- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.941
ben şimdiye kadar 7 kilo almışım biraz frenlemem lazzım galiba
Merhaba arkadaşlar kilo konusu konuşulmuş ben bir buçuk kilo aldım haftada 3 gün yüzüyorum bir de öğretmen olduğum için ayaktayım sürekli ona bağlıyorum umarım bir sıkıntı olmaz bebek sağlıklı gelişir bu hafta doktora gideceğim bakalım ne diyecek umarım kızmaz
merhabalar
bende 60 kg ile hamile kaldım..
64,5 ile 65 arası gidip geliyorummm
arada bende çok abarttığımı farkediyorum
sırf bu yüzden baskül aldım kilomu kontrol altında tutmak için...
canım bende öğretmenim bende ayaktayım hemde hergün yol yürümek zorunda da kalıyorum ama bu aralar çok yedim demekki kilo almışım
61le başladım 66 500 olmuşum ayda 1 kilodan fazla almasak çok iyi olur inşallah
oğlumda 19 kilo aldığım için bundada almak istemiyorum
ben unutmazsam hergün alıyorum canım, omega 3 bebeğin zekasına faydalıymış. marincap aldım eczaneden, ilk gebeliğimde dr onu vermişti
Merhaba güzel anneler, ben de ağustos annesiyim ama bir de 14 aylık kızım olduğu için hiç giremiyorum internete:)
Kramplardan bahsetmişsiniz, ben iki gebeliğimde de magnezyum ilacı almadım. Onun yerine yeşil yapraklı sebzeleri tükettim, çok işe yarıyor. Mutlaka deneyin. Yeşil yapraklı sebzelerde klorofil, klorofil içinde de bol miktarda magnezyum varmış. Dere oto, roka, maydanoz, tere karışımı yapıp günde bir porsiyon yiyorum. Şiddetle tavsiye edilir.
Bir de bebeklere biberon alacaksanız eğer Dr. Brown diye bir marka tavsiye ediyorum. Süper ötesi. Garip bir mekanizması var ve bebek bu sayede hiç hava yutmuyor, böylece de hiç gaz sorunu yaşamıyor. Hele bir süre sonra çalışmaya başlayıp, anne sütünü erkenden biberon ile verecek olan annelere şiddetle önerilir.
canım bende öğretmenim bende ayaktayım hemde hergün yol yürümek zorunda da kalıyorum ama bu aralar çok yedim demekki kilo almışım
61le başladım 66 500 olmuşum ayda 1 kilodan fazla almasak çok iyi olur inşallah
oğlumda 19 kilo aldığım için bundada almak istemiyorum
Merhaba annelerrr.. Eşimle birlikte gezdik, sinema keyfimizi yaptık. Aslında bir takım 10 lu 1 takım 6 lı var ama ilk hastanede babanın aldığını giydir diye bir çok kişiden duydum. Doğru yada yanlış tarafını bilmiyorum, ama gidip aldıkBabacık beni direk aziz bebeğe götürdü, indirimli takımdan aldık. İçinde çorabına kadar hepsi var. Açıp açıp bakıyorum, evde çok fazla şeyi yok. Annem sağolsun almış alacağı kadar, ben 3-6 aylık kıyafetlerden zıbınlardan alıcam. Şükrediyorum Rabbime, erkek evlatta verse kabulümdü sonuçta ilk evladımız ama kız olmadı ayrıca mutlu ediyor beni. Öyle güzel kıyafetler var ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir hepimize inşaallah.
valla böyle manyaklıklarım var benim malesefhaklısın bakmamak lazım. şu yılan bebek mevzusu vardı bi ara hani adana da ve bi arap ülkesinde doğan 2 farklı bebek vardı. allahım ona baktıktan sonra günlerce etkisinden kurtulamadım sanki içimde öyle bir çocuk varmış gibi.
merhaba güzel annişler bugün hava çok güzel ama eve tıkılıp kaldım bari evin yanındaki markete gideyim bir hava almış olayım sonra kocişe bir kek yapayım diyorum her ne kadar ilk defa deneyecek olsam da
afiyet olsun şimdiden bben kıyıpta bir parça bile almadım ociş gelsin de birlikte tadalım güzl oldumu acaba bilmiyorumda ama emeğe saygı göstermesin de ben ona yapacağımı biliyorumaaa canım ne tesadüff bende bütün gün evdeydim eşim pazarlarıda çalışıyo mlesef(bende markete bari gideyim değişiklik olsun dedim..ve de yine tesadüf bende kocacıma gelince ilk defa denediğim bi kek yaptım:)))
Merhaba annelerrr.. Eşimle birlikte gezdik, sinema keyfimizi yaptık. Aslında bir takım 10 lu 1 takım 6 lı var ama ilk hastanede babanın aldığını giydir diye bir çok kişiden duydum. Doğru yada yanlış tarafını bilmiyorum, ama gidip aldıkBabacık beni direk aziz bebeğe götürdü, indirimli takımdan aldık. İçinde çorabına kadar hepsi var. Açıp açıp bakıyorum, evde çok fazla şeyi yok. Annem sağolsun almış alacağı kadar, ben 3-6 aylık kıyafetlerden zıbınlardan alıcam. Şükrediyorum Rabbime, erkek evlatta verse kabulümdü sonuçta ilk evladımız ama kız olması ayrıca mutlu ediyor beni. Öyle güzel kıyafetler var ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir hepimize inşaallah.
Merhaba annelerrr.. Eşimle birlikte gezdik, sinema keyfimizi yaptık. Aslında bir takım 10 lu 1 takım 6 lı var ama ilk hastanede babanın aldığını giydir diye bir çok kişiden duydum. Doğru yada yanlış tarafını bilmiyorum, ama gidip aldıkBabacık beni direk aziz bebeğe götürdü, indirimli takımdan aldık. İçinde çorabına kadar hepsi var. Açıp açıp bakıyorum, evde çok fazla şeyi yok. Annem sağolsun almış alacağı kadar, ben 3-6 aylık kıyafetlerden zıbınlardan alıcam. Şükrediyorum Rabbime, erkek evlatta verse kabulümdü sonuçta ilk evladımız ama kız olması ayrıca mutlu ediyor beni. Öyle güzel kıyafetler var ki Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir hepimize inşaallah.
afiyet olsun şimdiden bben kıyıpta bir parça bile almadım ociş gelsin de birlikte tadalım güzl oldumu acaba bilmiyorumda ama emeğe saygı göstermesin de ben ona yapacağımı biliyorum
bugün bir sürü çamaşır yıkadım kkendmi çamaşıra verdim nevresimler falan bu 3. posta oldudışarıda hava güzel olduğundan bir de rüzgarın etkisi hepsi kurudu bile
güle güle giysin bebiş çok güzelmiş bizde hergün açıp açıp bakıyoruz yavrumuzun cicilerinesanki eksik olacak gbi geliyor dünde bebişi olan bir çift arkadaşımız ilk başta aldıkları bazı şeyleri hiç giydiremedin bebeğin büyüdüğünü söylediler o yüzden bilemiyorum ama şuiç zıbınlardan almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?