2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bz esimle anlsmada yapamayiz adam kizm duyar kizm hisseder diyo bda demiyo bndemi bi tuhflik var ondami anlamadimcnm bn zaten kiskancim sevdigm insanlri kiskanirm heleki kocami...bnde o baktgn kim...su kim bu ara dahada bi bktm vla

Arastacim yani bi icraat yoksa libido yukselince boyle ruyalr cok normal bacimya oyle bi durumdayzki rol degstk kocalr nzli biz isteyen tarafah bu hormonlr diyelim

Amaan kız daha evliliğin ne olduğunu bile anlayamadan hamile kalınca böyle oluyor:))))))) Bizim gibi 9-10 seneleri devirde göreyim o hormonları.Yani sanırım benim lipidom sıfır:) Ostrojen hormonumda yok. Yakında bıyık burup gezeceğim

aldım canım. ben beşiksiz bebek olmaz diye düşünenlerdenim. zaten ayrıca odası da olacağı ve Allah kısmet ederse 6 aydan sonra odasına geçmesini istediğim için sorun olmaz 6 ay yatması.

Menekse alemsin bacimcidden 4maysta 1yilimz biticek dahahormonlar aktif tabi10yilda oyle mi oluyo kuzm o zamn 20yil snra iyice can yoldasi kardes olucz adamla

kızlar ben tepikleri çok az hissediyorum bazen 1 tane tepik akşam 3 tane o da çok hafif sizdede öyle mi hatta dün hiç hissetmedim ama bundan 4 gün önce 3 gün boyunca arka arkaya kuvvetli 5 kere hissetmiştim gittikçe şiddetti ve miktarı artması gerekirken sanki daha zayıf ve az tepiklerim oluyor sanki canım sıkılıyor

mavi menekşe bacım benim de 9 yılım bitiyor mayısta inşallah. ama libidom tavan

canını sıkma canım yavaş yavaş güçleniyor tepikler. belki de bebeğin pozisyonundan dolayı kuvvetli hissedemiyorsundur. misal benim bebik geçen haftaya kadar dik duruyordu ayakları aşağıda bir vurdumu vajenden fırlayıp gidecek gibi hissediyordum. şimdi paralel pozisyonda tekme gücü daha hafifledi ve sıklığı arttı. bi de senin haftanda ben otururken ya da ayakta yürürken falan hissedimiyodum hep uzanırken tepikliyordu. şimdi yürümeme bile aldırmıyor haylazım

Bizde ev arkadaşı gibiyiz acaba bebeğimizi leyleklermi getirip koydu unuttum üstünden aylar gecti. Nadasa bıraktı kocam beni

çoğumuz bu durumdayız yani:) dokunulmaya kıyılmayan kutsal anne adaylarıyız kocalarımızın gözünde. heralde günden günde kocaman olmamızında birazcık etkisi vardır:)

Menekse alemsin bacimcidden 4maysta 1yilimz biticek dahahormonlar aktif tabi10yilda oyle mi oluyo kuzm o zamn 20yil snra iyice can yoldasi kardes olucz adamla

Ah ah bizim 11 aylıkken oooooooo:) Canım bende 20.yılda umut yok gibi görünüyor ama seni bilmem:))))
Emekliye ayrılırım kadınlıktan belki

aldım canım. ben beşiksiz bebek olmaz diye düşünenlerdenim. zaten ayrıca odası da olacağı ve Allah kısmet ederse 6 aydan sonra odasına geçmesini istediğim için sorun olmaz 6 ay yatması.

Hayırlı olsun canım.Diğer bebeklerinde kullanırsın artık düşünüyorsan.Kaçıncı bebeğin bilmiyorum ama:) Önceleri demir sallanan beşikler vardı bizim büyüdüklerimiz.Kayınvalidem eşimin beşiğini sırayla bütün torunlarına verdi.Benim çocuklarımda yattılar babalarının beşiğinde.Daha sapasağlamdı ama memlekette kaldı bu bebeğimi yatıramayacağım.Memlekete gittiğim zaman 1-2 hafta yatırırım inşallah.Babaları gibi iyi huylu olurlar inşallah:)

minnoşların fıstık anneleri günaydın dün çok zor uyudum ben yaaa bir türlü uyku gelmedi bebişle bize. dayanamayıp kahve içmiştim eşim hayırdır niye uyumnadıNIZ diyor dünden muhabbetleri bildiğimizden libidom tavan yaptı dedim adam yatakta oturdu çocuğun kulaklarıda duyuyor eyvah aşkım haline libidona söyle sen hamilesin diyor

Ah ah bizim 11 aylıkken oooooooo:) Canım bende 20.yılda umut yok gibi görünüyor ama seni bilmem:))))
Emekliye ayrılırım kadınlıktan belki

Anam bzim durum ortada 11 ayligzkardes kardes yasayip gdiyrzbnde 20yil snra unumu eledm elegimi astim dicemama bnm annrm anltrdi bi komsulari varmis adam komsudan cagrirmis kadinikadin hep sikayet ederms artk bktm usandm diyehtta 9aylik hamilymid kadin sancilari bslamis bda yapalm 40gun ypamicz diuomus kadin anlatiyomus cnmdam brzdm diyebuda farkli bi boyut yani

Yaramı deştin canım bende aynı dertten muzdaripim. Doğduklarında da akıllı olurlarmı ki? Yoksa şimdiden enerjiyi biriktirip doğduktan sonra mı günümüzü göreceğiz

sağol canım bende tepikleri ta kasıgımın alt taraflarında hissediyorum aklım fikrim onda hep onu dinliyorum ama içimi ferahlattın canım maşallah senin bebeişinede inşallah bende böyle hissetmeye başlarım tepikledikçe iyi diye seviniyorum hissetmeyince dünyam kararıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…