- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.461
kızlar bende sizin gibiyim az az hissediyorummm yanlız değilmişim demekki :) inşAllah doğunca da akıllı uslu bebişlerimiz olurlar dua edelim
Ankarada olan arkadaşlar,Hrs'ye gidenler var mı? bana bilgi verebilecek olanlar varsa çok sevinicem...fiyatları vs...
aradım tel.da fiyat veremiyoruz dediler...neden dedim,gelip hastanemizi göreceksiniz,gezeceksiniz biz de size bilgi vericez dediler...
güven hastanesini aradım muayene 350 lira dediler
sezeryanda 5200 müşşş...
merhaba kızlar bende de bir kırgınlık var yine hasta olacağım sanırım :2: burnum akıyor başım ağrıyor ateşimde var gibi. bir de kızlar birşey soracağım ilk başta bebeğe çıtçıtlı body değilde zıbın giydirirsin diyorlar şu atlet gibi olan şey sanırım siz biliyormusunuz onu hastane çıkışında vrdı ama başka almadım ben ondan
Kızlar benim göbeğim büyüdükçe göbek deliğim sağ tarafa kaydı:)
o ne ya 5200 mu:) vla o fıyatlar burda olsa herkes kendı dogurur yanı :)ucuyo resmen...ben o fıyata 4 tane flan rahat dogururm cnm :) buyuk sehırlernde bu sıkıntıları var
Kizlar ben de bu bebek arabasi olayina cok takildim. Chicco dusunuyordum ama ozellikle ana kucagi cok agir geldi. Peg perego diye bir marka varmis normalde bayagi pahali bi magazada indirimdeydi gecen hafta. Hakkinda fikrim olmadigi icin cesaret edemedim ama birazda pisman oldum. Peg perego easy switch diye bir modeldi sanirim. Tecrubeli anneler bu markayi duyan ya da kullanan var mi acaba cok teredduttetim kacirip sonra uzulmek istemiyorum rengi de pek icime sinmedi ama kaliteli ve kullanisli olsun da istiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum :)
Merhaba kizlar. ..ya bisey sorcam gobekleriniz ne alemde benim hic yokherkes bisiler diyo. Acaba bebegim iyi gelisiyo mu endiseliyim dr. Kilo almaman onenli degil bebek iyi diyo ama siz bide bana sorun..cok istahsiz ve halsizim..hareketlerinide cok hissedemiyorum bazen tum gun bisey yok bazen 2 pit pit...canim melegim iyidir ins...
Ankarada olan arkadaşlar,Hrs'ye gidenler var mı? bana bilgi verebilecek olanlar varsa çok sevinicem...fiyatları vs...
aradım tel.da fiyat veremiyoruz dediler...neden dedim,gelip hastanemizi göreceksiniz,gezeceksiniz biz de size bilgi vericez dediler...
güven hastanesini aradım muayene 350 lira dediler
sezeryanda 5200 müşşş...
cnm karının buyumesı onemlı degıl kı...bnm ablamda oyleydı 5 mınıcık bı karnı vardı yok gbı ama bebegı cok ıyıydı ...dogum yptıgında karnı bnmkınden bıraz buyuktu...bnm karnım aldı yurudu :)yanı aslında suanda boyle olması daha ıyı ılerleyen aylarda sıkıntın olmaz ..bn son 3 ayda kımbılır nolucam hareket etmekte zoralnıcam sanırım cnku gercekten buyuk olucak bellı...buyuk karın ırı bebek demek degıl yanı kafana takma...melegın ıyıydr ıns cnm :)
Kizlar bu konu hakkinda yorumu olan var mi.. Cok onemli bu hafta sonu bir aksilik olmazsa almay dusunuyoruz da halen emin degilimm
Sagol canim ins iyidir kuzularimiz...dogum tarihleride ayniymis bizim..insallah sag salim kavusuruz meleklerimize
Kizlar bu konu hakkinda yorumu olan var mi.. Cok onemli bu hafta sonu bir aksilik olmazsa almay dusunuyoruz da halen emin degilimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?