- 24 Mart 2009
- 3.264
- 4.557
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.381
Biz ilk 3 ayı atlattıktan sonra haftada 3 gün diye anlaşmıştık eşimleSorunumuz olmadı çok şükür ben de bi doktora sorayım olmadı kaç kere serbest diye Ben bu aralar çok kıskancım sizde de öyle mi? Ona niye baktın bunu niye söyledin modundayım kendime engel olamıyorum sizde de öyle mi? Eşim ben böyle yapınca gülmekten kırılıyor daha çok sinir oluyorum hormonlarımın etkisi galiba hiç böyle değildim çünkü
Arastacim yani bi icraat yoksa libido yukselince boyle ruyalr cok normal bacimya oyle bi durumdayzki rol degstk kocalr nzli biz isteyen taraf ah bu hormonlr diyelim
Medcezevir;
Bu sepet beşiğe bebekler 6.ayına kadar yatıyormuş.Geçenlerde bir arkadaşım sakın alma pek kullanışlı değil dedi.Sen aldın mı yoksa almayı düşündüğün mü için paylaştın canım?
Amaan kız daha evliliğin ne olduğunu bile anlayamadan hamile kalınca böyle oluyor:))))))) Bizim gibi 9-10 seneleri devirde göreyim o hormonları.Yani sanırım benim lipidom sıfır:) Ostrojen hormonumda yok. Yakında bıyık burup gezeceğim
Amaan kız daha evliliğin ne olduğunu bile anlayamadan hamile kalınca böyle oluyor:))))))) Bizim gibi 9-10 seneleri devirde göreyim o hormonları.Yani sanırım benim lipidom sıfır:) Ostrojen hormonumda yok. Yakında bıyık burup gezeceğim
gunaydin anneler bende araniza yeni katildim
kızlar ben tepikleri çok az hissediyorum bazen 1 tane tepik akşam 3 tane o da çok hafif sizdede öyle mi hatta dün hiç hissetmedim ama bundan 4 gün önce 3 gün boyunca arka arkaya kuvvetli 5 kere hissetmiştim gittikçe şiddetti ve miktarı artması gerekirken sanki daha zayıf ve az tepiklerim oluyor sanki canım sıkılıyor
Bizde ev arkadaşı gibiyizacaba bebeğimizi leyleklermi getirip koydu unuttum üstünden aylar gecti. Nadasa bıraktı kocam beni
Menekse alemsin bacimcidden 4maysta 1yilimz biticek daha hormonlar aktif tabi 10yilda oyle mi oluyo kuzm o zamn 20yil snra iyice can yoldasi kardes olucz adamla
aldım canım. ben beşiksiz bebek olmaz diye düşünenlerdenim. zaten ayrıca odası da olacağı ve Allah kısmet ederse 6 aydan sonra odasına geçmesini istediğim için sorun olmaz 6 ay yatması.
Ah ah bizim 11 aylıkken oooooooo:) Canım bende 20.yılda umut yok gibi görünüyor ama seni bilmem:))))
Emekliye ayrılırım kadınlıktan belki
kızlar ben tepikleri çok az hissediyorum bazen 1 tane tepik akşam 3 tane o da çok hafif sizdede öyle mi hatta dün hiç hissetmedim ama bundan 4 gün önce 3 gün boyunca arka arkaya kuvvetli 5 kere hissetmiştim gittikçe şiddetti ve miktarı artması gerekirken sanki daha zayıf ve az tepiklerim oluyor sanki canım sıkılıyor
canını sıkma canım yavaş yavaş güçleniyor tepikler. belki de bebeğin pozisyonundan dolayı kuvvetli hissedemiyorsundur. misal benim bebik geçen haftaya kadar dik duruyordu ayakları aşağıda bir vurdumu vajenden fırlayıp gidecek gibi hissediyordum.şimdi paralel pozisyonda tekme gücü daha hafifledi ve sıklığı arttı. bi de senin haftanda ben otururken ya da ayakta yürürken falan hissedimiyodum hep uzanırken tepikliyordu. şimdi yürümeme bile aldırmıyor haylazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?