2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım doktorum yukarda olduğunu söylediği halde tedirgin oldum, ama kıpır kıpır olunca da iyi olduğunu biliyorum içim rahat ediyor
Doğuma yakın iniyor diyorlar, bakalım bizimki nasıl olacak

canım beyaz çekirgenin bebeği benimkinden de seninkindende büyük 24.haftada belki bizimkide öyle hareket eder benimkide çok aşagıda senin bebeğin cinsiyeti neydi canım

Doğru diyorsun canım bende bu şiddettekileri bir haftadır falan hissediyordum. Öncekileri eşim farketmiyordu, o kadar bekliyordu ama hiç anlamıyordu. Sizinde başlar yakında tekmeler, sağlık ocağındaki ebe demişti zaten yakında şiddetli tekmeler başlar, hatta sen zayıfsın karınında güzel olmuş belki canın acıyabilir ama korkma demişti demekki ilerde daha şiddetli olacak

masallah kızına cnm:)ası ılk gun agrı yapıyo ama ben bugun daha ıyım 2 gun oldu ....kasılmalar ıcın e ılac verdı cnm bu hftalarda kasılmalarmı baslıyomus

Bence böle güzel canım havalar ısındı nasılsa çorap giyme boşver, daha şık olur ama totoyuda üşütme sakınnnnn , içine siyah ta olur sanki

masallah kızına cnm:)ası ılk gun agrı yapıyo ama ben bugun daha ıyım 2 gun oldu ....kasılmalar ıcın e ılac verdı cnm bu hftalarda kasılmalarmı baslıyomus

osteocare diye bir hap günde bir tane tok dedi içinde kalsiyum mağnezyum d3 vitamini ve çinko varmış diğer haplar bulantı yapıyormuş o yüzden bu adda olanı yazmış bu arada eleviti bıraktım midem kaldırmıyor demiştim bu haftalarda bu hap veriliyormuş çünkü eczacı kızda hamileydi kaç haftalık diye sordu söyleyince banada doktorum yazmıştı yazdığı bulantı yapınca bende bunu kullanmaya başladım dedi

Yok canm bizde de tam tersi boyunu olcemiyo dr cok kimildadigi icin kilosunu her sferinde soyluyo ama sende sor bence soyler doktorun

Kızlar konu farklı olacak ama ayak bilekleriniz, ayaklarınız şişiyor mu? Benim bu hafta şişmeye başladı. Bugün daha da şişmiş gibi

bende farkediyorum ne zamandır bunu..ayak bileklerim ve şimdi bacaklarımda biraz şiş gibi geliyor bana...

Kızlar ne olacak benim bu gaz sorunumve nedense hep cumaları oluyo yaa

sadece cumaları olsa iyi ben her gün çattlıyorummmm..şu an bile bomba gibiyim resmen...

o ne ya yok cnm o kadar şeyler olmuyor,kimsede duymadım..ben oldum ilk dozu geçenlerde...dr.um bana da çok gerekli değil,zaten hastane ortamında doğum yapacaksın dedi ama yine de önlem,yaptır dedi ben de yaptırdım....sezeryan olacak olanlarda da önemli çünkü,ordaki aletler vs ne kadar sterilde olsa...ama tercih meselesi oldu sanırım artık biraz da....

eyüp ekici sanırım bahsettiğiniz...dr.um bana da onu söyledi,bi ark.da ona yaptırmış ama biz prof.özgür deren'e gidicez..370 liraymış o da :/ çok fazla gerçekten detaylı fiyatları ama önemli de bişey...dr.um bile dedi devlet hastaneleri bakmaz öyle iyi diye..

ben de et yemiyorum..tavuk yiyorum arada..süt de içemiyorum...

hormonlu çilek falan yeme yahuu

ben 55 kiloyla hamile kaldım,ilk aylarda 2 ay içinde 49 a düştüm...sonradan işte almaya başladım yavaş yavaş...16.haftadan sonra...şimdi 54-55 im yine...

doktor gyno ferro sanol verdi, demire başlama zamanı gelmiş. kullananlar var mı? çok kilo yapar mı?

demir hapı kilo yapmaz...iştah açmıyor çünkü...vitaminlerin iştah açtığını söylüyorlar ama benim o da açmadı...ben de açılsa diye bakıyorum

2 gün su deymeyecekmiymiş?? bana hiç böyle bişey söylenmedi hatta ben ertesi gün duş yaptım...aklıma geldi sonradan küçükken öyle oluyodu ya,ama demediler bişey sağlık ocağından...

Cok heycanliyim bir okadarda endiseliyim gece hic uyuyamadim hic uykuya dalamadim saatler gecmek bilmedi...sonunda burada ilk ultrasona girecegim detayli olana insallah hic bir uzucu haber almadan geliriz ve insallah cinsiyetinide ogreniriz bebegimizim :) ikincim ama ilki kadar heycanliyim ben erkek hissediyorum cunki gidisati aynen oglumdaki gibiydi bakalim sonuc ne olacak hayirlisi ne ise onu diledim hep Allahimdan.evden cikmama son bir saat kaldi.dualarinizi bizlerdende eksik etmeyin bu mubarek gunde arkadaslarim.

Opuyorm hepinizi ve meleklerinizi.

elevit benim de midemi bulandırıyor yaa ( unuttum söylemeyi ben dr.a..çok zor içiyorum onu...taş yutmuş gibi oluyorum bi de...

Ayyy şuna bakın çok güzel demi
Bende yarın ip alıp kızıma battaniye örmeye başlayacağım inşallah, el emeği göz nuru olsun kızıma hatıra kalır belkim

benim de annem öyle oldu. önceden de inançsız değildi ama fazla sosyaldi sonra birden imana geliverdi. Valla zor oluyor, aman abartmasın da.. Annem abarttı

ne kadar güzel namaza başlamak kadar güzel bişey olabilir mi??
İnsan hem namaz kılıp hem sosyal olabilir engel değil bence

canım neden yalan olsun gezmeler namaz kılmak sosyalleşmeye engel değilki.Allah kabul etsin eşinin namazlarını darısı benim eşimin başına inşallah

şimdi şöyle söyleyeyim. biz eşimle 5 yıl çıktıktan sonra evlenmeye karar verdik. yani artık birbirimize bakarken ne demek istediğimizi anlıyorduk, aynı şeylere gülüp aynı şeylere ağlıyorduk.evlenmeden evvel içimizde acabalar kalmasın diye nerdeyse 1 seneyi aynı evde geçirdik. nihayetinde biz evlenelim dedik. akşamları müzik dinlemeye giderdik,yeri gelir bira içer dertleşir,bazen bisiklete binerdik. spor yapardık hafta sonları kaçamak yapıp tatile çıkardık giysilerimi irdelemezdi bende dozunu kaçırmazdım. arkadaşlarımız vardı,akşamları sohbet ederdik,oyunlar bulup oynardık kısacası biz aslında birdik. aynı pencereden aynı tarafa bakıyorduk. ben hep inançlıydım bunları konuşmayı sevmem aslında ama defalarca kuran hatimliğim vardır. eşim bunlara çok uzaktı ben bu konularda onu hiç bir zaman huzursuz etmedim,çünkü öyle mutluyduk ki eşim farklılaşmaya başladı. bu ilk zamanlar hoşuma gitti alkol yok,sigara yok vs. ama artık film izlemiyoruz,bana defalarca kapanmam gerektiğini aksi halde bu işin biteceğini söyledi. benim kararlı duruşumu görünce vazgeçti. dışarı gezmeye çıkınca beni öyle yol ortasında bırakıp camiye koşuyor,zaman zaman seccade üzerinde namaz kılarken uyuyakaldığı dönemlere şahit oldum. sürekli dini kitaplar okuyor tv izleyemiyoruz çünkü omuzları açık ya da mini etekli bir kadın çıkınca deliriyor. isimlerini daha evvel hiç duymadığım adamların dini yorumlarını inceliyor daha bi sürü şey. yazmaya ömür yetmez. bu yüzden huzursuzum. yani değil sosyalleşmek dışarı çıkmak,eğlenmek ya da eskiden yaptığımız şeyleri yapmak;bunların konuşulmasına bile tahammülü yok! bana gelince; daha evvel inandığım değerlerin hepsini yıkmak üzereyim belki saçma gelecek ama o değerler benim sevdiğim adamı elimden aldı. bunu ona da söyledim. şimdi hiç tanımadığım yabancı bir adamı baştan sevmek zorundayım...

ben de osteocare kullandım ama magnezyumu yetmedi, deliler gibi kramplar girdi uykularımda :2: macbur ekstradan magnezyum ilacı da başladım. Şimdi daha iyiyim.

buna cvp yazan olmadıı....

Kızlar hepinize iyi akşamlar ve güzel haftasonları diliyorum. Yarın geç saate kadar kocacımla uyuyup, arkasından güzel bir kahvaltı ve de alışveriş yapmayı planlıyorum bir aksilik çıkmazsa....Pazartesi görüşmek dileğiyle, Allaha emanet olun, yeğenlerime ve de kendinize iyi bakın

buna cvp yazan olmadıı....
Canım ben onu görmemişim bende bayıldım pierr in modelilerine, özellikle geçen yıl tasarım ödülü almış olan travel sistem bir arabası var çok beğendim.Mağazada denedim kullanımı çok rahat, Çok hafif, çok kolay açılıp kapanıyor, daha birsürü özelliği var, araştırdım kullanıp çok memnun kalan ve tavsiye edenler var...

Bugün doktorumuza gittik...kızımı gördüm uyuyodu sonra doktor teyzesi bakarken birden eini kaldırdı miniğimsıçradı sanırım :)gayet sağlıklıymış kızım..468 gr olmuş:)üç hafta sonra gidicez tekrar şeker yüklemesi yapılacakmış..şimdiden özledim bile kızımı nasıl geçer üç haftaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…