tülü değiştir.Onun rengi falan hep soldu dedi.(Bana göre evet biraz soldu ama 2 sene daha idare ederim.)Bebek mevlütü yapacaksın.O insanlar her zaman evine gelmiyorlar dedi.Eşimde anne ondan önce mutfağa halı almamız lazım dedi.Kayınvalidemde tamam oğlum ben size öncedende söyledim.Siz seçin alın taksidini ben öderim dedi.Yani hem tülü hem mutfak halısını alacak.Ama ben pek almalarını istemiyorum.Çünkü geçmişte görümcemle 3 sene konuşmadık.Yine bir tartışma olsa onu aldık bunu aldık derler mi acaba.Biraz evime müdahale ediyorlarmış gibi geliyor.
Yada acaba bana mı öyle geliyor.İlerde daha çok karışırlar diye mi korkuyorum.Aslında kötü birşey demediler.Siz nedersiniz kızlar???

bak canım; bence yapman gereken şey önce eşinle arandaki şu cinsel sorunu düzeltmek,bu dönem bi ayrı düşerseniz inan bana bebek doğduktan sonra hiç toparlanamazsınız. gözünü korkutmak gibi olmasın ama istatistikler gösteriyor ki kadınlar en çok gebelik dönemlerinde aldatılıyor. bunda pek çok şeyin etkisi var, bakımsızlık,huysuzluğumuz,ilgisiz davranıp ilgi bekleyişimz ve tabi ki cinselliğe karşı soğuk duruşumuz. bunların hiç biri aldatmak için yeterli ya da geçerli bir sebep değil tabi ki ama zemin hazırlamayalım diye söylüyorum. maddi durumunuz eğitimleriniz ne durumda bilmiyorum (bunu ilişkinizi ne şekilde hareketlendirirsiniz bi fikrim olmadığı için söyledim)ama bildiğim bir tek şey kadın ve erkek her yerde özellikle 4 duvar arasında aynıdır! kocanla çok şey yaşamışsınız onu hala çok sevdiğini,onun çocuğunu taşımaktan onur duyduğunu göster. erkekler böyle şeyleri sever. gerisi zaten gelir,bazı şeyler gerçekten ücretsiz; mesela sarılmak,mesela sevişmek,öpüşmek,evde kahve içmek,sohbet etmek,dürüst olmak,sevdiğini söylemek,uyurken sarılmak...
eşlerinize sarılın,çünkü kimse aynı sarılamaz ve sarılmanın taklidi olmaz...

Arkadaşlar ben bebeğe 4-5 yaşından sonra oda takımı almayı düşünüyorum.O yüzden beşiğin yanına gardrop alayım diyorum.Bauhaausta bir gardrop var.Fiyatı 349 tl den 269 tl ye düşmüş.marangoza sordum aynı modeli 400 tl ye yaparım diyor.Üstte yüklüğü var.Askılık ve altta 2 adet çekmecesi var.Sağ tarafındada far var.Sizce nasıl?Rica etsem BAUHAUS Türkiye / Hoşgeldiniz ... sayfasından nisan katoloğunun 14. sayfasında sol üstteki gardroba bakıp bana fikir verirmisiniz.Linki açamıyorsanız Bauhaus nisan 2013 katoloğu diyede açabilirsiniz.

Son düzenleme:

ewinin eksiğini sen al...omlar bebişe ne istiosa alsın yada taksınn..bencee kendi paranla ewinin eksiğini al derimm

canım ne desem doğru olur bilemedim görünüşe göre kötü birşey dememişler ama sen daha iyi tanırsın tabi huylarını suylarını evine bebeğe hediye almak hoş birşey söylemesi bile yeter ama yüzüne vuracaksa o kötü olur sonradan. eğer yüzüne vurmaz diyorsan sen bilirsin. babaannemde anneme yengeme bir sürü hediye alır ama lafını etmez senin kayınvaliden nasıl bilemedim

ilahi egelim

Kizlar ben de bu bebek arabasi olayina cok takildim. Chicco dusunuyordum ama ozellikle ana kucagi cok agir geldi. Peg perego diye bir marka varmis normalde bayagi pahali bi magazada indirimdeydi gecen hafta. Hakkinda fikrim olmadigi icin cesaret edemedim ama birazda pisman oldum. Peg perego easy switch diye bir modeldi sanirim. Tecrubeli anneler bu markayi duyan ya da kullanan var mi acaba cok teredduttetim kacirip sonra uzulmek istemiyorum rengi de pek icime sinmedi ama kaliteli ve kullanisli olsun da istiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum :)

Kızdığı zaman kendi kendine ve görümcemle konuşurlar onu aldık bunu yaptık diyebilirler ama benim yüzüme vururlar mı bende bilemedim.Biz baştan kabul etmemiştik.Ama şimdi eşim madem vermek istiyor versin.Başka anne babalar çocuklarına milyarlar veriyor diyor.

Canım bence evinin düzenine eşyasına karıştırma. Eşin ve sen karar ver. KAyınvaliden kötü niyetle demiyordur mutlaka ama benim kayınvalidem de büyük görümcemde öyle gösterişi severlerken bende tam tersi nefret ederim... oturdugum yerde herkes nereye ne yaptırıosa aaaa onlarda buraya yaptırdı deipte yaptılar. Ben başka yerlere bakmak istedim ama bakamadım. Hep dedikleri yerden oldu birçok şeyim. KEndi annemin aldıkalrına bile aldık yaptık dedi kayınvalidem benim yanımda. çok zoruma gitmişti..KAfama göre istediğim olmadı onların yaptıklarında . şimdi arada eşime bunu kakıp duruyorum. İyimi yaptıgım deil ama ister istemez söylüyorsun. şimdi cocugumun odası hakkında kımseden yorum bile almıyorum. eşimle karar veriyoruz.. haaa onlar gene karışmıyor mu karısıyor biz zaten eşimle sadeliği severiz. yok sade yapın oyle boğmayın odayı falan fişmann ooooo ama dınleyecegımızi sanmıyorum..

Son düzenleme:

Arkadaşlar bu mesajıma bakan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…