2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba iyi pazarlar herkese....e bebekte nuna ya bizde baktik bizede onerdiler...ve ileride baston almaya gerek yok dedi tanitan kisi....ancak benim aklima takilan su oldu on bari yok nunanin...yani sadece cocugu kemerle bagliyosun...onemli biseymidir bilemedik bizde...birde arkasini fermuarla yatis pozisyonuna getiriyosun o beni dusundurdu biraz rahat olurmu kullanimi bilemedik...

herkese iyi pazarlar arkadaşlar...
eşimle dışarıda güzel bir pazar kahvaltısı yaptık ama grip olduğumdan kısa kestik ve çabucak eve geldik ama hava çok güzel hiç dışarıdan içeri giresim gelmiyooorrrduuu.bu arada eve gelince de ne yediysem çıkardım hiç kusmayan ben 2 haftadır düzenli olarak çıkarmaya başladım annem de bebiş saçlanıyordur dedi gerçekten takvimimde saçlandığını yazmıştı.

bu arada ilk nefes başladı hadi ekran başınaaaaa.....

bir de balık yağını her gün mü kullanıyorsunuz? ben her gün kullanıyorum bi sakıncası olmaz dimi..dr.da her gün demişti

ben unutmazsam hergün alıyorum canım, omega 3 bebeğin zekasına faydalıymış. marincap aldım eczaneden, ilk gebeliğimde dr onu vermişti

Son düzenleme:

adını 'güçlü' koyun canım erkek olursa :)

ay bu gece ne rüyalar gördüm bilseniz. özet geçeyim. bi sürü çikolata gördüm, deli gibi antrenman yaptığımı gördüm ne çok özlemişim kuş gibi uçuyordum tıpkı eski günlerdeki gibi. kalabalık yollar,bilmediğim evler; bir de kocamı sürekli çıplak gördüm ay adamın giyinmesine izin vermiyorum bi türlü. şimdi detay vermeyeyim sabah bunları anlattım kahkaha attı sarıldı "antrenman yapmışsın,çikolata yemişsin e bunun sonucunda beni öyle görmen çok normal, hem ben zaten senin hayallerini,rüyalarını gerçekleştirmek için varım" demez mi oldu o zaman diyip kaçtım yanından. ayyaayyy sabah sabah töbe töbeee.

Son düzenleme:
bende izledm her seferndede ağlıyorumm...Allah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

bebişte çok tatlıydı maşalllahh

Super bi hava var kucuk angel mla gezdk bisiler aldikbalik yagi vermedi bna doktorum..ama hamile degilken istahm acilsn diye icmistim 3 kilo flan almistim..hc bhsetmedi doktor bna ama snra verirmi bilmiyrm..red cim alemsn kuzumbu hamilelikte gorulen ruyalr bi ilgnc zaten..

Selamlar yol arkadaslarim ve oglumun yol arkadaslari..iyi pazarlar hepimizeeee..

Bugun ilk nefes aglatmadi beni yaw kadinin soguklugu bana yansidi sanirim :)) evde en hisli alya nin agabeyi cikti :)) bu ara kizin kaynanasi ne dedi dikkat ettiniz mi. Sanki kime benziyor dendi alti ustu hislerini sordu dondurdu dolastirdi kizin babaya benzedigine getirdi :)))) hey Allllaaaam sabiir...

Bu arada benim drum haftada bir kez bile yiyebiliosan balik yagi kullanma demisti ben bu kez yiyom balik. Bu ara bol semizotu kizlarr tam zamani icinde omega 3 var hatta baliktaki kdr neredeyse.. ben her oglen cacigini yapiyorum. Hem hafif)

Haydin gorusuruz..

kızlar şu fotolara bi baksanıza içim acıdı... 4 aylıkken doğan bir bebek. (sebebi kürtaj mı yoksa ölü doğum mu bilemiyorum ama otopsi yapılmış göğsü açılmış öyle görünüyor )

kız anam nerden buldun bunu bakma böyle şeylere rabbim bebeklerimize ve bize sağlık versin

valla böyle manyaklıklarım var benim malesef haklısın bakmamak lazım. şu yılan bebek mevzusu vardı bi ara hani adana da ve bi arap ülkesinde doğan 2 farklı bebek vardı. allahım ona baktıktan sonra günlerce etkisinden kurtulamadım sanki içimde öyle bir çocuk varmış gibi.

Merhaba arkadaşlar kilo konusu konuşulmuş ben bir buçuk kilo aldım haftada 3 gün yüzüyorum bir de öğretmen olduğum için ayaktayım sürekli ona bağlıyorum umarım bir sıkıntı olmaz bebek sağlıklı gelişir bu hafta doktora gideceğim bakalım ne diyecek umarım kızmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…