- Konu Sahibi tugbaemrah
-
yaaa nasıl anladı erkek olduğunu daha bu haftalarda ?
(bana da 9.haftada plasenta solda olduğu için muhtemelen erkek dedi ama pek inandırıcı değil tabi)
valla bilmiyorum canım erkeğe benzettim demişti. Bir de erkek çocuğu kendini daha çabuk belli edermiş babamızla rüyalarımızda da erkek görüyoruz benim gönlüm kızdan yana ama hayırlısı neyse o olsun.
ne tatlilar yaa minik minik.. insallah güzel güzel giydirmeyide Rabbim nasip etsin:))Eki Görüntüle 465716 Eki Görüntüle 465714 Eki Görüntüle 465715
Bunlar da bizim cicişlerimiz dün babamızla birlikte aldıkayy insan almaya başladımı kendine hakim olamıyor yaa
Bunlar da bizim cicişler... kış bebeği olacağı için çok fazla seçenek bulamadım, şu an hep yazlıklar satılıyor( ama insan onun için bütün mağazayı almak istiyor..
Eki Görüntüle 465721
ne tatlilar yaa minik minik.. insallah güzel güzel giydirmeyide Rabbim nasip etsin:))
bu arada ayakkabilarina bittim:))
hepsi çok güzel canım..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..Eki Görüntüle 466892 Eki Görüntüle 466893bunlarda bizim ilk cicilerimiz:))) minik sampouan krem falan onlar gerci hediye biz almadik(yoksa, henüz erken oldugu icin almazdik)
Teşekkür ederim canım inşallah. Ayakkabılar biraz büyük 7-8 aylıkken giyebilir ancak ama babamız çok beğendi almak istedi.
amin canim, cümlemizinkine insallah:))hepsi çok güzel canım..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım..
evet bebek odalari cok pahali.. birde söyle birsey var; örnegin gardirobu cok güzel oluyor ama kapaginda kocaman bir bebek süsü oluyor.. cocuk onu büyüdügünde istemez sonucta. almisken daha ileridede kullanabilecegi birsey almak lazim. yoksa genc olanak kadar bebeklik-cocukluk-genclik odasi almaya kalksak ohooo para dayanmaz :26:Kızlar biraz bebek odalarına bakayım dedim maaşallah yatak odası fiyatıBebefix diye bir site buldum, modelleri güzel hem de fiyatları çok uygun. Tabi kalitesini bilmiyorum, bir bakın isterseniz.
Güle güle mutlu huzurlu kullansın inşallah annesi...
Kızlar öğlen yemeğe çıktım, heves ettim bebişimin ilk cicilerini alayım diye Civil'e girdim, (bilenler vardır Fatih'te) hevesim kursağımda kaldıÇok güzel şeyler var ama hepsi yazlık, incecik. Yine de boş çıkmamak için iki zıbınla çorap aldım. Sanırım bu alışveriş işini erteleyeceğim ya da önüme çıkarsa bir şeyler alacağım.
Bunlar da aldıklarım:
Eki Görüntüle 467226 Eki Görüntüle 467225 Eki Görüntüle 467227
Kızlar biraz bebek odalarına bakayım dedim maaşallah yatak odası fiyatıBebefix diye bir site buldum, modelleri güzel hem de fiyatları çok uygun. Tabi kalitesini bilmiyorum, bir bakın isterseniz.
canım ben bebeğimin odasını ikeadan almayı düşünüyorum..fiyatlar biraz daha uyguna geliyor..hemde odanın durumuna göre seçim yapabilirsin..birde oraya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?