- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.421
Arkadaşlar ben bebeğe 4-5 yaşından sonra oda takımı almayı düşünüyorum.O yüzden beşiğin yanına gardrop alayım diyorum.Bauhaausta bir gardrop var.Fiyatı 349 tl den 269 tl ye düşmüş.marangoza sordum aynı modeli 400 tl ye yaparım diyor.Üstte yüklüğü var.Askılık ve altta 2 adet çekmecesi var.Sağ tarafındada far var.Sizce nasıl?Rica etsem BAUHAUS Türkiye / Hoşgeldiniz ... sayfasından nisan katoloğunun 14. sayfasında sol üstteki gardroba bakıp bana fikir verirmisiniz.Linki açamıyorsanız Bauhaus nisan 2013 katoloğu diyede açabilirsiniz.
bak canım; bence yapman gereken şey önce eşinle arandaki şu cinsel sorunu düzeltmek,bu dönem bi ayrı düşerseniz inan bana bebek doğduktan sonra hiç toparlanamazsınız. gözünü korkutmak gibi olmasın ama istatistikler gösteriyor ki kadınlar en çok gebelik dönemlerinde aldatılıyor. bunda pek çok şeyin etkisi var, bakımsızlık,huysuzluğumuz,ilgisiz davranıp ilgi bekleyişimz ve tabi ki cinselliğe karşı soğuk duruşumuz. bunların hiç biri aldatmak için yeterli ya da geçerli bir sebep değil tabi ki ama zemin hazırlamayalım diye söylüyorum. maddi durumunuz eğitimleriniz ne durumda bilmiyorum (bunu ilişkinizi ne şekilde hareketlendirirsiniz bi fikrim olmadığı için söyledim)ama bildiğim bir tek şey kadın ve erkek her yerde özellikle 4 duvar arasında aynıdır! kocanla çok şey yaşamışsınız onu hala çok sevdiğini,onun çocuğunu taşımaktan onur duyduğunu göster. erkekler böyle şeyleri sever. gerisi zaten gelir,bazı şeyler gerçekten ücretsiz; mesela sarılmak,mesela sevişmek,öpüşmek,evde kahve içmek,sohbet etmek,dürüst olmak,sevdiğini söylemek,uyurken sarılmak...
eşlerinize sarılın,çünkü kimse aynı sarılamaz ve sarılmanın taklidi olmaz...
Gunaydn kizlar....ya bu asi bni mahvetti...dun aksma kdr hcbisey yoktu aksam agrimaya bsladi hla agriyo..yptiran arkdslr ne zamn gciyo bunun agrisi ya.asiyi saga yptrdm...butun gce sol tarafima yttigm icn sol kolumda tutldu
Hamileler günaydın.Sabah kalktığımda dün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş.Kayınvalidemin tülüme karışması gücüme gitti.Sanki yırtık pıtık tülüm varda.Görümceminde kıyafetime karışması gücüme gitti.Eşim ağladığımı farkedince ışığı yaktı.Dediki bak bitanem kimse sana zorla birşey yaptırmak istemiyor.Bizim borcumuz var diye yapmak istediklerimizi yapamadığımız için dediler.Ayrıca yaptır demedi.''Kızım bence o tülün rengi kalmadı ben parasını vereyim sen seç beğen değiştir istersen dedi'' diyor.Ayrıca sen bana gelince hazır cevapsın istemiyorsan deseydin ''anne ben tülümden memnunum tüle kadar ne açıklar var.Gelende kusura bakmasın'' deseydin diyor.Bak bebğimizi düşün sen hamilesin senin üzülmemen lazım.Sen ne istiyorsan onu yap.Kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsin, ne istiyorsan onu yap , ne istiyorsan onu al.Son karar senin'' dedi.Canım kocam benim üzülmeme dayanamıyor.Şimdi birde kızımız varken dahada ince konuşuyor.Oda gece çok kötü rüyalar görmüş.İşe gittikten sonra aradı.Dünkü konuşmalarımızı unutma.Kendini üzme diyor.
Aslında biliyorum bazı konularda dahada alıngan oldum.Kocacığımda diyor hamileler alıngan, duygusal olurlarmış.Sen ondan böylesin diyor.
Hamileler günaydın.Sabah kalktığımda dün gece ağlamaktan gözlerim şişmiş.Kayınvalidemin tülüme karışması gücüme gitti.Sanki yırtık pıtık tülüm varda.Görümceminde kıyafetime karışması gücüme gitti.Eşim ağladığımı farkedince ışığı yaktı.Dediki bak bitanem kimse sana zorla birşey yaptırmak istemiyor.Bizim borcumuz var diye yapmak istediklerimizi yapamadığımız için dediler.Ayrıca yaptır demedi.''Kızım bence o tülün rengi kalmadı ben parasını vereyim sen seç beğen değiştir istersen dedi'' diyor.Ayrıca sen bana gelince hazır cevapsın istemiyorsan deseydin ''anne ben tülümden memnunum tüle kadar ne açıklar var.Gelende kusura bakmasın'' deseydin diyor.Bak bebğimizi düşün sen hamilesin senin üzülmemen lazım.Sen ne istiyorsan onu yap.Kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsin, ne istiyorsan onu yap , ne istiyorsan onu al.Son karar senin'' dedi.Canım kocam benim üzülmeme dayanamıyor.Şimdi birde kızımız varken dahada ince konuşuyor.Oda gece çok kötü rüyalar görmüş.İşe gittikten sonra aradı.Dünkü konuşmalarımızı unutma.Kendini üzme diyor.
Aslında biliyorum bazı konularda dahada alıngan oldum.Kocacığımda diyor hamileler alıngan, duygusal olurlarmış.Sen ondan böylesin diyor.
Kızlar şu gardroba bakıp lütfen fikir verirmisiniiiiiiiiz.
kızlar bebegm dun cok hareketlıydı...daha bugun hc sesı yok...korkmaya bsladm
Kızlar şu gardroba bakıp lütfen fikir verirmisiniiiiiiiiz.
Günaydın hepimizeee..
Bugün gezmeye gidiyoz oğlumla, Topiğe bakmadan edemedim.
Umarım hepimiz için çok güzel bi gün olurrrr
Öpüyorum.
ben bişey anlamadım ki bauhause sitesinden...nerde ürünler,dolaplar vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?