2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hafta sonunuz biz çok yorulduk eşimle malum tayin var bende çok ağırlaşmadan kullanmadığımız eşyaları kolileyelim dedim yatak yorgan kışlık vs derken mahvolduk şu an. yarın 9da hem iş hem sağlık hem gezi hadi bir kaç günlüğüne. öpüyorum sizleri çok ben biraz dinleneyim belim koptu

bu arada bebek hareketlerini hissetmeyen arkadaşım ne olur böyle üzülüp ağlama en iyisi için rahatlasın bir doktora git Allah östermesin zaten kötü birşey olsa ağrıdan mide bulantısından yerinde duramazdın endişe etme ne olur uyuyordur annesi o

Yok cnm bence o senin yasadigin yerden kaynaklanan birsey turkiyede de oyle hastaneler varki suratina bile bakmiolar insanin onun icin cogu arkadas tr de paraliya gidiyor ya ben cok memnunum valla hem tr deki gibi dra o kadar para dokmuyorum hemde cok guzel ilgilen doktorum var hastanede oyle bence kucuk bir yerde oldugunn icin biraz uzaga gidip buyuk bir hastaneye gitseniz eminim daha farkli olur ama bence sizde biraz konusmalisiniz bana ve bebegime birsey olsa diye onlarla tartisirdim ben olsam o kadar saglik sigortasina para kesiliyo sonucta bakmak zorundalar gerekirse sikayet bile ederim valla ben hic geri kalmam

kızlar ya bu gün yediğim yiyeceklerden biri aşırı gaz yaptı bana hangisi anlayamadım ki az yemek yedim... 2 katı fazla şişti karnım çok sıkıntılı ...böyle olunca çok zor geçiyor gün aslında gaz yapan ne varsa tespit edip yemememiz gerekli mesela sütde içemiyorum ben bunun yerine yoğurt, ayran beyaz peynirle idare ediyorum... süt acayip şişiriyor beni çok dokunuyor...
normalde kontrollerde girdiğiniz ultrasonlar 2d mi arkadaşlar??
benim hep siyahbeyaz yani 2 boyutlu oluyor ayrıntılı organ taramasında doktor 3 boyutluyada geçebiliyor bakarken ama diğerleri 2 boyutlu...

maşallah ona
bence kilosuda gayet iyi canım....

Son düzenleme:

gerçekten saçmaymış sanki doğum kadar acil olan vakalar olmazmış gibi ki kanama vs bunlarda çok acil durumlardır... bencede izmirde oturuyorum ve devlet hastanesinde bile acile gitsen bekletmeden baktılar hep tabi kadın doğum bölümü bu şekilde ben kanama sebepli gitmiştim hemen ilgilendiler bekletmeden.... kayıt bile hemen aldılar...

Eşim şikayet etti zaten bisey olursa sebebi sizsiniz dedi ama nafile kadının dediği sizin icin doktormu bulalım bulacaksın Tabi işiniz bu yapın işinizi en azından bi hemşire gelsin kalbini dinlesin cokmu zor yani saçmalık Valla

kizlar kontrolden sonra eminonune gectik bebek icin alisveris yaptik birz kraftin disney model park yatagini aldik bambu almadim yatagimin yanina ,sonra kuvet aldim havlulu file aldim,2tanede biri pazen pattaniye aldim teyzeleri eminonue gidin alisverise tavsiye ederim ,asil alinmasi gerekenler nler hala anlayamadim ne buldum aliom lazim olblck te!rubeli anissler yazssinn:) cok sevnrm

valla bende senin gibi yapıyorum aklıma ne düşerse ne görürsem alıyorum.bebek havlusu bebek küveti filesi.Yaza denk gelecei için şortlu tutular aldım ama alttan çıt çıtlı altını temizlemek için tamamen soymak gerekli olmasın diye çıt çıtına dikkat edin .cam biberon mama tabaı vb ürünler.ben iç çamaşırı almadımsorduğum kişiler tutul giydirdik alttan dediler bende almadım.puset bebek arabası şampuan seti falan aldım şimdilik aklıma bunlar geldi 2 bavul oldu aldıklarım .

şampuan setini hangi marka aldın..bende alıcamda karar veremedim:)

Canim pardon ben hemen hatirlayamamisim, sen gecen haftada bulundgun yerde saglik hizmetinin kotu oldugundan sikayet ediyor ve rahatsiz oldugun halde hizmet alamadigini soyluyordun. Sigorta sirketini aramani soylemistim, mutlaka yol gosteriyorlar ve derhal mudahale edilmesi icin gereken yerlerle irtibata geciyorlar, aradin mi? Nasil bir yanit aldin?

Birde cok panik yaptigin icin el doppler i alacaktin, bakabildin mi? Belki boyle zamanlarda icini rahatlatir.

Kizlar selam, doktorunuz size kac farkli hap/vitamin verdi. Doktorym 5 farkli vitamin verdi. Biraz abarti geldi de size de danisayim istedim

1 vitamin içiyorum multivitamin elevit....

bu arada bgn 1 saat yürüdümm okadar ypruldumkiiii anlatamammm çok ağırlaşmışım çok kilo almışım ( ne tawsiye edersiniss cnm sıkılıoo

1 vitamin içiyorum multivitamin elevit....

bu arada bgn 1 saat yürüdümm okadar ypruldumkiiii anlatamammm çok ağırlaşmışım çok kilo almışım ( ne tawsiye edersiniss cnm sıkılıoo

canım sen iyi yurumusun ben on bes dk falan yurudum mu kendime gelemiyorum bide yurumekle kolay dogum arasındaki baglantı ne ya cok merak ettim

arkadaşlar git gide yorulduğunuzu söylemişsiniz sakın nefes nefdese kalıyorum diye hamilelikte yürümekten vazgeçmeyin yoksa sürekli vücut hareketsizliğe alışıp en ufak birşeyde daha çok yoruluyor kan ter içinde kalın demiyorum ama muhakkak yarım saat yürüyün

Hayırlı olsun canım ben anneme ve kardeşime soruyorum hep neler lazım diye 3 hastane çıkışı bir sürü yarım kol çıtçıtlı bady ince penye battaniyeler ince polar battaniyeler ayakkabılar falan aldık ama artık noktayı koydum almıyorum aklım çıkıyor almak için ama bence bu kadar yeter de annemi durduramıyorum Sürekli bir şeyler alıyor oğluma mızıka ve bandana bile aldı Biz daha küvet almadık yarın eşimle bakarız beşik ve küvet aa bir de nevresim takımları da var el kadar bebe al al bitmiyor ihtiyaçları kurban olurum :))

Off kızlar bütün hafta bugünü bekledik eşimle vakit geçirmek için ama ben çamaşır serip gelene kadar eşim koltukta uyuyakalmış işi çok yorucu ve bütün gün canı çıkıyor sabahları 5.30 da kalkıp 6.30 da işe gidiyor ve akşamları da 20'den önce gelmiyor 22' de uyuyoruz ( O da haklı ama özledim işte

vicdan azabı yaptım şimdi biz daha hiçbir şey almadık... gerçi bebeğimizi öğreneli daha bir ay oldu, daha şokunu atlamadık sanırım :) hamile olduğumu öğrendim derken ikili tarama vakti geçiyor diye panik yapttı doktor, tam onu yaptırdık cinseyitini söyleyebilirim dedi, aynı gün üçlü tarama vakti geçiyor.... bizimki tam anlamıyla hızlandırılmış hamilelik oldu, ne olduğunu anlamadan 19. haftadayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…