- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.901
şunu merak ediyorum.....ilk ultrasyonda çoğul gebelip olmadığı belli oluyor mu yani hamilelik kesesini ilk gördüğünde anlaşılıyor mu....yoksa sonraki haftalarda mı belli oluyor...fikri olan var mı?
kızlar ya dün gece rüyamda bebeğimi gördüm kız oldu ama kucağıma aldım emzirirken kucağımda öldü ağlayarak uyandım çok kötü ya kaybetme korkusu
canım hamilelikte kötü rüyalar görülürmüş. gördüğünde kimseye anlatmamalısın. Musluktan akan suyu avcuna alıp ona anlat, ve akıt. evinden uzaklaşsın. Allahım böyle kötü rüyalar benden uzak olsun de.
hayırlı olsun canım ....inşallah kalp atışlaarını da duyarsın....bu arada kaç haftalık seninkiler...
kızlar benim gribim geçmedi üstelik göbeğimde çıktı kendimi patlayacak gibi hissediyorum ilgi istiyorum(
bende sağlık ocağında yaptırdım artık aile hekimleri çoğu kan tahlillerini yapıyor sadece 2li ve 3lü testleri kandaki demir testini yapamıyolarmış ayrıca sağlık ocağı sitemine hamileliğin yansıdığında doktorun yada hemşire seni arayacak hamillelik kartı doldurcaklar ve tetanoz aşısı için çağırcaklar seni testlerin için sen sağlık ocağına git çok iyi ilgileniyolar
Benim de yok bulantim henuz :) ya bi de aksama kadar hep aklim onda. attigim her adimda :) sizde de boyle bi his var mi yoksa ben fazla mi abarttim :18:?
kızlar benim çok fena gazım oluyor sizde de var mı? gazman gibiyim vallaayaklarımı mı üşütüyorum yoksa anlamadım...
oh ne güzel kıymetini bil valla ben gece gündüz bulantı yaşıyorum çok fena çok ama hersey bebiş için :)
Benim neden hic midem bulanmiyoo normal mi??
aman arkadaşım ne mutlu bize şanslı azınlıktanız. çok şükür. her kişide farklılık gösteriyor hamilelik. bendeki farklılıklar sık sık uyku hali, karında gaz ve şişkinlik, verdiğim ani tepkiler ve sık sık gelen akıntım.hiç bulantı olmadı bende de...
aa gaz için kimyon, evet hiç aklıma gelmemişti.
ya uykuya ne demeli kızlar? :26: dün günüm vardı. 2 gündür biraz helak ettim kendimi sanırım, her anımda uyku halindeydim sanki ama uyumadım ek olarak. dün akşamüstü misafirler gitti; ortalığı toparladım bulaşıklar, ortalığı süpürme, toz alma vb. kanımın son damlasıylasonra bi uyumuşum üstümle başımla, kimse uyandıramadı eşim bi ara geldi hadi kalk aşkım diye ben hı hıı deyip devam... hatta "çok komiktin kırmızı rujun ve şıkıdım kıyafetlerinle uyurken" diyor annemler korkmuş 40 kere aramış sormuşlar hala uyuyor mu bir şeyi mi var diye. sabaha uyandım taa...
bir de dün misafirler öncesinde başım çok fena döndü, hiç olmazdı ilk kez oldu...
aman arkadaşım ne mutlu bize şanslı azınlıktanız. çok şükür. her kişide farklılık gösteriyor hamilelik. bendeki farklılıklar sık sık uyku hali, karında gaz ve şişkinlik, verdiğim ani tepkiler ve sık sık gelen akıntım.hiç bulantı olmadı bende de...
Benim neden hic midem bulanmiyoo normal mi??
Bende Ağustos annesiyim, 5+4 üm, hiç bulantım da yok, iştah artması azalma hiçbişey yok, kimi erken diyor, kimi de belki hiç olmas diyor, inşallah hiç anlamadan bitirirz hamileliği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?