2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bu takımın aynısını ve babykids'in zürafalı takmını aldım.babykids de güzel Türkiye üretimi ve %100 pamuk ve dokunuşu da gayet güzel. ama funnababy daha güzel tabi fiyatının hakkını veriyor.bayıldım ben bu takıma.bence gayet uygun.

size kocaman bir MAŞALLAH canım zaten ruh ikizin olmasa böyle hızlı gelişmezdi hiç bir şey. böylesi de çok güzel..zamanla herşeyi tüketmiyorsun, herşeyi evlilikte yaşıyorsun..
Allah mutluluğunuzu daim etsin.. hepimizin ...

ama çocuk konusunda kimse beni geçemez kızlar. 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim herkes soruyor bilerek mi oldu. evet hemencecik istedim pişman değilim

Maldivler mi???? Kiz oraya gidip mayo mu dusunuyosun hamilelikte iyi cesaret valla allah gostermesin bisey olsa hastaneye gitmek icin adadan ulasim cook zor ilk once bebis onemli olmali bence o sicakta islak kalmazsin zaten:)benim drum asla oyle bir yere gitmeme izin vermez bence sende dr una sormalisin

hamile pantalonu almak istedim sadece karnım çıktı bacaklarım kilom aynı ama pantalon fiyatları çok yüksek evde diksek olurmu diye netten araştırdım kızlar bir bakın şunlara sizlerde fikirlerinizi almak istiyorum hemde

Kızlar konu farklı olacak ama ayak bilekleriniz, ayaklarınız şişiyor mu? Benim bu hafta şişmeye başladı. Bugün daha da şişmiş gibi

Eminim harika olacak bıcırın ben de kız çocuğum olsaydı şu eski western filmlerinde minik kız çocuklarının taktıkları şapkalar var ya yine çeneden bağlamalı arkası lastikli önü fırfırlı modellerden almayı çok isterdim ... İkinciye kısmetse bakalım artık :)

aynı şeyleri beğenmişiz:))

canım teşekkür ettim cevap için..içim rahatladı..dolaşarak alışveriş yapmayı hiç sevmiyorum...iyiki burası var..fikir alabiliyorum..:))

sormaz olur muyum? sordum tabii.. yediklerime dikkat ettiğim, çok fazla çiğ balık vs. yemediğim ve dalış yapmadığım sürece sorun olmaz dedi. İnşallah bişey de olmazsa tatilimizi önden yapıp gelicez. Bi de yavru köpekbalıkları varmış orada, onlardan uzak dur kendi güvenliğin için dedi

Ben geçen hafta aldım bir tane hamile pantolonu rengi mor :) Marka dünyasından çok da ucuza aldım 30 TL Elinden dikiş geliyorsa dikebilirsin tanıdık bi terzi varsa o da diker fazla para alacağını sanmıyorum.

Kızlar konu farklı olacak ama ayak bilekleriniz, ayaklarınız şişiyor mu? Benim bu hafta şişmeye başladı. Bugün daha da şişmiş gibi

şişmez mi canım yaaa benim de 1 haftadır böyle şişiyo bide uyuşuklukhissi oluyor parmaklarım küçücük kalıyo çok komik oluyo doktora sordum istirahat etmelisin ayaklarını havaya dikmelisin dedi işyerinde nasıl olacaksa

Canim gunaydin neden asi olmamaya karar verdin? Bende kararsizim da

canim bende kararsizdim doktorum gerek yok dedi...ve bazi seyler duydum bebegi etkilermis anneyi sitma falan tutuyormus hatta ates kaldiran falan bile olmus..biraz korktum acikcasi gerekte bulmadim....evde dogum yapicak olsak tamamda zaten streril ortamda yapiliyor diye dusundum...bu benim fikrim tabikide...sende arastir iyice

Canım o şekilde pantalonu ziyan etmektense, böyle yapılması daha mantıklı. Kasık tarafına baskı uygulamadıktan sonra rahatça giyinilir. Sonuçta kullanılır olan pantolonu keseceksin, yine pantalon almak gerekecek, bahsettiğin aynı fiyata gelecek.

Ayy doğru söylüyorsun benim bebekliğimde varmış ondan fırfırlı yeri fistolu beyaz kumaş çok sevimli oluyor ben de alayım kız iyi akıl ettin :) Allah önce prensine uzun ömürler versin sonra da ikinciyi gönlüne göre versin inşallah canım.

offf görüntü çok kötü canım ya daha parmaklarım gömülmedi ama oda yakındır heralde İstirahat ve biz çalışanlara aynen iş yerinde ne mümkün, Sonra bizi dikerler valla

Ben geçen hafta aldım bir tane hamile pantolonu rengi mor :) Marka dünyasından çok da ucuza aldım 30 TL Elinden dikiş geliyorsa dikebilirsin tanıdık bi terzi varsa o da diker fazla para alacağını sanmıyorum.

marka dünyası nerde canım?ben izmirdeyim karşıyakaya baktım 50 liradan ucuz pantalon bulamadım kemeraltınada gidemedim

Canım çok hoş bir hikayeniz var :)) Ben de eşim hariç tüm sülalesini tanıyordum kardeşlerini falan da tanıyordum onla bir karşılaştık bir daha da ayrılamadık Allah bozmasın :))
Benim şişiyor ellerim de şişiyor özellikle bulgur tükettiğim günlerde epey şişiyor yüzüklerimi çıkardım zaten ofiste de terlik giymeye başladım ... Bu yıl böyle idare etsinler bizi

Amin canım teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…