- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.721
ben deniz kenarında büyüdüm, korkmam sanırım :) ama kızıma göz koyarlarsa korkuturum! bişey yapmasınlar yeter
aaaaaaaaahadi ya benim bacakalrda sıkıntı yok sadece orda gerginlik hissediyorum. Ama ayak bileğim davul gibi. Birdaha gittiğimde doktoruma söyleyeyim saol canım
Anlaşılan ayrıntılıdan memnun kalmamışsın.Tabiki özelle devlet asla bir olmuyor.Ama sırf ayrıntılı görelim diye de bir avuç parayı özele vermek de bana doğru gelmiyor.Hani devlette biz fazla göremedik ama doktorlar görmek istedikleri herşeyi görüyorlar yani bizim için de önemli olan o değil mi canım? Bir Dr. varmış ayrıntılıya bakan soyadı Ekici olan bir doktor varmış ama 2010 fiyatları dahi 450-500 tl şimdi nedir ALLAH bilir.Ona vereceğimize bebişimizin bir eksiğini alırız.Yani maddi yönden iyi olana bir şey diyemem herkesin keyfine. Bebeğin iyi ya gerisi de boş canım.Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizin yavrusunu
Bu arada randevunu hangi Dr almıştın canım.Benim doktorum mu diye merak ettim
cnm bu senede cok sıcak olucakmıs bızım sansımıza.....vla korkuyorm ben bıraz....alaah yardmcımız olsun...
Bu arada kızlar ben kırmızı et ve tavuk yiyemiyorum. Sadece sebze ve bakliyat yemekleri yiyebiliyorum.Süt içmiyorum(çocukluktan kalma alışkanlık) evde yoğurt yapıp ondan cacık veya ayran yapıyorum.Yumurta zaten benden uzak olsun kime yakın olursa olsun diyorumBen de zaten 5 ayda 2 kilo almışım Birazcık toplansam iyi olur ama yok.Makarnanın yanında bile ekmek yiyorum yine alamıyorum hormonlu çilek yiyorum yine yok.Başka ne yapsam ki
Offf ya bebisimi ne yapsamda beslesem takmiyim diyorum ama olmuyo sizinkilere bakinca 23.hafta bitti 500gr cik melegim
Offf ya bebisimi ne yapsamda beslesem takmiyim diyorum ama olmuyo sizinkilere bakinca 23.hafta bitti 500gr cik melegim
Kızlar yaaa uyku halim hiç geçmiyor, kızımda saolsun geceleri uyutmuyor benidün akşam babasına şikayet ettim valla
Hiç durmuyorduartık ne yapıyorsa içerse onu da çok merak ediyorum, keşke minik ultrason cihazlarımız olsa arada pc ye bağlayıp kendimiz bakabilsek
Dün gece öyle tekmeler atıyordu ki anlatamam, bende götürdüm babasının yanına bak dedim kızın neler yapıyor,
başladı beklemeye, durdu bizimki.
Hehhhh dedim senin sözünü dinleyecek heralde derken bir tekme attı, eşimin gözler kocaman oldu, bir kahkaha atıyor, bu kadar güçlü olduğunu tahmin etmiyordu oda, şok olduhep böyle mi diyor hoşuna gitti epeyce gülüştük çok güzeldi Bazen kız olduğundan şüphe ediyorum
Geçmiş sayfalarda bazı arkadaşlar, alt kısımda falan hissettiğini söylemiş, ben heryerde hissediyorum valla, sağda solda altta üstte, ama en çok ta göbek deliğimden tam 4 parmak yukarda ve hafif sağda bazen bir tekmeliyor dışardan bile görülüyor. O kadar yukarda olması mümkün değil sanki ama çok eminim ben, zaten karnım kocaman, görenler 7-8 aylık falan sanıyor
Gerçi dr. rahmiin yukarda gayet iyi düşük yada erken doğum beklemiyoru dedi ama siz aşağıda falan deyince merak ettim şimdi :18::18:
doktor gyno ferro sanol verdi, demire başlama zamanı gelmiş. kullananlar var mı? çok kilo yapar mı?
doktor gyno ferro sanol verdi, demire başlama zamanı gelmiş. kullananlar var mı? çok kilo yapar mı?
Kızlar yaaa uyku halim hiç geçmiyor, kızımda saolsun geceleri uyutmuyor benidün akşam babasına şikayet ettim valla
Hiç durmuyorduartık ne yapıyorsa içerse onu da çok merak ediyorum, keşke minik ultrason cihazlarımız olsa arada pc ye bağlayıp kendimiz bakabilsek
Dün gece öyle tekmeler atıyordu ki anlatamam, bende götürdüm babasının yanına bak dedim kızın neler yapıyor,
başladı beklemeye, durdu bizimki.
Hehhhh dedim senin sözünü dinleyecek heralde derken bir tekme attı, eşimin gözler kocaman oldu, bir kahkaha atıyor, bu kadar güçlü olduğunu tahmin etmiyordu oda, şok olduhep böyle mi diyor hoşuna gitti epeyce gülüştük çok güzeldi Bazen kız olduğundan şüphe ediyorum
Geçmiş sayfalarda bazı arkadaşlar, alt kısımda falan hissettiğini söylemiş, ben heryerde hissediyorum valla, sağda solda altta üstte, ama en çok ta göbek deliğimden tam 4 parmak yukarda ve hafif sağda bazen bir tekmeliyor dışardan bile görülüyor. O kadar yukarda olması mümkün değil sanki ama çok eminim ben, zaten karnım kocaman, görenler 7-8 aylık falan sanıyor
Gerçi dr. rahmiin yukarda gayet iyi düşük yada erken doğum beklemiyoru dedi ama siz aşağıda falan deyince merak ettim şimdi :18::18:
kızlar ben bir tane lcw dan mavi kot aldım 50 tl bir tanede defactodan siyah kot 50 tl ye aldım hamile butiklerinde çok pahalı kıyafetler üzerime hamilelik badisi aldım düz renk 2lilerden onları sanırım ikisini 17 tl almıştım yaza ince gömleklerden alırım artık
Ne güzel canım bizim tekmeler o kadar şiddetli değil ama yine de keyifli :)) Bu arada ben de korktum 17 nisanda kontrolüm var doktoruma sorayım ben hep aşağıda hissediyorum bebeğimi
güle güle giy canım.. Dayım bi tekstil fabrikasında müdür. muhabeet ederken sakın lcw den kot tarzı şeyler almayın boyaları kansorejen madde içeriyor dedi.. göz bebeklerim büyüdü nasıl yani ya şuan benim altımda ki pantalon lcw dan ve ben yıllardır ordan giyiniyorum dedim. Şuan çok bozulmuş. uygun fiyata satış olma sebebi çinde basılıyor olmasıymış falan fişmannn... Şuan altımda gene lcw pantalonu var ama napayımmm... Bilgi amaçlı konu açılmışken sizinle paylaşayım dedim..
Ay ben de hiç almazdım ama burada hamile giyimi satan bir orası var bildiğim ve ben de aldım mecburengüle güle giy canım.. Dayım bi tekstil fabrikasında müdür. muhabeet ederken sakın lcw den kot tarzı şeyler almayın boyaları kansorejen madde içeriyor dedi.. göz bebeklerim büyüdü nasıl yani ya şuan benim altımda ki pantalon lcw dan ve ben yıllardır ordan giyiniyorum dedim. Şuan çok bozulmuş. uygun fiyata satış olma sebebi çinde basılıyor olmasıymış falan fişmannn... Şuan altımda gene lcw pantalonu var ama napayımmm... Bilgi amaçlı konu açılmışken sizinle paylaşayım dedim..
canım beyaz çekirgenin bebeği benimkinden de seninkindende büyük 24.haftada belki bizimkide öyle hareket eder benimkide çok aşagıda senin bebeğin cinsiyeti neydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?