2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim ayaklarımda şişiyor ama özellikle sabahları ellerim şişmiş oluyor bazen avucumu kapatırken agrı oluyor sabahları sıkan yüzüklerim öğleden sonra normale dönüyor tuzlu yememeye çalış bide masanın altına ayaklarını uzatabileceğin bi yükselti koyabilirsin eger masanın altı gözükmüyorsa tabiki

iyi tatiller simdiden ama ben balayinda 2 yil once gitmistim....yavru kopek baliklari kiyida insanlarin icinde yuzuyordu ve vatoslar kocaman...yani anliyacagin ben bir kere falan girdim denize....o yuzden cok mayo almana gerek yok :))))) tabi korkmazsan bilemem

saol canım ne güzel valla amin inşallah cümlemizinkini bozmasın..

Ben bişey tüketmesemde şişiyor canım bu hafta hep şişti çünkü iş yerinde oturmak yaramıyor sanki.. El parmaklarımda sabahalrı şişlik oluyor, yüzüğü çıkarıp bi kenara koyuyorum. Zaman sonra iniyor ama... Valla etsinlerrrr biz olmazsak onalr bir hiççç aman duyamsınlar

haftasonu yatılı misafirm gelecek misafiri seviyorum ama geçen hafta fuull misafir koşuşturmaca bu haftasonuda böyle olacak bide gelenler gezmek isteyecekler hiç keyfim yok yarına ne yemeği yapacagımla ilgili bi fikrimde yok yemek yapmak lazım yatak yorgan ayarlamak lazım çayın yanına bişiyler yapmak lazım alışverişe çıkmak lazım ama benim canım hiçbişey yapmak istemiyorrrr

canım sabahları benimde öyle yüzüğü takıyorum içime fenalik geliyor geriliyor resmen. işe gelinde hemen çıkarıp kenarda tutuyorum yarım saat sonra oluyor.. Yok masamın altı gözükmüyor canım en yakın zamanda bi yükseklik bulup dediğini yapmalıyım. Morelim bozuldu valla yaz gelince açık ayakkabı giyemicem demek ki aalında her yerimi bi yere uzatmam lazım sırt ağrısı kuyrul sokumu beli derken bu oturmak yaramıyor

ağustosta doğurcaklarda hep aynı galibaa yazın şişicez bol bol sıcaklardan artık bende masamın altına tabure koydum öle oturuyorum yoksa bacaklarım şişiyor sağlık ocağındaki ebe bacakların şişerse sıkıntı yok ayakların şişerse doktoruna söle dedi birde varis başlarsa haberiniz olsun kızlar

benimde hafta sonu misafirim gelecek. çok kötü hastayım burnum sürekli akıyor hatta gözlerimden yaşlar geliyor bu akşamda avukatlar günü yemeğimiz var halim perişan :2: hafta sonu misafiri de üstüne tuz biber öfff bir pazarım vardı o da bu telaşla geçecek yine dinlenemeyeceğim

marka dünyası nerde canım?ben izmirdeyim karşıyakaya baktım 50 liradan ucuz pantalon bulamadım kemeraltınada gidemedim

Şirinyer metro istasyonunun tam karşısında büyük bi mağazası var canım. Ayrıca hatayda, poligonda, üçkuyularda da mağazaları var. Ben poligondakinden aldım tesadüfen geçiyordum orası yeni açılmış kendime göre buldum sonunda.

aaaaaaaaa hadi ya benim bacakalrda sıkıntı yok sadece orda gerginlik hissediyorum. Ama ayak bileğim davul gibi. Birdaha gittiğimde doktoruma söyleyeyim saol canım

cnm bu senede cok sıcak olucakmıs bızım sansımıza.....vla korkuyorm ben bıraz....alaah yardmcımız olsun...

yükseklikkk dolu A4 kutusu canım benim ayağımın altında şimdi

Evet ya bütün gün oturmak çok kötü kalça kemiğim acıyor bazen ağrısını geçtim o acı çok fena sanki dikene oturuyorum. Ayaklarımda henüz şişme olmadı ama yakındır geceleri hep yanıyor ve ağrıyor.

güzel tabir diken, dediğin gibi dikende valla ah ahhh bizi ilerleyen zamanalra doğru neler bekliyor acep

Son düzenleme:

ben deniz kenarında büyüdüm, korkmam sanırım :) ama kızıma göz koyarlarsa korkuturum! bişey yapmasınlar yeter

Ne guzel iste bayiliyorum sadece karni cikan hamislere :) ben de genel bir kalinlasma var

Bende çok özeniyorum öyle 3 kilo aldım sadece karnım çıktılara. Belim de baya bi kalınlaştı benim. Göbeğim de var. Bugün itibariyle toplamda 5 kilo almışım. 70 kiloyum şu anda. Allahım o tartının indiği günleri de görürüm inşallah.

aaaaaaaaa hadi ya benim bacakalrda sıkıntı yok sadece orda gerginlik hissediyorum. Ama ayak bileğim davul gibi. Birdaha gittiğimde doktoruma söyleyeyim saol canım

Benim de 2 gündür ayak bileğim davul gibi... Dün bir de göz altımda bir damarın şiştiğini farketmiş arkadaşlar. Ben farında değildim. Söylenince korktum hemen bi tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı. Yorulmuşsundur fazla ayakta kalma dediler. Bütün akşam ayaklarımı yukarıya uzatarak oturdum. Sabaha biraz inmişti.Şimdi yine davul gibi şişmiş. çok kötü görünüyor. Normalde bileğim bunun yarısı

Anlaşılan ayrıntılıdan memnun kalmamışsın.Tabiki özelle devlet asla bir olmuyor.Ama sırf ayrıntılı görelim diye de bir avuç parayı özele vermek de bana doğru gelmiyor.Hani devlette biz fazla göremedik ama doktorlar görmek istedikleri herşeyi görüyorlar yani bizim için de önemli olan o değil mi canım? Bir Dr. varmış ayrıntılıya bakan soyadı Ekici olan bir doktor varmış ama 2010 fiyatları dahi 450-500 tl şimdi nedir ALLAH bilir.Ona vereceğimize bebişimizin bir eksiğini alırız.Yani maddi yönden iyi olana bir şey diyemem herkesin keyfine. Bebeğin iyi ya gerisi de boş canım.Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizin yavrusunu
Bu arada randevunu hangi Dr almıştın canım.Benim doktorum mu diye merak ettim

ben deniz kenarında büyüdüm, korkmam sanırım :) ama kızıma göz koyarlarsa korkuturum! bişey yapmasınlar yeter

ıyı tatıller canım....vala ben surdan suraya gıtmeye cesaret edemıyorum...gunubırlık kayserıye doktora gıttk ondan bıle korktum...keske bende senn gbı cesur olabılseydmm ...bu sene bana tatıl flan yokk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…