2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende sizin gibiyim az az hissediyorummm yanlız değilmişim demekki :) inşAllah doğunca da akıllı uslu bebişlerimiz olurlar dua edelim

ya hiç belli olmuyorki canım, benim kızım çok hareketliydi karnımda, ama şimdi sakin, oğlumda pek hareket etmezdi, doğduktan 15 gün sonra da sessizdi, sonra bi açıldı hala durduramıyoruz :) bu bebeğimde sakin gibi ,ama doğduktan sonra göreceğiz bakalım

ama galiba kız çocukları genel olarak daha uslu ve sakin oluyor

merhaba kızlar bende de bir kırgınlık var yine hasta olacağım sanırım :2: burnum akıyor başım ağrıyor ateşimde var gibi. bir de kızlar birşey soracağım ilk başta bebeğe çıtçıtlı body değilde zıbın giydirirsin diyorlar şu atlet gibi olan şey sanırım siz biliyormusunuz onu hastane çıkışında vrdı ama başka almadım ben ondan

Ankarada olan arkadaşlar,Hrs'ye gidenler var mı? bana bilgi verebilecek olanlar varsa çok sevinicem...fiyatları vs...

aradım tel.da fiyat veremiyoruz dediler...neden dedim,gelip hastanemizi göreceksiniz,gezeceksiniz biz de size bilgi vericez dediler...

güven hastanesini aradım muayene 350 lira dediler

sezeryanda 5200 müşşş...

hepınıze tesekkrler canlarım...bn kurtlu anne dayanadm gıttım saglık ocagına kalbını dınledm kızımn:)gayet ıyımıs ...bu pıpırıklılıkle ben agustosu nası bulucam bılmıyorm :)

o ne ya 5200 mu:) vla o fıyatlar burda olsa herkes kendı dogurur yanı :)ucuyo resmen...ben o fıyata 4 tane flan rahat dogururm cnm :) buyuk sehırlernde bu sıkıntıları var

geçmiş olsun canım
ben o zıbınları hiç sevemedim, çok kullanışsız geldi bana, ilkinde giydirmişlerdi bebeğime, ama beli filan açılıyodu, çıtçıtlı badide alttan ilikliyosun beli rahat oluyor daha pratik gibi

Kızlar benim göbeğim büyüdükçe göbek deliğim sağ tarafa kaydı:)

Merhaba kizlar. ..ya bisey sorcam gobekleriniz ne alemde benim hic yok herkes bisiler diyo. Acaba bebegim iyi gelisiyo mu endiseliyim dr. Kilo almaman onenli degil bebek iyi diyo ama siz bide bana sorun..cok istahsiz ve halsizim..hareketlerinide cok hissedemiyorum bazen tum gun bisey yok bazen 2 pit pit...canim melegim iyidir ins...

o ne ya 5200 mu:) vla o fıyatlar burda olsa herkes kendı dogurur yanı :)ucuyo resmen...ben o fıyata 4 tane flan rahat dogururm cnm :) buyuk sehırlernde bu sıkıntıları var

hiç sorma...soyguncu gibiler...muayene ücretine ne demeli...350 liraa !

ya gidecek yer de yok...hele bizim oturduğumuz yer her yere uzak ters mübarek...devlet hastanelerine de gidilmiyor malum...özellerde çok pahalı..medicanaya gidiyoruz başından beri mecburen ama ne paralar gitti yani...e insan üzülüyor da...başka yerlere bakıyorum ben de ama yok yok ((

Kızlar benim göbeğim büyüdükçe göbek deliğim sağ tarafa kaydı:)

ilahi güldürdün,sağolasınn...benimki de dümdüz oldu nerdeyse...çok garip geliyo

Kizlar bu konu hakkinda yorumu olan var mi.. Cok onemli bu hafta sonu bir aksilik olmazsa almay dusunuyoruz da halen emin degilimm

cnm karının buyumesı onemlı degıl kı...bnm ablamda oyleydı 5 mınıcık bı karnı vardı yok gbı ama bebegı cok ıyıydı ...dogum yptıgında karnı bnmkınden bıraz buyuktu...bnm karnım aldı yurudu :)yanı aslında suanda boyle olması daha ıyı ılerleyen aylarda sıkıntın olmaz ..bn son 3 ayda kımbılır nolucam hareket etmekte zoralnıcam sanırım cnku gercekten buyuk olucak bellı...buyuk karın ırı bebek demek degıl yanı kafana takma...melegın ıyıydr ıns cnm :)

yuhhhh fiyatları kesss... benim muayenem 35tl doğumum herşey dahil sez. 400. özel hastane bunlarda fotoları

Selam kızlar biz anne kiz alışverişi bitirdik havuzlu handa eve donüyoruz. Gercekten güzelmiş hersey bir arada var. Trafikte kaldık çok fena beklerken sikilacagimiza size yazalım dedik :)

Lohusa geceliği aldım bir tane satış yapan kiz benim 5 aylık olduğuma inanmadı daha büyükmüş karnım napalim yani 3 aydan sonra büyüdü hemen karnım sınır oldum kadına.

Ya bide al al bitmiyor bu cadının ihtiyacları daha çok yorulcaz biz alışverişlerde anlaşılan.

Benim ev 3. Kat 4 kat gibi ama nasıl taşıyacam aldıklarımı onu düşünüyorum alırken az gibi geldi ama şimdi yorulunca pek ağırlaştı

Sagol canim ins iyidir kuzularimiz...dogum tarihleride ayniymis bizim..insallah sag salim kavusuruz meleklerimize

bu arada kızlar bnm kız hareketlenmeye bsladı :)annesını ta nerelere gotrdu smdı bsladı :)bnmle oyun oynuyo resmennn zıllı kızım bnm :)

Kizlar bu konu hakkinda yorumu olan var mi.. Cok onemli bu hafta sonu bir aksilik olmazsa almay dusunuyoruz da halen emin degilimm

Canim magazalarda indirim var su ara diye bizde gidip calisanlarla gorusup arabalara baktik gecenlerde concord neo yu onerdiler ama acikcasi benimde ilk bebegi cevremdede bebek li yok hangi araba iyi bilemedim...oneriyi aktarayim dedim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…