2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet az kaldı bugün 39 . haftaya giriyoruz :)
hepimiz bi avazda yavrularımıza kavuşuruz inşallah
emin olun zaman çok çabuk geçiyor ve nasıl geçti anlamıyosun bile
hele son aylar hazırlık telaş koşturma ...:)

Son düzenleme:
canım bursada ismo mobilyada aynı bu modelden gördüm mdf lake kaplamaydı taş gibi mobilyaydı ben çok begendim hem düz beyaz olunca istediğin renklerde aksesuar kullanabilirsin çok güzel bi seçim güle güle kullansın bebişin canım.ben salonda oturuyorum ayrıca bi misafir odası yapmadım eşyalarım eskidi komple salonu yenilemek zorunda kalmasam bende bu takımı alacaktım şimdilik ikeadan bi beşik bide 2li gardolap almayı düşünüyorum sonra genç odası alırım inşallah

selam hamişler bi bugün ananemizdeyiz misafir gelicek kızımla anananemize yardım ettik ikramlık hazırladık :) az insan yüzü göreyim yahu evde yatmaktan sıkıldım.. he buarda taa cuma günü vurulduğum tatonoz aşısının ağrısı bugün çok şükür tamamen geçti

inşallah bebeğinizi sagsaglim kucagınıza alırsınız keyifle sağlıcakla büyüsün meleğiniz hakikaten zaman nasılda hızla ilerliyor

çatı muayenesi nası oluyor :/ berbat bişey diye duydum...

şart mı peki bu muayene,sezeryan olan arkadaşlar bilgi verirse?? onlarda da yapılıyor mu illa ki?

alttan muayene ediyor valla kaç parmağıyla gerçekleştirdi muayeneyi anlayamadım iğrençti :S

sezeryan da şart mı bilmiyorum ama normal doğuma elverişli mi kemik ya da herhangi bir engel var mı diye bakılıyormuş

muayeneden sonra kanamam oldu belkide çok kastım kendimi ondan bu kadar zor geldi

anne olmak kolay değil zahmet çekmeden rahmet olmuyor işte ...

kızlarr,
25+2 de dktoruma gidicem acaba ne gibi kontroller yapılıyor bilen var mı? detaylı ultrason ve şeker yüklemesi 21. haftada yapılmıştı.

Canım seninle günlerimiz aynı bende 20 nisanda gideceğim, 19.da da şeker yüklemesi ve tetanoz aşımın 2. dozunu yaptıracağım,sonuçları dr. a göstermek için onu önceden burda yaptırıyorum çünkü hastanemiz Antalya da. detaylıyı daha önce yaptırdık bizde, başka birşey söylemedi bana dr. Ama hemogram ve idrar tahlili isteyebilir, artık aylık yapılması gerek diye biliyorum.

Offff ya içim bir tuhaf oluyor işte. Gurbetlik çok zor. Biz Türkiyedeyiz ama öyle haa deyince gidilmiyorki, eşim işyerini bırakamıyor,kendi işyerimiz, personele bırakmak istemiyor... sen git diyor ama onsuz gitmeyi de ben istemiyorum, aklım onda kalacak, yemek yedi mi, yerine yattı mı, üstü açık mı vs. çocuk gibi ilgilenilmek ister o, kıyamıyorum, çok ta yoğun çalıştığı için içim elvermiyor
Annemde kızıyor bazen kocan bizden kıymetli oldu diye
Üzülme canım ben eminim ki kayınpederinle en iyi şekilde ilgilenip onun hayır dualarını da almışsındır. İçin rahat olsun, onlarında mekanı cennet olsun inşallah...

Bende seninle aynıyım, arkadaşım, dostum, sırdaşım hep eşim oluyor, burda arkadaşlarımda var ama insanlara güvenmiyorum artık, hep mesafeli durmaya ve de çok içli dışlı olmamaya çalışıyorum, zira faydadan çok zarar veriyorlar.
İnsanın memleketi gibisi ailesi gibisi yok

kızlar cene kısmım kotu oldu kızarık lekeler falan önceden sivilce izi biraz vardı ama suan kotu oldu doktor kayısı yagı sur dedi sizdede böyle durumlar var mı

Bursa'da üretiliyormuş zaten İnegöl'de. Valla bana da taş gibi geldi. Yakından çok daha hoş görünüyor sen de görmüşsün zaten. O ayak ucundaki çekmeceli dolabın arkasında koca bir sandık var bi de Bütün battaniyesini, yorganını, çarşafını alır. Senin de beğenmene çok sevindim canım. Zaten zevklerimiz çok benziyor :) Şimdilik ikeadan al sen sonra salon masrafın bitince, genç odası alırsın. İkeanın ürünleri çok güzel hem. Ben çok beğeniyorum :)

Simdi ilk doz tetanoz asimizi vurulduk geldik cocukluktan beri hic sevmem asilari ins cok agri yapmaz

Menekşecim sende özlettin kendini :44:

Ben de özledim bacım seni ve herkesi

Bu arada hamileleri de çoğalttin topik annesi olunca kıız uğurlu geldin maşallah

Cimcimeye iyi bak.Bizim cinsiyetimiz de belli hala muallak kuttacık bebeğimin organını göremiyorlar ya inanılır gibi değil.Sen en iyisi çizelgeye %50 kız, %50 erkek yaz Ne bu ya canımdan bezdim bu doktorların elinden.Ömrümü yediler ömrümü

Bencede hem kullanışlı hemde sade halısıyla tülüyle renklendirirsin sen onu orjinal bişeymiş altından yatak falan çıkması..

canım ultramed ultrasonun çekildiği yerin adı senin gideceğin yer özel mi;?

Canım araba yataklardan eğer yanlarına ayrı korkuluk yapmayacaksan düşebilir. 1 yaş çok erken park yatak için. 3-4 yaşında kullanır. Bence araba yatak aldır koy odasına. Yanına yatak odana da park yatak al. 3-4 yaşından sonra arabasına geçer

Kızlar, daha önce de yazmıştım mayo bikini konusunu. Ben biraz erken aldım ama yazın sizler de alacaksınızdır, şimdiden uyarayım. Ben 38 giyerdim bikiniyi, geçen gün gittim 40 denedim, üstlerin hiçbiri olmadı! Altım 40, Üstüm 42 olmuş resmen öyle moralim bozuldu ki. Herkes sen hamilesin olur öyle diyor ama moral bozulmaması elde değil.

Bencede hem kullanışlı hemde sade halısıyla tülüyle renklendirirsin sen onu orjinal bişeymiş altından yatak falan çıkması..

Teşekkürler :) halı ve perdeyi de son derece sade alıcam canım. Ayıcıklı filan olmıycak. Duvar raflarına renkli bi kaç obje koymayı planlıyorum. Evde çok güzel bir berjerim vardı giydirmeli, lila rengi. Tam emzirme koltuğu için ideal bişey :) Duvar raflarına aynı liladan objeler alıcam. Lilayı 2-3 yerde kullanıcam. Diğer yerler vizon rengi ve beyaz olacak :) Hayalim bu.

Ahhh o dr.lar yokmu bazen çıltırtıyorlar demi insanı. Neyse hayırlısı olsun canım, emin olunduğunda öğrenmek en iyisi sonradan değişiklik olunca duygu karmaşası yaşamak daha zor bence. Neyse ki biz şimdiki doktor amcamızdan çok memnununz cimcimem bile seviyor dr. amcasını ne güzel pozlar veriyor.

Benim cimcimeye gelince şimdiden çok yaramaz menekşe teyzesi, hiç durmuyor bir görsen
Geçen gün komşumla göbişime bakıyorduk, bir tekme attı, kadın aaaaa tekmeledi gördüm diye bağırdı valla Bende şaştım kaldım o kadar yani sen düşün artık.... Çok güzel duygular ama bazen ciddi anlamda canımı acıtıyor, korkutuyor bazen...

Tek acısı bu olsun yavrumun, minnak ayaklarımını yirim ben onun

Evet canım uğurlu gelirim ben insanlara, tanıyanlar öyle der genelde, "maviş gözlerinin uğuru var derler "
Ayyy kızımda benim gibi boncuk gözlü olur mu acep :44:

araba yatağa korkuluk olmaz heralde orjinalliği bozulur.3-4 yıl kullanamazsam yazık boşu boşuna mobilyayı eskitmiş olcaz.odayı da işgal etcek gereksiz yere dimi ama

kızlar cene kısmım kotu oldu kızarık lekeler falan önceden sivilce izi biraz vardı ama suan kotu oldu doktor kayısı yagı sur dedi sizdede böyle durumlar var mı

Canım bendede ara ara çıkıyo o kızarıklar yaa dün vardı mesela yüzümün yanlarında çene kısmında kayısı yağı var evde ii gelirse süreyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…