ay deli ne öküzlüğükonuşuyoruz işte ne bilceksin işin iç yüzünü hayatım :))
öyle işte ne biliyim hayattan soğutuyo bu tip insanlar
Kıskançlık da çok oluyor. Sanki daha iyisini yapabilecekmiş gibi beğenmezler bir şeyi. Önünü arkasını da hiç düşünmezler.evet bide o var..
düğünümüzde oldu.ben daha önce kendi düğünüm gibi bi düğüne gitmemiştim övünmek için söylemiyorum Allah yukarda çok şükür herşey istediğimiz gibi oldu mihrabat korusunda yaptık çok güzeldi gerçekten eşim ve ailesi saolsun.ama sonrasında neler duydum tahmin edemezsin.konuşanlarda ateş olsalar düştükleri yeri yakmicak insanlar.kimseye yaranılmıyo cidden.şimdi o insanlar gelicek yine ve yine dedikodu yine laflar eleştiriler.bide yapmicam diyince niye demeleri yokmu gel hazırlığı yap kendin meraklıysan diyesim geliyo.
insanın başında annesi babası olmayınca gerçekten hayatta biraz mağlup oluyosun..
Kıskançlık da çok oluyor. Sanki daha iyisini yapabilecekmiş gibi beğenmezler bir şeyi. Önünü arkasını da hiç düşünmezler.
Bugün hepimiz çok doluyuz galiba
aaa şehir dışında mı oturuyorlar? valla ben aynı şehirde olduğum halde ayda bir ancak gelip gidiyolar bana yada ben gidiyorum... ama gelip gitmesemde sorarlar eşimi durumu ne yaptığımı... Allah yardımcın olsun güzelim gönlüne göre olsun herşey inş.
evet bide o var..
düğünümüzde oldu.ben daha önce kendi düğünüm gibi bi düğüne gitmemiştim övünmek için söylemiyorum Allah yukarda çok şükür herşey istediğimiz gibi oldu mihrabat korusunda yaptık çok güzeldi gerçekten eşim ve ailesi saolsun.ama sonrasında neler duydum tahmin edemezsin.konuşanlarda ateş olsalar düştükleri yeri yakmicak insanlar.kimseye yaranılmıyo cidden.şimdi o insanlar gelicek yine ve yine dedikodu yine laflar eleştiriler.bide yapmicam diyince niye demeleri yokmu gel hazırlığı yap kendin meraklıysan diyesim geliyo.
insanın başında annesi babası olmayınca gerçekten hayatta biraz mağlup oluyosun..
ben hep doluyum da çaktırmıyorummalum hamileyiz hormonlar felan sağlıklı düşünemiyorum diye düşünerek pek sesimi çıkartmıyorum... çok muhattap olmamaya çalışıyorum ama kalbime işleniyor her bir söz nakış misali
ay ne bilimbu sıra anlayışımda var bi kıtlık zaten mala bağlıyorum arada
doğru valla insana insanı sevdirende soğutanda dili oluyor maalesef... bende mevlüt yapsam evim küçük diyorum buralardada kv. nin kolu komşusu akrabası çok zırt bırt beni lohusa lohusa rahatsız etmesinler diye yapsamda aradan çıksa mı diyorum... çünkü o zaman yeni yaşantıma adapte olmaya çalışırken zırt bırt zilime basıpta aşağı çağırılmak (Kv dem aşağıda ya) yada hazırlan görmeye geliyolar demek beni iyice çileden çıkartır... burdakilerinde bi huyu var bunlar yeni geldi biraz zaamn geçsin diye beklemezler densiz densiz vakitlerde zönk diye gelirleröffff şimdiden daraldım ayollll
Kıskançlık da çok oluyor. Sanki daha iyisini yapabilecekmiş gibi beğenmezler bir şeyi. Önünü arkasını da hiç düşünmezler.
Bugün hepimiz çok doluyuz galiba
Ben şeker mekerde yaptırmıycam canım vallahi yanlızca bebeğime odaklandım gerisi umrumda değil.
Kimseden bişeyde beklemiyorum kimseyi mutlu edemezsinki insanlar konuşurda konuşur
Yapıp uğraşıpta konuşturmaktansa yapmadan konuşsunlar daha ii
nasılsınız iyimisiniz kızlar ...
Ben diyorum ki gözümü açsam kapasam vakit gelmiş olsa doğursam ...Kızımla başbaşa kalsamAnnem gitti k.validemler geldi ...Yalnız kalmak istiyorum açııkcası Pek giremiyorum hepiniz Allah'a emanet olun ...Rabbim bebeklerimizi koruyup bize bağışlasın inş.
Gunaydınnnnnnn
İyi pazarlar efemmmmmm
Kızlar yazılanları okudum şimdi teldeyim burdan yazmiyim uzun uzun
Malum klavye sapıtıyyor yok çöl yazıyo yok çük yazıyooo
Gizommm sen yalnız değilsin keşke yanında olsam yaa(
Lohusa bardağı süsledim bi kaç çeşit var ama içime bu sindi
Evdeki kadehlerimle sunucam gelenlere
Gunaydınnnnnnn
İyi pazarlar efemmmmmm
Kızlar yazılanları okudum şimdi teldeyim burdan yazmiyim uzun uzun
Malum klavye sapıtıyyor yok çöl yazıyo yok çük yazıyooo
Gizommm sen yalnız değilsin keşke yanında olsam yaa(
Lohusa bardağı süsledim bi kaç çeşit var ama içime bu sindi
Evdeki kadehlerimle sunucam gelenlere
dün o kadar sinirlendimki babamlar geldi demiştim eşiyle.işte yemek yiyoruz masada kırklama falan konusu açıldı o ne ya dedim kırkında mevlüt işte sende öğren yapcan dedi ben zaten biliyorumda yapmicam kış günü yapamam baharda okuturum illa kırkı şart değil dedim.aa olmaz falan diyo bana gerizekalı kadın iyi dedim kimim kimsem yok gel hazırlıkları yap o zaman yap yap demesi kolay insanın başında annesi bi yardım edeni destek olmayanı olmayınca yap demekle olmuyo tek başıma nasıl yapıyım dedim bağırdım gibi oldu biraz sustu kaldı.insan der deme öyle bak ben varım falan filan yalvarsa geliyim diye istemem zaten ama insanlara herşey o kadar kolay geliyoki ne sanıyolar beni acaba herkül falanmı herşeyimi tek yaptım zaten ama o kadar gücüm yok artık çok sinirlendim düşüncesiz kadın.
iyi geceler kızlar benim sıkıntılarım var 2-3 gündür ya nefes alamıyorum bazen ve anlık halsizlik kasıkta ağrı ve baş dönmesi oluyor birde özellikle akşamları sağ ayağımda çekme oluyor sizce bunun sebebi ne kızlar yaa moralim çok bozuluyorne yapmalıyım sizce bana akıl verin lütfenn
Bende de var aynısı canım kasık ağrım sırt üstü uzatıp dizlerimi kendime çekince geçiyor çekme kalsiyum az geldiğinden oluyo 1 lt ye yakın süt iç benim kramplar öyle geçti halsizlikte var Demir'den sanırım
İşte ben süt içemiyorum 7 ayda toplasan 1,5 ay anca içmişimdir hamilelikte tiksindim sütten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?