2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yani nasıl bu kadar geç öğrendiniz

canım sen iyi yurumusun ben on bes dk falan yurudum mu kendime gelemiyorum bide yurumekle kolay dogum arasındaki baglantı ne ya cok merak ettim

özellikle normal doğum düşünenlerin doğuma yakın zamanda uzun yürüyüşler yapması tavsiye ediliyor benim bildiğim bu doğumu koılaylaştırıyor...

Nasıl yani nasıl bu kadar geç öğrendiniz

dönem dönem adet düzensizliğim oluyordu, bir ay da üstüne gördüm... derken bizimkisi 14. haftaya gelmiş bile :) bu arada ne mide bulantısı ne başka bişey...
ilk iki ayında ev taşıdık, sobalı evde oturuyoruz, odun kömür çuvalları taşıdım, ayda 4.000km araba kullanıyorum işimde...yani bizimkisi pek bir azimliymiş, doktor yapışmış kalmış sana diyor :)

İnatçı olacak desene Allah bağışlasın uzun ömürlü olsun :))

Bizde bugün bostancida hello baby gittik. Park yatak aldık 250 tlydi 200 olmus kiddicare markasını ilk defa duydum ama beğendi
Gayet sağlam. Park yataga sunger 50 tl.Kuvet aldık 16 tl su giderli . Kulak ve alından ateş ölçer arzumun 60 tl . Bide 250 Tlye 50 tl indirim yaptılar. Beğendim ben , gidecekler olursa tavsiye ederim.

cnm hayirli olsun sizin cicilerde, bizimde toplamda 350geldi,aslinda gezmek lazm heryeri ama derman yok yorgun bitkin dustum,vala kafan karisti baska ne alcm almicam:) aileler desen bizde fazla karismio karistirmiycmda kafama gore takiliom bnde yrn resimleri ceker koyarim eksikler nelerr dersiniz kizlar

Masallh cnm cok sevdm..bnde seni merak ettm vla bacim sesn ckmaynca

Gezmekten fırsat bulamadım canım. Bi ara buraya girip geçmişten bişeyler okuyup çıktım sadece :

Maşallah kocaman olmuş bebişin :)) Canım gittiğin hastanede renkli ultrason yok mu ben 17 nisanda göreceğim bebeğimi gün sayıyorum çok heyecanlıyım :))

Üni hastanesine gittim hoca baktı. Üni hastanesine dandik bi cihaz koymazlar sanırım. Ama hoca renkli kısmı açmadı bi de zaten ameliyat günüydü, işini biran önce bitirmek istedi herhalde.

kaç haftalıksın arkadaşım merak ettim benim bıcırda seninki kadar olmuşmudur

Sat konusu karışıktı benim. Nihayet netlik kazandı canım. 21+1 günlüğüm şuan. Bebiş 15 gün öndeydi, şuan 8 gün önde gidiyor. Yani ebatları 22 haftalık:)

Bu sabah bebeğimi renkli görememekten yakınmıştım. Doktoruma şeker yüklemesi, kan ve idrar tahlilleri, detaylı ultrason sonuçlarını göstermeye gittik. Giderken de fbli tişört giymiştim. Adam hasta fenerli çıktı ve ilk kez ultrasonda incelerken pat diye renkli olan kısmı açtı. Hani derler ya Allah'tan mal isteseymişsin verecekmiş diye. Hayır ben yine o anı isterdim. Ayyy nasıl mutlu oldum yaaa. Bi de sana benziyor bu kız dedi tabi ben dört köşe

Neyse ordan çıktık mobilyacılara gittik. Çanakkale'de hepi topu 2 bebek mağazası varmış, biri çilek biri de havuç diye bir marka. Bu 2 mağazada toplam olarak 4 model vardı Bu kadar çeşit arasında nasıl seçilir ki? İçlerinden sadece bi tanesini beğendim, aslında beğenmedim sadece kullanışlı buldum. Eşim sen bilirsin istersen alalım dedi ama ben biraz daha bekleyelim dedim. 1 ay sonra 2 model daha gelecekmiş. Yaa netten beğenip ısmarlasam, bebek odası gibi bişey nasıl ısmarlanır nette göründüğü gibi gelmezse. Püfff küçük yerin dezavantajı işte.

CANIM bende zorlandım acemilik kötü; bizede ailelerin umrunda değil cok erkenmis hictebile park yatak kullanan hiç tanıdığım yok tereddütlü aldım umarım iyi bisey yapmisimdir.

kizlar size birsey danisacam esim uc gundur ispanyadaydi dun gece geldi hosgeldin dedik tam oturduk anasi odadan uyandi geldi yanimiza neyse havasini suyunu yemeklerini herseyini sordu sonra esim oranin cok pahali oldugunu sadece kizlarimiza birer canta alabildigini soyledi yani kaynanayla bana bisey yok tamam sorun degil onemli olan senin gelmen dedik tam yatacaz artik cikardi kaynanama 1000euro verdi icindende bana 50 euru verdi ben kirildim buna suratim dustu gecede kizlarimizla yatti benimle hic ilgilenmedi simdide kalkar kalkmaz asagi indi kizlara heditelerini verdi ve koltukta sizdi sizce kirilmakta haksizmiyim yoksa duygusalmi davraniyorum

İnşaallah bir şey çıkmaz canım 2 hafta daha sabret umarım bize buradan güzel haberleri verirsin senin içn dua edeceğim canım Allah bebeğini korusun onu sana bağışlasın

kötü düşünmeyin...Allah büyük...inşallah sağlıkla dünyaya gelecek o da...

herşeyin çaresi var artık...olumlu düşünmeye çalışın

Cnm 2hfta da degisr bnce yoksa doktor tekrar cgrmazdi...bol bol dua et.bnce bebegn cok saglikli...internettn cok fzla arastrma bzi seyler kafa karistriyio..dualrm sennle

Ay yapma cok uzuldum Allah yardimciniz olsun ((

güzel arkadaşım allah büyük, bazı olaylar imtihan vesilesi olabiliyor, allaha teslim olduk, sonu hayır olur inşaallah... Dua edelim senin ve bebeğin için... Sonucu beklerken sabır kuvvetini tüketme olur mu...

Arkadaşlar çok sağolun desteğiniz için, sizleri seviyorumm...

bu arada amniyosentez dışında prenatest diye birşey çıkmış. sadece anne kanını alarak yapıyorlarmış bu testi, %99,96 doğru sonuç veriyomş. Almanya'da gönderiyolarmış tahlili, iki hafta içinde geliyomuş... maliyeti 2000 TL. çok pahalı...

canım sen iyi yurumusun ben on bes dk falan yurudum mu kendime gelemiyorum bide yurumekle kolay dogum arasındaki baglantı ne ya cok merak ettim

ben de öyleyim...sizin hgb kaç tahlilinizde ? kansızlık halsizlik yapıyor çok fena...benim 9.8 çıktı en son

Kizlar selam, doktorunuz size kac farkli hap/vitamin verdi. Doktorym 5 farkli vitamin verdi. Biraz abarti geldi de size de danisayim istedim

elevit,gyno ferro sanol ve omega olarakta ocean plus içiyorum..ferrodan günde 2 tane kanım çok düştüğü için...elevitten midem bulanıyor benimde...dr.u arayıp değiştirmek istiyorum...

haklısın...bazı erkeklerin bizim ilgi beklediğimizi bile bile kasten böyle yaptığını düşünüyorum ben artık...eşinizi bilemem tabi tanımıyorum ama ben eşimin böyle yaptığını düşünüyorum...şu anlattığınıza bakacak olursak da siz haklısınız...

balık yağı olarak ne kullanıyorsunuz?.dr.unuz ne verdi bayanlar? bazı negatif şeyler duyuyorum balık yağıyla ilgili..hamilelerin içmesi sakıncalı falan şeklinde...bazıları balığın karaciğerinden yapılıyormuş o nedenle zararlı oluyormuş...

bana ocean plus verdi doktor...sizinkiler hangileri ?

kızlar dun esımle bırlıkte mınık kusuma cıcıler almaya gıttıkk!!guzel guzel badıler,ayakkabılar,takımlar fılan...e bebek e de gırdık halıyle..bebek arabalarına baklaım dıye..kampanya varmıs.bızım aklımızda uzun arastırmalarımızın sonucunda kraft twıst modelı vardı.orda ynısını gorduk,ama adam tavsıye etmedı..bebek buyudukten sonra kullanamıyooo dedı..hemde tavsıye ettıgı urunden 250 lıra daha pahalıydı..adamın tavsıye ettıgı nuna dıye bı marka..benıım cok hosuma gıttı...araba 8 kılo..hafıfı,o kadar cobuk kolay katlanıyokı..bırde nuna yı alırsak 200lıralık hedıye cekı verıcekkmıs..bu arada nuna pusetıyle bırlıkte 800 gelıyoo..kızlar cok kararsız kaldım yaa bı ıncelesekten kampanyadan bırlıkte yaralansak...stok sorunu yokmus,nısan ayına kadar... Nuna Pepp Bebek Arabası Scarlet - e-bebek.com
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı - e-bebek.com nuna nın acıklamalı vıdeosu var sayfada gezındıgınızde kendılıgınden acılıyoo zaten..

bir de balık yağını her gün mü kullanıyorsunuz? ben her gün kullanıyorum bi sakıncası olmaz dimi..dr.da her gün demişti

Öncelikle herkesciklere tünaydın.Detaylı ultrasona bizde girdik sonunda çok şükür kızım iyi.360 gr.olmuş.Tombik bir burnu var.Arkadaşım arabalara baktım bence nuna daha kullanışlı gibi görünüyor.Ben olsan mutlaka nunayı alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…