2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn anneler we bebişlerii :)))

bgn hawa güneşli sonunda bahar kendini gösterioo..azıcık çıkıp güneşte dolaşalımmm bebişlere d vitamini olsun :)

bu arada gece bacakl krampıyla bi uyandım çok kötüydü neyseki eşim ovdu biras geçti...fenaydı...

günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri.. geçmişe şöyle bir göz attım da genel olarak bebek hareketlerini hissedememekten yakınılmış. bende de tam aksine ilk hamileliğim olmasına rağmen 16. haftamda hissetmeye başladım. bi arkadaş söylemiş kilo ile alakalı olabilir bende 48 kilo ile hamile kaldım boyum 1.69 oldukça zayıfım.. o kadar aktif bir bebeğim var ki gece tekmesiyle uyuyup sabah tekmesiyle kalkıyorum. tekme harici dönmelerini bile hissediyorum şuan.. 3 saat oynamadığı olmuyor hiç. yaramaz bir kıza sahibim. doğunca yandım :))

ohhh masaşallah ne güzel bende pazartesi gidicem çok heycanlıyım inş herşey uyolunda gider

canım üzücü bi durum ama tıpta baya ilerledi inş sorun çıkmayacak bol bol dua et rabbim büyük

valla ben 16.haftadan beri hissediyorum. Hatta doktorum çok erken hissedemezsin demişti ama ben "şu anda şuramda hissediyorum " diyip kasıklarma doğru bir yeri göstermiştim evet ayakları orda hareket ediyor demişti
çok gzel ya ben hala karar veremiyorum sanki biri krnıma pinpon topu atmış gibi bişiler hissediyorum bu bebğimdir heralde diye düşünüyorum ilk olunca veazıcık göbüş olunca hissetemek zor sanırım
çok geçmiş olsun canım siz iiolun gerisi boş takma kafana

dünden beri tam kasık bölgesinde diyim hani idrar torbamızın olduğu yerde hareket ediyor sanki ve çişimi yapacak gibi oluyorum o zaman..anlatamadım da ama sizde de oluyor böyle ?
şeyime doğru ufak basınçlar oluyor böyle bir garip...

bir de sabahları hala öğürüyorum ben,safra çıkıyor arada...açlıktan oluyor sanırım,bütün gece aç kaldığım için..sizde de oluyor mu??

kaç haftalıksın arkadaşım merak ettim benim bıcırda seninki kadar olmuşmudur

ArkaDaŞlar yardım lutfen dün akşama kadar bebeğim kıpır kipirdi bugun 6dan beri tık yok hergün sabah uykudan ayandirirdi resmen Niye böyle olduki bide suan cok gazım var ondan olabilirmi çikolata Yedim sabah sabah yok biseymi oldu ufff

ya başkalrından alıntı yapıp ona cevap yazmak için ne yapmamız gerekiyor bunu beceremedim dede...

sağda yazısının yanında sağda alıntı ile cevapla var ona basman yeterli tek kişi için ama daha çok kişilerin yazıları için hemen onun yanında küçük kare var onlara basıp sonra en son sol alttaki konuya cevap vere basman yeterli canım....

Canim cok uzuldum, hic gardini dusurme! Senin annelikle imtihanin daha erken baslamis, lutfen hep pozptif dusun, bebeginde senden beslensin, enerjinle buyusun, 2 hafta sonra gittiginde Allahin izniyle guzel haberler alacaksin. Biliyorum sure cok uzun gelir. Olmassa bir baska doktora daha gorunursun? Bu tur ornekleri cok duyuyoruz cunku, doktorlar bile bazen hemfikir olamiyor... Sevgiyle kal...

Bebekler artik bu donemlerde duzenli uyumaya basladilar, bebegin uyuyordur ve uyanikklende surekli hareket etmeyebilir, edersede sen hisstmeyebilirsin. Panik yapma lutfen, bebegini de strese sokuyorsun.

Quest yeni bir model oldugu icin buladar pahali sanirim. Graco da yurtdisinda kullaniliyo baya ama burada parca sorununu bilmiyordum. Jokerde mac laren triumph modelinde indirkm var, bunu kullanmis olan var midir acaba?

İki tutma ucu olan daha rahatmis. Cocugu gezdirirken cantani posetlerini filan ona asiyorsun.

Cok gecmis olsun erkeler karisiyor ya.. Ellerinde degil.

cnm, üzme kendini. muhtemelen tekrar kontrole gittiğinde düzelmiş olacak. sen Allaha sığın dua et. dualarımız seninle. kalpteki delik önemli değildir diye düşünüyorum. benim yiğenimde vardı. üfürüm denilen bir delik var. şu an 3.snfa gidiyor. maşallah bu konuyla ilgili hiç sıkıntı yaşamadı. diğer çocuklar nasıl koşup oynuyorsa o da öyle. sadece belli aralıklarla kontrole gidiyorlar. bazılarında zaten tamamen kapanıyor zamanla. Allaha emanet ol.

cnm normal bısey...bnmde oyle bıgın mesela aşırı hareketlı oluyo ertesı gun daha sakın..gecen gun bende senn gbı panıkldedm sağlık ocağına gıttım..ama bu haftalarda normalmıs bu durum..bence kednını germe..hareket etmesı ıcınde kendını dınleyıp bekleme o zman hıc hareket etmıyo kendını gerıyosun o da gerılıyo cnku...akısına bırak o sana kendını hatırlatr..ben artık böyle durumlarda panık olmamayı öğrenemeye bsladım..bde bu tur bı durumla sık sık karsılasabılırz her sefernde kendımızı gerersek bebıslerede zarar verıcez..az once okudum bebegın hareketlerı 24.hftadan sonra netlesırmıs tamamen...28.hftadan sonra hareketlerı saymak gerekıyomus yanı allah korusun panık yapıcamz donem o zmanlar..bunlarıda okuyup dusunnce bızımkler daha pek mınnak :)boylarından guclerınden buyuk efor ıstıyorz onlardan:)genıs alann keyfını sürsünler smdı ılerde yerlerı daralınca bıze sarıcaklar bol bol tekme yıcez :)

Yarin bakirkoye gidecegiz insallah bulabilirim ben de. Cok tesekkur ederim. Biz balayinda phukete gitmistik anilarim canlandi simdi gozumde duygulandim :) doktor hep golgede olmam gerektigini soyledi. Bi denize girdigimde guneste olacagim bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…