2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktordan geliyorum, bebişin kalp atışını duyduk şükürler olsun. Pıt Pıt Pıt ediyo eşşek sıpası. Duyduğumda çok duygulandım gözlerim doldu. Şimdi çok yorgunuz bebişimle biraz uzanalım :)

benim bebeğim aşılama ile oldu ve işyerinden kimsenin haberi yoktu bilsinler istemediğim için hastayım diyip sağlık ocağından rapor alıyodum aşılama yapılacak günlerde doktorum ve orda çalışan herkez çok iyi çokta ilgililer malesef şans işi iyi doktora düşmek ben şanslı olanlardanım sanırım
kalp atışları duyulduktan sonra yapılan testlere hiç ücret vermedim gittiğim doktorun özel muayenehanesi var mecburen bir yere gidip yaptırmam lazım yada doktorumu değiştirmem lazım canım doktorumuda değiştiremem çok memnum özel hastanelerede çok güvenmiyorum açıkçası hoş olmayan şeyler yaşadığımdan dolayı sanırım inşallah bundan sonra işlerin daha düzgün gider

canım benimde gittiğim özel bi doktor var çok memnunum kendisinin de haberi var testleri sskda yaptıracağımdan.bende hastaneye gidiyim dedim işte ordada sonuçları elime vermedi doktor.
sen sağlık ocağında mı yaptırdın

2013 temmuz agustos annelerı:) dıye faceden arama yapın
ben sayfayı bulamadım mesajla ozelden lınk atabılırmısın
canım benım oglumda hep yukardaydı asıl 33 haftdan sonra bebk asgı yerlesıyorkı dogum deklını alsın dıye
günaydın kızlar,

benim bulantıların ve sabah kusmalarım devam ediyor malesef
benımde son surat hızlanrak devam edıyor bulantılar
2013 ağustos anneleri diye facede arayın kızlar istek gönderin ekleyelim
ama ben bulamadım ozelden lınk atabılırmısınız :)

allah gonlune gore versın benım oğlumda nerdeyse bulantım olmamaıstı cok rahat bı hamılelıktı
hcg degerıyle alakalı olabılrı cnm benım 4 -5 haftalıktı kan testıne gore degerım 2700 kusurdu ve alttan ultrasyonla gorunmustu
kızlar folik asit sizde de bulantı yapıyor mu? Içmediğim günler çok rahat ediyorum.
folık asıt mıde bulantısı yapabıolıyormus eger cok fazla rahatsız ederse drlar markasını degıstırıp verıyorlar
bn hftaya crsamba kontrole gdicem 6.hftaya gricm o gun kalbni duyarmiyim kzlr bebisimn
ınsallah duyarsın canım ben 6+3 te duydum carsamba benımde kontrolum varrr

benım degısıyor ama sabah ve ozellıkle aksam cok sıddetlı oluyorrr

merhaba kızlar...ben de ne yesem taş yemiş gibiyim...mideme oturuyor resmen...kabızlık da cabası...çok rahatsız oluyorum ve ıkınmaktan nefret ediyorum...osmolak içiyorum ama bazen fayda etmiyor...kuru kaysı da faydasız...kabızlık sorunu yaşayanınız var mı?

kalp atışı duyanlar keseyi görenler herkesin gözüaydınn :)) bana daha kan değeri testleri yapılmadı size yapıldımııı? ocağın ilk haftası gidicem

Sadece folic plus kullaniyorum canim sende dusuk tehlikesimi var kanamanmi oldu

kanamam yok çok şükür ama progesteron hormon değerim çok düşük 9.8......ondan doktor düşük tehlikesi var dedi....bir de önceki düşüğümden ötürü sanırım bir ihtimal kan pıhtılaşması olabilir düşüncesiyle bana bugün aspirin yazdı

Onlem almis canim iyi olmus. Benimde bi dusugum var ama kimse bana hormon testi yapmadi bak simdi killandim bende.

kızlar ya dün gece rüyamda bebeğimi gördüm kız oldu ama kucağıma aldım emzirirken kucağımda öldü ağlayarak uyandım çok kötü ya kaybetme korkusu

Yarın doktor amcasına götürecek bebişimizi acaba buydumü? Hem merak hem korku doluyum ilk bebisim karnımda ölmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…