- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.701
sormaz olur muyum? sordum tabii.. yediklerime dikkat ettiğim, çok fazla çiğ balık vs. yemediğim ve dalış yapmadığım sürece sorun olmaz dedi. İnşallah bişey de olmazsa tatilimizi önden yapıp gelicez. Bi de yavru köpekbalıkları varmış orada, onlardan uzak dur kendi güvenliğin için dedi
Canım çok hoş bir hikayeniz var :)) Ben de eşim hariç tüm sülalesini tanıyordum kardeşlerini falan da tanıyordum onla bir karşılaştık bir daha da ayrılamadık Allah bozmasın :))
Benim şişiyor ellerim de şişiyor özellikle bulgur tükettiğim günlerde epey şişiyor yüzüklerimi çıkardım zaten ofiste de terlik giymeye başladım ... Bu yıl böyle idare etsinler bizi
Amin canım teşekkürler :))
marka dünyası nerde canım?ben izmirdeyim karşıyakaya baktım 50 liradan ucuz pantalon bulamadım kemeraltınada gidemedim
canım benim ayaklarımda şişiyor ama özellikle sabahları ellerim şişmiş oluyor bazen avucumu kapatırken agrı oluyor sabahları sıkan yüzüklerim öğleden sonra normale dönüyor tuzlu yememeye çalış bide masanın altına ayaklarını uzatabileceğin bi yükselti koyabilirsin eger masanın altı gözükmüyorsa tabiki
canım sabahları benimde öyle yüzüğü takıyorum içime fenalik geliyor geriliyor resmen. Işe gelinde hemen çıkarıp kenarda tutuyorum yarım saat sonra oluyor.. Yok masamın altı gözükmüyor canım en yakın zamanda bi yükseklik bulup dediğini yapmalıyım. Morelim bozuldu valla yaz gelince açık ayakkabı giyemicem demek kiAalında her yerimi bi yere uzatmam lazım Sırt ağrısı kuyrul sokumu beli derken bu oturmak yaramıyor
haftasonu yatılı misafirm gelecek misafiri seviyorum ama geçen hafta fuull misafir koşuşturmaca bu haftasonuda böyle olacak bide gelenler gezmek isteyecekler hiç keyfim yok yarına ne yemeği yapacagımla ilgili bi fikrimde yokyemek yapmak lazım yatak yorgan ayarlamak lazım çayın yanına bişiyler yapmak lazım alışverişe çıkmak lazım ama benim canım hiçbişey yapmak istemiyorrrr
marka dünyası nerde canım?ben izmirdeyim karşıyakaya baktım 50 liradan ucuz pantalon bulamadım kemeraltınada gidemedim
ağustosta doğurcaklarda hep aynı galibaa yazın şişicez bol bol sıcaklardan artık bende masamın altına tabure koydum öle oturuyorum yoksa bacaklarım şişiyor sağlık ocağındaki ebe bacakların şişerse sıkıntı yok ayakların şişerse doktoruna söle dedi birde varis başlarsa haberiniz olsun kızlar
ağustosta doğurcaklarda hep aynı galibaa yazın şişicez bol bol sıcaklardan artık bende masamın altına tabure koydum öle oturuyorum yoksa bacaklarım şişiyor sağlık ocağındaki ebe bacakların şişerse sıkıntı yok ayakların şişerse doktoruna söle dedi birde varis başlarsa haberiniz olsun kızlar
canım sabahları benimde öyle yüzüğü takıyorum içime fenalik geliyor geriliyor resmen. işe gelinde hemen çıkarıp kenarda tutuyorum yarım saat sonra oluyor.. Yok masamın altı gözükmüyor canım en yakın zamanda bi yükseklik bulup dediğini yapmalıyım. Morelim bozuldu valla yaz gelince açık ayakkabı giyemicem demek kiaalında her yerimi bi yere uzatmam lazım sırt ağrısı kuyrul sokumu beli derken bu oturmak yaramıyor
canım sabahları benimde öyle yüzüğü takıyorum içime fenalik geliyor geriliyor resmen. işe gelinde hemen çıkarıp kenarda tutuyorum yarım saat sonra oluyor.. Yok masamın altı gözükmüyor canım en yakın zamanda bi yükseklik bulup dediğini yapmalıyım. Morelim bozuldu valla yaz gelince açık ayakkabı giyemicem demek kiaalında her yerimi bi yere uzatmam lazım sırt ağrısı kuyrul sokumu beli derken bu oturmak yaramıyor
yükseklikkk dolu A4 kutusu canım benim ayağımın altında şimdi
Evet ya bütün gün oturmak çok kötü kalça kemiğim acıyor bazen ağrısını geçtim o acı çok fena sanki dikene oturuyorum. Ayaklarımda henüz şişme olmadı ama yakındır geceleri hep yanıyor ve ağrıyor.
iyi tatiller simdiden ama ben balayinda 2 yil once gitmistim....yavru kopek baliklari kiyida insanlarin icinde yuzuyordu ve vatoslar kocaman...yani anliyacagin ben bir kere falan girdim denize....o yuzden cok mayo almana gerek yok :))))) tabi korkmazsan bilemem
Ne guzel iste bayiliyorum sadece karni cikan hamislere :) ben de genel bir kalinlasma var
aaaaaaaaahadi ya benim bacakalrda sıkıntı yok sadece orda gerginlik hissediyorum. Ama ayak bileğim davul gibi. Birdaha gittiğimde doktoruma söyleyeyim saol canım
ben deniz kenarında büyüdüm, korkmam sanırım :) ama kızıma göz koyarlarsa korkuturum! bişey yapmasınlar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?