2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın arkadaşlar 3 lü tarama testlerinizin sonuçu nedir benim 1/280 25 yaşındayım riske yakın bi rakam fakat doktorum normal dedi sizlerde durum nedir

Ben de bacagima giren kramplarla uyaniyorum cok sabah ( biktim yaa.. Cok canim yaniyo.

Hmm bak bu hic aklima gelmemisti. Doktoruma sorayim ben bunu. Cok tesekkur ederim canim, insallah hicbirimizin ihtiyaci olmaz. Benim de karnim cok sertlesmedi bikini alacagim sanirim.

Ay yapma cok uzuldum Allah yardimciniz olsun ((

Canım hemen moralini bozma , bisey çıkmaz insallah , benim kalbimde bile delik var 32 yaşındayım 20 kusurlu yaslarda tamamen tesadüfi farkedildi, su anda da hiçbir sorunum yok , hem bunların cogu dogumdan sonraya kalsa bile iki yasına kadar kapanıyor , sıkma canını , önemli bisey değildir insallah
Bir tanığımızın bebeğinde kalbinde geniş bir delik vardı ozaman down olabilirmi diye Ankara'da Eyüp ekiciye gitmislerdi, yani küçük delikte hemen endişelenme, insallah tamamen sagliklidir Allah'ın izniyle

güzel arkadaşım allah büyük, bazı olaylar imtihan vesilesi olabiliyor, allaha teslim olduk, sonu hayır olur inşaallah... Dua edelim senin ve bebeğin için... Sonucu beklerken sabır kuvvetini tüketme olur mu...

bazen öyle oluyor...benim de dün çok hareketli değildi...gaz olunca da etkiliyor evet...bendeki gaz kimsede yoktur sanırım...dün ve önceki gün resmen çatlıycak gibydim ortadan..karnıma dokununca bildiğin beton hissi veriyordu...

İki tutma ucu olan daha rahatmis. Cocugu gezdirirken cantani posetlerini filan ona asiyorsun.

hımm...sağol cnm doğru aslında ama onlar nedense eski tip geliyor bana...ama hangisi kullanışlıysa onu almak lazım tabi...

Sağol yorumun icin ya ben Niye bu kadar stresliyim 6dan beri uyumadim hareket etmesini bekliyorum ve ağlıyorum umarım dediğin gibi uykudur canim

Havaaa miss ama dışarı yerine evde tıkılı kalmak ne iğrenç ya ! Kızım doğsa da bana eşlik etse Benimde kalçamda kıramp oluyor, magnezyumu mu içmeyince bu artıyor. Bebeğimin hareketlerini net hissediyorum, dışarıdan da bu belli. Benden 2 hafta fazla olan arkadaşımın dışarıdan vuruşu gözükmüyor, bana da inanmadı gözükmez sadece sen hissedersin diye. Kendi gözüyle gördü şok oldu Hop diye vuruyor, hemde ilk gebeliğim. Sanırım o kilolu diye yağ tabakasından dolayı belli olmuyor. Müthiş bir duygu ya, bakın bakın kızım vuruyor demek

Haklısın bizimkiler daha cok küçük bol bol sert olcak inşallah ama ne biliyim iste kaç gündür hareketleri o kadar coktuki birden kesilince en kötüsü aklıma geliyor tutamıyorum kendimi bebeğim icin zararlı bi tavır içindeyim çıkmaya çalıyorum cikicam inşallah

Sağol yorumun icin ya ben Niye bu kadar stresliyim 6dan beri uyumadim hareket etmesini bekliyorum ve ağlıyorum umarım dediğin gibi uykudur canim

Canm eger o kadar stres yapip aglayacaksan doktora yada hastaneye gitmeni tavsiye ederim boyle kotu dusunmekte bebek icin iyi degil benimde hamileligim cok beklendigi icin hep icimde birseymi oldu korkusu vardi ama ben aklima takildikca hastaneye kontrole gittim daha halende kotu birsey hissetsem giderim dayanamam ama doktor bir kere bebegin yuzu ters tarafta yani belimden tarafa donuktu tekme atsa bile hissetmeyebilirsin cunku diger tarafa donuk demisti belki sende de oyledir bosuna bekleme seni dr dan baskasi rahatlatamaz bu duygu bende iyi biliyorum cunku :)

kizlar dr ciktik masslh bebisim iyiymis 1/1700 risk cikti ama yaptrmiscm dier testti rabbim bilir bnm.kuzum.sonucta..dr hic bi sorun olmayanlardada bakioz cocuk ole dogabilio dedi bnde yptirmicam test dedim bu arada bebisimin kilosu 458gr 21+3 nasil kizlar optuk siziiii

Haklısın beni birtek doktor rahatlatabilir ama buraya daha oncede yazdım burdaki doktorlar randevundan önce ilgilenmiyolar hastanede aynı şekilde salı günü randevum var beklicem artık çaresiz umarım herşey yolundadır bebek sırta dönerse hissetmezmiyiz inşallah benimki sırta donmustur Iyi olsunda yeter Valla

Canim bende almanyada yasiyorum Nurnberg de sen nerdesin? Sasirdim valla ben ilk ftrfa ozellikle iki haftada bir hastanedeydim nerdeyse her gittigimde de problemsiz baktilar guleryuzle karsiladilar mecburda bakmak zorundalar zaten onlarin gorevi o bence... evet bana oyle demisti hastanedeki dr ters durdugu icin hissetmeyebilirsin su anda kimildiyo ama sen hissetmiyorsun demisti

Bende stuttgartin bi koyundeyim canim en son geçen hafta hastaneye acile gittim üç dört saat bekledim sonunda hemşire geldi daha cok beklersiniz isterseniz gidin dedi bizde sınırlendik eve geldik sorumsuzluk diz boyu anlicagin ben gittiğimde bi hasta daha vardi o da 7:30 da gelmiş bizimle birlikte 12 e kadar bekledi ve gitti cok saçma ama gerçek neymiş doğumda bekleyen cok hasta varmış koskoca hastanede bitanemi doktor var türkiye gibisi yok Valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…