2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişlerrr...yine pazar ziyaretiiii sonrası kaynana sendromu ıle merhaba...üzerine kapalı hava zor geçecek bir gün gibi

günaydın herkese...

bebek zamanla yukarı mı çıkıyormuş? ne zaman oluyor bu tam olarak? ben de hala kasıkta hissediyorum tekmeleri...

Gynaydnnn kizlar...hava gunesli olunca mutlu uyaniyrm ben...kizmla sizi ve minnoslarinizi sabah sabh opuyrzbol tekmeli guzel bi gun olsn ins..hepimz icn

Butikbebe alışverişimiz geldi :) Kızımın minicik kıyafetleri çok olduğu için bunları 12 aylık aldım.. Anne bebek bakım çantamız ve kızımın sevimli oyuncağı müzikli..

Günaydınnnn pazartesi pazartesi burada yağmur var içim karardı. Dün gece doğru düzgün uyuyamadım tam eşim uyuyalım dediğinde minik kızım çok hareketlendi onu dinlerken iyice uykum kaçtı. Sabaha karşı da yağmur sesiyle uyandım.

Canım çok güzeller güle güle kullansın bebeğin. Şu müzikli uyku arkadaşının markası ne ve kaç paraya aldın?

merhaba arkadaşlar günaydın herkese ben yeni üyeyim bu topicte duygularımı paylaşmak istiyorum. bebişleriniz iyidir inş. meleğimi sabırsızlıkla bekliyorum. kasım sonunda hamile kaldım eylüle geliyor doğumum allah herkese hayırlısı ve sağlıklı minik meleklerini kucağımıza almayı nasip etsin amiin

tşk ederiz canım.. nattou markası 21 tl. kampanyalı fiyatına almıştım.. Müziği dinlendiriyor ama çok hoşuma gitti.

Günaydın kızlar haftasonu oğluşumu gördüm eli ağzında keyif yapıyordu300 gr olmuş 19 cm babası uzun anası uzun bizim oğlanda uzun olacak heralde doktor amcamız herşey yolunda dedi iki hafta içinde organ taramasını yaptırın dedi özel bi yer varmış bu işte ii olan oraya yönlendirdi,22. haftaya kadar yapılması gerekiyormuş heralde.

Günaydın hanımlar. Sağlık ocağında aşı olup işe geldim şimdi. Kolum baya bi acıyor şu anda. Ebenin eli ağırmış çok acıttı valla.
Geçen hafta bacaklarım çok şişmişti. Ayaklarım davul gibiydi. 3 gün boyunca çektim. Sonraki akşam kantaron yağıyla ovup yatınca ertesi gün inmişti. Bugün sağlık ocağındaki ebeler ayak bileklerinin yorgunluktan şişeceğini benim için asıl önemli olan bilekle diz arasının şişip şişmediğini kontrol etmem önemliymiş. Ebeler kontrol etti. Ayak bileklerim incecikti ama bacakalrda şişlik varmış. Tuz, turşu zeytin yasak dediler. Bol bol su iç dediler. Böyle işte...
Herkese güzel bi hafta diliyorum.

günaydın kızlar dün gece sabaha kadar yandım terledim uyuyamadım sabahta mide bulantısı ve hafif ishal olmuşum işe gelirken ayaklarım geri geri gitti çok halsizim kraker yiyorum öle

Günaydın kızlar biz harika biz hafta sonu geçirdik hem dinlendik hem gezdik hem de eğlendik bahçelerden meyveler topladık :)) Çok güzel bir gündü bugün de işe enerji dolu geldik bebeğimle

Günaydııın. Mutlu günler herkese. Çalışan annişkolar için pazartesi günü hemencik geçiversin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…