- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.681
herkese hayırlı cumlar:)
ben buradaki anneciklere birşey danışmak istiyorum.
alışveriş için dolaşmaya başlayan anneler var mı..hastane çıkışı fiyatları hangi aralıkta oluyor..
e-bebekte ikinci ürüne %50 indirim var..
funnababy 10 lu hastane çıkışı 99 liraEki Görüntüle 677279
babykids 20 li hastane çıkışı 79 lira
ikisibirlikte alınınca 140 lira yapıyor..fiyat nasıl..
bir de funnababy den bir iki parça ürün aldım çok güzel ama babykids nasıl bilmiyorum...
funnababy yine internetten almıştım..
mylovel beni hiç duyma o zaman, 6 Şubatta tanıştık, 23 şubat evlenme teklifi, 10 Nisan nişan, 5 haziran nikah,
4 ayımızı aldı bu süreç, tayin acelemzi vardı, ağustosta sudana tayine gidecektik:):) sonra bizim tayin o yıl iptal oldu, ama iyiki de acele etmişiz dedik:):)
bu evliliğimin 4.yılı, ve çok şükür bugüne kadar ciddi bir sorun yaşamadık, ruh ikizi meslesi sanırım bulunca kaçırmamak lazım:):)
diğer türlü yıllarca çıkıp 1 ayda boşananlar da oluyor... allah bozmasın mutluluklarımızı
Kızlar bir sorum olacak. Biz yakında Maldivler'e tatile gidiyoruz. Eski bikinilerim olur mu bilmiyorum ama hamile mayosu diye birşey var sanırım. Doktorum yolun çok sorun olmayacağını ama asla ıslak mayoyla kalmamam gerektiğini söyledi. Bi sürü bikini almak lazım şimdi.. Mayo karnı ıslak bırakır değil mi? Daha önceki hamileliklerinde bunu yaşayan var mı? Mayo mu tercih edilmeli yoksa bikini mi, hangisi daha kolay olur?
Maşallah kuzum ne hızlısınız sizzzz :) bebiş de hızlı gelmiş Allah mutluluğunuzu daim etsin
Oyyy sen böyle anlatınca kafamda canlandırdım kızıma çok yakışırLastikli don şeklinde belinden fırfırlı alt, askılı badi bir de yuvarlak çeneden bağlamalı şapkaaa. Kayınvalideme anlatayım da diksin bari çok şeker olur
belgin hanima gidiyorum sen?
ben hande akbaşa gidiyordum memnun kalmadım suna hanıma gittim bi kere bi iki kere daha giderim memnun kalmazsam onu da değişcem sen memnunmusun belgin hanımdan
canım süprmiş bayıldım, fiyatta bence çok uygun bu kaliteye, linki bana da atarmısın
canım ben bu takımın aynısını ve babykids'in zürafalı takmını aldım.babykids de güzel Türkiye üretimi ve %100 pamuk ve dokunuşu da gayet güzel. ama funnababy daha güzel tabi fiyatının hakkını veriyor.bayıldım ben bu takıma.bence gayet uygun.
Maldivler mi???? Kiz oraya gidip mayo mu dusunuyosun hamilelikte iyi cesaret valla allah gostermesin bisey olsa hastaneye gitmek icin adadan ulasim cook zor ilk once bebis onemli olmali bence o sicakta islak kalmazsin zaten:)benim drum asla oyle bir yere gitmeme izin vermez bence sende dr una sormalisin
hamile pantalonu almak istedim sadece karnım çıktı bacaklarım kilom aynı ama pantalon fiyatları çok yüksek evde diksek olurmu diye netten araştırdım kızlar bir bakın şunlara sizlerde fikirlerinizi almak istiyorum hemdeEki Görüntüle 677304 Eki Görüntüle 677305 Eki Görüntüle 677306 Eki Görüntüle 677307 Eki Görüntüle 677308 Eki Görüntüle 677309
Kızlar konu farklı olacak ama ayak bilekleriniz, ayaklarınız şişiyor mu? Benim bu hafta şişmeye başladı. Bugün daha da şişmiş gibi
Canim gunaydin neden asi olmamaya karar verdin? Bende kararsizim da
hamile pantalonu almak istedim sadece karnım çıktı bacaklarım kilom aynı ama pantalon fiyatları çok yüksek evde diksek olurmu diye netten araştırdım kızlar bir bakın şunlara sizlerde fikirlerinizi almak istiyorum hemdeEki Görüntüle 677304 Eki Görüntüle 677305 Eki Görüntüle 677306 Eki Görüntüle 677307 Eki Görüntüle 677308 Eki Görüntüle 677309
Eminim harika olacak bıcırın ben de kız çocuğum olsaydı şu eski western filmlerinde minik kız çocuklarının taktıkları şapkalar var ya yine çeneden bağlamalı arkası lastikli önü fırfırlı modellerden almayı çok isterdim ... İkinciye kısmetse bakalım artık :)
şişmez mi canım yaaa benim de 1 haftadır böyle şişiyo bide uyuşuklukhissi oluyor parmaklarım küçücük kalıyo çok komik oluyo doktora sordum istirahat etmelisin ayaklarını havaya dikmelisin dedi işyerinde nasıl olacaksa
Ben geçen hafta aldım bir tane hamile pantolonu rengi mor :) Marka dünyasından çok da ucuza aldım 30 TLElinden dikiş geliyorsa dikebilirsin tanıdık bi terzi varsa o da diker fazla para alacağını sanmıyorum.
Canım çok hoş bir hikayeniz var :)) Ben de eşim hariç tüm sülalesini tanıyordum kardeşlerini falan da tanıyordum onla bir karşılaştık bir daha da ayrılamadık Allah bozmasın :))Bizim de 9 ay içinde oldu bu saydıklarınaslında eşimle okadar tasadüf bir yaşantımız varmış ki anlatınca herkesss aaaaa diyor öncelikle bizim şuan oturduğumuz ev onların eviymiş. İlk onlar oturmuş. Sonra başkasına satıyorlar o başkasından da biz alıyoruz. Alt katta amcası oturuyor. Sürekli gelip gidiyor ve biz karşılaşmıyoruz. hatta kapı önünde arabamın önüne bi motor yanaştırıyor ve ben herseferinde o motoru yanaştırana yağlıyorum kim derki yarın öbürgün o kişi eşin olacak ve onu çokkk seveceksin :) Amcasının kızının düğününde bende bulunuyorum ama birbirimizden bi haber kısmet işteeeee nerden nereyee
Benim şişiyor ellerim de şişiyor özellikle bulgur tükettiğim günlerde epey şişiyor yüzüklerimi çıkardım zaten ofiste de terlik giymeye başladım ... Bu yıl böyle idare etsinler biziKızlar konu farklı olacak ama ayak bilekleriniz, ayaklarınız şişiyor mu? Benim bu hafta şişmeye başladı. Bugün daha da şişmiş gibi
Ayy doğru söylüyorsun benim bebekliğimde varmış ondan fırfırlı yeri fistolu beyaz kumaş çok sevimli oluyor ben de alayım kız iyi akıl ettin :) Allah önce prensine uzun ömürler versin sonra da ikinciyi gönlüne göre versin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?