- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.741
Canım ilaç değil de hazımsızlık kilo yapıyor bence
Canım erkek olacak bizimki ...
ıyı tatıller canım....vala ben surdan suraya gıtmeye cesaret edemıyorum...gunubırlık kayserıye doktora gıttk ondan bıle korktum...keske bende senn gbı cesur olabılseydmm ...bu sene bana tatıl flan yokk :)
valla bende hep denizde buyudum ama o suyun uzerindeki ucgen seklinde tepelerini gorunce sana geldigini :))) neyse simdiden korkutmiyim canim :)))
doktor gyno ferro sanol verdi, demire başlama zamanı gelmiş. kullananlar var mı? çok kilo yapar mı?
Offf ya bebisimi ne yapsamda beslesem takmiyim diyorum ama olmuyo sizinkilere bakinca 23.hafta bitti 500gr cik melegim
Amin canım İsmail uslucadan aldım bana bir tek o uyuyodu tanımıyorum kendisini ama onda muayene olamadım bi bayana götürdü hemşire Aslıhan Kurt ..hepsi ona yönlendiriliyo anlamadım neden
seninki kim sende her seferinde aslıhan hanıma gidiyosun
paptyacım ya benim daha hiç kilosusnu söylemedi doktorumuz, hep boyunu söylüyo, boyu çok iyi çıkıyor hep ama,
kilosu nasıl ölçülüyoki zaten, önemli olan boy ve karın çevresi değil mi, zaten kiloyu karın çevresinden bakarak hesaplıyorlar diye biliyorum,
sonuçta tartı yokki tartsınlar demi,
ben de sizden böyle kiloyu duydukça şaşırıyorum,
benim en son boyunun 12-14 cm civarında olması gerektiği haftada 15 cm di boyu,
o yüzden seviniyorum, bu kadar şey yiyorum boşa gitmiyodur inşallah
menekşecim çok kıskandım seni. Keşke ben de 2 kilo almış olsaydım. Çok dikkat ettiğim , diyetisyene gittiğim halde böyle. Allahtan ona erken başladım yoksa şimdiye 10 olurdu eminim. çok kıskanırım öyle yiyip yiyip kilo almayanları.
hazımsızlık yapıyor yani tabi ki kilolarda gelir böylece. zaten sindirim problemi var
Türkiyede kişi başına yılda 180 yumurta tüketiliyor. Bu rakam, bazı ülkelerdeki yıllık ortalama 250-300 adet tüketime göre oldukça düşük kalıyor. Yıllarca kolestrol yaptığı söylenen ve kolestrolü yüksek insanlara kaçınılması gerektiği söylenen yumurta son yıllarda bilim dünyası tarafından aklandı. Birçok tıp doktoru yumurtanın en doğal ve sağlıklı protein kaynağı olduğu yönünde hem fikir.
Yumurta Anne Sütü Kadar Besleyici
Bu yıl piyasaya sürdüğü Karatay Diyeti kitabı ile dikkat çeken, Prof. Dr. Canan Efendigil Karataya göre her gün 2 yumurta tüketilmesi gerekiyor. Bu da yılda 730 yumurtaya tekabül ediyor. Yıllık ortalama 180 yumurta ise bu rakamın oldukça aşağısınd
paylaşayım dedim, günde 2 yumurta diyor Karatay.
Şirinyer metro istasyonunun tam karşısında büyük bi mağazası var canım. Ayrıca hatayda, poligonda, üçkuyularda da mağazaları var. Ben poligondakinden aldım tesadüfen geçiyordum orası yeni açılmış kendime göre buldum sonunda.
canım genelde kilosunu söylerler aşağı yukarı, boyunu söylemezler. Boyunuda ultrason kağıdındaki değerlere bakarak hesaplıyorum.. ilk zamanları hem kilo hem boy. Büyüdüğünde sadece kilo söylenir yani.. Maşallah okadar yediklerine göre gerçekten çok kuvvetli bir çocugun olacak inşallah..
Ay ben de hiç almazdım ama burada hamile giyimi satan bir orası var bildiğim ve ben de aldım mecburen(
Canım erkek olacak bizimki ...
kızlar benim kayınçonun haftaya sözü var söz-nişan gibi olacak benim şöyle Eki Görüntüle 677412 bir jilem var hamile olduğum için çok kasmıyorum kendimi bi bakın nsl olur sizce altına bordo tişört ve bordo ince çorap mı güzel olur yoksa resimdeki gibi beyaz tişörtmü
yoksa hiçbirimi ..
kızlar benim kayınçonun haftaya sözü var söz-nişan gibi olacak benim şöyle Eki Görüntüle 677412 bir jilem var hamile olduğum için çok kasmıyorum kendimi bi bakın nsl olur sizce altına bordo tişört ve bordo ince çorap mı güzel olur yoksa resimdeki gibi beyaz tişörtmü
yoksa hiçbirimi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?