2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah annemi başımdan eksik etmesin ona gelecek bana gelsin.Benim annem hem anne,hem baba oldu bize onun hakkını ne yapsam ödeyemem ama bende aynı duyguları babam için besliyorum.Ne yazık ki kimse böyle olmasını istemez ama işte yaşanılan şeyler bazen bunları dedirtiyor insana Irmak'cım

canları sağolsunda kuzum ama kesinlikle yakın olmak diyorum Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Canim annemle ne yasadigimi bilsen boyle demezdin hekes kendi yasadigini biliyor anne olabilir ama sasece dogurmus o kadar benim ona dair anilarim sadece hakaret

Yuh diyorum başka da bisey demiyorum
Hani bi soz vardır ya kavgada söylenmez diye , aynen öyle

Canim annemle ne yasadigimi bilsen boyle demezdin hekes kendi yasadigini biliyor anne olabilir ama sasece dogurmus o kadar benim ona dair anilarim sadece hakaret

Hani derler ya anne olunca anlarsın annenin degerini , evet ben anladım ama ne kadar hatalı olduklarını , kendi cocuğuma yapmayacağım seyleri bana yaşattıklarını gördüm , daha önce normal gelen seylerin ne kadar yanlış olduğunu anladım

Tamam canım gelir gelmez haber veririm. Birde sese duyarlıymış bu bebek ağlayınca kendi sallanmaya başlıyormuş. Umarım anlatılan gibidir. Yorumları falan okudum epeyce güzel yorumlar var hatta kadınlar klübünde topik açmışlar kullananlar memnunmuş...
ben doktoruma sordum bu konuyu normal olduğunu ancak emme işlemini gerçekleştirecek şeylerden kaçınmalısınız dedi nasssı yani diyemedim ya laa
Ayyy ben yine sesli güldüm yaaa... İlahi sen çok yaşa emi :)
canları sağolsunda kuzum ama kesinlikle yakın olmak diyorum Allah onları başımızdan eksik etmesin.
Amin canım...Haydi ben kaçtım kızlar, kendinize iyi davranın :)

Katılıyorum anneler size.. Annem var ya sen sıkıntı etme herşeyini alırız yaparız diye teselli veriyor, ben bebeğe almadan o çocuğu şeyin en güzel kalitelisini aldı. Hemde öyle güzel şeyler seçiyor ki reddetmek imkansız. Sırf ben erik yiyemedim bulamadım diye kalkıp 1 saatlik yolu eli kolu dolu geliyor. Kayınvalidem deseniz ilk torunu olacak diye benim kadar mutlu, elinden geleni yapmaya çalışıyor, alıyor diktiriyor. Ne varsa anneler de var, kötü olsalar uzakta da olurlar yakında da. Rabbim kötü kaynanalara hidayet versin.

Annem hep derdi ama şimdi daha iyi anlıyorum. Ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna. Hakları asla ödenmez. Böyle bir durumdayken daha iyi anlıyorum

kıyamam üzüldüm haklısın kimse kimsenin derdini bilemez...

ben ne desem bilemedim bende kaynanamlarda hiç heves görmüyorum yaaa annem babam kardeşlerim hepsi bişeyler alma derdinde daha 4 ay var gelmesine tosunumun babam ismi belliyse şimdiden künyesini yaptırcam diyo annem desen çeyiz dizcem diyooo alsammı bişeyler diyorum alma ben halledicem hepsini diyo almışlar bilee kaynanamda ses yok napcaksınız neetceksiniz ne soruyo ne de ben şunu yapıcam diyooo yelek başlamış bi onu duydum başka da bişey değil hiçmi heves etmez insan
umreye gitmek için bizden para istiyo ama demiyo bebeğiniz doğucak durumunuz müsait mi yakınlığıda dert uzaklığıda bence :)

kızlar şeker yükleme testini yaptınızmı bana aile hekimim bir ara şekerine bakalım demişti acaba yanlışmı anladım şeker testi sağlık ocağında eskiden yapılmıyordu şimdi yapılıyormu bilgisi olan varmı

valla benim annem beni gelinin (kardeşimin karısının) yanında bile eleştiriyor, herşeye karışıyor, ben artık iyi niyetli olduğuna inanmıyorum
kayınvaldeme bile beni şikayet ediyor bazen , hangi anne yapar Allah aşkına, lafa gelince benim için üzülüyor iyiliğim için söylüyormuş, istemiyorum böyle iyilik..
Sağolsun kvalidem yanımda, her konuda sonuna kadar gerçekten (annem gibi lafta ,gösteriş için değil) yanımda ve destekçi
Ha annemde bişeyler yapıyor yapmıyor değil ama 40 defa söylüyor bunu ben almıştım filan diye, neyse onuda öyle kabul ettik
Bazı şeyler anlatılmıyor hissediliyor da işte , bunlarda imtihan, alıştım artık bende, mesafemi korumaya çalışıyorum

Kizlar bana kizabilirsiniz annemi sevmiyorum cunku ama nde hakliyim benimki normal anne dwgil bes yasind yanaklarini optum diye beni ittirip kollari yarilmis bi cocuktum ben hala durur dustugum icin. Sabahlari ortaokulda ogleciyim diye kendi kahvaltisini ana haziatip bulasik yikatir okula gec kalirdim test kitabi alicam dedigimde sen okuyup ancak o....pu olursun deyip para vermeyen bir kadindi lutfen bu konuda uzerime gelmeyin cok dertliyim cunku tek diydugum azar hakaret asagilama dugun gunu elime kinami bile yakmadi ugurlamadi onu hic sevmiyorum gormek bile eziyet gibi. Sebebide kiz cocuj sevmiyormus vari yogu erkek kardesim

canım sen gerçekten iyi niyetinle çocuğunun yanında olduktan sonra niye asi olsun, Allah evlatlarımızla imtihan etmesin.
ben ailemde art niyet seziyorum , oyüzden de güvenemiyorum, biz iyi niyetle yaklaşırsak, çocuklarımızda Allahın izniyle hayırlı iyi evlatlar olursa niye sorun olsunki

Maşallah canım yaa hangi arada derede aldın bunları? ben daha uşağıma topu topu 2 don 1 tulum aldım güle güle ii günlerde kullanın hepsini

2 don bi tulum olayına katıla katıla güldüm :))) Bende senin gibi bekleyenlerdenim :))) tembelmiyiz neyiz :)))))
bende de sadece bir hastane çıkışı var 5 parçalı :))

Canım Allahtan kendini kurtarmışsın, İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun, inşallah sen çok iyi bir anne olursun annenin hatalarını yapmayarak.
benimki senin kadar olmadığı halde çok kızıyorum bazen, 55 yaşında ama 17 yaşında gibi davranıyor, herkes sen anne gibisin o kız gibi diyor, ne yapacaksın onları da böyle kabul ettik ,
Allah bundan sonra evlatlarımızla sınamasın, aile konusunda iyi vermedi ama iyi bir eş sağlıklı çocuklar, iyi bir yeni aile verdi bana, eşimin ailesini. ben öyle düşünüyorum.

Annelerrr. Lohuha gecelik pijama vs ne zaman almayı düşünüyorsunuz. Ben internetten almak istiyorum ama kalıpları ne kadar uyar emin olamıyorum. 1 gecelik ile bir pijama takımı haricinde almak istemiyorum. Aldıklarımı da sonra giymek istiyorum. Sizler ne durumdasınız ?

bende kaçıyorum arkadaşlar, benim oğlan kafama top atıp duruyo ilgileneyim diye, geçmişi zor okuttu valla :)
şu beşikten o kadar hevesli bahsetmişsinizki oğlandan kalan park yatak olduğu halde heves ettim ,bende mi alsam ??
birde benim oğlandan bebişe kalan kıyafetler olduğu halde ben bile 5 alt üst zıbın takım,2 tulum, 1 hastane çıkışı aldım, heves ettim bebek kıyafetleri çok güzel :))

hepinizi öptüm, kalın sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…