2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın. Güneşsiz birkaç günün ardından nihayet hava tekrar aydınlandı. Umarım sizin bulunduğunuz şehrin gökyüzü de benim ki gibi pırıl pırıldır. Herkese mutlu günler:)))

canım maalesef bende üzüldüm keşke kahvaltıya çağırmasaydı normal telefonda söyleseydi.insanlar cin olmadan adam çarpma durumundalar.eşim burnundan soluyor çok kızdı.eşi ile zaten birlikte çalışıyorlar sabahları bielikte kızlarını bırakıp işe geçebilirler aslında hernayse bakalım ne olacak önümüzdeki zamanda

kızlar benim bu araba yataklarda çok hevesim var. bebek odası geçici ya bir kaç sene sonra genç odası gerekcek şimdiden alsammı diyorum :)
görümcem ailede ilk torun olduğu için odasını ben alıcam dedi sağolsun :) bende diyorumki hazır o alacakken araba yatak aldırayım sonra bana masraf olmasın heee hee:)
zaten ilk zamanlar odada yatamaz diyolar mecbur yatak odasına bir sepet falan alırım diyodum şimdi yatak odama park yatak alıyım diyorum 1 yaşından sonra yatamazmı araba yatakta acaba ?

ay çok kararsızım görgüsüz doğmamış bebeğe koca araba yatak aldırmış demesinler sonra:))))))))

bide mobilyayı 1 ay önceden falan almamız gerekiyomuş. biliyorsunuz yeni mobilyada koku oluyor,boya dan dolayı bebişlerimizin tertemiz ciğerlerini o kötü kokuya maruz bırakmayalım dimi.doğana kadar odanın camını açıp havalandırcam artık :)

kızlar bızım bebıslere bahar yorgunlugu geldı galıba.benımkıde dunden berı sessz..ara ara dokunuyo...bızı alıstrdılar tepıklere korkuyorz halıyle

canım sabahları getirmek götürmek bişiy değil evde işte birbirimize yakın ama kızını annesine bırak tekrar al zaman kaybı bide yol üstüde değil annesinin evi.valla insanların rahatlıgına şaşıyorum ben bu fedakarlıgı kendi kardeşimden babamdan bile isteyemem.zaten başıma ne geliyorsa bu hayır demememden geliyor.benim dogru düzgün arkadaş çevrem yok insanları gördükçe iyice asosyal bi insan oldum bide annem kızıyor kimseyle görüşmüyorsun diye

CANIM BEN DE senin gibi düşünüyorum. yatak odama bebek beşiği alacağım. sepet gibi değil de sallanan karyolalardan. odasını da çocuk odası gibi dizeceğim. ben de baktım araba yataklara.bence bir yaşından sonra yatabilir. bebek odalarına ben de heves ediyorum ama iki yaşına geldiğinde erkek adama hiç bebek odası yakışır mı bence doğru düşünüyorsun canım..

çekirgecim ben de senin gibiyim, o kadar özlüyorum ki ailemi, eşimin ailesini de özlüyorum, benim kayınvalidem ve kayınpederim genç yaşta vefat ettiler. hala i onlarla yeterince ilgilenmedim mi diye içim sızlıyor bazen, kayın pederimi sürekli rüyamda görüyorum yeni vefat etti kanserden, çok iyi bir insandı.

buralarda yapayalnızım, çalşışıtğım işyerimde yaklaşık 40 tane türk var, onlarla da işte mesafeli bir ilişkimiz var, iş arkadaşıyız sonuçta, hiç arkadaşım yok, tek arkadaşım ve ailem eşim,

bu cumartesi buradaki 8 aydan sonra ilk kez Türkiyeye gidicem, zar zor 2 haftalık izin koparttım patronlardan, bin dereden su getirdiler,
eşim de gitmemi istemiyor, sen gidince ben burda ne yapıcam deyip duruyor, altı üstü 2 hafta,
1 haftasında istanbulda kardeşlerimle birlikte olucam, sonraki hafta izmirde ailemle, heryeri herşeyi çok özledim...

1 yaş biraz erken ama yatabilir heralde, benim kızım da hiç beşikte yatmadı, ilk zaman küçük sallanan beşikte sonra normal tek kişilik yatakta yattı, bende şu mobilya beşik yataklardan almıştım hiç kullanamadım yani.

Günaydın güzel annişler herkese selamlar.
Irmak'cım olabilir aslında neden olmasın.Zaten ilk zamanlar sürekli yanında kalacak bebiş.
Ben oda yapmayacağım kiracıyım şuan ki evim müsait ama buradan taşındığım zaman belkide küçük bir eve giderim o yüzden sadece park yatak alıcam yatak odama.İleride inş.Allah nasip ederde kendi evimiz olursa o zaman çok güzel bir oda yaparım oğluşuma.

bende öyle bir durumda eminim senin gibi hayır diyemezdim canım ve eşimde ağızna geleni söylerdi. ben hayır diyemediğimde bazı şeylere bana enayi bile diyor kendini enayi yerine koydurtma artı kdiyor ki adam haklı... Bence o sana yüzsüzlük yapmış sende yap canım eşinin üstüne at gerekirse. bende zaten yakında bırakacağım kullanmayı çocugun içinde güzergah değişecek erken çıkmamız gerekicek buda beni zorlar falan de..

Bu bana söylediğini git o kadına da söyle canım. Üstelik sen hamilesin mecbur musun O'na şoförlük yapmaya. Kendine özel şoför tutsun. Zaten bu tür bir insanla görüşmemek asla kayıp değil, aksine kazanç canım. Bencil insanlardan hep nefret etmişimdir. İnsanı zora sokmaktan başka işe yaramazlar. Arkadaş olmak demek sürekli taleplerde bulunmak demek değildir. Öyle olacağına yalnız kalmayı tercih ederim ben de şahsen.

bencede o araba yataklar çok yüksek değil zaten hem etrafta bakıyorum.bütün küçük çocuklar istiyor.:) hatta büyük çocuklar bile istiyo:) eşim alınca kesin heveslenip yatar içinde :)
bide araştırdım teknoloji okadar gelişmişki araba sesi çıkartıyo ışıkları yanıp sönüyo,sinyal veriyo. süper bişey :)
arabanın farlarını gece lambası olarak kullanıyosun.

ultramedin görüntüsü daha net sanki cnaım vesikalığa yakın benim kızımın daha net arkadaşlarımın fotolarından sankiiii

bu ultramed nedir anlamadım ben :) biz de cumartesi gidicez ama hiç bilmiyorum ne olacak nasıl bakılacak vs ?

bunu hiç düşünememiştim doğru gerçekten mobilya kokusu :/
bizim taşınma işi de olacak sanırım ama bilemiyorum bakalım...olmazsa taşınma zaten burda oda yok çocuk için :) anca taşınınca yapabiliriz...zaten ilk zamanlar yatak odasında bizimle olacağı için sorun değil...

ben de alınacak odanın ilk okulu bitirene kadar kullanılması taraftarıyım...bebek odası yapmak gereksiz,boş masraf gibi geliyor bana...bir kaç sene için gerek yok bence...alınacak mobilyalar bebek modunda olmamalı bence ki kullanabilsin uzun süre...yatak olayı da büyüyen yataklar mantıklı geliyor...

bu arada 2 gündür iyice hareketlendi benim kızım :)) sanki biraz da yukarılara çıkıyor gibi geldi...kasıktaydı hep şimdi az daha yukarlarda vuruyor pat pat...ve genelde hep solda olurdu şimdi bi solda bi sağda :))

dün eşimin elini karnıma koydum kımıldarken,bekledi bi süre sonra kımıldadı,ay dedi çekti elini,hissetti...ne hissettin dedim,nası yani diyo..dedim yani hoşuna gitmiyo mu,mutlu olmuyor musun vs ?? onun için çektim elimi diyo,ne demekse

kızım da ben de ilgisiz ve sevgisiz kalmaya devam ediyoruz :)

benimki de ürküyormuş, nedemekse :)) 3. bebektemi ürkmeye başladı hareketlerden anlamadımki :)
ultramed heralde yapılan yerin adı, ben öyle anladım

Narincim katılıyorum arkadaşlara böyle bir mecburiyetin yok istemediğini açık açık söyle bence.
Beni her kontrolümde kardeşim arabası ile dr.götüyor ki ona rağmen ben aramaya çekiniyorum yani insanlar ne kadar rahat pess

evet canım mobilya beşikler derin ya çok büyük ilk zamanlar için,benim çevremde alanlarda aynı senin gibi hiç kullanamadı. bende sonradan pişman olmak istemiyorum. evlenirken salon takımımda olsun.yemek odamda olsun.oturma odası da olsun derken evi birsürü gereksiz eşya ile doldurdum. bir dünya para veriyosun sonra kullanılmıyo. insan üzülüyo. atmaya da kıyamıyosun.
ay bilemedim ya:)

estagfirullah canım yaa enayilik değilde iyi niyetimizden diyelim.valla canım bi çözüm bulacağım artık yoksa eşimin dilinden kurtulamam bişey olursa adam haklıda

arasta aslında birisinin böyle bişiyi olsun kendiside yardım eder bunu bildigim için zaten sesim çıkmadı ama fedakarlıgında bi dozu olmalı gitmek gelmek herneysede çocugu anneye bırak al hem evden erken çıkmam gerek hemde işten yoksa kızımın okul saatine yetişemem .o rahat bu konularda.işte birinden bişiyler görünce ne kadar görmemezlikten gelsemde uzaklaşıyorum ben oyüzden çok arkadaşım yok olanlarda bana yeter aman az olsun öz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…