2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında birde şöyle birşey var.2 kredi ödüyoruz.Annem ve ablama borcumuz var.Henüz veremediğimiz için onlara karşı mahçup olduğumun farkındalar.O yüzden evime istediğim şeyleri alamıyorum.Onlarda biryerde destek olmak istiyorlar.Ama yinede ne yapacağımı bilmiyorum.

kızlar alakasız olacak ama göğüs pompası alıcam..ne önerirsinizz bilgisi olan annelere danışmak istiyorum..elektrikliler acıtomuş sanırım manuelmi alsam...aventmi lansinoh mu karar weremedm wallaaa

Manuel cok zor olur canım , ben elektrikli tavsiye ederim
Medela nin sarı renkli 300 küsür fiyatı olan sessiz elektrikli modelini kullandım cok rahat, ayarları var hafiften hizliya değişiyor hemde yumuşak (elektriklinin 1 alt modeli de var 100 kusur fiyatı ama gürültülu )

Günaydın hamişler Bugün boş günüm evdeyim Kızımla evi toparlayacağız, yemek yapacağız, sonra da battaniyesine devam edeceğiz Gününüz güzel geçsin inşaallah

Herkese günaydın güzel anneler ve bebekleri bbişimde günaydın diyor size tepikleriyle

ilk bebğiniz ise iki tane hastane çıkış seti alaın içinde bebeğe her gereken var.Benim ilk çocuğumdan herşey duruyor bataniler lazım oluyor bebek sık kusarlar bol bol üsütnü kirletiyolar.

Ben sanırım bebeğime şimdiden fazla kıyafet aldım ama napim görünce dayanamıyorum öyle şirinler ki

canım hepsine bayıldım. özellikle gardıropun gördüğüm en güzel gardırop.güle güle kullansın bebişin

Günaydın hamişler Bugün boş günüm evdeyim Kızımla evi toparlayacağız, yemek yapacağız, sonra da battaniyesine devam edeceğiz Gününüz güzel geçsin inşaallah

ohh ne güzel canım keyfini çıkar..Ben de evde olmak için haftasonunu iple çekiyorum.evde vakit geçirmeyi özledim yaa :109:

Son düzenleme:
Gunaydn kizlar....ya bu asi bni mahvetti...dun aksma kdr hcbisey yoktu aksam agrimaya bsladi hla agriyo..yptiran arkdslr ne zamn gciyo bunun agrisi ya.asiyi saga yptrdm...butun gce sol tarafima yttigm icn sol kolumda tutldu

Gunaydn kizlar....ya bu asi bni mahvetti...dun aksma kdr hcbisey yoktu aksam agrimaya bsladi hla agriyo..yptiran arkdslr ne zamn gciyo bunun agrisi ya.asiyi saga yptrdm...butun gce sol tarafima yttigm icn sol kolumda tutldu

benim 1 gün sürmüştü ağrısı aşının. kolum her sızladığında oh oh bebişime antikor olsun diyodum

Biz ilk 3 ayı atlattıktan sonra haftada 3 gün diye anlaşmıştık eşimle Sorunumuz olmadı çok şükür ben de bi doktora sorayım olmadı kaç kere serbest diye Ben bu aralar çok kıskancım sizde de öyle mi? Ona niye baktın bunu niye söyledin modundayım kendime engel olamıyorum sizde de öyle mi? Eşim ben böyle yapınca gülmekten kırılıyor daha çok sinir oluyorum hormonlarımın etkisi galiba hiç böyle değildim çünkü

Günaydın kızlarrr, bugün kızım ve ben babamız olmadan uyuyacağız. Kocacım iş için çanakkaleye gitti.. Sabah beni işe bıraktı kendiside yola çıktı. Allahtan yarın akşam ksmetse bizimle olacak. Normalde 3 günlüğüne giderdi. Şimdi bir güncük.. Hamile kaldıgımdan bu yana ilk kez babamız olmadan kalacağız. Bakalım kızım farkedecekmi, babasız uyuyacağımızı :))))

kızlar alakasız olacak ama göğüs pompası alıcam..ne önerirsinizz bilgisi olan annelere danışmak istiyorum..elektrikliler acıtomuş sanırım manuelmi alsam...aventmi lansinoh mu karar weremedm wallaaa

Bi arkadaşım elektrikli kullanıyor ve oldukça memnun olduğunu söyledi.. Acıtma olsa mutlaka derdi canım ya..

benim 4 gün sürmüştü acısı dokunamadım ve üzerine yatamadım şekerim.. kocam hatta dalga geçiodu ben nazlandıkça bebek gibisin ağlıcan şimdi diye

Bugun tam 5 haftalik hamileyim 2. Hamileligim karin kasilmalarim var.sizlerde oldumu bana yazabilirmisiniz

canım öncelikle Allah tamamına erdirsin. sağlıkla sıhhatle inşallah. istersen aralık 2013 anneleri topiğine katıl canım. aynı haftada olduğun anne adaylarıyla daha iyi iletişim kurabilirsin. biz artık 22 23 haftalardayız.

???????????????????????????????????????????????

Medcezevir;
Bu sepet beşiğe bebekler 6.ayına kadar yatıyormuş.Geçenlerde bir arkadaşım sakın alma pek kullanışlı değil dedi.Sen aldın mı yoksa almayı düşündüğün mü için paylaştın canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…