- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.961
şşşşşşşşşşşşşt deme öyle deme allahın gücüne gider eğer bu resimdeki bayan sensen bebeğin çok güzel olucaktır öyle düşün öyle olsun yusuf süresini oku bebeğine bırak bu safsataları
selam güzel annecikler.. göğüslerim ara sıra olmak üzere karnım çok kaşınıyor. tutamıyorum kendimi.. acaba bir öneriniz var mı?
selam güzel annecikler.. göğüslerim ara sıra olmak üzere karnım çok kaşınıyor. tutamıyorum kendimi.. acaba bir öneriniz var mı?
Selamlar yol arkadaslarim ve oglumun yol arkadaslari..iyi pazarlar hepimizeeee..
Bugun ilk nefes aglatmadi beni yaw kadinin soguklugu bana yansidi sanirim :)) evde en hisli alya nin agabeyi cikti :)) bu ara kizin kaynanasi ne dedi dikkat ettiniz mi. Sanki kime benziyor dendi alti ustu hislerini sordu dondurdu dolastirdi kizin babaya benzedigine getirdi :)))) hey Allllaaaam sabiir...
Bu arada benim drum haftada bir kez bile yiyebiliosan balik yagi kullanma demisti ben bu kez yiyom balik. Bu ara bol semizotu kizlarr tam zamani icinde omega 3 var hatta baliktaki kdr neredeyse.. ben her oglen cacigini yapiyorum. Hem hafif)
Haydin gorusuruz..
kızlar dun esımle bırlıkte mınık kusuma cıcıler almaya gıttıkk!!guzel guzel badıler,ayakkabılar,takımlar fılan...e bebek e de gırdık halıyle..bebek arabalarına baklaım dıye..kampanya varmıs.bızım aklımızda uzun arastırmalarımızın sonucunda kraft twıst modelı vardı.orda ynısını gorduk,ama adam tavsıye etmedı..bebek buyudukten sonra kullanamıyooo dedı..hemde tavsıye ettıgı urunden 250 lıra daha pahalıydı..adamın tavsıye ettıgı nuna dıye bı marka..benıım cok hosuma gıttı...araba 8 kılo..hafıfı,o kadar cobuk kolay katlanıyokı..bırde nuna yı alırsak 200lıralık hedıye cekı verıcekkmıs..bu arada nuna pusetıyle bırlıkte 800 gelıyoo..kızlar cok kararsız kaldım yaa bı ıncelesekten kampanyadan bırlıkte yaralansak...stok sorunu yokmus,nısan ayına kadar... Nuna Pepp Bebek Arabası Scarlet - e-bebek.com
Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı - e-bebek.com nuna nın acıklamalı vıdeosu var sayfada gezındıgınızde kendılıgınden acılıyoo zaten..
kaşımamaya özen gösteriyorum ama elimde değil nasıl tatlı tatlı kaşınıyor.. eşim kirlendim zannedip her seferinde banyonun yolunu tarif ediyor
Bende de oluyor. Her banyo sonrası susam yağı ile göğüs, karın, ve kasık bölgemi yağlıyorum. Badem yağını ben önceden kaşlarım için kullanıyordum, kıl çıkartma özelliği olduğu için tercih etmiyorum. Nemini çekecek kadar yağlıyorum ki cildim banyo sonrası hemen emiyor. O zaman kaşıntılarım duruyor, cilt kuruyunca yine kaşınıyor ama buna fırsat vermiyorum. Ayrıca herkes der, kaşınınca sürekli yırtılırmış, ve yırtılası varsa da hiç birşey engel olmazmış
kızlar hamileliğimden beri 4 kilo aldım ama değişik bi durum var bir haftadır nefes alışverişim hızlandı nefes nefese kalıyorum daha erken değilmi neden böyle şu anda 55 kiloyumbenim gibi olan varmı
Cnm bnde 4kilo aldim..bndede var o durum..yorulms gbiyim sanki...
kızlar hamileliğimden beri 4 kilo aldım ama değişik bi durum var bir haftadır nefes alışverişim hızlandı nefes nefese kalıyorum daha erken değilmi neden böyle şu anda 55 kiloyumbenim gibi olan varmı
nefesimi biraz geç alsam ölecek gibi oluyorum salı günü ayrıntılı ultrasona gidecem o zaman kadar beklesemmi acaba önemli bişey yoktur herhalde bide benim oğlum hala yukarı çıkmıyor hep kasıkta tekmeliyor
hamilelikte daha fazla oksijene ve nefese ihtiyacımız var ve dönem dönem bu artıyor çok normal yani kilo ile ilgisi yok inşallah bebeklerimiz sağ salim doğsunlar hepsi geçecek... benimde mesela nefes sesim duyulur çünkü fazla nefese ihtiyacımız var bu dönem bitene kadar... boşuna demiyorlar 2 can diye :) fazla efor sarfettiğimizde de nefes nefese kalmak çok doğal bende hızla evi toplarım sabah kalktığımda sonra 10 -15 dk nefesim hızlanır...hafta hafta gebelik sitelerini takip ettim hep başından beri tüm bunları bu sitelerden öğreniyorum mesela bu haftalarda rahmin yukarı çıkmasıyla beraber midede yanma olabilirmiş kasıkta baskı vs endişelenmeyin diyor... az az sık yemek gerekliymiş...ara dinlenmeleride çok önemli ve denge kaybıda bu haftalarda başlarmış topuklulara veda edin diyor...
kızlar gormedınız herhalde mesajımıı??yardımlarınızı yorumlarınızı beklıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?