- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.361
Canım bence evinin düzenine eşyasına karıştırma. Eşin ve sen karar ver. KAyınvaliden kötü niyetle demiyordur mutlaka ama benim kayınvalidem de büyük görümcemde öyle gösterişi severlerken bende tam tersi nefret ederim... oturdugum yerde herkes nereye ne yaptırıosa aaaa onlarda buraya yaptırdı deipte yaptılar. Ben başka yerlere bakmak istedim ama bakamadım. Hep dedikleri yerden oldu birçok şeyim. KEndi annemin aldıkalrına bile aldık yaptık dedi kayınvalidem benim yanımda. çok zoruma gitmişti..KAfama göre istediğim olmadı onların yaptıklarında . şimdi arada eşime bunu kakıp duruyorum. İyimi yaptıgım deil ama ister istemez söylüyorsun. şimdi cocugumun odası hakkında kımseden yorum bile almıyorum. eşimle karar veriyoruz.. haaa onlar gene karışmıyor mu karısıyor biz zaten eşimle sadeliği severiz. yok sade yapın oyle boğmayın odayı falan fişmann ooooo ama dınleyecegımızi sanmıyorum..
Arkadaşlar bu mesajıma bakan yok mu?
kızlar alakasız olacak ama göğüs pompası alıcam..ne önerirsinizz bilgisi olan annelere danışmak istiyorum..elektrikliler acıtomuş sanırım manuelmi alsam...aventmi lansinoh mu karar weremedm wallaaa
ilk bebğiniz ise iki tane hastane çıkış seti alaın içinde bebeğe her gereken var.Benim ilk çocuğumdan herşey duruyor bataniler lazım oluyor bebek sık kusarlar bol bol üsütnü kirletiyolar.
ben de beşiğimizi ve odamızı paylaşayım. ayy daha ne fikirlerim var sırayla yapcam hepsini inşallahbeşiğimiz şu organik olarak tabir edilen boyasız ahşap gürgen ağacından, kumaşları vb de organik. oda takımımız krem rengi şuan yapılıyor ay sonu biter sanırım. şifonyeri ve rafı da var onların resmini çekmeyi unutmuşum.
Eki Görüntüle 675572 Eki Görüntüle 675574 Eki Görüntüle 675575
Günaydın hamişlerBugün boş günüm evdeyim Kızımla evi toparlayacağız, yemek yapacağız, sonra da battaniyesine devam edeceğiz Gününüz güzel geçsin inşaallah
canım hepsine bayıldım. özellikle gardıropun gördüğüm en güzel gardırop.güle güle kullansın bebişin
Gunaydn kizlar....ya bu asi bni mahvetti...dun aksma kdr hcbisey yoktu aksam agrimaya bsladi hla agriyo..yptiran arkdslr ne zamn gciyo bunun agrisi ya.asiyi saga yptrdm...butun gce sol tarafima yttigm icn sol kolumda tutldu
Bizde de ilk zamanlar vardı bu sorun, kanamam oldu 1 ay uzak kaldık. Baktım ki adam yanaşmıyor doktorumun yanında söyledim. Eşim korkuyor, zarar vereceğini düşünüyor bebek bundan etkilenir mi vs dedim. Doktor açıklamasını yapınca sonunda inandı. Haftada 2 defa serbest bu demek oluyor 3 günde 1Hatta doğum yakın ilişkiyi öneriyor doktorlar, rahim açılsın kolay olsun diye Valla kardeş gibi durulmaz, bana yanaşmaz gider başkasına yanaşır kafasını dağıtırımmm ulennn İnternette var hamilelik pozisyonları bunları uygulamak daha mantıklı ve daha gönül rahat ediyor.
kızlar alakasız olacak ama göğüs pompası alıcam..ne önerirsinizz bilgisi olan annelere danışmak istiyorum..elektrikliler acıtomuş sanırım manuelmi alsam...aventmi lansinoh mu karar weremedm wallaaa
Gunaydn kizlar....ya bu asi bni mahvetti...dun aksma kdr hcbisey yoktu aksam agrimaya bsladi hla agriyo..yptiran arkdslr ne zamn gciyo bunun agrisi ya.asiyi saga yptrdm...butun gce sol tarafima yttigm icn sol kolumda tutldu
Bugun tam 5 haftalik hamileyim 2. Hamileligim karin kasilmalarim var.sizlerde oldumu bana yazabilirmisiniz
aman canım dert etme yaaailla birleşmeli birşeyler yaşamak zorunda değilsinz.Nasıl anlatılır bilmem ama farklı yollar dene birleşmekten korkuyorsanız??? Bizdede birleşme olmuyor ama haftada bikere en azından bişeyler yaşatıyorum eşime puhahaha açıkta konuşulmuyor anam anlarsın artık Zaten eşimde korktuğu için birleşmeyi istemiyor. Garibim bende en azından farklı şekilde sokuluyorum kocama. Bazen çok isteksiz oluyorum, yoruluyorum ama onalrıda boşlamak olmaz ki.. Oda sağolsun ısrarcı deil. Biyerde okumuş gebelikte cinselliği kadınlar pek istemezmiş, haz almazmış falan bana anlatıyordu Anlayışlı kocitom sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?