- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.841
ohhh masaşallah ne güzel bende pazartesi gidicem çok heycanlıyım inş herşey uyolunda gidergünaydın :)
dün detaylı ultrasonda bir sorun çıkmadı çok şükür. Herşey yolundaymış. 475 gr olmuş annesinin minik kuzusu. Yalnız halen o'nu renkli görebilmiş değilim. Herkesler gördü bi ben göremedim. Napalım sağlık olsun.
canım üzücü bi durum ama tıpta baya ilerledi inş sorun çıkmayacak bol bol dua et rabbim büyükmerhaba arkadaslar. Artik ne yazik ki koptum buradan, neokuyabiliyor ne yazabiliyorum forumda yogunluktan. Sizin fikirlerinizi almak istedim. Pers gunu detayli ultrasona girdim. 22+6 da yani. Ilk ense kalinligi 0,5 mm gibi cok dusuk birdegerken simdi artmis ve en fazla 6 mm olmasi gerekiyorken benim bazi olcumlerde 6 nin ustunde bazilarinda altinda cikti. Doktor ortalamayi 5,69 mm olarak aldi ama ust sinirda dedi. Bir de kalbinde kucuk bir delik cikti(( iki hafta sonra bir olcum daha yapilacak. Ya onda da devam ettigi saptanirsa ( kalpteki deliklerin %90 i dogumla birlikte kapanio dedi doktorum, kapanmayanlarda ameliyatla cozulebilirmis ama bu iki bulgunun birlikte gorulmesi internetten okudugum kadariyla down send riskini artiriyoms (( cook uzgunumm (((
çok gzel ya ben hala karar veremiyorum sanki biri krnıma pinpon topu atmış gibi bişiler hissediyorum bu bebğimdir heralde diye düşünüyorum ilk olunca veazıcık göbüş olunca hissetemek zor sanırımvalla ben 16.haftadan beri hissediyorum. Hatta doktorum çok erken hissedemezsin demişti ama ben "şu anda şuramda hissediyorum " diyip kasıklarma doğru bir yeri göstermiştim evet ayakları orda hareket ediyor demişti
çok geçmiş olsun canım siz iiolun gerisi boş takma kafanabugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum
Günaydın :)
Dün detaylı ultrasonda bir sorun çıkmadı çok şükür. Herşey yolundaymış. 475 gr olmuş annesinin minik kuzusu. Yalnız halen O'nu renkli görebilmiş değilim. Herkesler gördü bi ben göremedim. Napalım sağlık olsun.
kaç haftalıksın arkadaşım merak ettim benim bıcırda seninki kadar olmuşmudur
ya başkalrından alıntı yapıp ona cevap yazmak için ne yapmamız gerekiyor bunu beceremedim dede...
Merhaba arkadaslar. Artik ne yazik ki koptum buradan, neokuyabiliyor ne yazabiliyorum forumda yogunluktan. Sizin fikirlerinizi almak istedim. Pers gunu detayli ultrasona girdim. 22+6 da yani. İlk ense kalinligi 0,5 mm gibi cok dusuk birdegerken simdi artmis ve en fazla 6 mm olmasi gerekiyorken benim bazi olcumlerde 6 nin ustunde bazilarinda altinda cikti. Doktor ortalamayi 5,69 mm olarak aldi ama ust sinirda dedi. Bir de kalbinde kucuk bir delik cikti(( iki hafta sonra bir olcum daha yapilacak. Ya onda da devam ettigi saptanirsa ( kalpteki deliklerin %90 i dogumla birlikte kapanio dedi doktorum, kapanmayanlarda ameliyatla cozulebilirmis ama bu iki bulgunun birlikte gorulmesi internetten okudugum kadariyla down send riskini artiriyoms (( cook uzgunumm (((
ArkaDaŞlar yardım lutfen dün akşama kadar bebeğim kıpır kipirdi bugun 6dan beri tık yok hergün sabah uykudan ayandirirdi resmen Niye böyle olduki bide suan cok gazım var ondan olabilirmi çikolata Yedim sabah sabah yok biseymi oldu ufff
ondaki de quest modeli, kullanımı gerçekten çok rahat ama fiyat konusunda katılıyorum. hem fiyatı uygun hemde güzel olarak aslında graco yu beğendim...araba 350 tl ye var nette, oto koltuğu 180-200 civarı. ama onunda sorunu aksesuarlarıTürkiye de birçok parçası satılmıyormuş; yağmurluk, ayak örtüsü gibi bunlarda olmazsa olmaz bence
ben öyle çok fazla inceleyip araştırmadım,bugün baktım şöyle bir...pierrin modelleri hoşuma gitti...
en çokta şu
Eki Görüntüle 677503
ama bi sürü detayı var işte özellikleri fln nelere dikkat etmek lazım nası olmalı bilmiyorum çok fazla...araştırıyorum şimdilik..
bir de baston dediğiniz şu tutma yeriyle ilgili dimi? baston ucu gibi olanlara deniyor öyle ? ona nazaran bu benim eklediğim gibi olanlar daha kullanışlı olmaz mı?
Bugün trafik kazası yaptım eşimin yüzünden kaç keredir diyorum ona şoförün işine karışılmaz diye yine de araba kullanırken beni çok geriyor adamın birinin arabasına çarptım aramızda tutanak tutalım dedik yok illaki polis gelecek dedi trafik felç oldu polis de gelmedi sonra araya birileri girdi tutanağı tuttuk ilk defa böyle bir şey yaşadım çık gerildim şu anda kasıklarım ağrıyor ve çok mutsuzum
ArkaDaŞlar yardım lutfen dün akşama kadar bebeğim kıpır kipirdi bugun 6dan beri tık yok hergün sabah uykudan ayandirirdi resmen Niye böyle olduki bide suan cok gazım var ondan olabilirmi çikolata Yedim sabah sabah yok biseymi oldu ufff
Ben de gecen ay phukete gittim çünkü bu yaz bize tatil haram malesef, hatta bundan sonraki yıllarda da :) bikiniyle cok rahat ettim, bakirkoy capacity'de zeki triko var orda çok indirimliydi normalde 36-38 beden giyen ben, 42 beden bikini aldim. alt neyse de üst hiç olmuyo eski bedenlere :/ bol bol güneşlen ama en az 50 koruma faktoru kullan çünkü leke olma ihtimali çok fazlaymış bu aylarda. İyi tatiller, iyi eglenceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?