2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım :) en beğendiklerim onda...dediğine de bakayım bir :)

geç saate kadar nasıl uyuyorsun,ben açlıktan bayılıyorum sabahın 7 sinde...yemeyince de midem bulanıyor

görüşürz bu arada iyi hafta sonları....

hangisi canım o merak ettim,bulamadım ben nette...

ben de osteocare kullandım ama magnezyumu yetmedi, deliler gibi kramplar girdi uykularımda :2: macbur ekstradan magnezyum ilacı da başladım. Şimdi daha iyiyim.

bende daha kramplarda şişmelerde yok doktorumda sağlık ocağımda sordu. heralde önceden önlem alıyorlar ama ben zaten çok hareketli bir insanım okulda yerimde durmuyorum desem yalandır öğrencilerde öğretmenlerde yavaş hareket et iki canlısın diyor ama günün yorgunluğu akşam çıkıyor bacaklarım sızlıyor fazla hareketten gerçi iyi oldu bu ay kilo almadım normale dönmüşüm 5 ayda 5 kilo iyi dedi doktor böyle devam edecekmişiz:)

ben de öyle duramam yerimde. herşey hemen olsun derim. karşıdan karşıya bile geçerken koşuyorum eşimm arkamdan yavaş dikkat diye bağırıyor ama duymuyorum bile

mac laren quest modeli var bayıldım ben aa baston puset için pahalı geldi. 630 diyorlar, 630'a travel set de alınıyor.. Ama baston elbet alınacak kaçış yokmuş.. diğeri çok ağırlaşıyormuş bir noktadan sonra. bu modelin 175 derece yatma özelliği var oyüzden doğumdan itibaren kullanılabiliyor.

ondaki de quest modeli, kullanımı gerçekten çok rahat ama fiyat konusunda katılıyorum. hem fiyatı uygun hemde güzel olarak aslında graco yu beğendim...araba 350 tl ye var nette, oto koltuğu 180-200 civarı. ama onunda sorunu aksesuarları Türkiye de birçok parçası satılmıyormuş; yağmurluk, ayak örtüsü gibi bunlarda olmazsa olmaz bence

ben de günlerdir araştırıyorum...kraft twist travel set çok hoşuma gitti..bir mağazaya gidip canlısına da bakacağım...youtubeda arabanın videosu var bakabilirsiniz.

pierre cardin 805 twis de güzel..aynı şekilde youtube da bakılabilir..

ikisi şuan listemde.

senin bahsettiğin Pierre Cardinin hangi modeli?

ben öyle çok fazla inceleyip araştırmadım,bugün baktım şöyle bir...pierrin modelleri hoşuma gitti...

en çokta şu

ama bi sürü detayı var işte özellikleri fln nelere dikkat etmek lazım nası olmalı bilmiyorum çok fazla...araştırıyorum şimdilik..

bir de baston dediğiniz şu tutma yeriyle ilgili dimi? baston ucu gibi olanlara deniyor öyle ? ona nazaran bu benim eklediğim gibi olanlar daha kullanışlı olmaz mı?

canım hormonların etkisiyle iyice alıngan ve hassas oluyoruz ama tabi bu yaptıklarını haklı göstermez biraz boş laflar bunlar sen kimsenin etkisi altında kalmadan bildiğin doğrularla büyüt oğlunu :)

Günaydın Kızlar,
Dün giremedim hiç, geçmişe bakayım neler kaynatmışşsınız Herkes iyiidir inşallah

benide ekleyin listeye ilk bebeğim kızım olacak tahmini doğum tarihi 17.08.2013

güzellermiş...beğendim ben de....

kızlar bebek arabasını 4 aydan önce kullanamıyorsun falan diyorlar ben o yüzden en sona bıraktım onu ama kraftı çok methettiler bir sürü marka var seçmek zor oluyor yaaa.bende göğüs pomoasına taktım bu aralar lansinoh marka alacağım sanırım aventler pahalı geldi biraz

doktorada gidecekmişsin zaten bence içini ferah tut...kilo kişiden kişiye değişir, bebeğin kilosuda farklılıklar gösterebilir bence rahat ol... maşallah küçük kızına :) benimde kızım olacak

canım biz seninle aynı muhtemel doğum tarihliyiz. bizde dün öğrendik ikinci oğlumuz olcak kız olsun çok istiyorduk. allah bağışlasın kızını

canım bir yerde okumuştum normalmiş burunda kanama olması

canım biz seninle aynı muhtemel doğum tarihliyiz. bizde dün öğrendik ikinci oğlumuz olcak kız olsun çok istiyorduk. allah bağışlasın kızını

amin hepimizinkini...
canım ne güzel maşallah 2 erkek kardeş bence daha iyi anlaşırlar... Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize sağlıklı bebekler versin önemli olan bu tabi :)
hareketlerini hissediyor musun ben 2 haftadır hissediyorum dünyanın en güzel duygusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…