- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Sagol canım, düz seyler ama cinsiyet kesinleşmedi henüz. Bari biraz hevesimi alayım dedim:)evet canim ayni sorun bizdede var ama olsun yavas yavas buluruz insallah... aldiklarin cok güzel, insallah hayirlisiyla giymeyi nasip etsin
canım ben bebeğimin odasını ikeadan almayı düşünüyorum..fiyatlar biraz daha uyguna geliyor..hemde odanın durumuna göre seçim yapabilirsin..birde oraya bak
Ben ikeanin kataloguna baktım ama bunları göremedim. Biraz daha ayrıntılı bakayim en iyisi
Eki Görüntüle 467304
ben de ikeadan bu takimi almayi düsünüyorum. dedigin gibi fiyatlarida uygun. ikeanin ürünlerini begeniyorum ben, kalitelide oluyor.. üstelik alt silme ünitesini daha sonra raf olarak degerlendirir, gardirobuda genc oldugunda da kullanabilir diye düsündüm. gecenlerde bir dizide kocaman bir genc kizin odasinda da aynisini görmüstüm
2012 katalogunda 228.sayfada var canim. pembe renkle kombine edilmis.Sagol canım, düz seyler ama cinsiyet kesinleşmedi henüz. Bari biraz hevesimi alayım dedim:)
Ben ikeanin kataloguna baktım ama bunları göremedim. Biraz daha ayrıntılı bakayim en iyisi
Bunlar da bizim cicişler... kış bebeği olacağı için çok fazla seçenek bulamadım, şu an hep yazlıklar satılıyor( ama insan onun için bütün mağazayı almak istiyor..
Eki Görüntüle 465721
Eki Görüntüle 466892 Eki Görüntüle 466893bunlarda bizim ilk cicilerimiz:))) minik sampouan krem falan onlar gerci hediye biz almadik(yoksa, henüz erken oldugu icin almazdik)
Eki Görüntüle 467304
ben de ikeadan bu takimi almayi düsünüyorum. dedigin gibi fiyatlarida uygun. ikeanin ürünlerini begeniyorum ben, kalitelide oluyor.. üstelik alt silme ünitesini daha sonra raf olarak degerlendirir, gardirobuda genc oldugunda da kullanabilir diye düsündüm. gecenlerde bir dizide kocaman bir genc kizin odasinda da aynisini görmüstüm
Eki Görüntüle 467304
İkea hensvik ailesi olarak geçiyor canım..o şekilde tekrar IKEA | Mobilya Dekorasyon Ev Tekstili Yatak Odaları Koltuk Takımları den bakabilirsin..Sagol canım, düz seyler ama cinsiyet kesinleşmedi henüz. Bari biraz hevesimi alayım dedim:)
aynı takıma bende karar verdim..birde malm serisinden bir şifonyer düsünüyorum..ilerde bebek büyüdüğü zaman yatak kenarlarından birisi çıkartılabiliyor, çocuğun rahat inip çıkması için..
İkea hensvik ailesi olarak geçiyor canım..o şekilde tekrar IKEA | Mobilya Dekorasyon Ev Tekstili Yatak Odaları Koltuk Takımları den bakabilirsin..
onu görmedim ben ama iyi düsünmüssün, ileriside önemli sonucta. bebegin sadece ilk dönemlerine göre hareket etmemek lazim, cabuk büyüyor cünkü:))
aynen öyle canım..o zaman gelsede odasını kurup eşyalarını yerleştirmeye başlasak..hiç içim içime sığmıyor ya..sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi..
aa bunun aynisi bende var fazlaliklari koymak icin almistim. ise yariyor, güzel toparliyor. bebegin esyalari icinde güzel olur..bak hatta ekledim..
belki görmüşsündür canım'' max cosi'' bebek arabalarını
çok beğeniyorum ben ama oğluma hamileyken farkedememiştim sonrada 2.bebek arabasına okadar para vermek istemedim
arkadaşım kullanıyordu ve çok memnundu
ama yazdığın gibi çok pahalılar
uygun fiyatta gönlüne göre birşey bulabilirsin umarım
ama benim tavsiyem bebek arabasına takılan pusetli, bir tkm alman
ben ilk zamanlar çok rahat etmiştim
Kızlar öğlen yemeğe çıktım, heves ettim bebişimin ilk cicilerini alayım diye Civil'e girdim, (bilenler vardır Fatih'te) hevesim kursağımda kaldıÇok güzel şeyler var ama hepsi yazlık, incecik. Yine de boş çıkmamak için iki zıbınla çorap aldım. Sanırım bu alışveriş işini erteleyeceğim ya da önüme çıkarsa bir şeyler alacağım.
Bunlar da aldıklarım:
Eki Görüntüle 467226 Eki Görüntüle 467225 Eki Görüntüle 467227
aynı takıma bende karar verdim..birde malm serisinden bir şifonyer düsünüyorum..ilerde bebek büyüdüğü zaman yatak kenarlarından birisi çıkartılabiliyor, çocuğun rahat inip çıkması için..
İkea hensvik ailesi olarak geçiyor canım..o şekilde tekrar IKEA | Mobilya Dekorasyon Ev Tekstili Yatak Odaları Koltuk Takımları den bakabilirsin..
bende maxi cosi mura 3 ü beğeniorum ama çok pahalı kızlar yaa pusetiyle ikili takımı 1600 civarı çeşitli sitelerde.. istanbul saraçhanede daha uyguna bulunabilir diye duydum ama markalı şeyler için de geçerli mi bilmiorum.. bayramda gelip bakıcam paylaşırım sizlerle.. bilgisi olan varsa da ne nerede uygundur paylaşın kızlar
canım bu civil in internet sitesi de var bugün biraz baktım da çok güzel şeyler var uzun kollu zıbınlar tulumlar falan var bayıldım ama fiyatı başka mağazalara göre daha uygun sen alışveriş yapmışsın kalitesi nasıl?
Tamam canım ben geçince bakarım. Başka bir şey olursa sormamı istediğin yazarsın. Bir de burada Eminönü'nde Havuzlu Han diye bir yer var, hanın tamamı bebek kıyafetleri. Oraya da bakmayı düşünüyorum özellikle organik bodyler için. Aşağı yukarı fiyatları da alır, buraya yazarım. En azından gelirken kafanda birkaç fikir oluşur.
çok saol tatlım havuzlu hanı bende duydum gelince uğricam mutlaka oraya da... netten bazı annelerin yaptığı alışveriş listelerine bakıorum da alınacak ne çok şey varmış.. eşimle baktık da geçen gün eskiler nasıl bebek büyütmüşler bu nasıl bir liste böyle dedi :) ilk bebiş olduğu için çok heyecana kapılmadan tecrübelilere danışarak netten yorumları okuyarak ne gerekli ne gereksiz die listemizi oluşturmaya çalışıyoruz.. istanbula gelince sıkı bi alışveriş beklio bizi :)
çok saol tatlım havuzlu hanı bende duydum gelince uğricam mutlaka oraya da... netten bazı annelerin yaptığı alışveriş listelerine bakıorum da alınacak ne çok şey varmış.. eşimle baktık da geçen gün eskiler nasıl bebek büyütmüşler bu nasıl bir liste böyle dedi :) ilk bebiş olduğu için çok heyecana kapılmadan tecrübelilere danışarak netten yorumları okuyarak ne gerekli ne gereksiz die listemizi oluşturmaya çalışıyoruz.. istanbula gelince sıkı bi alışveriş beklio bizi :)
aynen öyle..kız çeyizi gibi bebek çeyizi hazırlamak gerekiyor..bende fazla abartmadan ilk 5 takım almayı düşünüyorum..daha sonra küçüldükçe ihtiyaç oldukça alırım diyorum..tabi kusmuklu bebek olmazsa..bakalım hayırlısı
hangi birini alacağız nasıl yetiştireceğiz bilmiyorum..biz eşimle kara kara düşünmeye başladık..bende hurç yaptım onun içine koyuyoruz..Kusar o annesiii içip içip kusuyorlar gak diye :) Benim de çeyizimdeki bir bohçam boştaydı, bugün ilk aldıklarımı onun içine koyup dolaba kaldırdım, aldıkça da koyacağım inşallah. Hakikaten kız çeyizi gibi
Çevremdekilerin benden önce anne olmasının avantajı da varmış, ateşi çıkınca verilecek ilaç isimlerini bile öğrendimBen de ayrıntılı bir liste yaptım, yan tarafına da açıklamalar diye bir boşluk açtım, nelere dikkat edilmesi gerektiğini de oraya yazıyorum okudukça.
Kusar o annesiii içip içip kusuyorlar gak diye :) Benim de çeyizimdeki bir bohçam boştaydı, bugün ilk aldıklarımı onun içine koyup dolaba kaldırdım, aldıkça da koyacağım inşallah. Hakikaten kız çeyizi gibi
hakikaten kız çeyizi gibi.. bende bol bol çıtçıtlı atlet bodyler alıp üzerine de çıtçıtlı tulumlar almayı düşünüyorum.. ama alışveriş yaparken dikkat edin kızlar boy boy alın hemen büyüyo yaramazlar giydiremeden küçük gelmesin kıyafetler... bu arada sende listeni paylaşsana ferdaerd biraz da ondan fikir edinelim :) bende listemi bir iki haftaya tamamlicam bakalım..
evlenirken çocuk odasına beyaz bir dolap ve kitaplık yaptırmıştım boş durmasın o oda die bi de pembe kanepe atmıştım misafir gelince yatar die.. şimdilik sadece beşik eksik odaya... ama şu büyüyen karyolalardan mı yoksa beşik mi alsam karar veremedim siz ne dersiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?