- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.441
al işte buyrun burdan yakın annemle konuştum binbir heves kızıma ilk defa bişeler aldım dedim yeter başka alma dio hepitopu 1 zıbın takımı 2 pijama önlük battaniye çorap aldım ben de alcam yeter dio yaa bana kıyamadığından tamamen ii niyetinden ama alma demesi bile zoruma gidiyor dedim bi hevesim var ben alacam sende 3-6 aylık al dedim yaa,ultrason resmini gönderdim renkli, teyzemler kaynanam tarafına benzetmiş daha el kadar bebği bana benzemiomuş çirkin olur die gülüşmüşler şaka yapıolar ama öle zoruma gitti ki onlar kendi çocuklarına baksınlar çok mu güzeller sanki dedim kızdım bende o da dio bunda alınacak ne var diolar, dedim alınırım ben ne sıkıntılar çektim güzellikte çirkinliktemiyim valla dokunsalar ağlıcam şimdi bi de işyerindeyim14:
gününüz güzel olsun annişler ve melekleri,
ben bu tekmikleri hep sağ alt tarafıma hissediyorum, göbeğimle kasığımın arasına, daha hiç başka yerde hissetmedim, ama baya güçlü tekmikler bunlar,
sizde nasıl durum hep aynı yerdemi yoksa değişiyomu yer, benim kuzucuk hep aynı pozisyonda mı acaba
ben bu tekmikleri hep sağ alt tarafıma hissediyorum, göbeğimle kasığımın arasına, daha hiç başka yerde hissetmedim, ama baya güçlü tekmikler bunlar,
sizde nasıl durum hep aynı yerdemi yoksa değişiyomu yer, benim kuzucuk hep aynı pozisyonda mı acaba
kızlar cok saolun....hareket olmaynca korkuyo ınsan...aksamustune kdr ses ckmzsa saglık ocagına gdıcm kalbını dnlıcemmm ınsan telas yapıyo ya
kızlar cok saolun....hareket olmaynca korkuyo ınsan...aksamustune kdr ses ckmzsa saglık ocagına gdıcm kalbını dnlıcemmm ınsan telas yapıyo ya
al işte buyrun burdan yakın annemle konuştum binbir heves kızıma ilk defa bişeler aldım dedim yeter başka alma dio hepitopu 1 zıbın takımı 2 pijama önlük battaniye çorap aldım ben de alcam yeter dio yaa bana kıyamadığından tamamen ii niyetinden ama alma demesi bile zoruma gidiyor dedim bi hevesim var ben alacam sende 3-6 aylık al dedim yaa,ultrason resmini gönderdim renkli, teyzemler kaynanam tarafına benzetmiş daha el kadar bebği bana benzemiomuş çirkin olur die gülüşmüşler şaka yapıolar ama öle zoruma gitti ki onlar kendi çocuklarına baksınlar çok mu güzeller sanki dedim kızdım bende o da dio bunda alınacak ne var diolar, dedim alınırım ben ne sıkıntılar çektim güzellikte çirkinliktemiyim valla dokunsalar ağlıcam şimdi bi de işyerindeyim14:
öncelikle çirkin falan diye gülüşmeleri gerçekten kınıyorum o daha bir melek yaa kocaman insanlara hiç yakışıyormu sıkma canını lütfen annene gelince benim annemde aynıydı canım oda beni düşünüp masraf yapmamam için alma yeter falan diyordu tamam haklarıda var eger çok fazla bişey alınırsa kullanmadan küçülen kıyafetler oluyor ama zaten sende bende daha pek bişiy almış değiliz.bide ben anneme cevapta veremem üzülmesin diye herhalde anlamış olmalıki şuan yorumsuz zaten bende artık aldıgımı ettiğimi göstermiyeceğim.dün dedimki bebek mevlütü için bebek sabunları var dedim sabun olmaz bence dedi sonra resimlerini görünce çok beğendi dedim ama 5 tl falan aman ne olacak 250-300 tl gidecek gitse gitse dedi baktım oda hevesli
bana kızabilirsin belki böyle dediğim için ama minnacık doğmamış bebeğin çirkin olacak şöyle olacak böyle olacak denmesini ukalalık densizlik olarak görüyorum ben samimiyet terbiyesizliği gerektirmez deseydin o teyzelerine. ayrıca böyle her güzel şeyi ilk olan bir duyguyu alma etme diyenlere gıcık oluyorum deli oluyorum kendi annemde başta. benimnkide beni uyuz eder ne alıyorsun o kadar çocuk işte deyip duruyor hoş ben annemle çok problemeleyim o ayrıda en sonunda sana ne param var alıyorum senden mi sitiyorum karışma dedim. benim annem herşeyi insanın kursağında bırakır parçalayasın gelir öyle bir kadın çünkü 3 kuruş gitmesin diye yırtar kendini. sen hiiiiiiiiç moralini bozma bundan sonrada hiç öyle tepkisiz kalma sana ne de kırılacakdada kırılsınlar o ne ya onlar o lafları derken kızılabileceğini hesap etsinler biraz
ayy zaten biz doktorla bile bakarken dedi doktorum daha bişeye benzemezler bu ayda biraz uzaylı gibi falan dedik güldük, ama teyzeme noluoda çirkin olur dio kendininde 3 çocugu var ben onlara çirkin diomuyum kendine baksın dedim annemde yazık arada kaldı pot kırdıgını anladı yokk öle demek istemedi falan dedi ama ben üzüldüm bişe desem annem hasta onuda arada koyup üzmek istemedim ama üzüldüm çook hemde,dedim kocamada çocugumada kurban olsunlar kendi çocuklarına kocalarına baksınlar dedim.kötü niyetten deil ama tamamen patavatsızlıktan yaptılar biliyorum beni kırdıklarının bile farkında deillerdir
yerim ben o tepiklerigününüz güzel olsun annişler ve melekleri,
öncelikle çirkin falan diye gülüşmeleri gerçekten kınıyorum o daha bir melek yaa kocaman insanlara hiç yakışıyormu sıkma canını lütfen annene gelince benim annemde aynıydı canım oda beni düşünüp masraf yapmamam için alma yeter falan diyordu tamam haklarıda var eger çok fazla bişey alınırsa kullanmadan küçülen kıyafetler oluyor ama zaten sende bende daha pek bişiy almış değiliz.bide ben anneme cevapta veremem üzülmesin diye herhalde anlamış olmalıki şuan yorumsuz zaten bende artık aldıgımı ettiğimi göstermiyeceğim.dün dedimki bebek mevlütü için bebek sabunları var dedim sabun olmaz bence dedi sonra resimlerini görünce çok beğendi dedim ama 5 tl falan aman ne olacak 250-300 tl gidecek gitse gitse dedi baktım oda hevesli
Yaramı deştin canım bende aynı dertten muzdaripim. Doğduklarında da akıllı olurlarmı ki? Yoksa şimdiden enerjiyi biriktirip doğduktan sonra mı günümüzü göreceğiz
kızlar bende sizin gibiyim az az hissediyorummm yanlız değilmişim demekki :) inşAllah doğunca da akıllı uslu bebişlerimiz olurlar dua edelim
aynen annemde dedi şaka yaptılar nasıl sevdiler dedim sevmesinler isterlerse daha neresi belliki benzetiolar,aslında abartmamam gerekio normalde olsa güler geçerim ama hamilelik psikolojisi çoookk alınganımannemde aynı hemen üzülür alınır bende bişe diyemem dedim heveslendim daha yeni bişe aldım dedim sende almak istiosan 3-6 aylık falan al bu kadar şey yeter mi dedim,dahada hiç sölemem bişe alınca bende.ayy anneler nie böle bizdemi böle olcaz acaba:) annem oldu bitti bişe alma der durur bende hevesleniorum ama ilk göz ağrım 1,5 senede zor olmuş sağlıklı olsunda hayırlı olsunda gözüm hiç bişede deil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?