- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.541
Ben burda topiği okuyorum derken zaman nasıl geçti anlamadım.
Ocağa süt koymuştum, her yer batmış..
Halı ocak ocağın altı arkası..
Temizlik yaptım inceden.
Allahım böyle kötü şeyler neden hep iyi insanların başına geliyor
Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
Bir arkadaşım aman boşver ben yaptırmadım dedi de tuaf geldi bana.Sonuçta şekerine bakılacak ve yüksek ise diyet,ilaç vs.verip önlem alınacak.Yanlışmı biliyorum aydınlatırsanız sevinirm. :)
Ben burda topiği okuyorum derken zaman nasıl geçti anlamadım.
Ocağa süt koymuştum, her yer batmış..
Halı ocak ocağın altı arkası..
Temizlik yaptım inceden.
Allahım böyle kötü şeyler neden hep iyi insanların başına geliyor
Şimdi baktım netten yazdığın gibiymiş canım.24-28 haftalar arası canım.
Kendim için bişey olsa dakikada karar veren ben, söz konusu bebeğim olunca kararsıza bağladım resmen. Mesela geçen hafta sonu bebek mobilyası sormaya girdiğim bi yerde köşe koltuk takımı çarptı gözüme ve 10 dakika içinde karar verip aldım, pazartesi günü geliyor koltuklarım
Çanakkale'de 2 tane bebek odası satan yer vardı kızlar. Ordakilerden sadece bir mobilyayı beğendim. Yatağı burda göründüğünden daha derin. 2 yaşına gelene kadar düşme problemi filan olmaz. Altından yatak çıkıyo 1.80 ebadında. Ben ilk dönem onun yanında yatabilicem yani. Parmaklıkları yok, bir taraf komple kapalı bir tarafta şeffaf bir maddeden korumalık yapmışlar. Kırılmayan bir madde kullanılmış. Odasına alıştırıcaz yatak odasında yatırmıycam. Çok ahım şahım bir oda takımı değil ama en azından sade ve ben onu objelerle renklendiririm. Kulpları ve ayakları da beyaz olacak eğer almaya karar verirsem. Dolapları geniş ve kullanışlı. Nette çok güzel odalar var ama onlara da cesaret edemiyorum. Yakından görmeden, kalitesini bilmeden almak çok riskli bence. Napsam sizce, oda güzel mi?
Eki Görüntüle 681455
Bence gayet güzel,sade ve şık bir takım.
Güzel günlerde kullansın inş.kuzun
Kendim için bişey olsa dakikada karar veren ben, söz konusu bebeğim olunca kararsıza bağladım resmen. Mesela geçen hafta sonu bebek mobilyası sormaya girdiğim bi yerde köşe koltuk takımı çarptı gözüme ve 10 dakika içinde karar verip aldım, pazartesi günü geliyor koltuklarım
Çanakkale'de 2 tane bebek odası satan yer vardı kızlar. Ordakilerden sadece bir mobilyayı beğendim. Yatağı burda göründüğünden daha derin. 2 yaşına gelene kadar düşme problemi filan olmaz. Altından yatak çıkıyo 1.80 ebadında. Ben ilk dönem onun yanında yatabilicem yani. Parmaklıkları yok, bir taraf komple kapalı bir tarafta şeffaf bir maddeden korumalık yapmışlar. Kırılmayan bir madde kullanılmış. Odasına alıştırıcaz yatak odasında yatırmıycam. Çok ahım şahım bir oda takımı değil ama en azından sade ve ben onu objelerle renklendiririm. Kulpları ve ayakları da beyaz olacak eğer almaya karar verirsem. Dolapları geniş ve kullanışlı. Nette çok güzel odalar var ama onlara da cesaret edemiyorum. Yakından görmeden, kalitesini bilmeden almak çok riskli bence. Napsam sizce, oda güzel mi?
Eki Görüntüle 681455
Eki Görüntüle 681455
beğendim ben de..sade ve güzel...
Bence çok güzel canım. Ben de böyle sade görünümlü ve kullanışlı şeyleri beğeniyorum. Fiyatı ne kadardı?
Arasta ne kadarmış canım bu takımın fiyatı?
Beyaz olmasıda çok güzel heme erkeğe,hem kıza uyar.
Sanırım lake değilmi?
Teşekkürler:)
3000 canım fiyatı, ay sonuna kadar alırsam bi de yatak hediyeli. Ayrıca duvar rafı da yaptırıcam. Onla birlikte 3200 filan olur sanırım.
maşallahhh peek çoook tatlııı :) Allah nazardan korusunnnn
kızlar bi arkadaşım var benim evin arkasında oturuyor işyerimin ilerisindede işyeri var.arabasını satmış eşiyle birlikte çalışıyor ama sabahları eşiyle gitmiyor işe.geçen kahvaltıya çağırdı önce kaçta işe gidiyorsun kaçta çıkıyorsun falan diye sordu sonra arabasını sattığını 1-2 ay içinde yeni araba alacağını bu dönem mümkünse birlikte gidip gelebilirmiyiz dedi bende aksilik olmazsa neden olmasın dedim sonra demesin mi ama kızı kreşten aldım sabahları anneme bırakacağım akşamlarıda alacağım ne diyeceğimi şaşırdım çünkü annesine gitmek için güzergah değiştirmemiz gerek.bişey diyemedim eşim kıyameti koparıyor ben senin araba sürmenden zaten rahatsızım şimdi bide ara yollara gireceksin falan diye kahvaltıya çıkarı için çagırmış neden sabahları eşiyle gitmiyormuş söylendide durdu zaten 1 ay sonra falan araba kullanmayı bırakmak istiyorum eşimle gidip geleceğim ama biliyorum ki bu seferde arabayı ister ne yapacagımı şaşırdım
fiyatı da bence çok uygun canım. Şimdiden kaçırma derim
Ben de bi taşınsaydım ona göre alcam odasını.
İyi günlerde kullanınnnn bebişinle.
Ben pazara gidiyorum azcık hava alayım.
canım günaydın ben de daha bişey almadım alırız bakalım yazı var güzü var
bu arada A101 e araba perşembe günü gelecek yani yarın daha kimse görmemiştir.Cuma günü de bime araba geliyormuş o civarlarda onada bak istersen
Ahhh Ahhh geçen sene bu zamanlar evlilik telaşı içindeydim, sürekli gelinlik modelleri, ayakkabı,yok saçım, yok başım
Sonunda en zor kısım olan gelinlik kısmını halledince tüm hazırlıklar bitti sanmıştım
Eşim herzamanki gibi gayet rahat, merak etme herşeyi hallederiz modunda....
Ben ise sürekli panik ve heyecan halinde, sonunda düğün günü geldi ve hala hiçbirşey hatırlamıyorum sanki, herşey çok güzeldi ama ayaklarım yere basmıyordu sanki, rüya gibiydi, daha yeni ısınmıştım ki bitti
Bir hafta sonra eşimin memleketinde bir düğünümüz daha oldu, artık tecrübeli bir gelindim
Ahhh Ahhh zaman ne çabuk geçiyor, şimdi ise anne olmaya hazırlanıyorum...
Allahım ne büyüksün, şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?