2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum

geçmiş olsun canım ya. zaten duygu patlamaları yaşıyoruz gergin olmak çok normal. size bişey olmamış önemli olan o

amin canım sağlık ve sıhhatle gelirler inşallah dünyaya. evet hissediyorum canım ama çok sık değil bazen hiç kıpırdamıyor sanki. sanırım gece hareket ediyor çünkü dün rüyamda hareket ediyodu gözümü bir açtım kıpır kıpır. gündüz uyuyor sanırım bol bol

geçmiş olsun canım ya. zaten duygu patlamaları yaşıyoruz gergin olmak çok normal. size bişey olmamış önemli olan o

Teşekkür ederim canım evet ben de bize bir şey olmadığına seviniyorum ama şu duygu yoğunluğu bazen çok yoruyor ve dayanılmayacak bir hal alıyor

Teşekkür ederim canım evet ben de bize bir şey olmadığına seviniyorum ama şu duygu yoğunluğu bazen çok yoruyor ve dayanılmayacak bir hal alıyor

hiç sorma ilk hamileliğimde hiçbişey olmamıştı bunda durduk yere ağlıyorum herkese darılıp güceniyorum. deminden beri forumda geziyorum okuduğum çoğu şeyde gözlerim doluyor. bu bebek beni mahvetti (

Kizlar ben geldim ultrason teknisyeni kiz baya inceledi heryerine bakti herseyi normal dedi en son ama en son cinsiyetine bakti iki bacak arasinda cok net gorunuyordu erkek oldugu :) bak bunlar seyleri dedi bende bak eminmisin dedim oda bunlari kiz bebeklerinde pek gormeyiz dedi :) burda ultrasona birdaha girmicen buyuk ihtimal anormal durum olmadikca o yuzden emin olmak istedim.dogru hissetmisim ikinci oglum geliyor teyzeleri surati cok tatliydi AllaHim saglik versin hayirli omur versin.artik uyuyabilirim bugunu iple cekmistim.yavrularimizi saglikla kucagimiza alacagimiz ginleride gorelim insallah.

kızlar benim bebişte çok aşağıda gibi geliyor. genellikle hareketlerini kasığımda hissediyorum hatta son 2 gündür aşağı aşağı vuruyor. benden 10 gün ileri hamile olan arkadaşım var. onun karnı 9 aylık gibi. bebiş yukarıda elimle baktırdı. erkek bebek bekliyor. bana dediki doktor ne kadar erkek derse desin seninki kız dedi. onun iki tane kızı var. kızlar aşağıda olurmuş. karnının şekli de kız gibi dedi. sağlıklı olsunlar tabi de alışverişini ona göre yaptım, oğluşum diye sevip ismini söylüyoruz. hem cnm sıkıldı hem kafam karıştı. ayrıntılı ultrasona bakan doktor da erkek dedi ve pipiyi gösterdi. dvdyi izliyoruz eşimle pipiyi görüyoruz ama kadın seninki kız diyor başka birşey demiyor.

Ben de gecen ay phukete gittim çünkü bu yaz bize tatil haram malesef, hatta bundan sonraki yıllarda da :) bikiniyle cok rahat ettim, bakirkoy capacity'de zeki triko var orda çok indirimliydi normalde 36-38 beden giyen ben, 42 beden bikini aldim. alt neyse de üst hiç olmuyo eski bedenlere :/ bol bol güneşlen ama en az 50 koruma faktoru kullan çünkü leke olma ihtimali çok fazlaymış bu aylarda. İyi tatiller, iyi eglenceler..

Kızlar ben 19+4 haftadayım ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum, en son 3 hafta önce kontrole gittiğimde 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti doktorum ama hala tık yok. Ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum ki. Siz kacıncı haftada hissetmeye başladınız ve hemen anlaşılıyo mu bebegin hareketi olduğu?

ayy geçmiş olsun niye inatla polisi beklerler anlamam ya sonuçta karşılıklı tutanak ve fotoğraf yeterli...
senin moralini bozmuşlar hamile olduğunu görmediler mi düşüncesizler... neyse atlatmışsın çok şükür şimdi dinlen mutlaka kasık ağrısı kötüdür... bende sıkılırsam oluyor hamilelikte sıkılmak yasak önce bebeklerimiz... :)

bencede gece daha çok hareket ediyorlar hele ben uykuya dalacağım zaman şaka gibi tekme ile uyandırıyor beni uyuma anne der gibi :)
sende doğru hissediyorsundur bence ne güzel... zaten çok sık uyur az uyanık kalırlarmış bu dönemlerde...

Son düzenleme:

ben 2 haftadır hissediyorum hareketleri ama 23. haftaya kadar hiç hissetmeyende var yani sorun etme... pıt pıt vurma gibi küçük küçük hissettim önceleri şimdi baya baya tekme atıyor... sende hissedersin bebeğin duruşu önemli rahim önemli ilk bebekte geç hissedilirmiş. benimde ilk ama ben 19. haftamda hissettim...değişiyor yani...

Canm dr banada iki hafta icinde hissedersin demsti o zaman 17 haftaliktim ama ben 21. Haftamda anca hissedim biraz daha sabret cok az kaldi simdi 24. Haftadayim ve surekli kimildiyo onun icin birazcik daha :)))

valla ben 16.haftadan beri hissediyorum. hatta doktorum çok erken hissedemezsin demişti ama ben "şu anda şuramda hissediyorum " diyip kasıklarma doğru bir yeri göstermiştim evet ayakları orda hareket ediyor demişti

Canm dr banada iki hafta icinde hissedersin demsti o zaman 17 haftaliktim ama ben 21. Haftamda anca hissedim biraz daha sabret cok az kaldi simdi 24. Haftadayim ve surekli kimildiyo onun icin birazcik daha :)))

Benim de ilk, bakalım ne zaman başlıycak ya heyecan fırtınası :))

birde şöyle bişey var,bebek hareketleri deri inceliğine yağ tabakasına ve kaçıncı gebelik olduğuna göre değişiyor. ben 3 haftadır bebeğin tekmeleriyle uyanıyorum sertlik derecesi arttı. kıpır kıpır maşallah hiç durmuyor ama benim 2. gebeliğim bu yüzden daha net hissedermişiz. birde ben sporcuyum ve karın bölgemde yağ tabakası sıfırdı, şu anda da günde iki defa yağ sürüyorum çünkü çok fazla kas vardı açılmıyor bununda etkisi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…