- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.761
canım benim oğluş pek keyfine düşkün canı nezaman isterse ozaman oda gün içinde bikaç kere.kızım senin kızın gibi çok hareketliydi hiç durmazdı heryerde gezinirdi dogdu yine öyle hareketli bi bebekti şuanda da çok hareketli bi çocuk.oğluşum çok aşagıda benim bazen korkuyorum sanki doguma yakın aşagıya iner rahim agzında gibi hissedilir aynen o şekilde hissediyorum annem erkek çocugu öyle olur dedi ama bi dahaki ay doktoruma soracagım
canım beyaz çekirgenin bebeği benimkinden de seninkindende büyük 24.haftada belki bizimkide öyle hareket eder benimkide çok aşagıda senin bebeğin cinsiyeti neydi canım
canım beyaz spor gösterir bence bordo ile daha klasik durur diye düşünüyorum yeni bişiy alsan birdaha giyemiyeceksin bide o var yinede sen bilirsin canım
slm kızlar bugün hem doktorumuza gittik hemde sağlık ocağına tetenoz aşısı olmaya. aşı olurken biraz yaktı ama şuan ağrısı yok 3 saat kadar sonra başlıyormuş ağrısı 2-3 gün sürüyormuş ayrıca 2 gün su değmeyecekmiş bilgilerinize:) doktorumuz baktı gayet iyi dedi kızım ellerini açmış resmen 5 parmağını saydık çok tatlıydı:) boyunu söylemiyor ama kilomuz 443 gr mış 21 hafta 3 günlüğüz kan tahlillerini tekrar istedi bu haftalarda isteniyormuş birde kasılmalar oluşmasın diye yeni bir hapa başladık bakalım takvim ne diyor kızım için:)))
kızlar benim kayınçonun haftaya sözü var söz-nişan gibi olacak benim şöyle Eki Görüntüle 677412 bir jilem var hamile olduğum için çok kasmıyorum kendimi bi bakın nsl olur sizce altına bordo tişört ve bordo ince çorap mı güzel olur yoksa resimdeki gibi beyaz tişörtmü
yoksa hiçbirimi ..
masallah kızına cnm:)ası ılk gun agrı yapıyo ama ben bugun daha ıyım 2 gun oldu ....kasılmalar ıcın e ılac verdı cnm bu hftalarda kasılmalarmı baslıyomus
yattığın zamanlarda devamlı soluna yat canım bebek daha çok beslenirmiş
paptyacım ya benim daha hiç kilosusnu söylemedi doktorumuz, hep boyunu söylüyo, boyu çok iyi çıkıyor hep ama,
kilosu nasıl ölçülüyoki zaten, önemli olan boy ve karın çevresi değil mi, zaten kiloyu karın çevresinden bakarak hesaplıyorlar diye biliyorum,
sonuçta tartı yokki tartsınlar demi,
ben de sizden böyle kiloyu duydukça şaşırıyorum,
benim en son boyunun 12-14 cm civarında olması gerektiği haftada 15 cm di boyu,
o yüzden seviniyorum, bu kadar şey yiyorum boşa gitmiyodur inşallah
Kızlar konu farklı olacak ama ayak bilekleriniz, ayaklarınız şişiyor mu? Benim bu hafta şişmeye başladı. Bugün daha da şişmiş gibi
Kızlar ne olacak benim bu gaz sorunumve nedense hep cumaları oluyo yaa
canim bende kararsizdim doktorum gerek yok dedi...ve bazi seyler duydum bebegi etkilermis anneyi sitma falan tutuyormus hatta ates kaldiran falan bile olmus..biraz korktum acikcasi gerekte bulmadim....evde dogum yapicak olsak tamamda zaten streril ortamda yapiliyor diye dusundum...bu benim fikrim tabikide...sende arastir iyice
Anlaşılan ayrıntılıdan memnun kalmamışsın.Tabiki özelle devlet asla bir olmuyor.Ama sırf ayrıntılı görelim diye de bir avuç parayı özele vermek de bana doğru gelmiyor.Hani devlette biz fazla göremedik ama doktorlar görmek istedikleri herşeyi görüyorlar yani bizim için de önemli olan o değil mi canım? Bir Dr. varmış ayrıntılıya bakan soyadı Ekici olan bir doktor varmış ama 2010 fiyatları dahi 450-500 tl şimdi nedir ALLAH bilir.Ona vereceğimize bebişimizin bir eksiğini alırız.Yani maddi yönden iyi olana bir şey diyemem herkesin keyfine. Bebeğin iyi ya gerisi de boş canım.Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizin yavrusunu
Bu arada randevunu hangi Dr almıştın canım.Benim doktorum mu diye merak ettim
Bu arada kızlar ben kırmızı et ve tavuk yiyemiyorum. Sadece sebze ve bakliyat yemekleri yiyebiliyorum.Süt içmiyorum(çocukluktan kalma alışkanlık) evde yoğurt yapıp ondan cacık veya ayran yapıyorum.Yumurta zaten benden uzak olsun kime yakın olursa olsun diyorumBen de zaten 5 ayda 2 kilo almışım Birazcık toplansam iyi olur ama yok.Makarnanın yanında bile ekmek yiyorum yine alamıyorum hormonlu çilek yiyorum yine yok.Başka ne yapsam ki
doktor gyno ferro sanol verdi, demire başlama zamanı gelmiş. kullananlar var mı? çok kilo yapar mı?
slm kızlar bugün hem doktorumuza gittik hemde sağlık ocağına tetenoz aşısı olmaya. aşı olurken biraz yaktı ama şuan ağrısı yok 3 saat kadar sonra başlıyormuş ağrısı 2-3 gün sürüyormuş ayrıca 2 gün su değmeyecekmiş bilgilerinize:) doktorumuz baktı gayet iyi dedi kızım ellerini açmış resmen 5 parmağını saydık çok tatlıydı:) boyunu söylemiyor ama kilomuz 443 gr mış 21 hafta 3 günlüğüz kan tahlillerini tekrar istedi bu haftalarda isteniyormuş birde kasılmalar oluşmasın diye yeni bir hapa başladık bakalım takvim ne diyor kızım için:)))
osteocare diye bir hap günde bir tane tok dedi içinde kalsiyum mağnezyum d3 vitamini ve çinko varmış diğer haplar bulantı yapıyormuş o yüzden bu adda olanı yazmış bu arada eleviti bıraktım midem kaldırmıyor demiştim bu haftalarda bu hap veriliyormuş çünkü eczacı kızda hamileydi kaç haftalık diye sordu söyleyince banada doktorum yazmıştı yazdığı bulantı yapınca bende bunu kullanmaya başladım dedi
Bence böle güzel canım havalar ısındı nasılsa çorap giyme boşver, daha şık olur ama totoyuda üşütme sakınnnnn, içine siyah ta olur sanki
benim de annem öyle oldu. önceden de inançsız değildi ama fazla sosyaldi sonra birden imana geliverdi. Valla zor oluyor, aman abartmasın da.. Annem abarttı
ne kadar güzel namaza başlamak kadar güzel bişey olabilir mi??
İnsan hem namaz kılıp hem sosyal olabilir engel değil bence
canım neden yalan olsun gezmeler namaz kılmak sosyalleşmeye engel değilki.Allah kabul etsin eşinin namazlarını darısı benim eşimin başına inşallah
osteocare diye bir hap günde bir tane tok dedi içinde kalsiyum mağnezyum d3 vitamini ve çinko varmış diğer haplar bulantı yapıyormuş o yüzden bu adda olanı yazmış bu arada eleviti bıraktım midem kaldırmıyor demiştim bu haftalarda bu hap veriliyormuş çünkü eczacı kızda hamileydi kaç haftalık diye sordu söyleyince banada doktorum yazmıştı yazdığı bulantı yapınca bende bunu kullanmaya başladım dedi
arkadaşlar bebek arabası olarak pierre cardin modelleri hoşuma gidiyor benim,sizce nasıl? kullanan var mı daha önce ?
en iyisi,en kullanışlısı hangi marka acaba? bir de bu baston tipi olanlar mı daha iyi yoksa diğerleri mi...bana diğer modeller daha şık geliyor ama...??
Canım ben onu görmemişim bende bayıldım pierr in modelilerine, özellikle geçen yıl tasarım ödülü almış olan travel sistem bir arabası var çok beğendim.Mağazada denedim kullanımı çok rahat, Çok hafif, çok kolay açılıp kapanıyor, daha birsürü özelliği var, araştırdım kullanıp çok memnun kalan ve tavsiye edenler var...buna cvp yazan olmadıı....
Aa o farkedermiki hep yan tarafa yatmaya ozen gosteriyorum ama sag zarafima daha cok yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?