2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım erkek olacak bizimki ...

canım saglıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah demekki annemin tezi bizde işliyor annem erken dogum yapacam zannedermiş hep erkek kardeşimde bende öyle korkuyorum annem dediki korkma en kolay erkek kardeşini dogurdum erkekler aşagıda oldugu için kolay dogar dedi beni teselli etmek istedi sanırım

kızlar şimdi bana bir yuh diyebilirsniz bugün 4 tane yumurta yedim:):)
ikisi sabah kahvaltısında kayısı kıvamında yumurta, ikisi de öğle yemeğinde, ıspanaklı krep içinde, ama yumurtalar doğal burda bir çiftlikten alıyoruz köy yumurtası,
haftada 15 tane yiyorum, haftada 5 kilo da taze patorize sütten yapılmış yoğurt bitiriyorum,
sağlıklı beslenemiycem, bebeğim beslenemiycek diye ödüm patlıyor,
her sabah kahvaltıdan sonra öğleye kadar çekirdekli siyah kuru üzüm yiroum bir kaç avuç,
ekmeklerim bol tahıllı tam buğday ekmeği, günde 1 ekmek yiyorum,
günde bir porsiyon et yemeği, 1 porsiyon sebze yemeği yiyorum ve bolll salata, herşey sızma zeytinyağlı,
çikolata şeker hiç yemiyorum, normalde de sevmem,
makarnai pilav yemiyorum, hormonlu meyve tüketmiyorum,
sabah kahvaltıda 2 bardak elle yapılmış muzlu ballı süt içiyorum, ve üzüm pekmezi, peynir,
3.5 -4 kilo aldım, hedefim 13 kilo almak toplamda,
daha 10 kilo kotam var:)
normalde yumurtadan nefret ederdim, şimdi bebeğe yarıyomuş diye abarttım sanırım.

Offf ya bebisimi ne yapsamda beslesem takmiyim diyorum ama olmuyo sizinkilere bakinca 23.hafta bitti 500gr cik melegim

paptyacım ya benim daha hiç kilosusnu söylemedi doktorumuz, hep boyunu söylüyo, boyu çok iyi çıkıyor hep ama,
kilosu nasıl ölçülüyoki zaten, önemli olan boy ve karın çevresi değil mi, zaten kiloyu karın çevresinden bakarak hesaplıyorlar diye biliyorum,
sonuçta tartı yokki tartsınlar demi,
ben de sizden böyle kiloyu duydukça şaşırıyorum,
benim en son boyunun 12-14 cm civarında olması gerektiği haftada 15 cm di boyu,
o yüzden seviniyorum, bu kadar şey yiyorum boşa gitmiyodur inşallah

Ben gittiğimde erkek bir doktor vardı.Yaşlıca bir doktordu.Adını hatırlayamadım ama e reçetede yazıyordu ismi.Usgdekşi doktorum da erkekti kel uzun boylu bir doktordu adı levent soyadını bilmiyorum canım.Bana hep erkekler denk geldi:))))))

canım genelde kilosunu söylerler aşağı yukarı, boyunu söylemezler. Boyunuda ultrason kağıdındaki değerlere bakarak hesaplıyorum.. ilk zamanları hem kilo hem boy. Büyüdüğünde sadece kilo söylenir yani.. Maşallah okadar yediklerine göre gerçekten çok kuvvetli bir çocugun olacak inşallah..

Türkiye’de kişi başına yılda 180 yumurta tüketiliyor. Bu rakam, bazı ülkelerdeki yıllık ortalama 250-300 adet tüketime göre oldukça düşük kalıyor. Yıllarca kolestrol yaptığı söylenen ve kolestrolü yüksek insanlara kaçınılması gerektiği söylenen yumurta son yıllarda bilim dünyası tarafından aklandı. Birçok tıp doktoru yumurtanın en doğal ve sağlıklı protein kaynağı olduğu yönünde hem fikir.
Yumurta Anne Sütü Kadar Besleyici“
Bu yıl piyasaya sürdüğü Karatay Diyeti kitabı ile dikkat çeken, Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay‘a göre her gün 2 yumurta tüketilmesi gerekiyor. Bu da yılda 730 yumurtaya tekabül ediyor. Yıllık ortalama 180 yumurta ise bu rakamın oldukça aşağısınd

paylaşayım dedim, günde 2 yumurta diyor Karatay.

Valla ben de balık etli olmayı çok isterdim.Hamileyken topak topak olanlara bayılıyorum.Benim bir karnım var ne göbüş ne memiş sipsivri karnım var.Evlenirken 48 kiloydum 10 yılda ve 3 çocukla birlikte toplamda 7 kilo aldım.

zaten bi dedikleri diğerini tutmuyor...:)

ama ben genelde günde iki yumurta yiyorum..bi de taze çökelekli oluncaa oooh miss:)

ben çiğlide oturuyorum ama gerekirse giderim yani çünkü bi pantalona 50 /60 lira verirsek işimiz iş yani saol canım ilgin için sen nerde oturuyorsun hangi doktora/hastaneye gidiyorsun ?

canım evet bir terslik olduğunu anlıyorum zaten, burada herkes kilosunu söylüyor, benim tüm ultrason raporlarında sadece boyu yazıyor, 12.haftada boyu 7 cmdi, 17.haftada 15 cm oldu,
kilosunu sormadım ben de hiç doktora, sadece ölçülerinin gayet iyi olduğunu söylüyor,
bir de benim kilo alamama sorunum var, o nedenle bu kadar abarttım sağlıklı beslenme olayını çok şükür kilo aldım da, bana sen 5.aydan önce kilo alamazsın diyolardı inat ettim sanırım,
inşallah bebek de alıyodur, bu sefer gittiğimde kilosunu mutlaka sorucam

kızlar benim kayınçonun haftaya sözü var söz-nişan gibi olacak benim şöyle bir jilem var hamile olduğum için çok kasmıyorum kendimi bi bakın nsl olur sizce altına bordo tişört ve bordo ince çorap mı güzel olur yoksa resimdeki gibi beyaz tişörtmü
yoksa hiçbirimi ..

Ay ben de hiç almazdım ama burada hamile giyimi satan bir orası var bildiğim ve ben de aldım mecburen (

Canım erkek olacak bizimki ...

cnm bnde lcw den hıcbısey almzdm sevmıyorum cnku..ama bulundugm yerde hamıle gıysısı sdece orda var..2 tane hamıle kotu aldım onlarıda habıre yıkamak zorunda kalıyorum cnku 1 kere gıyınce esnıyo:) kızımada bısıler aldm ordan:)

bordo tişört olabilir ama çorapla boğabilrsin sanki jilen açık renk çünkü. Böyle beyaz renkle sanki daha güzel duruyor.. altınada ten rengi çorappp :)

canım beyaz spor gösterir bence bordo ile daha klasik durur diye düşünüyorum yeni bişiy alsan birdaha giyemiyeceksin bide o var yinede sen bilirsin canım

slm kızlar bugün hem doktorumuza gittik hemde sağlık ocağına tetenoz aşısı olmaya. aşı olurken biraz yaktı ama şuan ağrısı yok 3 saat kadar sonra başlıyormuş ağrısı 2-3 gün sürüyormuş ayrıca 2 gün su değmeyecekmiş bilgilerinize:) doktorumuz baktı gayet iyi dedi kızım ellerini açmış resmen 5 parmağını saydık çok tatlıydı:) boyunu söylemiyor ama kilomuz 443 gr mış 21 hafta 3 günlüğüz kan tahlillerini tekrar istedi bu haftalarda isteniyormuş birde kasılmalar oluşmasın diye yeni bir hapa başladık bakalım takvim ne diyor kızım için:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…