2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
Bir arkadaşım aman boşver ben yaptırmadım dedi de tuaf geldi bana.Sonuçta şekerine bakılacak ve yüksek ise diyet,ilaç vs.verip önlem alınacak.Yanlışmı biliyorum aydınlatırsanız sevinirm. :)

Ben burda topiği okuyorum derken zaman nasıl geçti anlamadım.
Ocağa süt koymuştum, her yer batmış..
Halı ocak ocağın altı arkası..
Temizlik yaptım inceden.
Allahım böyle kötü şeyler neden hep iyi insanların başına geliyor

Bende geçen gün kızartma yaptıktan sonra sıcak yağı yanlışlıkla ocağa,yere döktüm.
Nasıl sinir oldum anlatamam :) onu temizlemek ayrı bir dert heryer vıcık vıcık yağ oldu :)

Kendim için bişey olsa dakikada karar veren ben, söz konusu bebeğim olunca kararsıza bağladım resmen. Mesela geçen hafta sonu bebek mobilyası sormaya girdiğim bi yerde köşe koltuk takımı çarptı gözüme ve 10 dakika içinde karar verip aldım, pazartesi günü geliyor koltuklarım

Çanakkale'de 2 tane bebek odası satan yer vardı kızlar. Ordakilerden sadece bir mobilyayı beğendim. Yatağı burda göründüğünden daha derin. 2 yaşına gelene kadar düşme problemi filan olmaz. Altından yatak çıkıyo 1.80 ebadında. Ben ilk dönem onun yanında yatabilicem yani. Parmaklıkları yok, bir taraf komple kapalı bir tarafta şeffaf bir maddeden korumalık yapmışlar. Kırılmayan bir madde kullanılmış. Odasına alıştırıcaz yatak odasında yatırmıycam. Çok ahım şahım bir oda takımı değil ama en azından sade ve ben onu objelerle renklendiririm. Kulpları ve ayakları da beyaz olacak eğer almaya karar verirsem. Dolapları geniş ve kullanışlı. Nette çok güzel odalar var ama onlara da cesaret edemiyorum. Yakından görmeden, kalitesini bilmeden almak çok riskli bence. Napsam sizce, oda güzel mi?

24-28 haftalar arası canım.

Geçmiş olsun. Ayyy sütü temizlemek de baya zordur. Neyse Allah daha büyük dert vermesin:)

Bence gayet güzel,sade ve şık bir takım.
Güzel günlerde kullansın inş.kuzun

Son düzenleme:
Bence gayet güzel,sade ve şık bir takım.
Güzel günlerde kullansın inş.kuzun

Sağol canım. Seçeneklerimden en kullanışlı olanı buydu. Parmaklıklı olmaması ve biçok karyolaya göre derin olması cezbetti beni. Uyurken ayakları, elleri parmaklıklara girsin istemiyorum. Altından yatak çıkması avantaj, yatağına alıştırana kadar yanında yatabilicem. Bu ay sonuna kadar ısmarlıycam sanırım. Çünkü yanında çok kaliteli bir yatak hediye ediyolar ay sonuna kadar ısmarlarsam.

beğendim ben de..sade ve güzel...

Bebek Odas Mobilyalar - Bebe - Gen Mobilyas E-Fuar Alan - Siteler Ankara Mobilyaclar Sitesi Mobilya Dekorasyon malat ve Sat Portal

bu arada ankarada olanlar için sitelerden bakabilirler mobilya...ben internet sitesinden baktım şöyle bi,tabi burda olmayan birr sürüü mağaza ve mobilya vardır orda..uygun fiyatlılarda var...

Bence çok güzel canım. Ben de böyle sade görünümlü ve kullanışlı şeyleri beğeniyorum. Fiyatı ne kadardı?

Arasta ne kadarmış canım bu takımın fiyatı?
Beyaz olmasıda çok güzel heme erkeğe,hem kıza uyar.
Sanırım lake değilmi?

Evet canım lake. Yakından çok kaliteli duruyordu. Kulpları şeffaf ya da beyaz yapabiliyorlar isteğe göre. Ben beyaz istiyorum. Fiyatı 3000 tl.

Teşekkürler:)

3000 canım fiyatı, ay sonuna kadar alırsam bi de yatak hediyeli. Ayrıca duvar rafı da yaptırıcam. Onla birlikte 3200 filan olur sanırım.

fiyatı da bence çok uygun canım. Şimdiden kaçırma derim
Ben de bi taşınsaydım ona göre alcam odasını.
İyi günlerde kullanınnnn bebişinle.

Ben pazara gidiyorum azcık hava alayım.

maşallahhh peek çoook tatlııı :) Allah nazardan korusunnnn

AMİN CANIM ÇOK SAĞOL .TEK DİLEĞİM İNŞALLAH SAĞLIKLI SIHATLİ DOĞSUN BU ARAALR NİYEYSE AKLIMA KÖTÜ ŞEYLER.Bİ KUCAĞIMA ALSAAM SAĞLIKLI .

CANIM BENİM KOCAN ÇOK HAKLI NASIL DA MERKALILAR İNSAN KULLANMAYA, KOLAYI VAR CANIM KUSURA BAKMA BU HAMİLELİIK BNİ ÇOK YORUYOR ERKEN UYANIP EVDEN ÇIKAMIYORUM DERSİN EVDEN SADACE KENDİ İŞİNE YETİŞECEK KADAR ERKEN ÇIKARSIN. OLUR BİTER NE ERKEN ÇIKIP ŞÖFÖRLÜK YAPCAN MİLLETE. GEÇ KALIYORUM SONRA BEN FIRÇA YİYORUM DERİSN.
HATTA BİRGÜN GÖTÜRÜRKEN DÜN GEÇ KALDIM YETİŞEMİYORUM YOL UZUYOR İŞYERİNDE FIRÇA YEDİM CANIM. SABAH BEBEGI EŞİN BIRAKSIN BEN SENI NASILSA YOLUMUN ÜSTÜ BIRAKIRIM DE. AMA ÖBÜR TÜRLÜSÜ BANA ZARARI OLUYOR YOK YERE AZAR İŞİTYORUM DE.

maşallah :)) bu detaylı ultrason di mi? niye böyle dalga dalga görüntü oluyor bu ultrasonlarda,ben de vesikalık gibi foto istiyorum di mi

EVET CANIM DETAYLI ben de videosunu uzun istemiştim ama böle kısa kısa parça parça oluyor.

fiyatı da bence çok uygun canım. Şimdiden kaçırma derim
Ben de bi taşınsaydım ona göre alcam odasını.
İyi günlerde kullanınnnn bebişinle.

Ben pazara gidiyorum azcık hava alayım.

Kalitesine göre bana da fiyatı çok cazip geldi açıkçası. Sararma asla yapmıyormuş. Özellikle sordum. Sararma yaparsa ben burdayım dedi adam. Yıllardan beri hiç sararma şikayeti almamışlar. İnşallah sen de en kısa zamanda taşınır ve alırsın :)

İyi alışverişler.

Senin cimcimenin eşyaları vardır belki onları da değerlendirirsin canım.Benim öyle bir şansım da yok. Ayın 15inde zaten maaşımız.Artık gider bir yerde harcarız ufakları alacağım şimdilik doğuma 1-2 ay kala büyük eşyaları alırım hem canımız da ağırlaşır ufak şeylerle son zamanlarda uğraşmayalım.Valla küçük dediğimiz şeyler bizi daha çok yoracak.Büyükleri internetten bile alırsın Ama öbürlerinin yok numarası var rengi var gidip elinle dokuna dokuna seçmek lazım:))) Kız ben bu anları unutmuşummu ne? Çok heyecanlanıyorum.Hele bebeğin o ilk gün evine gelmesi,o kokusu,sürmeli gözleri.... Hastaneden çıkınca mis gibi kokuyor bebeğin sonrasında bebek şampuanıyla pudra kokuyor Allahım sevincimizi doya doya yaşamamızı nasip etsin inşallah

sevgili anneler bugünkü karşılaştığım vakalar beni çok endişelendirdi kızımın geleceği konusunda. görüştüğüm öğrencilerden birisini eniştesi taciz etmiş, diğeri evli uyuşturucu kullanan biriyle beraber kendisi 17 yaşında bir liseli olmasına rağmen. inşallah bebişlerimizi en güzel şekilde yetiştirip tehlikelerden koruyabiliriz. sanırım bebeğimizle geçirdiğimiz en güzel zamanlar şuanda. içimde masum bir melek şuanda o umarım ergenlik döneminde de melekliğinden bişey yitirmez

Aynennnn aynennnn ayyynneeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…