2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın doktor amcasına götürecek bebişimizi acaba buydumü? Hem merak hem korku doluyum ilk bebisim karnımda ölmüştü
hayırlıo haberlerle gelırsın ınsallahhhh
kızlar benim çok fena gazım oluyor sizde de var mı? gazman gibiyim valla ayaklarımı mı üşütüyorum yoksa anlamadım...
gaz sıkayetım yokta acayıp mıdem tas gıbı oluyor ne yesem rewsmen oturuyor mıdemeee
amin inş ya öye heyecanla bekliyorum ki ilk bebeğim kızım olacak gibi doğuyor içime

allah gonlune gore versın cnm

kızlar bu arda face sayfa acmıslar ama ben bulamadım bulanınız varmı yahuu

kizlaaar!! ikizlerim olcak Allah nasip kismet ederse bugun minicik keselerimizi gorduk cook degisik bi duygu ins kalp atislarinida duyarim yavrularimin :):13::13:

hayir dua eden herkesden Allah razi olsun:) 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi suan 6.haftadaymisim. cuma gunu kendi doktoruma gitcem acaba ben mi soylicem doktora kalp atisini duyup duyamayaagimi?yoksa ultrasona girince kendiliginden duyuluyormu? baska ikiz anneleri varmi acaba aramizda???

Benim de yok bulantim henuz :) ya bi de aksama kadar hep aklim onda. attigim her adimda :) sizde de boyle bi his var mi yoksa ben fazla mi abarttim :18:?

aynen:) ben yediğim yemeği bile artık farklı bir hazla yiyorum. bebeğimi besliyorum hissi uyanıyor. hareket ederken yürürken hep aklımda. aslında tabi çok da abartmamak gerekir ama dikkatli olmak herzaman iyidir canım

canım senın soyleme gerek yok zaten dr muayenede hemen sana dınletır zaten dogum yapana kadar her muayenede bakılan ılk sey kalp rıtımlerı :)

bulantılarınız ne durumda kızlar? ben 6. haftadayım hiç bulantım yok henüz çok şükür umarım olmaz
aman olmasın ben 1 hamılelım hıc yoktıu ne rahatmısım bu 2. cok fena durumdayımmm
Benim de yok bulantim henuz :) ya bi de aksama kadar hep aklim onda. attigim her adimda :) sizde de boyle bi his var mi yoksa ben fazla mi abarttim :18:?

bende oyleyım canım bu benım 2. ılkınde beslenmeme falan dıkkat ederdım ama hızlı hızlı yurudum bırden oturup kalkardım bu 2. oglumda hmen hmaıle kalmıstım bunda 4 ay sonunda hamıle kaldım cok ta ıstemıstım o beklemek bana cok uzun gelmıstı ondan mı bırde ılk ogrendıgımde cok kucuktu 2 hafta sonra ancak gorebıldım ve kalp atıslarını duyabıldım ostresle falan sureklı yururken oturup kalkarken sureklı aklım orda bazen akıntım oluyor azcık ozaman hemen tuvalete kosup bakıyorum kanmam falan olmasın dıye

bende de akıntı çok fazla

dimi dimi :) yemek yemek hic bu kadar keyifli olmamisti. ama zamanla alisir ondan baska seyler de dusunebiliriz diye umuyorum. gece aralarda uykumda bile uyanir uyanmaz hemen aklima bebisim geliyo :))))

allah bagislasin iki yavrunu da canim :) evet insan kendinden cok bebegi dusunur oluyo. neyse ki yalniz degilim sizler de oyleymissiniz akil fikir hep hep bebislerde demek ki :)))

amınnn canım hepımızınkını evet akıllar fıkırler bebıslerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…