2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ay deli ne öküzlüğü konuşuyoruz işte ne bilceksin işin iç yüzünü hayatım :))
öyle işte ne biliyim hayattan soğutuyo bu tip insanlar

ay ne bilimbu sıra anlayışımda var bi kıtlık zaten mala bağlıyorum arada

doğru valla insana insanı sevdirende soğutanda dili oluyor maalesef... bende mevlüt yapsam evim küçük diyorum buralardada kv. nin kolu komşusu akrabası çok zırt bırt beni lohusa lohusa rahatsız etmesinler diye yapsamda aradan çıksa mı diyorum... çünkü o zaman yeni yaşantıma adapte olmaya çalışırken zırt bırt zilime basıpta aşağı çağırılmak (Kv dem aşağıda ya) yada hazırlan görmeye geliyolar demek beni iyice çileden çıkartır... burdakilerinde bi huyu var bunlar yeni geldi biraz zaamn geçsin diye beklemezler densiz densiz vakitlerde zönk diye gelirler öffff şimdiden daraldım ayollll

Kıskançlık da çok oluyor. Sanki daha iyisini yapabilecekmiş gibi beğenmezler bir şeyi. Önünü arkasını da hiç düşünmezler.
Bugün hepimiz çok doluyuz galiba

Kıskançlık da çok oluyor. Sanki daha iyisini yapabilecekmiş gibi beğenmezler bir şeyi. Önünü arkasını da hiç düşünmezler.

ben hep doluyum da çaktırmıyorum malum hamileyiz hormonlar felan sağlıklı düşünemiyorum diye düşünerek pek sesimi çıkartmıyorum... çok muhattap olmamaya çalışıyorum ama kalbime işleniyor her bir söz nakış misali

Hasene bugün pot günün sanırım
Kız yok çok yakınlar araba ile en fazla 20 dakika
Ama işte herşeykarışık işin içinden çıkamıyorum anlatsam
Ben arıyorum arada ama bişey demiyorum söylemek istemiyorum bir faydası olmıycak ki kimsenin anca konuşucaklar eleştiricekler
off bugün fenayımm ben yaa

Ben şeker mekerde yaptırmıycam canım vallahi yanlızca bebeğime odaklandım gerisi umrumda değil.
Kimseden bişeyde beklemiyorum kimseyi mutlu edemezsinki insanlar konuşurda konuşur
Yapıp uğraşıpta konuşturmaktansa yapmadan konuşsunlar daha ii

Kızlar ya yanlız karnımız şişmiyor anlaşılan içimizde ne de çok şeyi biriktirmişiz

nasılsınız iyimisiniz kızlar ...
Ben diyorum ki gözümü açsam kapasam vakit gelmiş olsa doğursam ...Kızımla başbaşa kalsam Annem gitti k.validemler geldi ...Yalnız kalmak istiyorum açııkcası Pek giremiyorum hepiniz Allah'a emanet olun ...Rabbim bebeklerimizi koruyup bize bağışlasın inş.

canım rahatsız etcek patavatsız gezmeye yer arayan insanlar zaten sen mevlüt yapana kadar 40 kere gelir gider merak etme düşünmezler lohusadır bi alışsın etsin.iş kv'den de bitiyo yani onu uyar bence inceden

sorma hayatım valla eşime kendi ailemle olan hiçbişeyi anlatmıyorum ben konuşcak kimsemizde olmayınca birbirimizden başa döktük etekteki taşları

iyi dedin valla
bende bi çikolata yaptırcam adam olana çok bile ya hele böyle değer bilmezlere

bugün aklıma geldin aricaktım rahatsız etmiyim dedim eşin falan vardır diye iyimisin kuzucummm nasılsın herşey yolundamı iyimi bebeğimiiiz :)

Gunaydınnnnnnn
İyi pazarlar efemmmmmm
Kızlar yazılanları okudum şimdi teldeyim burdan yazmiyim uzun uzun
Malum klavye sapıtıyyor yok çöl yazıyo yok çük yazıyooo
Gizommm sen yalnız değilsin keşke yanında olsam yaa(

Lohusa bardağı süsledim bi kaç çeşit var ama içime bu sindi
Evdeki kadehlerimle sunucam gelenlere

Son düzenleme:
Günaydın kizlar herkese huUrlu bir gun diliyorum. Dun gece okudum dunku yazismalarinizi allahim neden bazi erkekler boyle ben esimden razıyım Rabbim de razi olsun hic abartmiyorum prensesler gibi hissettiriyor hamile oldugum icin degil her zaman oyledir bensiz bi yere gittiğini hic hatırlamıyorum benden değişik bisey yerse is yerinde en kisa zamnda cikariz birlikte de yeri ki bazen ben de esimden sikayet ediyorum ama dun gece ne kadar kıymetli okdugunu anladim esimin kendimi suclu şımarık hissediyorum sizin paylaşımlarinizi okuduktan sonra Allah yuvaniza huzur versin arkadaslar hayırlı geçim versin hepimize

Kızlar merhaba geçmişi okuyamadım daha
Ben sabahtan beri çok halsizim dinlenince biraz iyi oluyorum ama ayağa kalkacak kadar değil

Sizler nasılsınız var mı benim gibi

Çok güzel olmuş bende bu şekilde süslemeyi öğrendim dün malzeme alıp yapıcım kaç tane yaptın?????

Çok şık olmuş canım eline sağlık.Becerikli hatunsun vesselam.

Ancak akıl verirler zaten iyi demişsin oghhhhh benim kaynana beğenmemiş oğlumun adını Ali ismini bile istemioooo eşinin adı olduğu halde:)

Bende de var aynısı canım kasık ağrım sırt üstü uzatıp dizlerimi kendime çekince geçiyor çekme kalsiyum az geldiğinden oluyo 1 lt ye yakın süt iç benim kramplar öyle geçti halsizlikte var Demir'den sanırım

İşte ben süt içemiyorum 7 ayda toplasan 1,5 ay anca içmişimdir hamilelikte tiksindim sütten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…