2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annemin dediği gibi geçen sene bu zamanlar düğün telaşımız vardı, şimdi bebek telaşımız var. Her sene böyle tatlı ve güzel telaşlarımız olur inşallah..

güzel annelere ve meleklerine günaydınlar oğluşum akşam çok hareketliydi maşallah ablasına tepki veriyor ama babasına gelince tık yok eşim biraz sesli azarlar gibi seviyor korkuyor yavrum sanırım ama ablasının sesine hemen hareketleniyor kızım minicik tekmesini hissettim dedi yavrum duygulandı ağladı okadar çok istiyorki kardeşinin doğmasını zaten ben bebek olayını kapatmıştım ama kızımın ağlamalarına dayanamayıp 8 yıl sonra cesaret ettim Allahım bebişimizi bize bağışlasın

2 don bi tulum olayına katıla katıla güldüm :))) Bende senin gibi bekleyenlerdenim :))) tembelmiyiz neyiz :)))))
bende de sadece bir hastane çıkışı var 5 parçalı :))

Aynen canımm biz biraz tembeliz galiba Bizde başlayalım bari ufak ufak

kızlar şu bebek odası takımı ne güzel demi ama çok pahalı ya offff Elephant bebek odas martl bebek mobilyas zel tasarm mobilya

Çok güzel gerçekten ama eşimin dediği gibi bebek odası değil bildiğin yatak odası takımı gibi bunlar Ne şanslı olucak böcükler

Eki Görüntüle 681106 kızlarr bunu dün aldık sizce nasıl750tl uyku seti cibinlik oyuncak var içinde
Çok güzel fiyatıda çok ii canım güle güle iyi günlerde mışıl mışıl uyuyun bebişinle...

annemin dediği gibi geçen sene bu zamanlar düğün telaşımız vardı, şimdi bebek telaşımız var. Her sene böyle tatlı ve güzel telaşlarımız olur inşallah..

benim henüz evlilik telaşım başlamamıştı. evlilik teklifi almıştım henüz bu zamanlar. havalarda uçuyordum yani zaman ne çabuk geçmiş. ama bu 4 ay hiç geçmeyecek gibi

istanbul /17.08.2013/ erkek arda ilk bebeğim

kızlar bi arkadaşım var benim evin arkasında oturuyor işyerimin ilerisindede işyeri var.arabasını satmış eşiyle birlikte çalışıyor ama sabahları eşiyle gitmiyor işe.geçen kahvaltıya çağırdı önce kaçta işe gidiyorsun kaçta çıkıyorsun falan diye sordu sonra arabasını sattığını 1-2 ay içinde yeni araba alacağını bu dönem mümkünse birlikte gidip gelebilirmiyiz dedi bende aksilik olmazsa neden olmasın dedim sonra demesin mi ama kızı kreşten aldım sabahları anneme bırakacağım akşamlarıda alacağım ne diyeceğimi şaşırdım çünkü annesine gitmek için güzergah değiştirmemiz gerek.bişey diyemedim eşim kıyameti koparıyor ben senin araba sürmenden zaten rahatsızım şimdi bide ara yollara gireceksin falan diye kahvaltıya çıkarı için çagırmış neden sabahları eşiyle gitmiyormuş söylendide durdu zaten 1 ay sonra falan araba kullanmayı bırakmak istiyorum eşimle gidip geleceğim ama biliyorum ki bu seferde arabayı ister ne yapacagımı şaşırdım

canım merhaba, benim 2. paşam geliyor kısmetse isme bir türlü karar veremedik henüz. Hasan Bora diye düşüniyorum şu sıralar ya da ilk oglumun adı Hazar ile uyumlu bir isim de olablir Uygar gibi mesela uff cok kararsızım bu sefer belkı de suprız olur dogdugu an kucaklayıp gozlerinin içine bakarak koyarım adını

Umarım herkes iyidir.Eşyalar yavaş yavaş alınmaya başlanmış Ayyy ben daha hiçbir şey almadım bebeğime zaman geçip gidiyor farkında değiliz A101 deki ufak tefek şeylerden belki bu ay yavaş yavaş başlarım ama bebek arabası bana sanki kalitesiz gibi geldi alıp bakan var mı paylaşırsanız sevinirim canlarım. Bu arada geç de olsa bebeğimin hareketini çok çok seyrek hissetmeye başladım.Ben hamile olduğumun farkına yeni varıyorum

HEPİNİZE İYİ BİR GÜN DİLİYORUM YOL ARKADAŞLARIM

canım merhaba, benim 2. paşam geliyor kısmetse isme bir türlü karar veremedik henüz. Hasan Bora diye düşüniyorum şu sıralar ya da ilk oglumun adı Hazar ile uyumlu bir isim de olablir Uygar gibi mesela uff cok kararsızım bu sefer belkı de suprız olur dogdugu an kucaklayıp gozlerinin içine bakarak koyarım adını

canım günaydın ben de daha bişey almadım alırız bakalım yazı var güzü var
bu arada A101 e araba perşembe günü gelecek yani yarın daha kimse görmemiştir.Cuma günü de bime araba geliyormuş o civarlarda onada bak istersen

Son düzenleme:

( çok zor...bir annenin böyle olması çok kötü...haklısın sevmemekte...ne demek kız çocuk sevmemek...evladısın sen onun ne olursa olsun...ben de hep oğlum olsun istiyordum,kız diyince ilk başta bi burulmuştum ama asla kız sevmemekten değil tabiki...şimdi ise kız olduğuna seviniyorum...

herkes anne olabilir,baba da olabilir ama işte herkes "anne-baba" olamaz...çok üzüldüm senin adına...

lütfen kötü şeyler getirmeyin aklınıza güzel düşünelim...Allah korusun bebeklerimizi...

maşallah :)) bu detaylı ultrason di mi? niye böyle dalga dalga görüntü oluyor bu ultrasonlarda,ben de vesikalık gibi foto istiyorum di mi

çok üzücü ya...biz böyle olmayalım çocuklarımıza ALLAH KORUSUN.....

Ayrıntılı ultrasona mı gittin canım
benim de bu cumartesi inşallah

ayy çok heyecanlı
güzel güzel hasret gider kızınla

hemen bakıyorum
çok merak ettim

bizim de cumartesi,heyecanla bekliyorum :))

inşallah herşeyi tam,sapasağlamdır

pesss yaaa kahvaltı bahanee olduğu nasılda belli etmiş.. Nekadar uyanık insanlar var valla hayret ediyorum.. eşin haklı canım tepkisinde.. Sende kadına bi şekilde bunu belli et bence. ve sen hamilesin yani onu eşi bıraksın yada kızını eşi götürsün. ne hakla arabanı isteyecek senin yuhhh yüzsüzlüğün bu kadarı diyorum valla söyleyecek laf bulamadım komşunaa

istanbul /17.08.2013/ erkek arda ilk bebeğim

Canım sen listede varsın zaten

Gözünaydın canım, sende yoktun epeydir, nerelerdeydin bakalım Bence UYGAR çok güzelmiş

Menekşecim sende özlettin kendini :44:

ultramedin görüntüsü daha net sanki cnaım vesikalığa yakın benim kızımın daha net arkadaşlarımın fotolarından sankiiii

bu ara doğum günü olanlara,ümreye gidenlere ,öğrenci olanlara ,yurtdışına gidenlere hediye almaktan bebişime sıra gelmiyor bugünde arkadaşımın yeni doğacak bebeğine bide komşunun bebeğine hediye almaya çıkacağım 1 tane düğün içinde çeyrek altın almalıyım bu sefer bebişime de alacağım inşallah yoksa millete almaktan oğluşum çıplak doğacak

canım çok beğendim güle güle kullanın. Nerden aldın acep?

saol canım ben alanyadayım burda mağazadan %50 indirimliymiş öle dedi bende acele ettim ama nette de bu fiyatlarda neyse en azıdan zarar etmmedim bide garanti falan zor nette kullanışıda iyiyse sorun yok en iyiyleride sizlerin bebişlerinizin olsun işallah

kızlarr,
25+2 de dktoruma gidicem acaba ne gibi kontroller yapılıyor bilen var mı? detaylı ultrason ve şeker yüklemesi 21. haftada yapılmıştı.

Son düzenleme:

Canım neden başkalarının keyfi için evinin huzurunu bozuyorsun ki. Gördüğün gibi kahvaltıya çıkar için çağırmış. Bence git konuş ve rahatla. Sen düşüneceğine o düşünsün. Hayatta yaptığımız en büyük yanlışlardan biri "hayır " demesini bilememek. Ben çok çektim "hayır" diyememe yüzünden. Ama artık öğrendim ve diyorum, oh be dünya varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…