- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.521
pesss yaaa kahvaltı bahanee olduğu nasılda belli etmiş.. Nekadar uyanık insanlar var valla hayret ediyorum.. eşin haklı canım tepkisinde.. Sende kadına bi şekilde bunu belli et bence. ve sen hamilesin yani onu eşi bıraksın yada kızını eşi götürsün. ne hakla arabanı isteyecek senin yuhhh yüzsüzlüğün bu kadarı diyorum valla söyleyecek laf bulamadım komşunaa
canım aynı durum benim başıma geldi. Gece nezaman yatsam uyutmazdı kızım. ilk kez dün gece yattım ve tık yokkk vurmasını bekledim uzun süre neler yaptıysam yokk gözlerim doldu canım skldı. Çünkü alışmışım niye vurmuyordu.. onu düşünürken uyuya kalmışım. arada lavaboya kalktıgımda vururdu gene sesi çıkmadı. aklımada kötü şey getirmek istemedim. yattım sabah uyandım gene tık yok.. Dua ediyorum allahım nolur vursun diye. Servisteyken çok şükürrr vurdu birkaç kere çok şükür dedimm.. şimdi ara ara vuruyor gene .. İnsanın moreli bozuluyor gerçekten çok zor işimizz...
Canım neden başkalarının keyfi için evinin huzurunu bozuyorsun ki. Gördüğün gibi kahvaltıya çıkar için çağırmış. Bence git konuş ve rahatla. Sen düşüneceğine o düşünsün. Hayatta yaptığımız en büyük yanlışlardan biri "hayır " demesini bilememek. Ben çok çektim "hayır" diyememe yüzünden. Ama artık öğrendim ve diyorum, oh be dünya varmış :)
kızlar benim bu araba yataklarda çok hevesim var. bebek odası geçici yabir kaç sene sonra genç odası gerekcek şimdiden alsammı diyorum :)
görümcem ailede ilk torun olduğu için odasını ben alıcam dedi sağolsun :) bende diyorumki hazır o alacakken araba yatak aldırayım sonra bana masraf olmasın heee hee:)
zaten ilk zamanlar odada yatamaz diyolar mecbur yatak odasına bir sepet falan alırım diyodum şimdi yatak odama park yatak alıyım diyorum 1 yaşından sonra yatamazmı araba yatakta acaba ?
ay çok kararsızım görgüsüz doğmamış bebeğe koca araba yatak aldırmış demesinler sonra:))))))))
bide mobilyayı 1 ay önceden falan almamız gerekiyomuş. biliyorsunuz yeni mobilyada koku oluyor,boya dan dolayı bebişlerimizin tertemiz ciğerlerini o kötü kokuya maruz bırakmayalım dimi.doğana kadar odanın camını açıp havalandırcam artık :)
Yaaa kızlar ya anneleriniz ve de kayınvalidelerinizle ilgili sıkıntılardan bahsedince çok üzülüyorum.
Bende tam tersiyim, kimsemiz yok yanımızda, herşeyi tek başıma yapmak zorunda kalıyorum, eşim destek oluyor ama alışveriş konusunda erkekler malum, sıkılıyor hemen bende sinir oluyorum.
Anneciğim yanımda olsaydı hem akıl verirdi hemde beraber yapardık herşeyi ama o da beni sinir ederdi galiba :44:, zevklerimiz uyuşmak pek, ama iyi anlaşırıız.
canımdır benim ooo...
Kayınvalidemle de henüz bir sorunumuz olmadı, gayet resmi ve seviyeli bir ilişkimiz var, o da hiçbirşeyimize karışmaz ama gelirken de çantasını doldurup gelir, kafasına ve zevkine göre alır gelir, allahtan zevkli kadın sıkıntı olmaz
Bende aldıklarımı onlara gösteremiyorum diye çatlıyorum bazen, insan paylaşmak destek almak, fikir almak istiyor, zaten ilk bebek, ya birşeyi eksik kalırsa diye telaşlanıyorum. Eşimde dağ başında mı yaşıyoruz ihtiyaç olunca gider alır gelirim ben dert etme bu kadar diyor
Valla yakın olmak mı iyi uzak olmak mı çözemiyorum bazen, siz böyle anlatınca hepsini özlüyorum ama en azından kimse bize karışmıyor huzurumuzu bozmuyor diyorum içimden ama hangisi iyi hala bilemedim....
Ama bozacak olan uzaktan da bozardı demi
Ben ailemi, kardeşlerimi çok özlüyorum
kızlar benim bu araba yataklarda çok hevesim var. bebek odası geçici yabir kaç sene sonra genç odası gerekcek şimdiden alsammı diyorum :)
görümcem ailede ilk torun olduğu için odasını ben alıcam dedi sağolsun :) bende diyorumki hazır o alacakken araba yatak aldırayım sonra bana masraf olmasın heee hee:)
zaten ilk zamanlar odada yatamaz diyolar mecbur yatak odasına bir sepet falan alırım diyodum şimdi yatak odama park yatak alıyım diyorum 1 yaşından sonra yatamazmı araba yatakta acaba ?
ay çok kararsızım görgüsüz doğmamış bebeğe koca araba yatak aldırmış demesinler sonra:))))))))
bide mobilyayı 1 ay önceden falan almamız gerekiyomuş. biliyorsunuz yeni mobilyada koku oluyor,boya dan dolayı bebişlerimizin tertemiz ciğerlerini o kötü kokuya maruz bırakmayalım dimi.doğana kadar odanın camını açıp havalandırcam artık :)
canım maalesef bende üzüldüm keşke kahvaltıya çağırmasaydı normal telefonda söyleseydi.insanlar cin olmadan adam çarpma durumundalar.eşim burnundan soluyor çok kızdı.eşi ile zaten birlikte çalışıyorlar sabahları bielikte kızlarını bırakıp işe geçebilirler aslında hernayse bakalım ne olacak önümüzdeki zamanda
canım sabahları getirmek götürmek bişiy değil evde işte birbirimize yakın ama kızını annesine bırak tekrar al zaman kaybı bide yol üstüde değil annesinin evi.valla insanların rahatlıgına şaşıyorum ben bu fedakarlıgı kendi kardeşimden babamdan bile isteyemem.zaten başıma ne geliyorsa bu hayır demememden geliyor.benim dogru düzgün arkadaş çevrem yok insanları gördükçe iyice asosyal bi insan oldum bide annem kızıyor kimseyle görüşmüyorsun diye
CANIM BEN DE senin gibi düşünüyorum. yatak odama bebek beşiği alacağım. sepet gibi değil de sallanan karyolalardan. odasını da çocuk odası gibi dizeceğim. ben de baktım araba yataklara.bence bir yaşından sonra yatabilir. bebek odalarına ben de heves ediyorum ama iki yaşına geldiğinde erkek adama hiç bebek odası yakışır mıbence doğru düşünüyorsun canım..
ultramedin görüntüsü daha net sanki cnaım vesikalığa yakınbenim kızımın daha net arkadaşlarımın fotolarından sankiiii
bu ultramed nedir anlamadım ben :) biz de cumartesi gidicez ama hiç bilmiyorum ne olacak nasıl bakılacak vs ?
bunu hiç düşünememiştim doğru gerçekten mobilya kokusu :/
bizim taşınma işi de olacak sanırım ama bilemiyorum bakalım...olmazsa taşınma zaten burda oda yok çocuk için :) anca taşınınca yapabiliriz...zaten ilk zamanlar yatak odasında bizimle olacağı için sorun değil...
ben de alınacak odanın ilk okulu bitirene kadar kullanılması taraftarıyım...bebek odası yapmak gereksiz,boş masraf gibi geliyor bana...bir kaç sene için gerek yok bence...alınacak mobilyalar bebek modunda olmamalı bence ki kullanabilsin uzun süre...yatak olayı da büyüyen yataklar mantıklı geliyor...
bu arada 2 gündür iyice hareketlendi benim kızım :)) sanki biraz da yukarılara çıkıyor gibi geldi...kasıktaydı hep şimdi az daha yukarlarda vuruyor pat pat...ve genelde hep solda olurdu şimdi bi solda bi sağda :))
dün eşimin elini karnıma koydum kımıldarken,bekledi bi süre sonra kımıldadı,ay dedi çekti elini,hissetti...ne hissettin dedim,nası yani diyo..dedim yani hoşuna gitmiyo mu,mutlu olmuyor musun vs ?? onun için çektim elimi diyo,ne demekse
kızım da ben de ilgisiz ve sevgisiz kalmaya devam ediyoruz :)
1 yaş biraz erken ama yatabilir heralde, benim kızım da hiç beşikte yatmadı, ilk zaman küçük sallanan beşikte sonra normal tek kişilik yatakta yattı, bende şu mobilya beşik yataklardan almıştım hiç kullanamadım yani.
bende öyle bir durumda eminim senin gibi hayır diyemezdim canım ve eşimde ağızna geleni söylerdi. ben hayır diyemediğimde bazı şeylere bana enayi bile diyorkendini enayi yerine koydurtma artı kdiyor ki adam haklı... Bence o sana yüzsüzlük yapmış sende yap canım eşinin üstüne at gerekirse. bende zaten yakında bırakacağım kullanmayı çocugun içinde güzergah değişecek erken çıkmamız gerekicek buda beni zorlar falan de..
Bu bana söylediğini git o kadına da söyle canım. Üstelik sen hamilesin mecbur musun O'na şoförlük yapmaya. Kendine özel şoför tutsun. Zaten bu tür bir insanla görüşmemek asla kayıp değil, aksine kazanç canım. Bencil insanlardan hep nefret etmişimdir. İnsanı zora sokmaktan başka işe yaramazlar. Arkadaş olmak demek sürekli taleplerde bulunmak demek değildir. Öyle olacağına yalnız kalmayı tercih ederim ben de şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?