- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.561
Bende geçen gün kızartma yaptıktan sonra sıcak yağı yanlışlıkla ocağa,yere döktüm.
Nasıl sinir oldum anlatamam :) onu temizlemek ayrı bir dert heryer vıcık vıcık yağ oldu :)
cnm nası heyecanlandım smdı...cok az kalmış allahm bı avazda kurtarsnn :) mıs gıbı kokla yavrunu doğunca hemen :) bızım daha zamanımız var....sağlıkla kucağımıza alalım hepımız bebıslerımızı ıns :)
evet az kaldı bugün 39 . haftaya giriyoruz :)
hepimiz bi avazda yavrularımıza kavuşuruz inşallah
emin olun zaman çok çabuk ve nasıl geçti anlamıyosun bile
hele son aylar hazırlık telaş koşturma ... çok çabuk geçiyor :)
çatı muayenesi nası oluyor :/ berbat bişey diye duydum...
şart mı peki bu muayene,sezeryan olan arkadaşlar bilgi verirse?? onlarda da yapılıyor mu illa ki?
kızlarr,
25+2 de dktoruma gidicem acaba ne gibi kontroller yapılıyor bilen var mı? detaylı ultrason ve şeker yüklemesi 21. haftada yapılmıştı.
çekirgecim ben de senin gibiyim, o kadar özlüyorum ki ailemi, eşimin ailesini de özlüyorum, benim kayınvalidem ve kayınpederim genç yaşta vefat ettiler. hala i onlarla yeterince ilgilenmedim mi diye içim sızlıyor bazen, kayın pederimi sürekli rüyamda görüyorum yeni vefat etti kanserden, çok iyi bir insandı.
buralarda yapayalnızım, çalşışıtğım işyerimde yaklaşık 40 tane türk var, onlarla da işte mesafeli bir ilişkimiz var, iş arkadaşıyız sonuçta, hiç arkadaşım yok, tek arkadaşım ve ailem eşim,
bu cumartesi buradaki 8 aydan sonra ilk kez Türkiyeye gidicem, zar zor 2 haftalık izin koparttım patronlardan, bin dereden su getirdiler,
eşim de gitmemi istemiyor, sen gidince ben burda ne yapıcam deyip duruyor, altı üstü 2 hafta,
1 haftasında istanbulda kardeşlerimle birlikte olucam, sonraki hafta izmirde ailemle, heryeri herşeyi çok özledim...
canım bursada ismo mobilyada aynı bu modelden gördüm mdf lake kaplamaydı taş gibi mobilyaydı ben çok begendim hem düz beyaz olunca istediğin renklerde aksesuar kullanabilirsin çok güzel bi seçim güle güle kullansın bebişin canım.ben salonda oturuyorum ayrıca bi misafir odası yapmadım eşyalarım eskidi komple salonu yenilemek zorunda kalmasam bende bu takımı alacaktım şimdilik ikeadan bi beşik bide 2li gardolap almayı düşünüyorum sonra genç odası alırım inşallah
Menekşecim sende özlettin kendini :44:
Sağol canım. Seçeneklerimden en kullanışlı olanı buydu. Parmaklıklı olmaması ve biçok karyolaya göre derin olması cezbetti beni. Uyurken ayakları, elleri parmaklıklara girsin istemiyorum. Altından yatak çıkması avantaj, yatağına alıştırana kadar yanında yatabilicem. Bu ay sonuna kadar ısmarlıycam sanırım. Çünkü yanında çok kaliteli bir yatak hediye ediyolar ay sonuna kadar ısmarlarsam.
bu ultramed nedir anlamadım ben :) biz de cumartesi gidicez ama hiç bilmiyorum ne olacak nasıl bakılacak vs ?
bunu hiç düşünememiştim doğru gerçekten mobilya kokusu :/
bizim taşınma işi de olacak sanırım ama bilemiyorum bakalım...olmazsa taşınma zaten burda oda yok çocuk için :) anca taşınınca yapabiliriz...zaten ilk zamanlar yatak odasında bizimle olacağı için sorun değil...
ben de alınacak odanın ilk okulu bitirene kadar kullanılması taraftarıyım...bebek odası yapmak gereksiz,boş masraf gibi geliyor bana...bir kaç sene için gerek yok bence...alınacak mobilyalar bebek modunda olmamalı bence ki kullanabilsin uzun süre...yatak olayı da büyüyen yataklar mantıklı geliyor...
bu arada 2 gündür iyice hareketlendi benim kızım :)) sanki biraz da yukarılara çıkıyor gibi geldi...kasıktaydı hep şimdi az daha yukarlarda vuruyor pat pat...ve genelde hep solda olurdu şimdi bi solda bi sağda :))
dün eşimin elini karnıma koydum kımıldarken,bekledi bi süre sonra kımıldadı,ay dedi çekti elini,hissetti...ne hissettin dedim,nası yani diyo..dedim yani hoşuna gitmiyo mu,mutlu olmuyor musun vs ?? onun için çektim elimi diyo,ne demekse
kızım da ben de ilgisiz ve sevgisiz kalmaya devam ediyoruz :)
kızlar benim bu araba yataklarda çok hevesim var. bebek odası geçici yabir kaç sene sonra genç odası gerekcek şimdiden alsammı diyorum :)
görümcem ailede ilk torun olduğu için odasını ben alıcam dedi sağolsun :) bende diyorumki hazır o alacakken araba yatak aldırayım sonra bana masraf olmasın heee hee:)
zaten ilk zamanlar odada yatamaz diyolar mecbur yatak odasına bir sepet falan alırım diyodum şimdi yatak odama park yatak alıyım diyorum 1 yaşından sonra yatamazmı araba yatakta acaba ?
ay çok kararsızım görgüsüz doğmamış bebeğe koca araba yatak aldırmış demesinler sonra:))))))))
bide mobilyayı 1 ay önceden falan almamız gerekiyomuş. biliyorsunuz yeni mobilyada koku oluyor,boya dan dolayı bebişlerimizin tertemiz ciğerlerini o kötü kokuya maruz bırakmayalım dimi.doğana kadar odanın camını açıp havalandırcam artık :)
Bencede hem kullanışlı hemde sade halısıyla tülüyle renklendirirsin sen onu orjinal bişeymiş altından yatak falan çıkması..
Ben de özledim bacım seni ve herkesi
Bu arada hamileleri de çoğalttin topik annesi olunca kıız uğurlu geldin maşallah
Cimcimeye iyi bak.Bizim cinsiyetimiz de belli hala muallak kuttacık bebeğimin organını göremiyorlar ya inanılır gibi değil.Sen en iyisi çizelgeye %50 kız, %50 erkek yazNe bu ya canımdan bezdim bu doktorların elinden.Ömrümü yediler ömrümü
Canım araba yataklardan eğer yanlarına ayrı korkuluk yapmayacaksan düşebilir. 1 yaş çok erken park yatak için. 3-4 yaşında kullanır. Bence araba yatak aldır koy odasına. Yanına yatak odana da park yatak al. 3-4 yaşından sonra arabasına geçer
kızlar cene kısmım kotu oldu kızarık lekeler falan önceden sivilce izi biraz vardı ama suan kotu oldu doktor kayısı yagı sur dedi sizdede böyle durumlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?