2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

yaaa nasıl anladı erkek olduğunu daha bu haftalarda ?
(bana da 9.haftada plasenta solda olduğu için muhtemelen erkek dedi ama pek inandırıcı değil tabi)

valla bilmiyorum canım erkeğe benzettim demişti. Bir de erkek çocuğu kendini daha çabuk belli edermiş babamızla rüyalarımızda da erkek görüyoruz benim gönlüm kızdan yana ama hayırlısı neyse o olsun.

Aynen, sağlıkla ve güzel bir kaderle gelsin inşallah.

Son düzenleme:

dogru söylüyorsun bende farkettim, kisliklar henüz olmadigi icin ilk zamanlari icin henüz birsey bakamiyoruz. ama olsun cok güzel seyler almissin, insallah saglikla giymeyi nasip etsin:))

Bugun netten baktım lımango,markafoni oralarda da çok guzel şeyler var, ama unısex çok az o yuzden karar verıp alamdım cinsiyet bellı olsun alır alır dururum:) Mağazalarda da ya pembe ya mavi var çok nadir ara renkler..

bunlarda bizim ilk cicilerimiz:))) minik sampouan krem falan onlar gerci hediye biz almadik(yoksa, henüz erken oldugu icin almazdik)

ne tatlilar yaa minik minik.. insallah güzel güzel giydirmeyide Rabbim nasip etsin:))
bu arada ayakkabilarina bittim:))

Teşekkür ederim canım inşallah. Ayakkabılar biraz büyük 7-8 aylıkken giyebilir ancak ama babamız çok beğendi almak istedi.

Kızlar biraz bebek odalarına bakayım dedim maaşallah yatak odası fiyatı Bebefix diye bir site buldum, modelleri güzel hem de fiyatları çok uygun. Tabi kalitesini bilmiyorum, bir bakın isterseniz.

Kızlar biraz bebek odalarına bakayım dedim maaşallah yatak odası fiyatı Bebefix diye bir site buldum, modelleri güzel hem de fiyatları çok uygun. Tabi kalitesini bilmiyorum, bir bakın isterseniz.
evet bebek odalari cok pahali.. birde söyle birsey var; örnegin gardirobu cok güzel oluyor ama kapaginda kocaman bir bebek süsü oluyor.. cocuk onu büyüdügünde istemez sonucta. almisken daha ileridede kullanabilecegi birsey almak lazim. yoksa genc olanak kadar bebeklik-cocukluk-genclik odasi almaya kalksak ohooo para dayanmaz :26:

Kızlar öğlen yemeğe çıktım, heves ettim bebişimin ilk cicilerini alayım diye Civil'e girdim, (bilenler vardır Fatih'te) hevesim kursağımda kaldı Çok güzel şeyler var ama hepsi yazlık, incecik. Yine de boş çıkmamak için iki zıbınla çorap aldım. Sanırım bu alışveriş işini erteleyeceğim ya da önüme çıkarsa bir şeyler alacağım.

Bunlar da aldıklarım:

evet canim ayni sorun bizdede var ama olsun yavas yavas buluruz insallah... aldiklarin cok güzel, insallah hayirlisiyla giymeyi nasip etsin

canım ben bebeğimin odasını ikeadan almayı düşünüyorum..fiyatlar biraz daha uyguna geliyor..hemde odanın durumuna göre seçim yapabilirsin..birde oraya bak

canım ben bebeğimin odasını ikeadan almayı düşünüyorum..fiyatlar biraz daha uyguna geliyor..hemde odanın durumuna göre seçim yapabilirsin..birde oraya bak

ben de ikeadan bu takimi almayi düsünüyorum. dedigin gibi fiyatlarida uygun. ikeanin ürünlerini begeniyorum ben, kalitelide oluyor.. üstelik alt silme ünitesini daha sonra raf olarak degerlendirir, gardirobuda genc oldugunda da kullanabilir diye düsündüm. gecenlerde bir dizide kocaman bir genc kizin odasinda da aynisini görmüstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…