- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.441
Kizlar stylo cantayi soran arkadas olmus canim ici cok ama cok genis bir suru gozu var bn cok begendim ama yinede sn bilirsin diger cantalarada bakmak istersen benim canti giren tecrubeli anneler bu cok iyi krske bundan alsaydim dedi.
Kizlar benim sevindigim tek nokta kendi annen gibi olmayacagim dedim ya kimse kimsenin derdini bilmez. Anneannemin hickirarak agladigini biliim kendi annemin bana surekli bagirip azarladigini duydukca. Cahil birisi degikim ben ogremenim psikologa bile gittim o bile sunu dedi her kadin anne oldu diye melek olacak degil boyle kabul et dedi. Ettim de. Ama bana her tel acisinda hastalanip basima is cikarma diyor kizim olacagini ogrendi kiz cocuk cocuk mu sayilir deyip kapatti dedim ya aklima geldikce agliyorum . Ben yillarca baska anne kizlara ozenip agladim halada oyleyim esim bilr aciyor halime anneme gizlice benden habersiz boyle davranma artik acimiyo musun kizina demis. Ameliyat oldu ben baktim yemek yaptim dedigi su oldu kopek gibi bak beni :-(
Allah'a bırak...Allah'ın adaleti büyüktür...keser döner sap döner gün gelir hesap döner !
hamile insana yapılan zulmün hesabını sorar kurban olduğum Allah hiç merak etme...ben hep öyle dua ediyorum....
yalnızken yaparlar,söyliyceni söylerler sonra bir de inkar ederler,sana yalancı iftiracı derler ! hadi ispatla kendini...ama en büyük şahit Allahtır bunu unuturlar !
o lafı eşin mi söyledi?? bebek olmasaydı diye ?? bana da kayınvalide dedi de benzer bir laf,yapmasaydın niye yaptın tarzında! eşin dediyse çok daha acı tabi...kendi kendime yapmadım deseydin...hayret bişey ya,bu insanlar nasıl verecek bazı şeylerin hesabını ben bilmiyorum...nasıl vicdan var...kafanı yastığa koyup nası uyuyorsun,pess...
150 lira iyiymiş özel hastane için...
hormonlar böyle evet,farklı bir durum..üstüne bir de başka şeyler yaşadıysan daha hassas oluyorsun anlayabilene...benim eşim de ağladığım zaman ne ağlıyosun diye kızıyor :) herşeye ağlıyosun diye triplere giriyor....geçen tak etti rahatsız mı oluyosun dedim,üzülüyorum diyo..üzülüyosan ona göre davranırsın..hamilelikte bunlar oluyor her kadında oluyor dedim..sanki sadece ben de oluyor gibi davranıyor..ona göre hep ben tuhafım,benim psikolojim bozuk vs :) teselli etmek,sevgi göstermek,destek olmak çok mu zor dedim...herkesin kocası böyle yapıyor dedim...bunları konuştuğumuzda saat gecenin 2 siydi ve ben uykudan uyandım bu düşüncelerle sırf konuşmak için...ruh halimi tahmin edin...
elimde olmadan yine ağladım tabi konuşurken...sonra sarıldı fln gel yatalım dedi yattık ama neler hissettiğimi,ne kadar sevgisiz,desteksiz hissettiğimi bi ben bi Allah bilir...ha yardımcı oluyo şimdi ev işlerinde vs orası ayrı ama benim onun sevgisine şefkatine de ihtiyacım var...bazen burdaki arkadaşların eşlerinin onlara tutumlarını okurken gözlerim doluyor...eksiğim,yarımım...neyse...
Kizlar stylo cantayi soran arkadas olmus canim ici cok ama cok genis bir suru gozu var bn cok begendim ama yinede sn bilirsin diger cantalarada bakmak istersen benim canti giren tecrubeli anneler bu cok iyi krske bundan alsaydim dedi.
Kizlar benim sevindigim tek nokta kendi annen gibi olmayacagim dedim ya kimse kimsenin derdini bilmez. Anneannemin hickirarak agladigini biliim kendi annemin bana surekli bagirip azarladigini duydukca. Cahil birisi degikim ben ogremenim psikologa bile gittim o bile sunu dedi her kadin anne oldu diye melek olacak degil boyle kabul et dedi. Ettim de. Ama bana her tel acisinda hastalanip basima is cikarma diyor kizim olacagini ogrendi kiz cocuk cocuk mu sayilir deyip kapatti dedim ya aklima geldikce agliyorum . Ben yillarca baska anne kizlara ozenip agladim halada oyleyim esim bilr aciyor halime anneme gizlice benden habersiz boyle davranma artik acimiyo musun kizina demis. Ameliyat oldu ben baktim yemek yaptim dedigi su oldu kopek gibi bak beni :-(
Annem beni delirtiyor hiç bişey aldırmıyor. Erkenmiş; ya bebeği kaybedersekmiş,o zaman üzülmezmiymişiz. Zamanı gelince alınırmış.doğumum adana sıcağında 50 dereceye denk gelecek ben 8. Ayda zaten dışarı çıkıp o havada dolaşamam demek ki şimdiden hazırlık yapmak lazım.
Komşusunun kızı doğuma 10 gün kala bebeği karnında ölmüş. Hey allahım yaa! çok boşboğazlar çokkk cinnet geçiriyor insan. Bir de bana istersen o ölen bebeğin eşyalarını alalım zaten elden çıkarmak istiyorlar demez mi? Ya sabır...
Masallh teyzedi isirir onun kucuk burnusunu
çok tatlı görünüyor maşallah benim oğlumu gördünmü :)
Senle tarihlerimiz aynıymış :)
çok tatlı görünüyor maşallah benim oğlumu gördünmü :)
Canım Bebşik işini hallettik, Helenas arkadaşım saolsun otomatik sallanan bir park yatak bulmuş ve bana gönderdi. Eşimle hem fikir olduk tam aradığımız gibi,
şimdi sipariş verdimbak işte buu
maxsima swing 2 - YouTube
arkadaşlar bende 17 ağustos ta kısmetse kızıma kavuşcam ama çok korktuğum içinsezeryan istiyorum o zaman doktor 8 agustosta alırız dedi yani bayramın birinci günü şeker kız gelcek yani ben lohusa iken stünüze ne örtünceniz merak ettim güzel bir pike takımı almak istiyorum çünkü yorgan olmaz battaniye olmaz e çarşaf az gelir nomal pikelerim var ama biraz güzel olsun diyorum dantelli filan işte ne bileyim sizce?
kızlar şu bebek odası takımı ne güzel demi ama çok pahalı ya offff Elephant bebek odas martl bebek mobilyas zel tasarm mobilya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?