2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler evet fotoğraftaki benim. okicam sureyi Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

selam güzel annecikler.. göğüslerim ara sıra olmak üzere karnım çok kaşınıyor. tutamıyorum kendimi.. acaba bir öneriniz var mı?

bende aynı durumdayım böyle hatır hutur kaşımak geliyor içimden ama kaşıma sakın. her akşam yağ sür mutlaka kaşınıncada avcunun içiyle kaşı . yoksa yırtılır ki hemde nasıl

kaşımamaya özen gösteriyorum ama elimde değil nasıl tatlı tatlı kaşınıyor.. eşim kirlendim zannedip her seferinde banyonun yolunu tarif ediyor

Dikkat etmemmi dondürüp dolalastirip lafı kendi doğumuna getirdi , gelinim torunum saglikli cok şükür demedide uyuz . Zaten kız anneleri arkada kalıyorlar bebek doğupta kuvezdeyken, kaynanalar sanki cok düşkünmüş gibi hemen yapisiolar cama isleri güçleri soğuk savas

kızlar gormedınız herhalde mesajımıı??yardımlarınızı yorumlarınızı beklıyorum....

selam güzel annecikler.. göğüslerim ara sıra olmak üzere karnım çok kaşınıyor. tutamıyorum kendimi.. acaba bir öneriniz var mı?

Bende de oluyor. Her banyo sonrası susam yağı ile göğüs, karın, ve kasık bölgemi yağlıyorum. Badem yağını ben önceden kaşlarım için kullanıyordum, kıl çıkartma özelliği olduğu için tercih etmiyorum. Nemini çekecek kadar yağlıyorum ki cildim banyo sonrası hemen emiyor. O zaman kaşıntılarım duruyor, cilt kuruyunca yine kaşınıyor ama buna fırsat vermiyorum. Ayrıca herkes der, kaşınınca sürekli yırtılırmış, ve yırtılası varsa da hiç birşey engel olmazmış

kızlar hamileliğimden beri 4 kilo aldım ama değişik bi durum var bir haftadır nefes alışverişim hızlandı nefes nefese kalıyorum daha erken değilmi neden böyle şu anda 55 kiloyum benim gibi olan varmı

Karnim yukari cktigndan beri bndede kasintilar var...nemlendirici suruyorm bde sabh aksam catlak kremimi..idare edicZ..catlicaksakta yapicak bsey yok napalm bebisler icn

kızlar hamileliğimden beri 4 kilo aldım ama değişik bi durum var bir haftadır nefes alışverişim hızlandı nefes nefese kalıyorum daha erken değilmi neden böyle şu anda 55 kiloyum benim gibi olan varmı

Cnm bnde 4kilo aldim..bndede var o durum..yorulms gbiyim sanki...

hamilelikte daha fazla oksijene ve nefese ihtiyacımız var ve dönem dönem bu artıyor çok normal yani kilo ile ilgisi yok inşallah bebeklerimiz sağ salim doğsunlar hepsi geçecek... benimde mesela nefes sesim duyulur çünkü fazla nefese ihtiyacımız var bu dönem bitene kadar... boşuna demiyorlar 2 can diye :) fazla efor sarfettiğimizde de nefes nefese kalmak çok doğal bende hızla evi toplarım sabah kalktığımda sonra 10 -15 dk nefesim hızlanır...hafta hafta gebelik sitelerini takip ettim hep başından beri tüm bunları bu sitelerden öğreniyorum mesela bu haftalarda rahmin yukarı çıkmasıyla beraber midede yanma olabilirmiş kasıkta baskı vs endişelenmeyin diyor... az az sık yemek gerekliymiş...ara dinlenmeleride çok önemli ve denge kaybıda bu haftalarda başlarmış topuklulara veda edin diyor...

Son düzenleme:
Kizlar bugun ciftlikten sut aldik evde kaynatip hem icmek hemde taze taze yogurt yapmak istiyorum bu konuyla ilgili bir bilgisi olan varmi sut konusunda cok dikkatli olmamiz gerektigini duymustum

Cnm bn artk gobek deligimn o civarlarda hissediyrm tekmelerini...ordan anladm yukari cktigini

teşekkür ederim açıklaman için inşallah dediğin gibi gebeliğin normal reaksiyonlarıdır :)

Bu park yataklar icin dogru düzgün bı uyku seti bulamadım. Azıcık model var halbuki normal yataktan daha cok satılıyordum parklar hep mavi mavi ben sari istiyorum oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…