- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.401
Yaaa kızlar ya anneleriniz ve de kayınvalidelerinizle ilgili sıkıntılardan bahsedince çok üzülüyorum.
Bende tam tersiyim, kimsemiz yok yanımızda, herşeyi tek başıma yapmak zorunda kalıyorum, eşim destek oluyor ama alışveriş konusunda erkekler malum, sıkılıyor hemen bende sinir oluyorum.
Anneciğim yanımda olsaydı hem akıl verirdi hemde beraber yapardık herşeyi ama o da beni sinir ederdi galiba :44:, zevklerimiz uyuşmak pek, ama iyi anlaşırıız.
canımdır benim ooo...
Kayınvalidemle de henüz bir sorunumuz olmadı, gayet resmi ve seviyeli bir ilişkimiz var, o da hiçbirşeyimize karışmaz ama gelirken de çantasını doldurup gelir, kafasına ve zevkine göre alır gelir, allahtan zevkli kadın sıkıntı olmaz
Bende aldıklarımı onlara gösteremiyorum diye çatlıyorum bazen, insan paylaşmak destek almak, fikir almak istiyor, zaten ilk bebek, ya birşeyi eksik kalırsa diye telaşlanıyorum. Eşimde dağ başında mı yaşıyoruz ihtiyaç olunca gider alır gelirim ben dert etme bu kadar diyor
Valla yakın olmak mı iyi uzak olmak mı çözemiyorum bazen, siz böyle anlatınca hepsini özlüyorum ama en azından kimse bize karışmıyor huzurumuzu bozmuyor diyorum içimden ama hangisi iyi hala bilemedim....
Ama bozacak olan uzaktan da bozardı demi
Ben ailemi, kardeşlerimi çok özlüyorum
Canim annemle ne yasadigimi bilsen boyle demezdin hekes kendi yasadigini biliyor anne olabilir ama sasece dogurmus o kadar benim ona dair anilarim sadece hakaret
Annem beni delirtiyor hiç bişey aldırmıyor. Erkenmiş; ya bebeği kaybedersekmiş,o zaman üzülmezmiymişiz. Zamanı gelince alınırmış.doğumum adana sıcağında 50 dereceye denk gelecek ben 8. Ayda zaten dışarı çıkıp o havada dolaşamam demek ki şimdiden hazırlık yapmak lazım.
Komşusunun kızı doğuma 10 gün kala bebeği karnında ölmüş. Hey allahım yaa! çok boşboğazlar çokkk cinnet geçiriyor insan. Bir de bana istersen o ölen bebeğin eşyalarını alalım zaten elden çıkarmak istiyorlar demez mi? Ya sabır...
Canim annemle ne yasadigimi bilsen boyle demezdin hekes kendi yasadigini biliyor anne olabilir ama sasece dogurmus o kadar benim ona dair anilarim sadece hakaret
Tamam canım gelir gelmez haber veririm. Birde sese duyarlıymış bu bebek ağlayınca kendi sallanmaya başlıyormuş. Umarım anlatılan gibidir. Yorumları falan okudum epeyce güzel yorumlar var hatta kadınlar klübünde topik açmışlar kullananlar memnunmuş...ay bende bu beşiğe bayıldımsanırım bende bundan siperiş vericem çekirgem senin siparişin gelince nasıl bir ürün kaç günde geliyor bilgi verirmisin lütfeenkendinden sallanıyor olması beni resmen mest ettibu sallama alışkanlığı yüzünden kızımda neler çekmiştim anlatamam
Ayyy ben yine sesli güldüm yaaa... İlahi sen çok yaşa emi :)ben doktoruma sordum bu konuyu normal olduğunu ancak emme işlemini gerçekleştirecek şeylerden kaçınmalısınız dedinasssı yani diyemedim ya laa
Amin canım...Haydi ben kaçtım kızlar, kendinize iyi davranın :)canları sağolsunda kuzum ama kesinlikle yakın olmak diyorum Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Kızlar nihayet iki gün izin aldım yarın annemin yanına gidicem bebek şekerleri için minik patikler örmeye başlamış şimdiden 10 tane yapmış yarın bana da öğretecek ben de işleyeceğim işimiz çokk
kıyamam üzüldümhaklısın kimse kimsenin derdini bilemez...
Katılıyorum anneler size.. Annem var ya sen sıkıntı etme herşeyini alırız yaparız diye teselli veriyor, ben bebeğe almadan o çocuğu şeyin en güzel kalitelisini aldı. Hemde öyle güzel şeyler seçiyor ki reddetmek imkansız. Sırf ben erik yiyemedim bulamadım diye kalkıp 1 saatlik yolu eli kolu dolu geliyor. Kayınvalidem deseniz ilk torunu olacak diye benim kadar mutlu, elinden geleni yapmaya çalışıyor, alıyor diktiriyor. Ne varsa anneler de var, kötü olsalar uzakta da olurlar yakında da. Rabbim kötü kaynanalara hidayet versin.
Annem hep derdi ama şimdi daha iyi anlıyorum. Ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna. Hakları asla ödenmez. Böyle bir durumdayken daha iyi anlıyorum
Benimde hoşuma gitti fiyatı neymiş göremedim birde nereden alacağız bunu?
annen hakkında böyle söylemene üzüldümilerde evlatlarımızda bizim için böyle şeyler düşüncek mi acaba ? yada biz onların istediği gibi anne olabilecekmiyiz ?
ölçü nedir ? bukadar çile çek dünyaya getir ,gece gündüz başında bekle sonra isyankar ve asi bir evlat olsun seni silsin.çok acı bir durum olmalı.
Maşallah canım yaa hangi arada derede aldın bunları? ben daha uşağıma topu topu 2 don 1 tulum aldım güle güle ii günlerde kullanın hepsini
Kizlar bana kizabilirsiniz annemi sevmiyorum cunku ama nde hakliyim benimki normal anne dwgil bes yasind yanaklarini optum diye beni ittirip kollari yarilmis bi cocuktum ben hala durur dustugum icin. Sabahlari ortaokulda ogleciyim diye kendi kahvaltisini ana haziatip bulasik yikatir okula gec kalirdim test kitabi alicam dedigimde sen okuyup ancak o....pu olursun deyip para vermeyen bir kadindi lutfen bu konuda uzerime gelmeyin cok dertliyim cunku tek diydugum azar hakaret asagilama dugun gunu elime kinami bile yakmadi ugurlamadi onu hic sevmiyorum gormek bile eziyet gibi. Sebebide kiz cocuj sevmiyormus vari yogu erkek kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?