- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.821
Kızlar bir sorum olacak. Biz yakında Maldivler'e tatile gidiyoruz. Eski bikinilerim olur mu bilmiyorum ama hamile mayosu diye birşey var sanırım. Doktorum yolun çok sorun olmayacağını ama asla ıslak mayoyla kalmamam gerektiğini söyledi. Bi sürü bikini almak lazım şimdi.. Mayo karnı ıslak bırakır değil mi? Daha önceki hamileliklerinde bunu yaşayan var mı? Mayo mu tercih edilmeli yoksa bikini mi, hangisi daha kolay olur?
Bugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum
kızlar benim bebişte çok aşağıda gibi geliyor. genellikle hareketlerini kasığımda hissediyorum hatta son 2 gündür aşağı aşağı vuruyor. benden 10 gün ileri hamile olan arkadaşım var. onun karnı 9 aylık gibi. bebiş yukarıda elimle baktırdı. erkek bebek bekliyor. bana dediki doktor ne kadar erkek derse desin seninki kız dedi. onun iki tane kızı var. kızlar aşağıda olurmuş. karnının şekli de kız gibi dedi. sağlıklı olsunlar tabi de alışverişini ona göre yaptım, oğluşum diye sevip ismini söylüyoruz. hem cnm sıkıldı hem kafam karıştı. ayrıntılı ultrasona bakan doktor da erkek dedi ve pipiyi gösterdi. dvdyi izliyoruz eşimle pipiyi görüyoruz ama kadın seninki kız diyor başka birşey demiyor.
valla ben 16.haftadan beri hissediyorum. hatta doktorum çok erken hissedemezsin demişti ama ben "şu anda şuramda hissediyorum " diyip kasıklarma doğru bir yeri göstermiştim evet ayakları orda hareket ediyor demişti
benimde ayrınlıtılıya gidesim yoktu sırf doktorum başka bi göz görsün dedi diye gittim önemli olan netice çok şükür herşey yolunda...
zaten doktorum renkli açıyo detaylı bakıyo o yüzden önemsemedim bende hiçç..
Cook gecmis olsun, birde bu aylarda dalgin oluyoruz, odaklanma sorunuda yasiyoruz cogumuz. Aman cok dikkat kizlar...
:) kusura bakma cnm lutfen, arkadasina sasirdim baya, boyle bilmis insanlara tahammul edemem hic :) her kadinin anatomisi farklidir, yumurtalarimizin yerleri bile milimetrikmolarak ayni degil. Ayrica bebek surekli hareket ediyor, kese surekli degiserek karnimiza yerlesiyor. Gogus kemikleri daha acik kadinlarin bebekleri daha yukarida durabilir v.s. Bende hala kasiklarimda tekmelerini hissediyorum, bazende daha yukarida hissediyorum. Sen belki yukaridaki hareketlerini hissetmemissindir henuz.
Benim bir arkadasimda cok erken hissetmeye basladi ve halada surekli gun icerisinde hissediyormus, vucudu cok fit, yag orani cok az ve karin bolgesi kasli, doktoru bu nedenle daha rahat hissedecegini soylemis. Hatta bebegin kalp atislari bile onda daha kolay dinleniyormus. Sende bu guzel annelerden misin yoksa? :)
günaydın annişlerrr
hangi hastaneye gittiğini sorabilir miyim canim
Medipol megaya gidiyorum canim sen?
Canım doktorun kim?
Kızlar bir sorum olacak. Biz yakında Maldivler'e tatile gidiyoruz. Eski bikinilerim olur mu bilmiyorum ama hamile mayosu diye birşey var sanırım. Doktorum yolun çok sorun olmayacağını ama asla ıslak mayoyla kalmamam gerektiğini söyledi. Bi sürü bikini almak lazım şimdi.. Mayo karnı ıslak bırakır değil mi? Daha önceki hamileliklerinde bunu yaşayan var mı? Mayo mu tercih edilmeli yoksa bikini mi, hangisi daha kolay olur?
Merhaba arkadaslar. Artik ne yazik ki koptum buradan, neokuyabiliyor ne yazabiliyorum forumda yogunluktan. Sizin fikirlerinizi almak istedim. Pers gunu detayli ultrasona girdim. 22+6 da yani. İlk ense kalinligi 0,5 mm gibi cok dusuk birdegerken simdi artmis ve en fazla 6 mm olmasi gerekiyorken benim bazi olcumlerde 6 nin ustunde bazilarinda altinda cikti. Doktor ortalamayi 5,69 mm olarak aldi ama ust sinirda dedi. Bir de kalbinde kucuk bir delik cikti(( iki hafta sonra bir olcum daha yapilacak. Ya onda da devam ettigi saptanirsa ( kalpteki deliklerin %90 i dogumla birlikte kapanio dedi doktorum, kapanmayanlarda ameliyatla cozulebilirmis ama bu iki bulgunun birlikte gorulmesi internetten okudugum kadariyla down send riskini artiriyoms (( cook uzgunumm (((
Günaydın :)
Dün detaylı ultrasonda bir sorun çıkmadı çok şükür. Herşey yolundaymış. 475 gr olmuş annesinin minik kuzusu. Yalnız halen O'nu renkli görebilmiş değilim. Herkesler gördü bi ben göremedim. Napalım sağlık olsun.
Bugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum
kızlar benim bebişte çok aşağıda gibi geliyor. genellikle hareketlerini kasığımda hissediyorum hatta son 2 gündür aşağı aşağı vuruyor. benden 10 gün ileri hamile olan arkadaşım var. onun karnı 9 aylık gibi. bebiş yukarıda elimle baktırdı. erkek bebek bekliyor. bana dediki doktor ne kadar erkek derse desin seninki kız dedi. onun iki tane kızı var. kızlar aşağıda olurmuş. karnının şekli de kız gibi dedi. sağlıklı olsunlar tabi de alışverişini ona göre yaptım, oğluşum diye sevip ismini söylüyoruz. hem cnm sıkıldı hem kafam karıştı. ayrıntılı ultrasona bakan doktor da erkek dedi ve pipiyi gösterdi. dvdyi izliyoruz eşimle pipiyi görüyoruz ama kadın seninki kız diyor başka birşey demiyor.
Kızlar ben 19+4 haftadayım ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum, en son 3 hafta önce kontrole gittiğimde 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti doktorum ama hala tık yok. Ya da ben mi anlamıyorum bilmiyorum ki. Siz kacıncı haftada hissetmeye başladınız ve hemen anlaşılıyo mu bebegin hareketi olduğu?
Merhaba arkadaslar. Artik ne yazik ki koptum buradan, neokuyabiliyor ne yazabiliyorum forumda yogunluktan. Sizin fikirlerinizi almak istedim. Pers gunu detayli ultrasona girdim. 22+6 da yani. İlk ense kalinligi 0,5 mm gibi cok dusuk birdegerken simdi artmis ve en fazla 6 mm olmasi gerekiyorken benim bazi olcumlerde 6 nin ustunde bazilarinda altinda cikti. Doktor ortalamayi 5,69 mm olarak aldi ama ust sinirda dedi. Bir de kalbinde kucuk bir delik cikti(( iki hafta sonra bir olcum daha yapilacak. Ya onda da devam ettigi saptanirsa ( kalpteki deliklerin %90 i dogumla birlikte kapanio dedi doktorum, kapanmayanlarda ameliyatla cozulebilirmis ama bu iki bulgunun birlikte gorulmesi internetten okudugum kadariyla down send riskini artiriyoms (( cook uzgunumm (((
Dün detaylı ultrasonda bir sorun çıkmadı çok şükür. Herşey yolundaymış. 475 gr olmuş annesinin minik kuzusu. Yalnız halen O'nu renkli görebilmiş değilim. Herkesler gördü bi ben göremedim. Napalım sağlık olsun.
Bana da ilk pantolonu annem almıştı 40 beden o kadar esnedi ki pek giyemedim ben de alırken 38 beden aldım şimdi esneyince de fena durmuyorcnm bnde lcw den hıcbısey almzdm sevmıyorum cnku..ama bulundugm yerde hamıle gıysısı sdece orda var..2 tane hamıle kotu aldım onlarıda habıre yıkamak zorunda kalıyorum cnku 1 kere gıyınce esnıyo:) kızımada bısıler aldm ordan:)
Canım gerçekten çok zor bir durum ... Biz de eşimle inançlıyız ama asla abartmayız ve birbirimizi zorlamayız çünkü inanç zorlamayla olmaz insanın içinden gelmeli...şimdi şöyle söyleyeyim. biz eşimle 5 yıl çıktıktan sonra evlenmeye karar verdik. yani artık birbirimize bakarken ne demek istediğimizi anlıyorduk, aynı şeylere gülüp aynı şeylere ağlıyorduk.evlenmeden evvel içimizde acabalar kalmasın diye nerdeyse 1 seneyi aynı evde geçirdik. nihayetinde biz evlenelim dedik. akşamları müzik dinlemeye giderdik,yeri gelir bira içer dertleşir,bazen bisiklete binerdik. spor yapardık hafta sonları kaçamak yapıp tatile çıkardık giysilerimi irdelemezdi bende dozunu kaçırmazdım. arkadaşlarımız vardı,akşamları sohbet ederdik,oyunlar bulup oynardık kısacası biz aslında birdik. aynı pencereden aynı tarafa bakıyorduk. ben hep inançlıydım bunları konuşmayı sevmem aslında ama defalarca kuran hatimliğim vardır. eşim bunlara çok uzaktı ben bu konularda onu hiç bir zaman huzursuz etmedim,çünkü öyle mutluyduk ki eşim farklılaşmaya başladı. bu ilk zamanlar hoşuma gitti alkol yok,sigara yok vs. ama artık film izlemiyoruz,bana defalarca kapanmam gerektiğini aksi halde bu işin biteceğini söyledi. benim kararlı duruşumu görünce vazgeçti. dışarı gezmeye çıkınca beni öyle yol ortasında bırakıp camiye koşuyor,zaman zaman seccade üzerinde namaz kılarken uyuyakaldığı dönemlere şahit oldum. sürekli dini kitaplar okuyor tv izleyemiyoruz çünkü omuzları açık ya da mini etekli bir kadın çıkınca deliriyor. isimlerini daha evvel hiç duymadığım adamların dini yorumlarını inceliyor daha bi sürü şey. yazmaya ömür yetmez. bu yüzden huzursuzum. yani değil sosyalleşmek dışarı çıkmak,eğlenmek ya da eskiden yaptığımız şeyleri yapmak;bunların konuşulmasına bile tahammülü yok! bana gelince; daha evvel inandığım değerlerin hepsini yıkmak üzereyim belki saçma gelecek ama o değerler benim sevdiğim adamı elimden aldı. bunu ona da söyledim. şimdi hiç tanımadığım yabancı bir adamı baştan sevmek zorundayım...
Geçmiş olsun canım bunlar atlatılır kendini üzme Allah korusun seni ve bebişini :)Bugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum
Ayyyy bu popoya ya da göbeğe bakıp cinsiyet tahmini yapan çok , takmakızlar benim bebişte çok aşağıda gibi geliyor. genellikle hareketlerini kasığımda hissediyorum hatta son 2 gündür aşağı aşağı vuruyor. benden 10 gün ileri hamile olan arkadaşım var. onun karnı 9 aylık gibi. bebiş yukarıda elimle baktırdı. erkek bebek bekliyor. bana dediki doktor ne kadar erkek derse desin seninki kız dedi. onun iki tane kızı var. kızlar aşağıda olurmuş. karnının şekli de kız gibi dedi. sağlıklı olsunlar tabi de alışverişini ona göre yaptım, oğluşum diye sevip ismini söylüyoruz. hem cnm sıkıldı hem kafam karıştı. ayrıntılı ultrasona bakan doktor da erkek dedi ve pipiyi gösterdi. dvdyi izliyoruz eşimle pipiyi görüyoruz ama kadın seninki kız diyor başka birşey demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?