- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.901
vicdan azabı yaptım şimdibiz daha hiçbir şey almadık... gerçi bebeğimizi öğreneli daha bir ay oldu, daha şokunu atlamadık sanırım :) hamile olduğumu öğrendim derken ikili tarama vakti geçiyor diye panik yapttı doktor, tam onu yaptırdık cinseyitini söyleyebilirim dedi, aynı gün üçlü tarama vakti geçiyor.... bizimki tam anlamıyla hızlandırılmış hamilelik oldu, ne olduğunu anlamadan 19. haftadayız :)
canım sen iyi yurumusun ben on bes dk falan yurudum mu kendime gelemiyorum bide yurumekle kolay dogum arasındaki baglantı ne ya cok merak ettim
Nasıl yani nasıl bu kadar geç öğrendiniz
dönem dönem adet düzensizliğim oluyordu, bir ay da üstüne gördüm... derken bizimkisi 14. haftaya gelmiş bile :) bu arada ne mide bulantısı ne başka bişey...
ilk iki ayında ev taşıdık, sobalı evde oturuyoruz, odun kömür çuvalları taşıdım, ayda 4.000km araba kullanıyorum işimde...yani bizimkisi pek bir azimliymiş, doktor yapışmış kalmış sana diyor :)
İnatçı olacak desene Allah bağışlasın uzun ömürlü olsun :))
kizlar kontrolden sonra eminonune gectik bebek icin alisveris yaptik birz kraftin disney model park yatagini aldik bambu almadim yatagimin yanina ,sonra kuvet aldim havlulu file aldim,2tanede biri pazen pattaniye aldim teyzeleri eminonue gidin alisverise tavsiye ederim ,asil alinmasi gerekenler nler hala anlayamadim ne buldum aliom lazim olblck te!rubeli anissler yazssinn:) cok sevnrm
Bizde bugün bostancida hello baby gittik. Park yatak aldık 250 tlydi 200 olmus kiddicare markasını ilk defa duydum ama beğendi
Gayet sağlam. Park yataga sunger 50 tl.Kuvet aldık 16 tl su giderli . Kulak ve alından ateş ölçer arzumun 60 tl . Bide 250 Tlye 50 tl indirim yaptılar. Beğendim ben , gidecekler olursa tavsiye ederim.
Masallh cnm cok sevdm..bnde seni merak ettm vla bacim sesn ckmaynca
Maşallah kocaman olmuş bebişin :)) Canım gittiğin hastanede renkli ultrason yok mu ben 17 nisanda göreceğim bebeğimi gün sayıyorum çok heyecanlıyım :))
kaç haftalıksın arkadaşım merak ettim benim bıcırda seninki kadar olmuşmudur
cnm hayirli olsun sizin cicilerde, bizimde toplamda 350geldi,aslinda gezmek lazm heryeri ama derman yok yorgun bitkin dustum,vala kafan karisti baska ne alcm almicam:) aileler desen bizde fazla karismio karistirmiycmda kafama gore takiliom bnde yrn resimleri ceker koyarim eksikler nelerr dersiniz kizlar
İnşaallah bir şey çıkmaz canım 2 hafta daha sabret umarım bize buradan güzel haberleri verirsin senin içn dua edeceğim canım Allah bebeğini korusun onu sana bağışlasın
kötü düşünmeyin...Allah büyük...inşallah sağlıkla dünyaya gelecek o da...
herşeyin çaresi var artık...olumlu düşünmeye çalışın
Cnm 2hfta da degisr bnce yoksa doktor tekrar cgrmazdi...bol bol dua et.bnce bebegn cok saglikli...internettn cok fzla arastrma bzi seyler kafa karistriyio..dualrm sennle
Bana da ilk pantolonu annem almıştı 40 beden o kadar esnedi ki pek giyemedim ben de alırken 38 beden aldım şimdi esneyince de fena durmuyor
Canım gerçekten çok zor bir durum ... Biz de eşimle inançlıyız ama asla abartmayız ve birbirimizi zorlamayız çünkü inanç zorlamayla olmaz insanın içinden gelmeli...
Geçmiş olsun canım bunlar atlatılır kendini üzme Allah korusun seni ve bebişini :)
Ayyyy bu popoya ya da göbeğe bakıp cinsiyet tahmini yapan çok , takmaKeyfine bak doktorun ne derse o doğrudur canım :)
Canım böyle düşünüp kendini üzme Angel haklı internetten çok fazla araştırma yapıp kafanı da karıştırma iki hafta her şey normal çıkacak inşallah üzülme :)
canım çok üzüldüm ama kalbini ferah tut bence geçici bir durum bu. dönemsel bir problem olabilir. sakın isyan etme,emin ol bazı şeyler bizim imtihanımız. olumlu düşün olumlu olsun Allah seni de miniğini de korusun.
Canim cok uzuldum, hic gardini dusurme! Senin annelikle imtihanin daha erken baslamis, lutfen hep pozptif dusun, bebeginde senden beslensin, enerjinle buyusun, 2 hafta sonra gittiginde Allahin izniyle guzel haberler alacaksin. Biliyorum sure cok uzun gelir. Olmassa bir baska doktora daha gorunursun? Bu tur ornekleri cok duyuyoruz cunku, doktorlar bile bazen hemfikir olamiyor... Sevgiyle kal...
Bebekler artik bu donemlerde duzenli uyumaya basladilar, bebegin uyuyordur ve uyanikklende surekli hareket etmeyebilir, edersede sen hisstmeyebilirsin. Panik yapma lutfen, bebegini de strese sokuyorsun.
cnm, üzme kendini. muhtemelen tekrar kontrole gittiğinde düzelmiş olacak. sen Allaha sığın dua et. dualarımız seninle. kalpteki delik önemli değildir diye düşünüyorum. benim yiğenimde vardı. üfürüm denilen bir delik var. şu an 3.snfa gidiyor. maşallah bu konuyla ilgili hiç sıkıntı yaşamadı. diğer çocuklar nasıl koşup oynuyorsa o da öyle. sadece belli aralıklarla kontrole gidiyorlar. bazılarında zaten tamamen kapanıyor zamanla. Allaha emanet ol.
Ay yapmacok uzuldum Allah yardimciniz olsun ((
Canım hemen moralini bozma , bisey çıkmaz insallah , benim kalbimde bile delik var 32 yaşındayım 20 kusurlu yaslarda tamamen tesadüfi farkedildi, su anda da hiçbir sorunum yok , hem bunların cogu dogumdan sonraya kalsa bile iki yasına kadar kapanıyor , sıkma canını , önemli bisey değildir insallah
Bir tanığımızın bebeğinde kalbinde geniş bir delik vardı ozaman down olabilirmi diye Ankara'da Eyüp ekiciye gitmislerdi, yani küçük delikte hemen endişelenme, insallah tamamen sagliklidir Allah'ın izniyle
güzel arkadaşım allah büyük, bazı olaylar imtihan vesilesi olabiliyor, allaha teslim olduk, sonu hayır olur inşaallah... Dua edelim senin ve bebeğin için... Sonucu beklerken sabır kuvvetini tüketme olur mu...
canım sen iyi yurumusun ben on bes dk falan yurudum mu kendime gelemiyorum bide yurumekle kolay dogum arasındaki baglantı ne ya cok merak ettim
Kizlar selam, doktorunuz size kac farkli hap/vitamin verdi. Doktorym 5 farkli vitamin verdi. Biraz abarti geldi de size de danisayim istedim
kizlar size birsey danisacam esim uc gundur ispanyadaydi dun gece geldi hosgeldin dedik tam oturduk anasi odadan uyandi geldi yanimiza neyse havasini suyunu yemeklerini herseyini sordu sonra esim oranin cok pahali oldugunu sadece kizlarimiza birer canta alabildigini soyledi yani kaynanayla bana bisey yok tamam sorun degil onemli olan senin gelmen dedik tam yatacaz artik cikardi kaynanama 1000euro verdi icindende bana 50 euru verdi ben kirildim buna suratim dustu gecede kizlarimizla yatti benimle hic ilgilenmedisimdide kalkar kalkmaz asagi indi kizlara heditelerini verdi ve koltukta sizdi sizce kirilmakta haksizmiyim yoksa duygusalmi davraniyorum
kızlar dun esımle bırlıkte mınık kusuma cıcıler almaya gıttıkk!!guzel guzel badıler,ayakkabılar,takımlar fılan...e bebek e de gırdık halıyle..bebek arabalarına baklaım dıye..kampanya varmıs.bızım aklımızda uzun arastırmalarımızın sonucunda kraft twıst modelı vardı.orda ynısını gorduk,ama adam tavsıye etmedı..bebek buyudukten sonra kullanamıyooo dedı..hemde tavsıye ettıgı urunden 250 lıra daha pahalıydı..adamın tavsıye ettıgı nuna dıye bı marka..benıım cok hosuma gıttı...araba 8 kılo..hafıfı,o kadar cobuk kolay katlanıyokı..bırde nuna yı alırsak 200lıralık hedıye cekı verıcekkmıs..bu arada nuna pusetıyle bırlıkte 800 gelıyoo..kızlar cok kararsız kaldım yaa bı ıncelesekten kampanyadan bırlıkte yaralansak...stok sorunu yokmus,nısan ayına kadar... Nuna Pepp Bebek Arabası Scarlet - e-bebek.com
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı - e-bebek.com nuna nın acıklamalı vıdeosu var sayfada gezındıgınızde kendılıgınden acılıyoo zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?