- 22 Ekim 2012
- 448
- 57
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.861
Kızlar doktordan geliyorum, bebişin kalp atışını duyduk şükürler olsun. Pıt Pıt Pıt ediyo eşşek sıpası. Duyduğumda çok duygulandım gözlerim doldu. Şimdi çok yorgunuz bebişimle biraz uzanalım :)
sağlık ocağına da gittim dün kaydımı yaptırmak için ayy dün çok kötü bir gündü doktolar çok dolu diye almadılar ordan oraya attılar bende aile sağlığo merkesi varmış oraya gittim şikayet ettim dilekçe yaz aşağı kata aimzalat numara al kendileri oturuyo her işi biz yapıyoruz neyse tam işler bitti imza atacak adam 12:00'da yemeğe gitmişş haydaaaa
tam olacak okadar kabaresi oldu öğleden sonra imzalattırdım hemen en yakın sağlık ocağına kaydımı yaptı.
gebe olunca işler değişir almak zorundalar dedi.
yani dün o prosüdürlerle başım ağrıdı özelin ve paranın gözünü seviyim ben nefret ettirdiler kendilerinden
Kızlar doktordan geliyorum, bebişin kalp atışını duyduk şükürler olsun. Pıt Pıt Pıt ediyo eşşek sıpası. Duyduğumda çok duygulandım gözlerim doldu. Şimdi çok yorgunuz bebişimle biraz uzanalım :)
Hadi gozun aydin canim darisi bizim basimiza :))
inşallah duyarız....doktor haftaya tekrar randevu verdi...haftaya belli olur mu acaba?
benim bebeğim aşılama ile oldu ve işyerinden kimsenin haberi yoktu bilsinler istemediğim için hastayım diyip sağlık ocağından rapor alıyodum aşılama yapılacak günlerde doktorum ve orda çalışan herkez çok iyi çokta ilgililer malesef şans işi iyi doktora düşmek ben şanslı olanlardanım sanırım
kalp atışları duyulduktan sonra yapılan testlere hiç ücret vermedim gittiğim doktorun özel muayenehanesi var mecburen bir yere gidip yaptırmam lazım yada doktorumu değiştirmem lazım canım doktorumuda değiştiremem çok memnum özel hastanelerede çok güvenmiyorum açıkçası hoş olmayan şeyler yaşadığımdan dolayı sanırım inşallah bundan sonra işlerin daha düzgün gider
Olabilir canim ben garanti olsun diye 2 hafta sonra gidicem gidip duyamayinca icten ice uzuluyorum
ben sayfayı bulamadım mesajla ozelden lınk atabılırmısın2013 temmuz agustos annelerı:) dıye faceden arama yapın
canım benım oglumda hep yukardaydı asıl 33 haftdan sonra bebk asgı yerlesıyorkı dogum deklını alsın dıyekızlar günaydın
bebek taaaa 28. Haftada ancak yukarı çıkıyomuş biliyomusunuz. Ben ilk 3 ayda çıkıyor sanıyordum. Kadınlar kulubu eski topiklerinde hamişlerin hep 30. Haftalara doğru çıkmış, ondan önce hep kasıklarında hissetmişler çoğu hamiş.
benımde son surat hızlanrak devam edıyor bulantılargünaydın kızlar,
benim bulantıların ve sabah kusmalarım devam ediyor malesef
ama ben bulamadım ozelden lınk atabılırmısınız :)2013 ağustos anneleri diye facede arayın kızlar istek gönderin ekleyelim
allah gonlune gore versın benım oğlumda nerdeyse bulantım olmamaıstı cok rahat bı hamılelıktıhepnize merhabalarrr
hiziniza yetismek cook zor inanin
helede evde zipir bir kizim da olunca hicc firsat bulamyrmm okumaya
tabii cogunuzun ilk gebeligiii
burda yazismak eglenceli oluyrr
bnm de ilk hamilelik zamanlrm oyleydiiii
zamninizin kiymetini bilin derimmm
bnm bu hamileligmde bulntm olmuyr coook sukurr
erkek mi olcak aceppp
valla ikincinin heyecani bile cook ayriii
bn de uzun sure ac kalinca basm donuyr halsizlesyrmmm
siik sikk az kalorili yiycekler yiyin
aralarda bn surekli marul yesillik meyve kuruyemis sut yogrt yemeye calsyrm
ilkinde 11 kilo aldm kizim da 3.5 dogmustu
ins bundada 10 kiloyu gecmemm
siz de cok abartmdnn az kalorili seyler yemeye calisin
cunku yedinci aydan sonra baya bi kilo alnyrrr
hcg degerıyle alakalı olabılrı cnm benım 4 -5 haftalıktı kan testıne gore degerım 2700 kusurdu ve alttan ultrasyonla gorunmustuhanımlar....
Hamilelik kesesinin görünmesinde hcg değeri mi önemli yoksa hamileliğin kaçıncı haftasında olduğumu....ben hamileliğimin 4+6 haftasındayken hamilelik kesesi görülmedi o zaman hcg değerim 972 idi,sizce normal mi yoksa bir anormallik var mı....5.haftanın içindeyim yarın görülür mü....çok heyecanlıyım....
folık asıt mıde bulantısı yapabıolıyormus eger cok fazla rahatsız ederse drlar markasını degıstırıp verıyorlarkızlar folik asit sizde de bulantı yapıyor mu? Içmediğim günler çok rahat ediyorum.
ınsallah duyarsın canım ben 6+3 te duydum carsamba benımde kontrolum varrrbn hftaya crsamba kontrole gdicem 6.hftaya gricm o gun kalbni duyarmiyim kzlr bebisimn
kızlarrr kimse cevap yazmıomuu....bulantılarınız hep aynı şiddettemi oluyor yoksa bazen şiddetli bazen iyimi oluyorsunuz?yani hep aynımı devam etmek zorunda yoksa günden güne değişirmi?bilen varsa yazsın lütfennn...
sen herhangi bir ilaç kullanıyor musun?doktorum bana salı günü progesteron jeli bugün de aspirin verdı...tabi bunların dışında tüm hamilelerin kullandığı folikasit habı var
Sadece folic plus kullaniyorum canim sende dusuk tehlikesimi var kanamanmi oldu
kanamam yok çok şükür ama progesteron hormon değerim çok düşük 9.8......ondan doktor düşük tehlikesi var dedi....bir de önceki düşüğümden ötürü sanırım bir ihtimal kan pıhtılaşması olabilir düşüncesiyle bana bugün aspirin yazdı
kızlar ya dün gece rüyamda bebeğimi gördüm kız oldu ama kucağıma aldım emzirirken kucağımda öldü ağlayarak uyandım çok kötü ya kaybetme korkusu
kızlar ya dün gece rüyamda bebeğimi gördüm kız oldu ama kucağıma aldım emzirirken kucağımda öldü ağlayarak uyandım çok kötü ya kaybetme korkusu
Yarın doktor amcasına götürecek bebişimizi acaba buydumü? Hem merak hem korku doluyum ilk bebisim karnımda ölmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?