- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #1.921
Günaydın hamişleeerrr,
Kızlar ya çoğul gebelik değilmiş benimki, çoğul gebelik baba tarafında varsa oluyomuş. Eşim tarafında da var ama yaygın değil. Ben belirtilerim kuvvetli olduğu için çoğul diye düşünmüştüm. Yavruşum tekmiş. Neyse hayırlısı olsun. Dün doktorda beklemek zorunda kaldım. doktorum doğurtup doğurtup odasına geri döndü:) Sürpr,z hamilelikler olmuş :) Sezaryanı 15 dakkada bitirip odasına döndü :)
Günaydın hamişleeerrr,
Kızlar ya çoğul gebelik değilmiş benimki, çoğul gebelik baba tarafında varsa oluyomuş. Eşim tarafında da var ama yaygın değil. Ben belirtilerim kuvvetli olduğu için çoğul diye düşünmüştüm. Yavruşum tekmiş. Neyse hayırlısı olsun. Dün doktorda beklemek zorunda kaldım. doktorum doğurtup doğurtup odasına geri döndü:) Sürpr,z hamilelikler olmuş :) Sezaryanı 15 dakkada bitirip odasına döndü :)
Kızlar merhaba,canım çok sıkkın,bugün doktor kontrolüm vardı,kan tahlillerim için çağırmıştı doktorum, bir de gel bebeğin kalp atışlarına bir bakalım dedi, geçen hafta göbekten duyamamıştı,bu yüzden alttan muayene edip ordan görebilmiştik kalp atışlarını, bugün de baktı göbekten kalbi atmıyor bebeğin istersen alttan muayene edeyim,ya da alt kata in ayrıntılı ultrasonda bakılsın dedi, moralim bozuldu,gözlerim doldu, ben de alt katta baktırayım dedim,eşimle indik aşağı sıra bekledik, vakit bir türlü geçmek bilmedi, neyse ayrıntılı bakıldı, kalp atışları görüldü ama çok yavaş dedi o doktor da, zaten arkadaşlar ben 8 haftalık değil 6 haaftalık hamileymişim,sizce de normal mi? kanamam hiç olmadı, öyle ağrım falan da yok, ne olur bana bir şeyler söyleyin,ne yapmam lazım?
inşallah sorun yoktur canım....strese girme üzülme de çünkü bebek olumsuz etkileniyor......sırtüstü uzan ayaklarının altına yastık koy.....öylece dinlen hiç yorma kendini.....bol bol dinlen....Allah yardımcın olsun...
2012 ağustos anne si olarak :) 2013 topic in hayırlı olmasını dilerim , çok duygulandım ,bizler 2012 ağustos anneleri topic inde çok şey paylaştık ve birbirimize çok faydamız oldu , gün gün öyle çok şeyler paylaşıldıki, dilerim sizler için de bizim kadar faydalı ve keyifli bir paylaşım olur, her an yanınızdayız bilmenizi istedim
vay çok duygulandım bende :)demek bizde eskidik altda düştük, güzel bir paylaşım oluyor diğer gebelerle konuşmak bilgi edinmek, şükür bende 2012 ağustos annesi olarak kızımı kucağıma aldım çok güzel bir duygu Rabbim dileyen herkese nasip eder inş., iyi paylaşımlar hepinize inş. sağlıkla hayırla bebeklerinizi kucaklarsınız
Kızlar merhaba,canım çok sıkkın,bugün doktor kontrolüm vardı,kan tahlillerim için çağırmıştı doktorum, bir de gel bebeğin kalp atışlarına bir bakalım dedi, geçen hafta göbekten duyamamıştı,bu yüzden alttan muayene edip ordan görebilmiştik kalp atışlarını, bugün de baktı göbekten kalbi atmıyor bebeğin istersen alttan muayene edeyim,ya da alt kata in ayrıntılı ultrasonda bakılsın dedi, moralim bozuldu,gözlerim doldu, ben de alt katta baktırayım dedim,eşimle indik aşağı sıra bekledik, vakit bir türlü geçmek bilmedi, neyse ayrıntılı bakıldı, kalp atışları görüldü ama çok yavaş dedi o doktor da, zaten arkadaşlar ben 8 haftalık değil 6 haaftalık hamileymişim,sizce de normal mi? kanamam hiç olmadı, öyle ağrım falan da yok, ne olur bana bir şeyler söyleyin,ne yapmam lazım?
Henüz kimse yok hamilelerden ama yine de hayırlı olsun şimdiden...Uzun ve zorlu bir süreç sizleri bekliyor olsa da meleklerinizi kucağınıza alınca herşeyi unutuyosunuz...Biz kıdemli hamileler ve taze anneler her türlü sorularınızda yanınızdayız...
Günaydın hamişleeerrr,
günaydın kızlar dün ilk testlerimi yaptırmak için (özelde testler çok tutuyo diye )sskya gittim Ankara etlik Zübeyde hanım hastanesine aman Allahım içeriye 3-4 kişi birden alınıyo doktor ve hemşire otomatiğe bağlamış çık tartıl karnını aç yat neyse sıra bana geldi yattım kassıklarıma öyle bir bastırdıki doktor kılıklı heri fgeberdim ağrıdan şimdi bile dokunamıyorum soru soruyorum cvp vermiyo
4 -5 tüp kanımı aldılar öğleden sonra gittim sonuçlar için lafı geveliyo ağzında kanın düşük vs. bende dedim ki test sonuçlarımı alabilirmiyim hayır biz vermiyoruz dedi neden dedim kağıt israfı dedi beni takip eden bi doktorum var ona göstermem lazım dedi zaten hepsi çıkmamışki dedi çıkanları da ben söylüyorum işte dediallahım deli oldum sinirimden kudurdum var mı böle bişey yaaa sağlık bakanlığına şikayet edicem 3 cocuk istemeyi biliyolar şu sağlık sistemini düzene koysunlar önce lanet ettim sskya yaa kızlar yokmu Ankarada gidebileceğim testlerimi yaptıracağım bi devlet hastanesi veya laboratuar vs
bu haftaya gore zaten duyarsınız kalp atısını hatta kendısını de net sekılde gorursunuz ama satla uyumluysa dedıgınız gıbı
benım kı azcık karısık
sata gore 10+6 fakat ben suan 7+5 im
3 haftalık bır fark var, polıkıstık overlıyım adet dongum 40 gunu bulabılıyor bu yuzden de gec dollenme yasıyorum
MERHABA kızlar bende 1 haftadır yatııyordum dusuk tehlıkem var gecen hafta cumartesıden berı sutlu nescafe rengınde akıntılarım oldu cok degıldı ama sonucta olmaması gereken bısey oldugu ıcın hemen doktora koştum progesteron verdı hap olarak dun tekrar gıttım fakat akıntı hala devam etıgı ıcın dun tek doz iğne yaptı hapa devam dedı ve coraspırınde lıyorum bu arada.hepsıne devam yanı.bız keseyı dun gorduk ama daha erken kalp atsı ıcın dedı 6 haftalık cıkıyor.kanıma baktırdı kanımda 13600 lerde cıktı.degerle kese uyumlu dedı ama haftaya goruruz kalp atısını dedı.ay bır hafta daha yatıcam ve yıne kesenın ıcı boşmu dolumu dıye dıye kafayı yıyecegım artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?