2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gününüz güzel olsun annişler ve melekleri,
ben bu tekmikleri hep sağ alt tarafıma hissediyorum, göbeğimle kasığımın arasına, daha hiç başka yerde hissetmedim, ama baya güçlü tekmikler bunlar,
sizde nasıl durum hep aynı yerdemi yoksa değişiyomu yer, benim kuzucuk hep aynı pozisyonda mı acaba

öncelikle çirkin falan diye gülüşmeleri gerçekten kınıyorum o daha bir melek yaa kocaman insanlara hiç yakışıyormu sıkma canını lütfen annene gelince benim annemde aynıydı canım oda beni düşünüp masraf yapmamam için alma yeter falan diyordu tamam haklarıda var eger çok fazla bişey alınırsa kullanmadan küçülen kıyafetler oluyor ama zaten sende bende daha pek bişiy almış değiliz.bide ben anneme cevapta veremem üzülmesin diye herhalde anlamış olmalıki şuan yorumsuz zaten bende artık aldıgımı ettiğimi göstermiyeceğim.dün dedimki bebek mevlütü için bebek sabunları var dedim sabun olmaz bence dedi sonra resimlerini görünce çok beğendi dedim ama 5 tl falan aman ne olacak 250-300 tl gidecek gitse gitse dedi baktım oda hevesli

benimde göbek deliğimin alt kısmı ile kasıklarım arasında hatta korkuyorum neden bu kadar aşağıda diye annemde erkek çocuk öyle olur dedi sag sol bazen canım

Ben gün içinde hem sağda hem solda hissediyorum canım. Hatta bazen aynı anda hem sağ hem sol oynuyor. Benimki benim gibi gezmeyi seviyo sanırım, karnımın her yerini dolaşıyor

kızlar cok saolun....hareket olmaynca korkuyo ınsan...aksamustune kdr ses ckmzsa saglık ocagına gdıcm kalbını dnlıcemmm ınsan telas yapıyo ya

kızlar cok saolun....hareket olmaynca korkuyo ınsan...aksamustune kdr ses ckmzsa saglık ocagına gdıcm kalbını dnlıcemmm ınsan telas yapıyo ya

angy telaş yapma. Ben geçenlerde 2gün hissedemedim. Gayet normalmiş, bizim hissedemeyeceğimiz şekilde hareket edebiliyolarmış bazen. Sen yine git dinle sağlık ocağında ama korkma canım. Olabiliyor öyle.

Korkma canım hiç.Biraz uzansan hareket olmasa bile kalp atımı gibi birşeyler hissedersin zaten.Bizim bir akrabamız vardı 4 aylık hamileydi eşi vefat etti o da üzüntüden mi artık niye olduysa bebeği de karnında ölmüştü benim yanıma geldi bebeğim hareket etmiyor nereye yatsam oraya toplanıyor karnım da küçüldü dedi hastaneye gittik bebeğin öleli 3 gün olmuş dedi dr. Allahım korusun bebeğimize birşey olsa karnımızın inmesinden falan farkederiz benim de 4 aylık bebeğimi kürtaj yaptırdım oğlumdan önceki bebeğimde.Bende de aşırı derecede baş dönmesi,mide bulanması ve de hafif bir lekelenme oldu karnımda zaten soluk bir duruma gelmişti 1 günde.Dr gittik eşimle bebeğin kalp atışları çoook zayıftı, yatış verdi ve kalp atımı durunca da kürtaja alındım.Allahım kimseye yaşatmasın.Bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

bana kızabilirsin belki böyle dediğim için ama minnacık doğmamış bebeğin çirkin olacak şöyle olacak böyle olacak denmesini ukalalık densizlik olarak görüyorum ben samimiyet terbiyesizliği gerektirmez deseydin o teyzelerine. ayrıca böyle her güzel şeyi ilk olan bir duyguyu alma etme diyenlere gıcık oluyorum deli oluyorum kendi annemde başta. benimnkide beni uyuz eder ne alıyorsun o kadar çocuk işte deyip duruyor hoş ben annemle çok problemeleyim o ayrıda en sonunda sana ne param var alıyorum senden mi sitiyorum karışma dedim. benim annem herşeyi insanın kursağında bırakır parçalayasın gelir öyle bir kadın çünkü 3 kuruş gitmesin diye yırtar kendini. sen hiiiiiiiiç moralini bozma bundan sonrada hiç öyle tepkisiz kalma sana ne de kırılacakdada kırılsınlar o ne ya onlar o lafları derken kızılabileceğini hesap etsinler biraz

canııım korkma kötü getirme aklına bence uyuyordur yeni doğan bir bebek kadar çok uyuyorlar bu aralar telaş yapma için rahat etmezse kalk git sağlık oacağına ama önce tatlı şeyler falan ye yat biraz bak bakalım oynayacak mı

aynen annemde dedi şaka yaptılar nasıl sevdiler dedim sevmesinler isterlerse daha neresi belliki benzetiolar,aslında abartmamam gerekio normalde olsa güler geçerim ama hamilelik psikolojisi çoookk alınganımannemde aynı hemen üzülür alınır bende bişe diyemem dedim heveslendim daha yeni bişe aldım dedim sende almak istiosan 3-6 aylık falan al bu kadar şey yeter mi dedim,dahada hiç sölemem bişe alınca bende.ayy anneler nie böle bizdemi böle olcaz acaba:) annem oldu bitti bişe alma der durur bende hevesleniorum ama ilk göz ağrım 1,5 senede zor olmuş sağlıklı olsunda hayırlı olsunda gözüm hiç bişede deil.

benimde en cok korktugum o . bebegimin susuz kalmasi ve kordon dolanmasi , hic icimden cikmaz benim 3. hamileligim her birinde ayri ayri telas yasadim sag salim dogsaydi diye . bu yüzden ben tebdirimi alip kendimi sakiniyorum bazi seylerden olacagi varsa da takdir allahindir tabiiki.

yerim ben o tepikleri annesi o dolaşıyodur ama bazı bölgeler biraz daha hassas olduğu için belki sen hissetmiyorsundur korkma . benimki kıpır kıpır sağlı sollu dalıyor bana ama benim derim çok inceymiş doktorum öyle söylemişti,zaten erken fark ettim hareketlerini kuzumun.

yavrum yaa boşversene hepsi aynı benim annem geçen gün ne çene çaldı bir bilsen bir alt bir üst aldım diye. kendisi de alırmışmış... 6. ayımıza dayandık daha bir örgü görmedim elinde ne rahatlık bu valla pes. benzeme meselesine gelince ben bilerek yanında "inşallah babasına benzer" diyorum ki ağzını açamasın doğduğunda. dualarım kabul oldu derim olur biter. bi tuhaflar ya egolarını tatmin ediyolar,kırılınca da aa çok alıngansın diyolar.

tatlım yukarıdaki yazıyı sana yazdım ama yanlış alıntı yapmışım. nazenin sende kusura bakma kuzum

Yaramı deştin canım bende aynı dertten muzdaripim. Doğduklarında da akıllı olurlarmı ki? Yoksa şimdiden enerjiyi biriktirip doğduktan sonra mı günümüzü göreceğiz

kızlar bende sizin gibiyim az az hissediyorummm yanlız değilmişim demekki :) inşAllah doğunca da akıllı uslu bebişlerimiz olurlar dua edelim

kızlar bende sizin gibiyim az az hissediyorummm yanlız değilmişim demekki :) inşAllah doğunca da akıllı uslu bebişlerimiz olurlar dua edelim

Senin ebeği bilmem ama benim hiiiç umudum yok canım.Bizimkilerin kanında bir sorun var galiba yerinde duramıyorlar kanları fıkır fıkır:) Oğlum zaten düz duvarlara tırmanıyor sabahtan akşama kadar

alacaksın tabi arkadaşım, özellikle ilk zaman bi sürü kıyafet lazım, çünkü kusacak kaka yapacak her dakika yıkanamıyorki kıyafetler,
doğru söylüyorsun bizde alınganız biraz, sokakta yürüyen insanlara çatasım geliyor benimde, hamilelikten heralde diyorum :)
sıkma canını alıngan olmak normal onlarda densizlik etmişler biraz, doğmamış bebek nasıl çirkin oluyomuş melek onlar

benim de genelde hep sol altta,kasıkta..bazen sağda da oluyor ama genelde solda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…