2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

banada aynısını dıyolar cnm onlara nyse karnımızdan...mıleetn gozu orda zaten aldıklarn hayrlı olsun cnmm ıhtıyaclar bıtmez daha dogumdan snrada cıkıcaktr eksıkler ....cok yorma kendını .....

teyzesı yer onu:)bızımkıde kız cnm..allah saglıkla kucagımza almayı nasıp etsn ıns..

Allah bagislasin sizi fistiga fistigi size ins...bu arada esim kiz bebek beklediginizi duysa hemen talip olurdu fistigakimin kizi olcagini duysa gelinime iyi bakin diyo

Canim magazalarda indirim var su ara diye bizde gidip calisanlarla gorusup arabalara baktik gecenlerde concord neo yu onerdiler ama acikcasi benimde ilk bebegi cevremdede bebek li yok hangi araba iyi bilemedim...oneriyi aktarayim dedim sana

Canim cok tesekkur ederim cevabin icin. Concord neo bence de cok guzel ama fiyati1700 tl kerde sanirim. Siz ortalama ne kadar fiyat aldiniz acaba.. Cunku bu fiyat bizim icin cok pahali max 700-800 tl dusunuyoruz. Bu pegperegoyu cok methettiler ve ana kucagi ile fiyati 780 di normalde sadece araba 1200 tl civarindaymis ondan dolayi cok ikilemde kaldim.

canım o dert bende de var doktorum içimi rahatlattı sonunda şu an itibariyle hamilelik öncesi 45 kiloydum şimdi 49 kiloyum ve öbek falan minnacık dikkatli bakmasan anlamazsın o kadar bende hep senin gibi gelişiyor mu büyüyor mu diye korkuyordum doktor gayet sağlıklı sadece bebek suyu vs kilo az almışsın aferin dedi

yuhhhh fiyatları kesss... benim muayenem 35tl doğumum herşey dahil sez. 400. özel hastane bunlarda fotoları

BEBEKKafa senin hastahane felkaet pahalı benim anlaştığım doktorum memleketimde inşallah haziran gibi gideceğim zaten evi taşırken eşim orada kalacağım sopnra eşimde gelecek hastahanemizde normal 400 sezeryan ya 500 ya 600dü 2 gece kalışda dahil dediler bu da resimleri sadece odanın koydum hastahane doktorlar çok iyi ahhh bir gitseydim bir an önce buradan eşimle

hepınıze tesekkrler canlarım...bn kurtlu anne dayanadm gıttım saglık ocagına kalbını dınledm kızımn:)gayet ıyımıs ...bu pıpırıklılıkle ben agustosu nası bulucam bılmıyorm :)

dayanamadı bizim annecik en iyisini yaptım canım için rahat etti bizim kızlar biraz nazlı

Rica ederim canim, concord neo 2013 serisi1450 bide hediye ceki veriyo magzalar netten bi bak istersen 1700 ana kucakli fiyati olabilir

benim göbeğim de hafif yemeği fazla kaçırmışım da şişkinlik olmuş gibi. bilmeyen asla hamile demez. o kadar dar giyiyorum belli olsun diye ama nafile

benim de genelde hep sol altta,kasıkta..bazen sağda da oluyor ama genelde solda....

senin kızmıydı canım,
bu arada benim 3 arkadaşım ankarada hrs de doğum yaptı, fiyatlar geçen sene 2,5-3 civarıydı,
ankaradki pek çok hastaneye göre çok çok uygun, ve çok da memnun kaldılar, birisi sezeryan, diğer ikisi epidural normal oldular,
canım bir de güven gerçekten çok çok iyi bir hastane, ilgi falan süper, o kadarki ziyaretçilerle bile çok iyi ilgileniyorlar,
aslında 5000 tl ankaraya göre normal bir fiyat
bayındırda geçtiğimiz kasımda 10000 tlye sezeryan doğum yaptı çok yakın arkadaşım, bayındır ve güvenin yeni doğan acil bakım ünitesi var, hrs de varmdırı o bilmiyorum.

benimde göbek deliğimin alt kısmı ile kasıklarım arasında hatta korkuyorum neden bu kadar aşağıda diye annemde erkek çocuk öyle olur dedi sag sol bazen canım

evet nazenin benimde çok aşağıda yapıyo kuzucuk bu tepik olayını ben de bazen korkuyorum niye bu kadar aşağıda diye,
ama sonra şöyle düşünüyorum heralde kafası göbek hizamda hafifi sağa kaymış uzanıyor ayaklarda sağ kasığımda ha bire tepik atıyor annesine:):):)
sürekli nasıl acaba diye hayal ediyorum onu

Merhaba anneler..
Dun detayli ultrasonumuz cekildi kizimin bir problemi yokmus masallah. Cok tatliydi bacaklarni arkadan poposuyla bir gordum hele minik burnu Rabbime sukurler olsun. 440 gr olmus ufaklik.

canım sen kaç kilo ile hamile kaldın? bir de ilk gebelik mi?

canım ben 52 kilo ile hamile kaldım. boyum 1.58
şu an 57 kiloyum. belim ve basenlerimden kilo aldım onu da. göbeğim yeni yeni çıkıyor henüz çok belli değil. e bir de göğüsler tabi büyüdü

evet canım ilk gebelik.

Son düzenleme:
Kizlar bu konu hakkinda yorumu olan var mi.. Cok onemli bu hafta sonu bir aksilik olmazsa almay dusunuyoruz da halen emin degilimm

Concord neo arabayı bende çok beğenmiştim. fiyatı yüzünden almadım.
eğer o civarda para vermeyi düşünüyorsan çok güzel araba bence.
joker mağazalarında kampanyası vardı bir ara
set fiyatı epey inmişti.

yuhhhh fiyatları kesss... benim muayenem 35tl doğumum herşey dahil sez. 400. özel hastane Eki Görüntüle 676380 Eki Görüntüle 676382 Eki Görüntüle 676383 Eki Görüntüle 676384 bunlarda fotoları

valla şaka yapıyosunuz sanıyorum kızlar yaa
asıl olması gerekn fiyatlar bunlar bence
bizi resmen soyuyorlar burda

çok kızıyorum bazen

benim göbeğim de hafif yemeği fazla kaçırmışım da şişkinlik olmuş gibi. bilmeyen asla hamile demez. o kadar dar giyiyorum belli olsun diye ama nafile

Sorma canim ...5 ay bitecek bu hafta ins ..dikine mi buyuyo nedir anlamadimbide isyerindeki kadinlarin moral bozan laflari yok mu acayip kotu oluyorum..halbuki ne grek var sureli kiyaslamalarina anlamuyorum

kuzum ben 58 kilo ile hamile kaldım şu anda 61 kiloyum. boyumda 168 ama göbüşüm çıktı be yaa gerçi halen gören 5.5 aylık gibi değil daha küçük duruyor diyor ama eski kıyafetlerime sadece bacaklarım giriyor. karnımdan başka bi yerim kilo almadı ha bir de memiklerim büyüdü. süt geliyo 16. haftadan beri. benim 2. gebelik acep ondan mı göbüşüm büyüdü?

Kizlar hazir toplanmisken bisi daha sorucam beni yrn tetanoz icin cagirdilar olsam mi bilemiyorum.. olan var olmayan var acaba nedenleriniz ne, bebege zarari var mi bana yardimci olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…