dün o kadar sinirlendimki babamlar geldi demiştim eşiyle.işte yemek yiyoruz masada kırklama falan konusu açıldı o ne ya dedim kırkında mevlüt işte sende öğren yapcan dedi ben zaten biliyorumda yapmicam kış günü yapamam baharda okuturum illa kırkı şart değil dedim.aa olmaz falan diyo bana gerizekalı kadın iyi dedim kimim kimsem yok gel hazırlıkları yap o zaman yap yap demesi kolay insanın başında annesi bi yardım edeni destek olmayanı olmayınca yap demekle olmuyo tek başıma nasıl yapıyım dedim bağırdım gibi oldu biraz sustu kaldı.insan der deme öyle bak ben varım falan filan yalvarsa geliyim diye istemem zaten ama insanlara herşey o kadar kolay geliyoki ne sanıyolar beni acaba herkül falanmı herşeyimi tek yaptım zaten ama o kadar gücüm yok artık çok sinirlendim düşüncesiz kadın.
iyi geceler kızlar benim sıkıntılarım var 2-3 gündür ya nefes alamıyorum bazen ve anlık halsizlik kasıkta ağrı ve baş dönmesi oluyor birde özellikle akşamları sağ ayağımda çekme oluyor sizce bunun sebebi ne kızlar yaa moralim çok bozuluyorne yapmalıyım sizce bana akıl verin lütfenn
ay o kadar laf ettiğin halde yalnız değilsin yavrum böyle şeyler el birliği ile yapılır felan demedimi hakkaten? yazık... kızbenim annem komşuya bile yardım eder hanımın yaptığına bak! kız teyzen meyzen yokmu senin? gerçi benim anneminde başına bişi gelse istanbuldaki teyzem hiç oralı olmaz ankaradaki burda olsa yine yardımcı olurdu...
ay o kadar laf ettiğin halde yalnız değilsin yavrum böyle şeyler el birliği ile yapılır felan demedimi hakkaten? yazık... kızbenim annem komşuya bile yardım eder hanımın yaptığına bak! kız teyzen meyzen yokmu senin? gerçi benim anneminde başına bişi gelse istanbuldaki teyzem hiç oralı olmaz ankaradaki burda olsa yine yardımcı olurdu...
tansiyonunu ölçtün mü güzelim ondandır belki? benimde alt baldırıma kramp girmişti üç gün çekme gibi ağrı oldu normal olabilir hiç bi bilgim yok güzelim ya inş. önemli bişi yoktur
Terbiyesize bak ya, sanki taş atıp da kolu yoruluyor. Adam gibi davransa hem sen alışveriş yaparsın hem de başkasını gönderirsin.Aynennnnnnn canım hepsi tokkk artı ilgisiz ve esnaflık denen bişey kalmamışşşş ..!
Bugün bende çarşıya gittim eşimle. Bi yer bulduk o şişelerden saptamadan yüzümüze bile bakmadı
Neyse tanesi 1 tl miş bende aaa 65 kuruş değilmiydi bunlar fln dedim adam suratıma tip tip baktı
Ben bakınırken eşim 1 tane alalım evde dene süsle dedi adam bi tane getirdi söylene söylene
5 tl verdim ayyyy senmisin 5 tl veren neler dedi neler
Vay efendim 1 tane alıyormuşuz 1 tl mis nden yokmuş..!
Yandaki komşusunda parayı bozdururken neler dedi bağıra bağıra
Bi yandan da cık cık cık Dio sürekli
Bende ver paramı al şişeni dedim parayı önüme attı
Sen ne biçim esnafsın illa 100 tane mi almam gerek dedim
Önce insan ol dedim hışımla uzaklaştım ordan
Bu arada lohusa şerbet bardağı için malzeme aldım
Süsleri yapıyorum şuanda
ben hastane için kullan at lohusa kadehi alıcam süslü 10 adet yeter çok bile
lohusa şerbetini hastane 1 sürahi veriyomuş zaten Eki Görüntüle 817091
Bunlar kullan at kadeh mi Gizem? Nereden buldun?
Densize bak, sanki bilmiyor durumunu. Hem yardım edecek birileri olsa bile yapmak zorunda mısın da sen de öğren yapacaksın falan diyor. Küçücük bebekle kolay sanki.dün o kadar sinirlendimki babamlar geldi demiştim eşiyle.işte yemek yiyoruz masada kırklama falan konusu açıldı o ne ya dedim kırkında mevlüt işte sende öğren yapcan dedi ben zaten biliyorumda yapmicam kış günü yapamam baharda okuturum illa kırkı şart değil dedim.aa olmaz falan diyo bana gerizekalı kadın iyi dedim kimim kimsem yok gel hazırlıkları yap o zaman yap yap demesi kolay insanın başında annesi bi yardım edeni destek olmayanı olmayınca yap demekle olmuyo tek başıma nasıl yapıyım dedim bağırdım gibi oldu biraz sustu kaldı.insan der deme öyle bak ben varım falan filan yalvarsa geliyim diye istemem zaten ama insanlara herşey o kadar kolay geliyoki ne sanıyolar beni acaba herkül falanmı herşeyimi tek yaptım zaten ama o kadar gücüm yok artık çok sinirlendim düşüncesiz kadın.
kızlar Allah yardımcınız olsun herkesin imtihanı başka işte sabrın sonu selamet Allah hayırlı kapılar açsın inş. ikinizede kolaylıklar versin...
hevuk Allah doğru yola iletsin eşini ne diyimki yani böyle koca zor kardeşim... gerçi her kocanın zorluğu ayrı ama maddi imkansızlık ile zor koca birleşince iş dahada zorlaşıyor... senin ailen ne diyo bu işe? kulağını çkmiyormu enişte beyin?
Önemli bir şey değildir canım, korkma, sonuçta son 3 aya girdik.iyi geceler kızlar benim sıkıntılarım var 2-3 gündür ya nefes alamıyorum bazen ve anlık halsizlik kasıkta ağrı ve baş dönmesi oluyor birde özellikle akşamları sağ ayağımda çekme oluyor sizce bunun sebebi ne kızlar yaa moralim çok bozuluyorne yapmalıyım sizce bana akıl verin lütfenn
demedi canım..teyzem ananem var ama teyzem çalışıyo doğum yaptıgım hafta 1 hafta izin alıcak o kadar başkada izni yok ananemde yaşlı zaten napabilirki..
yok kimseden bişey beklemiyorum ben tek başıma kaç kişi ağırlamış insanım ama hem lohusasın hem bebek var hemde kaç kişiye nasıl tek başıma ikramlık hazırlayabilirimki demesi kolay yap diye olmuyo işte demekle hastaneyede gelmese keşke salak kadın
Densize bak, sanki bilmiyor durumunu. Hem yardım edecek birileri olsa bile yapmak zorunda mısın da sen de öğren yapacaksın falan diyor. Küçücük bebekle kolay sanki.
Gıcık oldum kadına Gizem ya
Ailem biliyomu die sorsana canım onlara bişey söylemiyorum zaten 5 yıllık evliyim toplasan 4 kez geldiler ne diycm onlara..
Yani hayatta yanlızım eşimde dostumda ailemde kendimim.
belki dışardan sipariş verirsin börek mörek ne bilim yapmak zorunda değilsin de yaparsanda kolaylık olur diye fikir sunuyorum ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum ksuura bakma gizem yabende hamiş olmasam çıkar gelirim kız yardıma
Tansiyonumu ölçtüm normaldi tatlım inş. kötü bişe olmaz salı günü doktora gidecem o zaman herşeyi soracam doğum yapmış kişilere soruyorum bebek aşağıya iniyordur ondandır dediler ama hayırlısı olsun artık
ya yapcak olsam en alasını yaparım çok şükür herşey kolay artık 2 sipariş verirsin masa yine donatılır ama tek başıma olucam anladınmı başında bi büyük yok kimse yok lohusasın insanlar gelicek görücek yetim gibi teksin.o duruma düşmek istemiyorum açıkcası..
hııı ayyy öküzlük ettim ksura bakma ya çözemedim olayı hemenevet yapma o zaman...
Kayınvalidenden önce babanın eşi, onun ilgilenmesi lazım böyle şeylerle.kendi bi cacık bilmiyo sırf konuşuyo boş boş.biz yaparızda kv'denin yapması gerek bunları vs dedi tamammı yarım ağız ben sinirlenince bende dedim kadın 50 yaşında sabah 8 akşam 10 çalışıyo 8 senedir emrahla sen evde yatıyosun kadın diğer oğlunu göremiyo işten güçten düşün.ay bilmiyorum valla hastaneye gelsinler hiç istemiyorum ordada mal mal konuşcak patavatsız insanların içinde rezil etcek benide kendinide bende susmam orda cevap veririm bilmiyorum nolcak
Allah sabır versin canım.Ailem biliyomu die sorsana canım onlara bişey söylemiyorum zaten 5 yıllık evliyim toplasan 4 kez geldiler ne diycm onlara..
Yani hayatta yanlızım eşimde dostumda ailemde kendimim.
Kayınvalidenden önce babanın eşi, onun ilgilenmesi lazım böyle şeylerle.
Ay zaten hiç kalkma milleti memnun edeceğim diye mevlit işlerine. Bebeğine ver enerjini. İki gün sonra herkes unutacak. Bi de eleştirisini yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?