2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim annem ben 12 yaşıma gelinceye kadar çok iyi ve fedakar bir anneydi. 12 yaşımdayken bi adamla evlendi ve bambaşka bir insan oluverdi. Kocasının bana yaptığı her türlü eziyete göz yumdu. Şimdi vicdan azabı duyuyor ve bebeğime bişeyler yapmaya çalışıyor elinden geldiğince ama biz eski kız-anne olamıyoruz. Ben hiç bir şeyi unutamıyorum. Diğer tarafı da var bu dünyanın sabırlı ol. Ben öyle yapıyorum.

Evet canim esim dedi...dilerim Rabbim bebegimle yardimcimiz olsunn...boyle bi aile olur mu ya baskalarinin yaninda gelinim gelinim ev hali hep hazirolda bekleyelim istiyolar yoksa hemen kavgs..iste kusuz halz esimle kimin umrunda....anlatsam anlatsammmmm oyle doluyum ki soylediklerinden icimi arindirmaya yillar gerek...destegin icin sagol canim....

benim bebeğim seksenler dizisini çok seviyor galiba :) inanılmaz tepki veriyor bu dizide kıpır kıpır maşallah :) sizde deneyin azcık sesini açarak...

sakın canını sıkma canım sen elbette çok iyi bir anne olacaksın... tanımasamda seni bunu hissettim ben...

ve kız erkek ayrımı yapanlar utansın.... Allah herşeyden önce iyi ve hayırlı evlat versin cinsiyet farkı nedirki.... benimde kızım olacak

sana eziyet ediyor annen belli ama sen zaten nasıl davranacağını biliyorsundur ona karşı hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz... sen sakinliğini koru kızınızla ve eşinle hep çok mutlu olun canım....önemli olan eşinin sana iyi davranması çünkü sen ömrünü eşinle ve güzel kızınla geçireceksin...

Canim sen duymamaya calis...ins.gonlunce al herseyi..bosver en yskinin bile olsa anlamayinca anlamiyo demekki...Allahim sag salim kavustursun minigine gule gule giysin cicilerini...

çok tatlı görünüyor maşallah benim oğlumu gördünmü :)

gördüm senin minik kuzunu da maşallah canım sağlıklı doğsun inşallah.
zaten görüp kıskandık bizde koyalım dedik:) hemencikte büyümüşler yaa:)
bi de erkek olcak bu sıpalar bizden uzun olcaklar minnacık şeyler...

arkadaşlar bende 17 ağustos ta kısmetse kızıma kavuşcam ama çok korktuğum içinsezeryan istiyorum o zaman doktor 8 agustosta alırız dedi yani bayramın birinci günü şeker kız gelcek yani ben lohusa iken stünüze ne örtünceniz merak ettim güzel bir pike takımı almak istiyorum çünkü yorgan olmaz battaniye olmaz e çarşaf az gelir nomal pikelerim var ama biraz güzel olsun diyorum dantelli filan işte ne bileyim sizce?

Bende çok az şey almışım galiba ama annem saolsun bi 10 gün sonra bir otobüs dolusu eşyayla gelecek tahminlerime göre:)

benim aldıklarım;
bi tane 10lu hastane çıkışı
bi tane 5 li takım
2 tane ayrı 3lü güzel takım cici
2 tane cici çıtçıtlı bady

annemin hazırladıkları;
1 yün yorgan
1 pamuk yorgan
1 tane tam takım uyku seti
2 tane nevresim takımı bebek için
1 tane bana nevresim takımı
10 tane çeşitli boylarda örülmüş yelek
çoraplar,patikler
4 tane battaniye
benim bildiklerim bunlar,en son 2 ay önce bunlar hazırdı o arada ne yaptı bilmiyorum.

perşembe günüde a101 den banyo küvetini falan alıcam. hatta bebek arabasını da oradan almayı düşünüyorum.gördüklerimden farklı olmadığı gibi 200 liralıklarla aynı gibi görünüyor.travel sistem alamam, hem çok pahalı hemde eğer gerçekten çok zorluk çekersem alırım diye düşünüyorum.Ayrıca 2 nevresim takımı daha alıcam onlarda çok hoştu.
geriye kalan kıyafetlerini ıvır zıvırlarını annem gelince eminönünden ve çeşitli yerlerden beraber tamamlıycaz inşallah...dört gözle anacığımı bekliyorum. ben istanbuldayım o ankarada

Çekirgeci beğenip sipariş vermenize sevindim. Umarım sizin prenses mışıl mışıl uyur yatağında.Annesini hiç üzmez.

Ahhhh bi de ben çözebilseydim şu beşik işini...

Ben kayınvalidemin çeyize yaptırdığı güzelcene sardırılmış beyazlar içinde nevresim takımı sericem,üstünede annem pike takımı sardırmıştı dediğin gibi dantelli ve gösterişli. Evlendiğimden beri hiç kullanmamıştım mevlütüm olursa sererim diyordum :)) Gelenler nedense hep yatak örtüsüne vs bakıyor ilginç doğrusu

kızlar şu bebek odası takımı ne güzel demi ama çok pahalı ya offff Elephant bebek odas martl bebek mobilyas zel tasarm mobilya

Canim ben Turkiye de fiyatlari tam bilmiyorum ama, internetten baktigim ve normal bebek odasi modelleriyle kiyasladigimda bana pek pahali gelmedi bu takim. Cok sik buldum. dolap ve konsolu 20 li yaslara kadar kullanir cocugun ve yatakda buyuyen yatakmis zaten, onuda ilkokulu bitirene kadar kullanir sonrada odasina minik bir koltuga donusur. ..malzemeside kaliteli gorunuyor aciklamalara gore.

Pazarlikla fiyati inerse, taksitle alinabilir bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…