- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.481
Selam kızlar biz anne kiz alışverişi bitirdik havuzlu handa eve donüyoruz. Gercekten güzelmiş hersey bir arada var. Trafikte kaldık çok fena beklerken sikilacagimiza size yazalım dedik :)
Lohusa geceliği aldım bir tane satış yapan kiz benim 5 aylık olduğuma inanmadı daha büyükmüş karnım napalim yani 3 aydan sonra büyüdü hemen karnım sınır oldum kadına.
Ya bide al al bitmiyor bu cadının ihtiyacları daha çok yorulcaz biz alışverişlerde anlaşılan.
Benim ev 3. Kat 4 kat gibi ama nasıl taşıyacam aldıklarımı onu düşünüyorum alırken az gibi geldi ama şimdi yorulunca pek ağırlaştı
amın cnm ıns :)cınsıyetı neydı senn kuzunun :)
Bi oglumuz olcak ins.teyzesi ...sizin ki belli mi..
teyzesı yer onu:)bızımkıde kız cnm..allah saglıkla kucagımza almayı nasıp etsn ıns..
Kizlar ben de bu bebek arabasi olayina cok takildim. Chicco dusunuyordum ama ozellikle ana kucagi cok agir geldi. Peg perego diye bir marka varmis normalde bayagi pahali bi magazada indirimdeydi gecen hafta. Hakkinda fikrim olmadigi icin cesaret edemedim ama birazda pisman oldum. Peg perego easy switch diye bir modeldi sanirim. Tecrubeli anneler bu markayi duyan ya da kullanan var mi acaba cok teredduttetim kacirip sonra uzulmek istemiyorum rengi de pek icime sinmedi ama kaliteli ve kullanisli olsun da istiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum :)
Canim magazalarda indirim var su ara diye bizde gidip calisanlarla gorusup arabalara baktik gecenlerde concord neo yu onerdiler ama acikcasi benimde ilk bebegi cevremdede bebek li yok hangi araba iyi bilemedim...oneriyi aktarayim dedim sana
Merhaba kizlar. ..ya bisey sorcam gobekleriniz ne alemde benim hic yokherkes bisiler diyo. Acaba bebegim iyi gelisiyo mu endiseliyim dr. Kilo almaman onenli degil bebek iyi diyo ama siz bide bana sorun..cok istahsiz ve halsizim..hareketlerinide cok hissedemiyorum bazen tum gun bisey yok bazen 2 pit pit...canim melegim iyidir ins...
yuhhhh fiyatları kesss... benim muayenem 35tl doğumum herşey dahil sez. 400. özel hastane bunlarda fotoları
Ankarada olan arkadaşlar,Hrs'ye gidenler var mı? bana bilgi verebilecek olanlar varsa çok sevinicem...fiyatları vs...
aradım tel.da fiyat veremiyoruz dediler...neden dedim,gelip hastanemizi göreceksiniz,gezeceksiniz biz de size bilgi vericez dediler...
güven hastanesini aradım muayene 350 lira dediler
sezeryanda 5200 müşşş...
hepınıze tesekkrler canlarım...bn kurtlu anne dayanadm gıttım saglık ocagına kalbını dınledm kızımn:)gayet ıyımıs ...bu pıpırıklılıkle ben agustosu nası bulucam bılmıyorm :)
Kızlarr bakınnn Kızımaa minnie mouse lu hastane çıkışı aldım zor bekliyorum giydirmek içinnn:)Eki Görüntüle 655326
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin. Concord neo bence de cok guzel ama fiyati1700 tl kerde sanirim. Siz ortalama ne kadar fiyat aldiniz acaba.. Cunku bu fiyat bizim icin cok pahali max 700-800 tl dusunuyoruz. Bu pegperegoyu cok methettiler ve ana kucagi ile fiyati 780 di normalde sadece araba 1200 tl civarindaymis ondan dolayi cok ikilemde kaldim.
Merhaba kizlar. ..ya bisey sorcam gobekleriniz ne alemde benim hic yokherkes bisiler diyo. Acaba bebegim iyi gelisiyo mu endiseliyim dr. Kilo almaman onenli degil bebek iyi diyo ama siz bide bana sorun..cok istahsiz ve halsizim..hareketlerinide cok hissedemiyorum bazen tum gun bisey yok bazen 2 pit pit...canim melegim iyidir ins...
benim de genelde hep sol altta,kasıkta..bazen sağda da oluyor ama genelde solda....
benim göbeğim de hafif yemeği fazla kaçırmışım da şişkinlik olmuş gibi. bilmeyen asla hamile demez. o kadar dar giyiyorum belli olsun diye ama nafile
benimde göbek deliğimin alt kısmı ile kasıklarım arasında hatta korkuyorum neden bu kadar aşağıda diye annemde erkek çocuk öyle olur dedi sag sol bazen canım
canım sen kaç kilo ile hamile kaldın? bir de ilk gebelik mi?
Kizlar bu konu hakkinda yorumu olan var mi.. Cok onemli bu hafta sonu bir aksilik olmazsa almay dusunuyoruz da halen emin degilimm
yuhhhh fiyatları kesss... benim muayenem 35tl doğumum herşey dahil sez. 400. özel hastane Eki Görüntüle 676380 Eki Görüntüle 676382 Eki Görüntüle 676383 Eki Görüntüle 676384 bunlarda fotoları
Merhaba anneler..
Dun detayli ultrasonumuz cekildi kizimin bir problemi yokmus masallah. Cok tatliydi bacaklarni arkadan poposuyla bir gordumhele minik burnu Rabbime sukurler olsun. 440 gr olmus ufaklik. Eki Görüntüle 676445
benim göbeğim de hafif yemeği fazla kaçırmışım da şişkinlik olmuş gibi. bilmeyen asla hamile demez. o kadar dar giyiyorum belli olsun diye ama nafile
kuzum ben 58 kilo ile hamile kaldım şu anda 61 kiloyum. boyumda 168 ama göbüşüm çıktı be yaacanım ben 52 kilo ile hamile kaldım. boyum 1.58
şu an 57 kiloyum. belim ve basenlerimden kilo aldım onu da. göbeğim yeni yeni çıkıyor henüz çok belli değil. e bir de göğüsler tabi büyüdü
evet canım ilk gebelik.
ayyyyy maşallah
yesin onu teyzesi
o ne tatlı surat öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?