2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm oncelikle iyi tatiller, sen tabiiki her yonuyle biliyorsundur seni nelerin bekleyebilecegini, seyahatim sirasinda orada 4 aylik bir hamile ile tanismis oldugumdan sana mayodan once su tavsiyeyi vermek isterim, doktorunla konusarak yanina bir medikal set almalisin. İcerisinde siringasi ve ilk yardim malzemelri bulunan, deniz tutmasi yemek zehirlenmesine karsi kullanabilecegin seyleri arastirirsin, aslinda bu herkes icin gecerli, turizm olarak her ne kadar bizde suske yapan bir yer olsada, 3. dunya ulkesinde oldugunu ve her yerin o suslu oteller gibi oldugu unutmamaliyiz. Ve cok fazla hamile kadin goreceksin, keyfine bak, guzelce dinlen bebeginede enerji depola... Merkezden cok uzaklasmadigin, ufak adalara cok acilmadigin surece (male disinda) hastahane ulasimi kolay, Allah korusun insallah hic ihtiyacimiz olmaz. Ve hamilelikte genelde karin tam sertlesip toplanmadiysa bikini onerilir ancak karnini direk gunes isigindan korumalisin.

Bende 6. Ayimda tatilde olacagim, simdiden medikal gerekliliklerle ilgili bilgi topluyorum.

Cook gecmis olsun, birde bu aylarda dalgin oluyoruz, odaklanma sorunuda yasiyoruz cogumuz. Aman cok dikkat kizlar...

:) kusura bakma cnm lutfen, arkadasina sasirdim baya, boyle bilmis insanlara tahammul edemem hic :) her kadinin anatomisi farklidir, yumurtalarimizin yerleri bile milimetrikmolarak ayni degil. Ayrica bebek surekli hareket ediyor, kese surekli degiserek karnimiza yerlesiyor. Gogus kemikleri daha acik kadinlarin bebekleri daha yukarida durabilir v.s. Bende hala kasiklarimda tekmelerini hissediyorum, bazende daha yukarida hissediyorum. Sen belki yukaridaki hareketlerini hissetmemissindir henuz.

valla ben 16.haftadan beri hissediyorum. hatta doktorum çok erken hissedemezsin demişti ama ben "şu anda şuramda hissediyorum " diyip kasıklarma doğru bir yeri göstermiştim evet ayakları orda hareket ediyor demişti

Benim bir arkadasimda cok erken hissetmeye basladi ve halada surekli gun icerisinde hissediyormus, vucudu cok fit, yag orani cok az ve karin bolgesi kasli, doktoru bu nedenle daha rahat hissedecegini soylemis. Hatta bebegin kalp atislari bile onda daha kolay dinleniyormus. Sende bu guzel annelerden misin yoksa? :)

Tabi canım ya , bizim Dr ların normal baktığı devlet hastanesinin ayrıntılı usg dediğinden daha ayrıntılı , ben sadece guya usg ye girdim bebeği göremedim diye üzüldüm, güya ayrıntılı usg cinsiyet bile söylemedi, Allah'tan ben daha önce öğrenmiştim

öncelikle güzel anne iltifatın için teşekkürler evet benim vücudumda işim gereği fit diye tabir edilen tarzdaydı. tarzdaydı diyorum çünkü artık değil karın kaslarım tişörtlerimden görünebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam yağ ölçümlerim sırasında vücudumun %6sı yağ dokusuyla kaplıydı. böyle uzaktan ballı göründüğüne bakma , karnım büyürken o kaslar bir türlü açılmadı. hiç yırtığım yok ama sürekli yağlıyorum yoksa canım acıyor derim gerildiği için.

Kıskandım mı ne :))))

Oğlum nihayet uyudu teyzeleri bugün kıpır kıpırdi durmadı hiç

kızlar bizde bugün kontrole gittik boyumuz 29,8 cm kilomuz 598 gr :) 23+5 haftalık kızımız 2 hafta sonra şeker yüklemesine gideceğiz birde dr bana çok kilo almışsınız dedi :) sevgili kocamda çok yiyor diye beni şikayet etti çünkü kocamda benimle beraber 9 kilo aldı :))) bense toplamda 12 KİLO ALDIM bunalımdayım

Merhaba arkadaslar. Artik ne yazik ki koptum buradan, neokuyabiliyor ne yazabiliyorum forumda yogunluktan. Sizin fikirlerinizi almak istedim. Pers gunu detayli ultrasona girdim. 22+6 da yani. İlk ense kalinligi 0,5 mm gibi cok dusuk birdegerken simdi artmis ve en fazla 6 mm olmasi gerekiyorken benim bazi olcumlerde 6 nin ustunde bazilarinda altinda cikti. Doktor ortalamayi 5,69 mm olarak aldi ama ust sinirda dedi. Bir de kalbinde kucuk bir delik cikti (( iki hafta sonra bir olcum daha yapilacak. Ya onda da devam ettigi saptanirsa ( kalpteki deliklerin %90 i dogumla birlikte kapanio dedi doktorum, kapanmayanlarda ameliyatla cozulebilirmis ama bu iki bulgunun birlikte gorulmesi internetten okudugum kadariyla down send riskini artiriyoms (( cook uzgunumm (((

İnşaallah bir şey çıkmaz canım 2 hafta daha sabret umarım bize buradan güzel haberleri verirsin senin içn dua edeceğim canım Allah bebeğini korusun onu sana bağışlasın

Günaydın :)

Dün detaylı ultrasonda bir sorun çıkmadı çok şükür. Herşey yolundaymış. 475 gr olmuş annesinin minik kuzusu. Yalnız halen O'nu renkli görebilmiş değilim. Herkesler gördü bi ben göremedim. Napalım sağlık olsun.

Masallh cnm cok sevdm..bnde seni merak ettm vla bacim sesn ckmaynca

geçmiş olsun...araba kullanırken yanındaki ,insanı strese sokunca çok kötü oluyor bilirim...gerilmemeye çalışın,biliyorum zor ama olan hep bebeklerimize oluyor...başkaları için onların üzülmesine dayanamıyorum bu eşlerimiz bile olsa....

:)) sen dr.un dediğine inan tabiki..ya bu herşeye ahkam kesen insanları ne yapmalı bilmem....bir de nasıl öyle emin konuşuyor ki...dr.ayrıntılı da görmüş üstelik...kızlar aşağda olur erkekler şöyle olur vs gibi şeylere de inanmıyorum ben...birileri bişeyler uydurmuş zamanında öyle gelmiş gidiyor inanışlar....Allah sağlıklı evlat nasip etsin....

ben ilk 17.haftada hissettim..mart ortalarıydı...ilkinde emin olamadım ama ikincide evet dedim :) şimdi 20.haftadayım artık kıpır kıpır,dışardan bile görüyorum bazen...ben de erken hissedenlerdenim ve ilk hamileliğim...

kötü düşünmeyin...Allah büyük...inşallah sağlıkla dünyaya gelecek o da...

herşeyin çaresi var artık...olumlu düşünmeye çalışın

Cnm 2hfta da degisr bnce yoksa doktor tekrar cgrmazdi...bol bol dua et.bnce bebegn cok saglikli...internettn cok fzla arastrma bzi seyler kafa karistriyio..dualrm sennle

ben de görmedim hiç renkli..üstelik doğru dürüst bile görmedik biz,ultrason aletinden midir nedir hala iskelet gibi görünüyor detaylıda görücez sanırım asıl...

sizin normalde girdiğiniz ultrason aletleri 2d mi arkadaşlar ?

Günaydın güzel annelerrrr :))
Bana da ilk pantolonu annem almıştı 40 beden o kadar esnedi ki pek giyemedim ben de alırken 38 beden aldım şimdi esneyince de fena durmuyor
Canım gerçekten çok zor bir durum ... Biz de eşimle inançlıyız ama asla abartmayız ve birbirimizi zorlamayız çünkü inanç zorlamayla olmaz insanın içinden gelmeli...
Geçmiş olsun canım bunlar atlatılır kendini üzme Allah korusun seni ve bebişini :)
Ayyyy bu popoya ya da göbeğe bakıp cinsiyet tahmini yapan çok , takma Keyfine bak doktorun ne derse o doğrudur canım :)

Canım böyle düşünüp kendini üzme Angel haklı internetten çok fazla araştırma yapıp kafanı da karıştırma iki hafta her şey normal çıkacak inşallah üzülme :)

Maşallah kocaman olmuş bebişin :)) Canım gittiğin hastanede renkli ultrason yok mu ben 17 nisanda göreceğim bebeğimi gün sayıyorum çok heyecanlıyım :))

canım çok üzüldüm ama kalbini ferah tut bence geçici bir durum bu. dönemsel bir problem olabilir. sakın isyan etme,emin ol bazı şeyler bizim imtihanımız. olumlu düşün olumlu olsun Allah seni de miniğini de korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…