2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz geçen gün annemle çıktık. Bi gecelik bide pijama takımı aldı sağolsun. Pijama takımın üstü kalın askılı emzirme için çok kullanışlı üstten çıtçıtı var tek tarfını açıyorsun göğü ucuna kadar açılıyor.. bende nette güzel gördüm ama bedenlerine güvenemedim. S beden diyor ölçüleri 38-40 normalde S beden 36 olur dimi. Oyüzden emin olamam..

canm ben stylo nun çantasını aldım kırmızı renk ve buakdar büyük olduğunu düşünmemiştim. Netten aldım bi geldi baya genişmiş buakdar beklemedim açıkçası. Küçük tip bavul gibi geniş bence iyi o genişlik..

gunaydin annecikler bugun kizcem tepikleyerek erken uyandirdi beni anne kalk hadi bugun hava guzel yatma der gibi

güzel birgün geçirmeniz dileğiyle bu arada haftasonu dopler için gittim cinsiyeti öğrendik sonunda allah nasip ederse kızım olcak zilli yüzünü hiç göstermedi elini koydu hep yüzüne 2 hafta sonra tekrar gideceğim bebeğe giden damarlardaki kan akımında çentik var dedi ona bakacak inşallah kötü bişey değildir bu arada sabah işe gelirken radyo dinliyodum doğum izni için önümüzdeki hafta görüşüleceğini meclis kapanmadanda yasalaşacağını söyledi inşallah olur yararlanırız ben cepten takip ediyorum işten kısıtladılar siteleri giremiyorum yazılarınız okuyorum ama pek eşlik edemiyorum size

canım yaa
tekrar atar mısın bu yatağın linkini.

günaydın güzel anne adayları

isim bulamıyorum hala oğluma

Çekirgeci beğenip sipariş vermenize sevindim. Umarım sizin prenses mışıl mışıl uyur yatağında.Annesini hiç üzmez.

Ahhhh bi de ben çözebilseydim şu beşik işini...

Çok saol canım, eşimin tek derdi otomatik sallanan olsun hatta uzaktan kumandalı falan olsundu, bu onunda hoşuna gitti hem fiyatıda çok uygun, biran önce gelse keşke çok mersk ediyorum. Umarım sende istediğin gibi bulursun...

Eki Görüntüle 681106 kızlarr bunu dün aldık sizce nasıl750tl uyku seti cibinlik oyuncak var içinde

Çok güzelmiş iyi günlerde kullanın inşallah

Gözünaydın canım, bende seni merak ediyordum yoktun epeydir, bir kızımız daha oldu

günaydııınnn kimsecikler yokkkk nerde bu annişlerrr

Burdayım kuzummmmmmmmm

canım yaa
tekrar atar mısın bu yatağın linkini.

günaydın güzel anne adayları

isim bulamıyorum hala oğluma

Canım modeli markası Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağı ,

linki de : Maxima Swing Otomatik Sallanan Bebek Yatağı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

İnşallah bu link açılır. Açılmazsa googleden ara ben hepsiburada.com dan sipariş verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…