- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.801
Günaydın Kızlar,
Dün giremedim hiç, geçmişe bakayım neler kaynatmışşsınızHerkes iyiidir inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-6.html
ama bende varım istanbuldan ikinci bebeğim ve ikiside erkek.
Bugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum
amin hepimizinkini...
canım ne güzel maşallah 2 erkek kardeş bence daha iyi anlaşırlar... Allah sağlıklı doğum nasip etsin hepimize sağlıklı bebekler versin önemli olan bu tabi :)
hareketlerini hissediyor musun ben 2 haftadır hissediyorum dünyanın en güzel duygusu...
geçmiş olsun canım ya. zaten duygu patlamaları yaşıyoruz gergin olmak çok normal. size bişey olmamış önemli olan o
Teşekkür ederim canım evet ben de bize bir şey olmadığına seviniyorum ama şu duygu yoğunluğu bazen çok yoruyor ve dayanılmayacak bir hal alıyor
canım saglıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahdemekki annemin tezi bizde işliyor annem erken dogum yapacam zannedermiş hep erkek kardeşimde bende öyle korkuyorum annem dediki korkma en kolay erkek kardeşini dogurdum erkekler aşagıda oldugu için kolay dogar dedi beni teselli etmek istedi sanırım
Evet aynı tarihmişiz :) Çok teşekkür ederim, İstanbul'dayıım, Cevahir'e gidebilrim sanırım. Benimki cahil cesareti (ilk bebekBu benim hayalimdi, çocuktan sonra gidilmez oralara diye daha karnımdayken cesaret ettik. Normal Zeki Trikoda filan bulunur mu öyle şeyler acaba?
Bugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum
amin canım sağlık ve sıhhatle gelirler inşallah dünyaya. evet hissediyorum canım ama çok sık değil bazen hiç kıpırdamıyor sanki. sanırım gece hareket ediyor çünkü dün rüyamda hareket ediyodu gözümü bir açtım kıpır kıpır. gündüz uyuyor sanırım bol bol
Kızlar ben 19+4 haftadayım ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum, en son 3 hafta önce kontrole gittiğimde 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti doktorum ama hala tık yok. Ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum ki. Siz kacıncı haftada hissetmeye başladınız ve hemen anlaşılıyo mu bebegin hareketi olduğu?
Kızlar ben 19+4 haftadayım ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum, en son 3 hafta önce kontrole gittiğimde 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti doktorum ama hala tık yok. Ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum ki. Siz kacıncı haftada hissetmeye başladınız ve hemen anlaşılıyo mu bebegin hareketi olduğu?
Canm dr banada iki hafta icinde hissedersin demsti o zaman 17 haftaliktim ama ben 21. Haftamda anca hissedim biraz daha sabret cok az kaldi simdi 24. Haftadayim ve surekli kimildiyo onun icin birazcik daha :)))
ben 2 haftadır hissediyorum hareketleri ama 23. haftaya kadar hiç hissetmeyende var yani sorun etme... pıt pıt vurma gibi küçük küçük hissettim önceleri şimdi baya baya tekme atıyor... sende hissedersin bebeğin duruşu önemli rahim önemli ilk bebekte geç hissedilirmiş. benimde ilk ama ben 19. haftamda hissettim...değişiyor yani...
valla ben 16.haftadan beri hissediyorum. hatta doktorum çok erken hissedemezsin demişti ama ben "şu anda şuramda hissediyorum " diyip kasıklarma doğru bir yeri göstermiştim evet ayakları orda hareket ediyor demişti
Ne guzel ya, darısı başıma 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?