2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım olabiliyor.benim geçen haftasonu çok hareketliydi bebeğim. hatta karnıma bakıp görebiliyordum hareket ettiğinde.gün boyu rahat durmadı. sonra 3 gün çok çok hafif bi kaç tane hissettim.endişelenmeye başlamıştım ki dün akşam yine coştu.bir sağdan vuruyor tekme, birazdan sola geçip ordan vuruyor internette okuduğuma göre bu haftalarda böyle olması normalmiş.24-25. haftaya kadar böyle devam edecek sanırım.sonra hep hissedeceğiz inşallah

Yaramı deştin canım bende aynı dertten muzdaripim. Doğduklarında da akıllı olurlarmı ki? Yoksa şimdiden enerjiyi biriktirip doğduktan sonra mı günümüzü göreceğiz

aynen canım aman uslu olmayı versin ben tepik istiyorumm valla içim böyle huzursuz oluyor ama sağ olsun medcezir biraz rahatllattı

maşallah yavruna acaba daha küçükler güçsüzler bizmi hissetmiyoruz yada pozisyonlarından mı yoksa yorgun oluyorlar canları kıpırdamak mı istemiyor çikolata yiyorum ona değil bana enerji geliyor ben deliriyorum oturamıyorum yerimde

İçini rahat tut canım.. Yavaş yavaş zamanla daha da ço khissedeceğiz. Deyatlı ultrasona girdiğimde doktor bebeğin çok hareketli hiç durmuyor demişti ki karnım açtı yemeden gitmiştim. Evet kıpır kıpır ama ben hissetmiyorum. Çok nadir vurdugu oldu. Ama o içerde ne şebeklikler yapıyor dün maşallah diyeyim hiç durmadı ben akşam eve girene kadar yarım saatte bir defalarca vuruşu oldu. Bugün pek bi sakiniz. Bir kaç kere vurdu bunada şükür.. Çoğunluk vuruşları hep kasığımda. Nadiren göbek üstümde sağ sol taraflarda oluyor. Ozaman karnımdan çıktığını görüyorum

canım başkalarına göstermek için alıyorlar bu durum ilginç tabi ama sonuçta senın zevkini alıyorlar belki geçmişi telafi etmeye çalışıyorlardır.bilemeyiz,
yarın öbür gün laf söylerlerse sana, çıkarır ihtiyacı olan birisine verir yenisini alırsın senden kıymetlimi. sorarlarsada modası geçmişti sıkıldım dersin .

günaydın anneler
ve güzellll kızlarrrr
yakışıklı erkeklerrrrrrrr

Eki Görüntüle 675587
kızlar bebek sabunlarında yeni bulduğum fiyatlar bunlar
hadı ben şimdilik kaçar
görüşürüzzzz

çok beendim sabunları
çok güzel bir fikir bence de
sağolun kızlar yaa
bende bir yerle görüştüm. 7 lira dedi tanesine. 50 ve üzeri siparişe 6,5 TL olur dedi.

Komiksin ya :)Bu arada saka bı yana hamilelikte ice boşalma zararlıymis doktorum dedi kaçarsa bişeyler yapmayın yıkamayın ama ice bosalmamaya dikkat edin dedi :) benden söylemesi

benim doktorum da uyarmıştı. sperm kasılmalara sebep oluyormuş. o yüzden dikkat etmenizi öneririm dedi.

kızlar alakasız olacak ama göğüs pompası alıcam..ne önerirsinizz bilgisi olan annelere danışmak istiyorum..elektrikliler acıtomuş sanırım manuelmi alsam...aventmi lansinoh mu karar weremedm wallaaa

arkadaşlarım madelayı tavsiye ettiler hep. bende henüz almadım. arkadaşımınkini kullanıcam.

Gunaydn kizlar....ya bu asi bni mahvetti...dun aksma kdr hcbisey yoktu aksam agrimaya bsladi hla agriyo..yptiran arkdslr ne zamn gciyo bunun agrisi ya.asiyi saga yptrdm...butun gce sol tarafima yttigm icn sol kolumda tutldu

aşı beni hiç etkilemedi çok şükür. ağrı sızı ateş yapmadı.
ama 2 gün sürüyor en fazla diye duymuştum.
inşallah bir an önce geçer cnm

maşallah yavrunaa Allah bebişlerimizi bize bağışlasın saol canım valla sizler olmasanız ne yapardık benimde 11 de randevum detaylıya girecegim ne yapalım bekleyelimde paşam büyüsün inşallah bende buraya yazayım beni şöyle tepikledi evire çevire vurdu canımız dayak istiyor anlayacagın :))))

Günaydın libidoşlar

Sabah şekerimizi yüklendik eve döndük. Iyyy aç karnına o şekerli su midemi mahvetti. Neyse oldu da bitti. Yarın detaylı ultrasonumuz var ama ben pek detaylara takılmıyorum önemli olan kızımı doya doya görmek

Kızlar benim eşim artık bebeği hissetmek istiyor elini koyup bekleme seansları sonuç vermeyince dün gece yatakta kulağını dayadı göbeğime bastırmıyor ama rahatsız olmasınmış :) Bebişimiz başladı kıvrılmaya eşim dedi aaa bişey oldu. Karnımda kızımızın dalgalanmalarını babası da hissetti çok kıskandım ben de kulağımı dayamak istedim nasıl duydun diyorum içerdeki ses yükseliyo diye tarif etti :) Sonra bana diyor ki ben burda uyucam bu gece kızımla yatıyoruz

canım bu şeker yüklemesi ne oluyor duydum ama bilmiyorum kaçıncı haftada veriyorlar herkese mi veriliyor biraz bilgi verirmisin

canım bu şeker yüklemesi ne oluyor duydum ama bilmiyorum kaçıncı haftada veriyorlar herkese mi veriliyor biraz bilgi verirmisin

Gebelik şekeri diye bişey var canım ve her gebenin yaptırması gerekiyor. Önce aç karnına kanın alınıyor, ardından şekerli su içiyorsun yine aç oluyorsun ve 1 saat bekliyorsun, sonra tekrar kanın alınıyor. İşlem bu kadar. Sanırım aile hekimine gidersen onlar da yaparlar. Doktoruna ne zaman yaptırman gerektiğini sor. Normalde 24. haftada isteniyor ama bazen erken de isteyebiliyor doktor. Bende erken istedi.

Son düzenleme:

bende ayın 17 sinde giricem şeker yüklemesine... herkese yapıyorlar diye biliyorum.. 25. haftada olucam o hafta şeker değerine falan bakacaklar işte aç karnına gidilip şekerli su içcekmişiz..

Bazen uyuyorlar, bazen de uyuşuk oluyorlarmış küçük oldukları için de sürekli pozisyon değiştiriyorlar ve bazı pozisyonlarda daha az hissediliyor.
gün içinde yoğunken de hissedilmiyor. akşamları şöyle uzandığımda,ya da rahat rahat otururken başlıyor..
sen yerinde oturamayınca tabi o da ninni gibi sallanınca uyuyuveriyor kuzucuk ne yapsın

canımız dayak istiyor doğru diyorsun tekmelerinden canımız yandığı günler gelince bu günleri hatırlarız artık inşallah

Günaydın hepimizeee..

Bugün gezmeye gidiyoz oğlumla, Topiğe bakmadan edemedim.
Umarım hepimiz için çok güzel bi gün olurrrr
Öpüyorum.

bizim babamız da ilk defa dün hissetti. baktım yavaş yavaş yavaş hareketleniyor uzandım koydum elini karnıma.. babasına naz yapıyor işte hiç vurmuyor derken pat pat vurmaya başladı.. nasıl sevindi nasl gözlerinin içi güldü canım kocişimin

Merhabalar herkeseeeeee artık ben de sağlam tekme yiyenlerdenim çok mutluyum sabah karşı 3 te tekmeledi benim oğlum elimi koydum hissettim ne güzel bir duygu Allah isteyen herkese tattırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…