2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nekadar dertlisiniz annelerle ilgili olarak şaşırdım valla eskiden bende çok kızardım anneme ama evlendikten sonra ki hele hamile kalınca annemin kıymetini daha çok anladım. ne söylerse söylesin ne yaparsa yapsın benim iyiliğim için yaptığını biliyorum. hep söylerdi anne olunca beni anlarsın diye. kıyafet konusunda eskilerin düşüncesidir bu benim annemde aynı 6 ayı doldursun 7. 8. ayda alışverisini yap der ne olur ne olmaz çok kızardım bu lafa ama etrafımda gördüm 8 aylık bebeği karnında ölenleri zor bir durum anneler biz üzülmeyelim istiyor ben hala kızıma birşey almış değilim 5 ayı doldurduk 6.ayımızdayız annem başlamış yorganı hırkası patiği ablam bi taraftan battaniyesi kardeşim aynı sen anlamazsın ilkkez anne oluyorsun diye zıbınlar vs. kayınvalidemler aynı herkes birşeylerini almaya yapmaya başladı bize pek birşey kalmayacak gibi görünüyor. ben alışveriş yapamıyorum açıkçası içimde hala korkusu var birşey olacak diye doktorlar o kadar olmaz demişti ki bana umutsuz şekilde herşey bitmişken öğrendik muzicemizi:) bekarken biliyordum olmayacağını eşimde bile bile kabul etti ve 2 yılda beni zor ikna etti evliliğe ama o dönemde bile annemle sürekli kavga halindeydik olmayacak çocuğğum evlenmem ben dedikçe annem allahın işi derdi bilmiyorum çok kızdım çok kavga ettim ben annemle zamanında ama anne gibisi yok emin olun o herzaman sizin iyiliğinizi istiyor belki yaş olarak benden küçüksünüz o yüzden benim kadar hak vermiyorsunuz yada gerçekten çok dertlisiniz annelerden ama ben bir annenin kötü olabileceğine çocuğunun kötülüğünü düşünebileceğine inanamıyorum. çok uzattım kusura bakmayın ve bana kızmayın lütfen bebişlerinizle mutlu olun:)

bence hepimis yawaş yawaş almalıyıss bitmio çünkü hem bütçe sarsılmaz birden almak zor...

oyazan arkadaş maşallahh bitirmşş ama bence çok almşş hediyede gelir we hemen küçülürr ama güle güle giysin bebişii :))

stylo çantaları bende beğeniyorum ama küçük gibi geldi nasıl acaba alan arkadaş yazarsa sewinirim...

bende daha 2 tulum,çıtçıtlı badiler 8 tane falan ,3 tanede alt,5 de aayakkabı patik aldm :) ama çok tatlılar bakıp bakıp sewiyorumm :)

güle güle giysin bebişlerimisss

Bnm kaynanamla kardes olabilirmi sennkisennki gne yelek baslamis bacim bzimkinde o da yok..bnm ailem hevesli biseyler yapma derdnde onda hcbse yokumursamiyrm artik once cok uzuluyodm

Kizlar ya ne olursa olsun annelerimiz bizi 9 ay boyunca karnilarinda tasimislar ya heleki zamaninda sartlar daha zor iken...onun icin bosverin hor gormeyelim beddualarini almayalim inaninki varliklari herseye deger...benim annem oglum 5 aylikken beyin kanamasi gecirdi dunyamiz cehennem olmustu birden hayat bitmisti benim icin simdi bile agliyorum bunlari hatirlayinca...Allaha hamdolsunki hala bizimle ve durumu cok iyi oyle birsey yasamis olmasina ragmen.Diyecegim o ki varken degerlerini bilelim hayat suprizlerle dolu her an birsey olabiliyor...

Bu konular cok kritik kizlar, hepimiz en hassas donemlerimizdeyiz, bazen birseyleri gereginden fazla buyutuyor gereginden fazla uzuluyoruz... Ailesine kizginliklari olan arkadaslar tabiiki hakli nedenleriniz var, yasamadan biz bilemeyiz ama dusunmemeye calisin...insanin icinden cikmaz, hirsi dinmez bir turlu dogrudur ama kendi sagliginizi dusunun. Sizi hayatta dusunmeden kiran insanlar icin 1 dakikanizi bile harcamayin uzulerek.

Hayatinizin en buyuk armaganlari sizle su anda, daha ne sebep gerek havalara ucmak icin :)))

22 hafta kaç aylık olyor yanı kızlarr...? biz simdi 5 aydamıyız 6 ay ıcındemıyız kafam karıştı

Kizlar stylo cantayi soran arkadas olmus canim ici cok ama cok genis bir suru gozu var bn cok begendim ama yinede sn bilirsin diger cantalarada bakmak istersen benim canti giren tecrubeli anneler bu cok iyi krske bundan alsaydim dedi.

Kizlar benim sevindigim tek nokta kendi annen gibi olmayacagim dedim ya kimse kimsenin derdini bilmez. Anneannemin hickirarak agladigini biliim kendi annemin bana surekli bagirip azarladigini duydukca. Cahil birisi degikim ben ogremenim psikologa bile gittim o bile sunu dedi her kadin anne oldu diye melek olacak degil boyle kabul et dedi. Ettim de. Ama bana her tel acisinda hastalanip basima is cikarma diyor kizim olacagini ogrendi kiz cocuk cocuk mu sayilir deyip kapatti dedim ya aklima geldikce agliyorum . Ben yillarca baska anne kizlara ozenip agladim halada oyleyim esim bilr aciyor halime anneme gizlice benden habersiz boyle davranma artik acimiyo musun kizina demis. Ameliyat oldu ben baktim yemek yaptim dedigi su oldu kopek gibi bak beni :-(

yaşamayıseviyorum canım üzülme ve içinden nasıl geliyorsa öyle davran annene karşı
yapmak istemediklerin iiçin kendini zorlama
psikologun çok güzel söylemiş her anne melek değildir
bir ailede en önemli kavram koşulsuz şartsız sevgidir bunun olmadığı yerde aile bağlarından bahsedilmez bence

Kızlar benim bebişiminde;
5 adet yeni doğan 5li takımı
6 tane uzun ve kısa kollu olmak üzere çıtçıtlı badi
1 adet kalın yeleği
1 adet kalın kapşonlu hırkası
1 tane altaçma minderi
Bebek çantası ve anakucağı takım
2 kalın polar battaniyesi
4 tane ayakkabısı
1 adet nevresim takımı
3lü yenidoğan unibaby ıslak mendili
var :) bunları bazıları hediye geldi kuzuma şimdi yazınca sanki çok gibi oldu ama bakınca çok az görünüyor gözüme

Canım kızımın adı eda değil, ela yalnış yazılmış.

Canim senin isinde cok zormus.Allah yardimcin olsun yuvanizdan huzur eksik olmasin..zor animdaki destegin icinde Allah razi olsun

Canim destegin icin sagol...dilerim dedigin gibi olur ve hersey duzelir..esim anlar, incitmez beni..

Sayfalar I mesgul ettim ama hakkinizi helal edin..bana desteginiz benim icin o kadar degerliki, gecmisi okudukca tek tek tesekkur etmeden gecemiyorum...tek dermanim dua zaten...her halukarda uste cikiyolar... sabaha kadar uyumadim..dedigin gibi ins.bi gun beni anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…