- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.781
Canım ben onu görmemişim bende bayıldım pierr in modelilerine, özellikle geçen yıl tasarım ödülü almış olan travel sistem bir arabası var çok beğendim.Mağazada denedim kullanımı çok rahat, Çok hafif, çok kolay açılıp kapanıyor, daha birsürü özelliği var, araştırdım kullanıp çok memnun kalan ve tavsiye edenler var...
Kızlar hepinize iyi akşamlar ve güzel haftasonları diliyorum. Yarın geç saate kadar kocacımla uyuyup, arkasından güzel bir kahvaltı ve de alışveriş yapmayı planlıyorum bir aksilik çıkmazsa....Pazartesi görüşmek dileğiyle, Allaha emanet olun, yeğenlerime ve de kendinize iyi bakın
Canım ben onu görmemişim bende bayıldım pierr in modelilerine, özellikle geçen yıl tasarım ödülü almış olan travel sistem bir arabası var çok beğendim.Mağazada denedim kullanımı çok rahat, Çok hafif, çok kolay açılıp kapanıyor, daha birsürü özelliği var, araştırdım kullanıp çok memnun kalan ve tavsiye edenler var...
ben de osteocare kullandım ama magnezyumu yetmedi, deliler gibi kramplar girdi uykularımda :2: macbur ekstradan magnezyum ilacı da başladım. Şimdi daha iyiyim.
buna cvp yazan olmadıı....
bende daha kramplarda şişmelerde yok doktorumda sağlık ocağımda sordu. heralde önceden önlem alıyorlar ama ben zaten çok hareketli bir insanım okulda yerimde durmuyorum desem yalandır öğrencilerde öğretmenlerde yavaş hareket et iki canlısın diyor ama günün yorgunluğu akşam çıkıyor bacaklarım sızlıyor fazla hareketten gerçi iyi oldu bu ay kilo almadım normale dönmüşüm 5 ayda 5 kilo iyi dedi doktor böyle devam edecekmişiz:)
bende 1 aydır araştırıyorum, başlı başına tez konusu olurmuş bu işaslında kardeşim ısrarla maclaren xt yada xlr diyor... o birbuçuk senedir kullanıyor. benimde pierre cardin hoşuma gitti ama hala bakıyorum tavsiye ve şikayetlere
mac laren quest modeli var bayıldım ben aa baston puset için pahalı geldi. 630 diyorlar, 630'a travel set de alınıyor.. Ama baston elbet alınacak kaçış yokmuş.. diğeri çok ağırlaşıyormuş bir noktadan sonra. bu modelin 175 derece yatma özelliği var oyüzden doğumdan itibaren kullanılabiliyor.
ben hande akbaşa gidiyordum memnun kalmadım suna hanıma gittim bi kere bi iki kere daha giderim memnun kalmazsam onu da değişcem sen memnunmusun belgin hanımdan
Bende 3 sefer nese hn gittim sonra kkulubnden arstrdim belgin hanimdan memnunlari oylelikle gittim. Gayet ilgili bir doktor guler yuzlu memnunum devam etmeyi dusunuyorum komsumda gitti benim tavsiyemle oda memnun kalmis sanada tavsiye ederim
ondaki de quest modeli, kullanımı gerçekten çok rahat ama fiyat konusunda katılıyorum. hem fiyatı uygun hemde güzel olarak aslında graco yu beğendim...araba 350 tl ye var nette, oto koltuğu 180-200 civarı. ama onunda sorunu aksesuarlarıTürkiye de birçok parçası satılmıyormuş; yağmurluk, ayak örtüsü gibi bunlarda olmazsa olmaz bence
senin bahsettiğin Pierre Cardinin hangi modeli?
kötü nıyetlı ınsanlardan nefret edıyorum şimdi oğlum olacak yaa.....kaynanamdan ıkı dertlensem benı alt etmek ıcın kötü nıetlı kardesım bıle donup sende erkek anası olacaksın hoşuna gıdermı gelının senı dınlemese dıoo salak yaa sankı bnm ne yasadıgımı bılıyorlarr bugunde annemın komsusuu aynı seyı dıyor boyle dediklerinde ne cavap vermelıyım sızceee???? akıl verın kızlarrrr doğmamıs cocugum uzerınden don biçiliyor deliriyorum arkadas yaa ....gecenlerdede kaynanam aynısını yaptııı eşime oğluşum der eşim kızar deme bana ole dıeee sevmıyor adam oyle denmesını,neyse bebeıgmın cınsıyetı bellı oldu onlara gıttık bı komsusu vardı kaynanamın oğlusun oluyormus kızım tebrıkler dedı evet oğluşum olacak allah zıın verırse dedım kaynanam hemen oğluşum deme sonraa kızar dıe laf sokusturduu nedır bu yaaa mıllet ne ıstıo bızdenn yeter cok sınırlendım bugun kardesımle annemın komusuuna hayır herkesı gectım kardesıme noluyorrrrrrr içten ıce fesatlıkmı yapıyor bana anlamadım:99::105:
Günaydın Kızlar,
Dün giremedim hiç, geçmişe bakayım neler kaynatmışşsınızHerkes iyiidir inşallah
ben de günlerdir araştırıyorum...kraft twist travel set çok hoşuma gitti..bir mağazaya gidip canlısına da bakacağım...youtubeda arabanın videosu var bakabilirsiniz.
pierre cardin 805 twis de güzel..aynı şekilde youtube da bakılabilir..
ikisi şuan listemde.
doktorada gidecekmişsin zaten bence içini ferah tut...kilo kişiden kişiye değişir, bebeğin kilosuda farklılıklar gösterebilir bence rahat ol... maşallah küçük kızına :) benimde kızım olacak
kızlar size birşey soracağım.. Gebeliğimden bu yana nezaman burnumu silsem hep kanlı oluyor peçete.. Bıktım valla kan görmekten.. Az buz deil. baya kan parçası geliyor hatta.. sildikçe devam ediyor.. özellikle sabah çok fazla oluyor. Sanki gece burnumda birikiyorBaşına böyle birşey gelen var mı??
canım biz seninle aynı muhtemel doğum tarihliyiz. bizde dün öğrendik ikinci oğlumuz olcak kız olsun çok istiyorduk. allah bağışlasın kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?