- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.881
Bende stuttgartin bi koyundeyim canim en son geçen hafta hastaneye acile gittim üç dört saat bekledim sonunda hemşire geldi daha cok beklersiniz isterseniz gidin dedi bizde sınırlendik eve geldik sorumsuzluk diz boyu anlicagin ben gittiğimde bi hasta daha vardi o da 7:30 da gelmiş bizimle birlikte 12 e kadar bekledi ve gitti cok saçma ama gerçek neymiş doğumda bekleyen cok hasta varmış koskoca hastanede bitanemi doktor var türkiye gibisi yok Valla
benim hep siyahbeyaz yani 2 boyutlu oluyor ayrıntılı organ taramasında doktor 3 boyutluyada geçebiliyor bakarken ama diğerleri 2 boyutlu...normalde kontrollerde girdiğiniz ultrasonlar 2d mi arkadaşlar??
kizlar dr ciktik masslh bebisim iyiymis 1/1700 risk cikti ama yaptrmiscm dier testti rabbim bilir bnm.kuzum.sonucta..dr hic bi sorun olmayanlardada bakioz cocuk ole dogabilio dedi bnde yptirmicam test dedim bu arada bebisimin kilosu 458gr 21+3 nasil kizlar optuk siziiii
Bende stuttgartin bi koyundeyim canim en son geçen hafta hastaneye acile gittim üç dört saat bekledim sonunda hemşire geldi daha cok beklersiniz isterseniz gidin dedi bizde sınırlendik eve geldik sorumsuzluk diz boyu anlicagin ben gittiğimde bi hasta daha vardi o da 7:30 da gelmiş bizimle birlikte 12 e kadar bekledi ve gitti cok saçma ama gerçek neymiş doğumda bekleyen cok hasta varmış koskoca hastanede bitanemi doktor var türkiye gibisi yok Valla
kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hafta sonunuz biz çok yorulduk eşimle malum tayin var bende çok ağırlaşmadan kullanmadığımız eşyaları kolileyelim dedim yatak yorgan kışlık vs derken mahvolduk şu an. yarın 9da hem iş hem sağlık hem gezi hadi bir kaç günlüğüne. öpüyorum sizleri çok ben biraz dinleneyim belim koptu
bu arada bebek hareketlerini hissetmeyen arkadaşım ne olur böyle üzülüp ağlama en iyisi için rahatlasın bir doktora git Allah östermesin zaten kötü birşey olsa ağrıdan mide bulantısından yerinde duramazdın endişe etme ne olur uyuyordur annesi o
gerçekten saçmaymış sanki doğum kadar acil olan vakalar olmazmış gibi ki kanama vs bunlarda çok acil durumlardır... bencede izmirde oturuyorum ve devlet hastanesinde bile acile gitsen bekletmeden baktılar hep tabi kadın doğum bölümü bu şekilde ben kanama sebepli gitmiştim hemen ilgilendiler bekletmeden.... kayıt bile hemen aldılar...
kizlar kontrolden sonra eminonune gectik bebek icin alisveris yaptik birz kraftin disney model park yatagini aldik bambu almadim yatagimin yanina ,sonra kuvet aldim havlulu file aldim,2tanede biri pazen pattaniye aldim teyzeleri eminonue gidin alisverise tavsiye ederim ,asil alinmasi gerekenler nler hala anlayamadim ne buldum aliom lazim olblck te!rubeli anissler yazssinn:) cok sevnrm
valla bende senin gibi yapıyorum aklıma ne düşerse ne görürsem alıyorum.bebek havlusu bebek küveti filesi.Yaza denk gelecei için şortlu tutular aldım ama alttan çıt çıtlı altını temizlemek için tamamen soymak gerekli olmasın diye çıt çıtına dikkat edin .cam biberon mama tabaı vb ürünler.ben iç çamaşırı almadımsorduğum kişiler tutul giydirdik alttan dediler bende almadım.puset bebek arabası şampuan seti falan aldım şimdilik aklıma bunlar geldi 2 bavul oldu aldıklarım .
Kizlar selam, doktorunuz size kac farkli hap/vitamin verdi. Doktorym 5 farkli vitamin verdi. Biraz abarti geldi de size de danisayim istedim
1 vitamin içiyorum multivitamin elevit....
bu arada bgn 1 saat yürüdümm okadar ypruldumkiiii anlatamammm çok ağırlaşmışım çok kilo almışım( ne tawsiye edersiniss cnm sıkılıoo
elevit ferro sanol ve balık hapı kullanıyorum
kizlar kontrolden sonra eminonune gectik bebek icin alisveris yaptik birz kraftin disney model park yatagini aldik bambu almadim yatagimin yanina ,sonra kuvet aldim havlulu file aldim,2tanede biri pazen pattaniye aldim teyzeleri eminonue gidin alisverise tavsiye ederim ,asil alinmasi gerekenler nler hala anlayamadim ne buldum aliom lazim olblck te!rubeli anissler yazssinn:) cok sevnrm
Hayırlı olsun canım ben anneme ve kardeşime soruyorum hep neler lazım diye 3 hastane çıkışı bir sürü yarım kol çıtçıtlı bady ince penye battaniyeler ince polar battaniyeler ayakkabılar falan aldık ama artık noktayı koydum almıyorum aklım çıkıyor almak için ama bence bu kadar yeter de annemi durduramıyorumSürekli bir şeyler alıyor oğluma mızıka ve bandana bile aldı Biz daha küvet almadık yarın eşimle bakarız beşik ve küvet aa bir de nevresim takımları da var el kadar bebe al al bitmiyor ihtiyaçları kurban olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?