- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.001
........................
gunaydin annisler herkesin h.sonu guzel gecmis masallah darisi bu h.icine...bende esimle 6 saatlik bir yola cikmam gerekti onumuzdeki gunlerde acaba sorun yasarmiyim varmi uzun yola gideniniz...istanbuldan altinoluga gidecez zor olurmu dersiniz
Günaydııın.Mutlu günler herkese. Çalışan annişkolar için pazartesi günü hemencik geçiversin.
Çok güzelmiş fiyatı da uygun ben de bu marka bakayım benim baktıklarım 50-60 TL den başlıyordu
Herkese günaydın...
Az sonra ayrıntılı ultrason için doktora gidicem.
Aranızda yaptıran varmı nasıl oluyo. Bebişi daha mı net görüyoruz ? Çok meraklandım yaaa
evet canım bebeğini daha detaylı göreceksin. Eğer gideceğin yer özelse renklide gösteriyorlar. ben bebeğimi hiç renkli ve 4 boyutlu görmemişitrm.. Ayrıntılı ultrasonda çok net gördüm hatta kime benzediğini bile
canım biz eşimle 8 saatlik otobüs yolculuğu yzptık geçen hafta. bir sıkıntı çıkmadı ama molalarda eşimle yürüyüş yaptık ama dönüşte daha zordu ayaklarımın şişi 2 gün inmedi birazda daraldım yolda ama onun dışında bir problem olmadı sende molalarda bol bol yürü Allahın izniyle bir problem çıkmaz inşallahgunaydin annisler herkesin h.sonu guzel gecmis masallah darisi bu h.icine...bende esimle 6 saatlik bir yola cikmam gerekti onumuzdeki gunlerde acaba sorun yasarmiyim varmi uzun yola gideniniz...istanbuldan altinoluga gidecez zor olurmu dersiniz
bende aynen hala kasıklarımda hissediyorum tekmeleri bizim kız geceleri şımarmaya başlıyor dün babişte yakaladı hareketlerini gülümseyerek uyumama vesile oldu kuzumgünaydın herkese...
bebek zamanla yukarı mı çıkıyormuş? ne zaman oluyor bu tam olarak? ben de hala kasıkta hissediyorum tekmeleri...
nefesimi biraz geç alsam ölecek gibi oluyorum salı günü ayrıntılı ultrasona gidecem o zaman kadar beklesemmi acaba önemli bişey yoktur herhalde bide benim oğlum hala yukarı çıkmıyor hep kasıkta tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?